11
apr
Seneste opdatering: 12/4-10 kl. 1137
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Herman Van Rompuy, også kaldet “Haiku-Herman”, kender vi her udelukkende fra Nigel Farages bødebelagte tale i eurokrat-parlamentet. Idag kan man lære ham lidt nærmere at kende i Franfurter Allgemeine:

Hvorfra ser Van Rompuy de største risici for Europa?  “Den store fare er populismen. Som  belgier ved jeg, hvad det betyder, “svarer han og hentyder til det af det fremmedfjendske Vlaams Belangs valgsejre. “Fristelsen til at finde syndebukke er stor, hvad der også viser sig i et “manglende europæisk engagement” . Men det er forkert, kun at tænke kortsigtigt. Upopulære reformer er uundgåelige.” EU-Ratspräsident Van Rompuy: Anlaufstelle für Merkel und Sarkozy.

Hør også UKIP leder Lord Pearson – BBC Straight Talk April 2010 om EU, i tre dele, en mand der blev politiker og fik magten i UKIP uden at ville nogen af delene. Sådan noget indgyder tillid.

UK: Religiøse hensyn trumfer menneskeliv

Vel at mærke når religionen ikke er landets traditionelle. Drejer det sig således om en kristen sygeplejerskes ønske om at fortsætte med at bære krucifiks om halsen, henvises der til den luskede pseudobegrundelse “health and safety” (LFPC).

Female staff who follow the Islamic faith will be allowed to cover their arms to preserve their modesty despite earlier guidance that all staff should be “bare below the elbow”. The Department of Health has also relaxed rules prohibiting jewellery so that Sikh members of staff can wear bangles linked with their faith, providing they are pushed up the arm while the medic treats a patient. […]

Derek Butler, chairman of MRSA Action UK, said: “My worry is that allowing some medics to use disposable sleeves you compromise patient safety because unless you change the sleeves between each patient, you spread bacteria. “Scrubbing bare arms is far more effective.” […] Muslim staff escape NHS hygiene rule

Ølliteter

Under forgæves søgning efter artiklen til “Dagens Danmarksbask”, stødte vi på en historie, der fylder helt uforholdsmæssigt meget: De  Carlsberg ansattes strejke for at få lov til at drikke tre øl om dagen. Alkohol er ligesom sygdom og feminisme et hit hos svenske journalister, grænsende til det neurotiske. Sydsvenskan tog endda helt til Tåstrup for at interviewe Carlsberg arbejdere. Men den interesserede mig lidt, eftersom jeg selv arbejdede på Tuborg for mange år siden. Dengang hed det i overenskomsten, at alle måtte drikke seks øl om dagen, men det var ren papirteori. I realiteten måtte man drikke, hvad man ville. Der køleskabe overalt på bryggeriet, fyldt med øl med de særlige toldfrie etiketter. Jeg drak en øl i hver pause, det blev til otte om dagen, der var mange  pauser dengang. Jeg var ikke beruset på arbejde én gang, men tog dog nogle kilo på. En kold FF er eller Rød Tuborg fra samlebåndet, iskolde lige inden den går igennem opvarmningen i pasteuriseringen og mister en masse  smag. Så jeg mistænker den strejke er det rene fagforeningsgas. De drikker sikkert, hvad der passer dem den dag idag. Bara en öl om dagen – då blev det strejk på Carlsberg. Læs kommentarerne, de er sjove. Ikke mange  Danmarksbask dér.

Europarådets kåring – og Snaphanens

Man kan drage nogle umiddelbare konklusioner ud fra denne tæerkrummende pinlige idé. I elitære, utopiskabende kredse som her Europarådet, hersker der desperation over svælget mellem våde drømme og realiteterne i gadehøjde. Ingen anden forklaring synes mulig i forhold til en skønhedskonkurrence der ikke har den mindste chance i virkelighedens verden for at flytte folkestemningen. Ikke større chance end, meget symbolsk, at sætte kulørt spotlys på ghettoen i Gellerup har for at forskønne den kuldslåede virkelighed der. Vi skal åbenbart lige gