10
apr
Seneste opdatering: 11/4-10 kl. 0020
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Justitieminister Beatrice Ask (M) säger nej till extra pengar till den Judiska församlingen i Malmö. Deras säkerhet är en fråga för polisen, säger hon i ett svarsbrev till kommunalrådet Ilmar Reepalu (S).För några veckor sedan skrev Ilmar Reepalu ett brev till regeringen med begäran om pengar till den Judiska församlingen. ”Malmö kommun har inte laglig rätt att ersätta Judiska församlingens extrakostnader, trots de kriminella övergrepp som drabbar församlingen och numera ständiga hot”, skrev Reepalu. Judiska församlingen uppgav att de investerat 2,8 miljoner kronor för att stärka säkerheten och till det ska en årlig summa på en halv miljon kronor läggas för extra säkerhets bemanning. Nej till bidrag för ökad säkerhet.

Justisminister Ask henviser sagen til politiet i Malmø, men det er jo netop fordi politiet ikke har kunnet sørge for jødernes sikkerhed, at de er blevet pådraget millionudgifter. Der er få hundrede jøder i Malmø, enhver kan tænke sig til hvad en årlig halv million kroner betyder for så få mennesker. Sveriges regering, der i forvejen i stadig mindre grad lever op til at stats pligt til at beskytte sine borgere, føjer nu spot til skade. Det ville være en oplagt ide, at danske jøder rakte dem en hjælpende hånd. Det ville være en ringe gengældelse for oktober 1943. Idéen er hermed givet videre. 9 april: Judisk familj flyttar efter trakasserier. Skånepolisens preliminära siffror för det första kvartalet 2010 visar på en fortsatt ökning anmälda hatbrott mot judar mer i Skåne:

UK: Den politiske korrekthed kræver dødsoffer

Mere ubehagelig illustration af det isnende britiske regelregime med deraf følgende stikkervirksomhed skal man lede længe efter. Det er ikke fikse ideer og rent tidsfordriv når vi og andre kritiserer politisk korrekthed. Det drejer sig om noget med konsekvenser for folks beskæftigelse og psykiske velbefindende. Denne gang altså med dødelig udgang (LFPC).

A medical technician killed himself after being suspended from work after someone complained that he made a politically-incorrect joke about a black friend. Roy Amor, 61, who was devastated at the prospect of losing his job making prosthetics, shot himself in the head outside his house. He was facing a disciplinary investigation after suggesting to the black colleague that he ‘better hide’ when they noticed immigration officers outside their clinic.

It is understood that the man was a close friend of Mr Amor and was not offended. However, it was overheard by someone else who lodged a formal complaint. Five days after his suspension, Mr Amor received an email about the incident from his employers, Opcare, a private company that provides prosthetic and orthotic services to the NHS. A few hours later police found his body in the road outside his home near Bolton, Lancashire, after being alerted by a neighbour.

Sources told The Mail on Sunday that he left three notes, all of which mention Opcare, including one written outside his workplace at 5pm on the day before he died in which he describes his despair. The black man, who is believed to have attended Mr Amor’s funeral and had known him for many years, is said to be ‘shattered’. […] Man kills himself after row at work over non-PC joke

Barnebruden i Yemen: JP, måske bange for sin egen skygge, fremturer

Journalist Kaare Sørensen skulle som nævnt herunder i går lige indflette en oplysning om Yemens økonomiske stade. Journalist Christian Nørgaard fortsætter gladeligt – og stadigvæk uden mindste uddybning af sammenhængen mellem fattigdom og børnevoldtægter forklædt som ægteskab. Det begynder at ligne en tendens (LFPC).

[…] Den 12-årige pige døde den 2. april i landsbyen Shueba, der er et forarmet område i Yemen. Gerningsmanden, Abed al-Hikmi, er i øjeblikket i politiets varetægt. […] Barnebrudens sidste ord: Han bandt mig

Barnebrude: Fattigdom, eller noget helt andet

Det kan ligne en petitesse, men hvorfor skal Yemens økonomiske stade lige flettes ind i Jyllands-Postens historie? Hvis man ellers havde mulighed for at granske journalistens hjernevindinger, ville svaret være interessant i et større perspektiv: Er det en tillært, professionel afledningsmanøvre der ligger på rygmarven for at dreje historiens fokus væk fra den unævnte elefant i stuen? Berøringsangst ved igen at skulle nævne det emne der skiller danskerne? Overlagt, politiserende manipulation fra en anstændig mainstreamjournalist? (LFPC).

En unge pige blev tvangsgift i Yemen. Hun døde af indre blødninger efter bryllupsnatten. Historien om Elham Mahdi gør ondt. Den blot 12-årige pige døde sidste tirsdag i Yemen, et af verdens fattigste lande. […] 12-årig brud død efter bryllupsnat

Saudi Arabia has a serious child-marriage problem. It’s emblematic of the nation’s struggle between modernity and traditional Islam. But the lives of thousands of little girls are being destroyed as the Saudi government ponderously debates a solution.

Child marriage has been acceptable, even encouraged, in many Islamic states since the religion was born. After all, among the prophet Muhammad’s dozen wives was Aisha, who is believed to have been 6 or 7 years old when the two were married. But in Saudi Arabia, at least, the practice slammed headlong into modern values last spring, when a Saudi court refused to nullify the marriage of an 8-year-old girl from Unaiza to a man in his late 50s. […] Child marriage still an issue in Saudi Arabia

“Federal immigration officials say there’s little they can do to stop “child brides” from being sponsored into Canada by much older husbands who wed them in arranged marriages abroad. […] Muslim child brides on rise

DN´s strategiske tilbagetog

I hele nettes levetid har svenske aviser haft en grov og summarisk kommentarcensur.(Jeg kalder det censur, når ikke engang uddrag af Weekendavisens Sverigesartikler kunne citeres uden at forsvinde.) Visse tillader betydeligt mere end for ti år siden, men DN falder tilbage på sin hovne second nature og er nu presset til at indrømme det her i et orgie af newspeak. Det er nyt at tale om det. Tidligere gjorde man det bare.

På DN.se gillar vi debatt – kärlek till det fria ordet är en förutsättning för att jobba på en plats där just det fria ordet är kärnan i verksamheten.Därför är det viktigt för oss att ha ett öppet och levande kommentarsfält, men…Så hanterar DN.se problemet med rasistiska kommentarer.

Nu hvor folk endelig kan udtrykke sig frit udeom MSM aviserne, kalder  DN det: Internet uppsving för ultrahögern. Der er ganske vist en del luft der skal lukkes ud, men det meste man ser, er indenfor rimeligheden grænser. DN kommer til at vænne sig til det, for det pibler ud gennem dæmningens sprækker overalt: Vurmen för mångkulturen – och sanningen.

Tysk politichef advarer om kaos i indvandrerbydele

Den nye leder af den tyske politiforbund, Rainer Wendt ser at statens voldsmonopol i visse af Tysklands indvandrerkvarter ikke længere er nogen selvfølgelighed. I interviewet med Welt ONLINE siger han, at politifolk ikke længere kan komme alene i visse kvarterer Berlin, Duisburg, Essen og Köln.

Welt Online: Mr. Wendt er den interne sikkerhed øget siden 2005?

Rainer Wendt: Ja, opklaringsprocenten for lovovertrædelser er højere end nogensinde, vores politi er de højest betalte i republikken. NordRheinWestfalen er den eneste stat, hvor politistyrken er mere end fordoblet – fra 500 til 1100. [..]

Wendt: Før i tiden sluttede masseslagsmål, når politiet ankom. I dag begynder de virkelig for alvor, når politiet kommer – mod politiet. Dette er en omfattende respekttab over for en statslig myndighed. Men politik kan ikke alene sikre, at borgerene respekterer politiet.

Wendt: Der er gader i nogle kvarterer i Berlin, Hamburg, Duisburg, Essen og Köln, hvor politifolk ikke kan komme alene. Hvis en betjent stopper en fartsynder, kaldes 40-70 venner lynhurtigt til pladsen, og stillet overfor en sådan overmagt, må retsstaten desværre trække sig tilbage.

Welt Online: Og det forklarer du med mangel på respekt for statsmagten?

Wendt: Ja, det er indlysende. Gerningsmændene accepterer ikke det tyske retssystem og dets repræsentanter. I øvrigt er det kendt i hele Tyskland at disse lynmobiliseringer foregår blandt tyrkiske og arabiske unge. Politifolk bliver jaget væk med ordene “Det klarer vi mellem os selv, forsvind!” I sådanne områder vakler statens magtmonopol.

Welt ONLINE: Hvilke konsekvenser frygter du ?

Wendt: Jeg er bekymret for, at der skal springe en gnist i disse kvarterer. Forestil dig, at nazister satte ild til en moské. Et sådant angreb fra højrefløjen ville i dag udløse optøjer, som gik ud over alle og enhver. Så ville nogle områder i Tyskland ikke være til at styre.

Welt Online: Hvorfor har ingen politiker udtalt sig om disse scenarier, hvis de er så sandsynlige ?

Wendt: For ikke at vække frygt og vrede, men tavshed har aldrig gjort noget godt.

I et demokrati kan man ikke løse problemerne når de er skjult. Det er ikke diskrimination, når vi bare påpeger at det drejer som om et mindretal indefor disse grupper.Desuden ofrene for dette anarkistiske, militante mindretal selv for det meste indvandrere.

Welt ONLINE: Hvad skal vi gøre?

Wendt: Det er simpelt: tag alt det meget mere alvorligt , som enkelte politikere har sagt i årevis. På den ene side må lov overtrædelser af loven straffes betydeligt og hurtigt i disse områder, på den anden side må integrationspolitikken strammes op.

Polizei warnt vor Chaos in Migrantenvierteln – Snaphanens oversættelse.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 10 april 2010 – Malmøs jøder må klare sig selv (lige som de svenske Goyim […]

Mackety
Mackety
11 years ago

Hvad jeg skrev i sidste indlæg var vist uklart.

1. der er Unwra-folk, der……

2. det er de venstreorienterede tossehoveder, som jeg anklager for racisme, i og med at de retter en urimelig anklage mod israelerne altimens de ignorerer det modbydelige spil som arabiske lande har ført i 62 år.

Håber min mening fremgår klart nu.

Mackety
Mackety
11 years ago

Jeg har det fra troværdig kilde, at der gennem er Unwra-folk, der under diskrete forhold direkte har indrømmet Unwra´s medvirken til at fastholde palæstinenserne i elendighed i og med, at Unwra´s tilstedeværelse har gjort det muligt for de omgivende arabiske lande at ignorere deres behov. Det er politik det hele – igennem 62 år har palæstinenserne aldrig været andet end en brik i et spil, som arabiske tyranner har spillet – et spil der handler om én ting – at færdiggøre hvad Hitler startede. Jeg giver ikke en skid for alle de venstreorienterede tossehoveder herhjemme, der mener at alting er… Read more »

semit
11 years ago

vivi: Ja det er så sandt. Palflygtninge er snarere en etiket end sandhed, idet de fleste er borgere i de omgivende lande. NOGLE er flygtninge endnu, ihvertfald i de UNWRA-lejre, der opretholdes, men jeg er ikke sikker på, at det er så mange. Men så er det et evigt problem, du påpeger, at man er flygtning idag, hvis oldefar kom fra før-1948 grænser i Israel/Palæstina. Og undersøger man Palæstinas historie, finder man hurtigt ud af at det betyder ‘et geografisk område’ fordi et land eller stat kaldet palæstina for palæstinenserne har aldrig eksisteret. UNWRA holder på flygtninge – som flygtninge,… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Og så er de også smarte de der fyre i den palarabiske top :

deres status som evige flygtninge har bragt dem Europas medlidenhed ,som udtrykkes på ganske mange måder bl.a. med mega store, årlige donationer af milliarder af euros.

Sørme om ikke også USA er faldet for dem, for de sender også hvert år milliarder af dollars ned til de stakkels palarabere.

Gode købemænd har araberne altid været !

semit
11 years ago

Der har sneget sig en ideologi ind i den palæstinensiske befolkning, at man skal erobre eller genetablere et andet lands status for 62 år siden eller så. Denne ideologi ligger i hamas/pflp/dflp osv, mens kritikere endda kalder dette for et imperialistisk foretagende, altså at erobre land for at genetablere ældre status. Jamen var det ikke sådan at WW2 startede? Nemlig, at Tyskland ville genskabe de gamle grænser fra før WW1?

Mackety
Mackety
11 years ago

> Semit Helt enig i dine betragtninger. Den palæstinensiske ledelse består af fantaster, der vil skide deres egne et langt stykke. Desværre er der ikke meget der tyder på, at den almene palæstinensiske befolkning har et realistisk billede af verden – det er den effekt som kulturelt, politisk og religiøst tyranni desværre ofte har på de tyranniserede. I Danmark ser vi for eksempel tilfælde, hvor burkadamer ivrigt forsvarer det religiøst betingede apartheid, de selv er ofre for. Horribelt – men helt i tråd med islam og blot et ud af mange gode eksempler på, hvorfor islam ikke under nogen omstændigheder… Read more »

semit
11 years ago

(kommentaren forsvandt, jeg prøver igen) Den lette løsning med de statsløse palæstinensere som de kalder sig, er ophævelse af deres flygtningestatus, og give dem statsborgerskab, der hvor de er, så de får samme rettigheder som andre i Syrien/Libanon eller hvor de er. Den besværlige eller umulige løsning er imidlertid det, hamas/hezbollah/pflp osv satser på, nemlig ophævelse af israel og reetablering af efterkommere af flygtninge for 62 år siden. Men skal man tage dette argument alvorligt, så skal alle grænser og flygtninge bringes tilbage til årene for 62 år siden eller måske siden ww2, SÅ ender vi med garanti i kaos.… Read more »

Mackety
Mackety
11 years ago

>Peter K Problemet med de “statsløse” palæstinensere er jo iøvrigt ved at løse sig selv – om ikke så mange år kommer vi formentligt til at se en palæstinensisk stat med base i Malmø og med Stockholms velsignelse. Så kan vi danskere begynde at opruste kraftigt med henblik på at forsvare os selv mod raketangreb og før vi ved af det, bliver vi nødt til enten at minere ørersundsbroen eller alternativt bygge en kæmpe mur omkring Malmø, så bilisterne trygt kan passere øresund og skåne i en stoooor bue udenom Malmø. På den anden side kan det være, at muren… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago

Det forplumrer begreberne at skyde al jødernes ulykke over på Hitler. Rusland har i hundreder af år haft progromer – jødeforfølgelser, i hele østeuropa var der skrappe regler for hvad de måtte og ikke måtte, og det har vi også haft i Danmark. Det nye er at regeringerne i vesteuropa nu TILLADER jødeforfølgelser, bare de foretages af muslimer. Israel er ikke Hitlers værk, Israel er resultatet af at jøderne for 100 år siden begyndte at opkøbe land i det nuværende Israel, det er vel egentlig det eneste land om indbyggerne har købt og betalt. Efter 1′ verdenskrig og efter 2′… Read more »

semit
11 years ago

Malmø er vel pt det værste sted for jøderne, men begrunder blot med FED skrift, hvorfor et Israel må eksistere, fordi antisemitismen er grobunden for zionismen – et israel. Det er faktisk synd, at venstrefløjen ikke ser zionismen som en humanitær organisation til at forsvare forfulgte, men istedet set det som fascisme. Er det ikke sundt for demokratier, at der er foreningsfrihed til at samles i flok om det man er fælles om, også hvis det er globalt, og især hvis man er forfulgt eller undertrykt? Men hvad er løsningen? Det er at Reepalu, malmø’s førsteman, varetager alle Malmø’s interesser,… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Canadas søforklaring er langt ude. De bør tvangsfjerne de barnebrude med samt deres børn. Tvungen bortadoption af barnets børn vil være rimeligt. Manglende forældreevne er allerede demonstreret og fastslået hos både mand og kone. Tvangsskilmisse etableres ligeså. Når barnebruden er blevet voksen, må hun selv bestemme, om hun vil tilbage til manden eller leve i frihed andetsteds i Canada. Det burde sætten en effektiv stopper for den trafik.

Universalgeni
11 years ago

Det er rigtigt nok, LFPC. Det er op til læseren at gætte sig frem til, om der er sammenhæng mellem fattigdom og pædofili. Og om ægget eller hønen kom først.

Universalgeni
11 years ago

Jeg opfatter egentlig ikke bemærkningen om fattigdom i Yemen som en undskyldning, men en forklaring. Barnebrude medfører fattigdom. Små piger, der tvinges til at blive mødre i en ung alder. Og tvinges til mange børnefødsler og evigt arbejde i deres egen enorme “børneinstitution”. De ammer fra de er 12 til midt i 40’erne. Barselsorlov i næsten 2/3 af livet. Ret gamle bliver de jo ikke. Hovedproblemet er i virkeligheden at andet. Det hedder flerkoneri. Hvis ½-delen af alle mænd har 2 koner, hvem skal den anden halvdel så gifte sig med? Svaret er småpiger. Ellers går regnestykket ikke op. Pædofili… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Universalgeni

At det skulle forestille at være en forklaring og ikke andet, køber jeg ikke. I så fald må man forklare hvorfor MSM-journalisters ‘forklaringer’ næsten uden undtagelse har så massiv en slagside som de har – fællesnævneren er enkel at sætte ord på: Undgå islam. Havde Kaare Sørensen de mindste ambitioner om at forklare, skulle han som det første have nævnt 1) Aishas ‘ægteskab’ med Muhammed, og 2) Muhammeds status som ‘uswa hasana’ og ‘al-insan al-kamil’, rollemodel og fuldkomment menneske jfr. Koranen. Journalisten giver heller ikke mindste antydning af den kausalitetskæde du nævner, han associerer blot de to fænomener, og man… Read more »

Egil
Egil
11 years ago

Lad os indgå en aftale med Malmö kommune. Vi får jøderne og til gengæld får Malmö vore kriminelle muslimer.
Det er en win-win situation. Vi får de eksperter vi står og mangler indenfor videnskab, kultur, finans etc. og Malmö får de eksperter indenfor røveri, voldtægt, afpresning etc. som de øjensynlig så ivrig søger at tiltrække.

Suk. Hvis det bare var så nemt!

Skyblue
Skyblue
11 years ago
Reply to  Egil

Hehe, vi kan nok ikke få det igennem, men vi kan da stille det som offentlig forslag og høre hvad de siger. 🙂

Pk
Pk
11 years ago

Bare det nu ikke krænker muslimerne, og får brd. Melchior
til at skælde de, som vil hjælpe ud, for at være mennesker af
lav menneskelig karat?
På begge sider af Øresund et tragisk problem.
Skrevet før kaffe , så det er nok noget knudret, men det er problemet også.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Exponera Sverige som det nazist-land det har blivit. Att exponera det inom landet gör nazisterna inget men kanske är dom mer mottagliga om det uppmärksammas internationellt.

Skyblue
Skyblue
11 years ago

Ideen med at redde jøderne tilbage til Danmark har faktisk ligget højt på min liste af todo ting. Men jeg er ikke synderlig god til at organisere ting. Jeg mener bestemt vi bør organisere et website hvor man kan tilmelde sig som familie og et hvor jøder der vil flygte kan melde sig. Der er åbenlyst mange fordele ved at flygte fra sverige til danmark og jeg kan ikke vente med at se hvad det vil gøre ved den svenske valgkamp 🙂

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Skyblue

Skriv til Mosaisk Troessamfund her i landet og bed dem åbne en konto. Så kan vi indbetale penge til flyttehjælp uanset om de vil til Danmark, Israel, USA eller noget helt tredie. I yderste konsekvens kan vi samle ind til at få deres synagoge i Malmø pillet ned og genopbygget i Israel, hvis de svenske jøder ellers er interesseret i det.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Eller skriv til deres synagoge i Malmø. Det er nok bedre, at de svenske jøder får direkte kontrol.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x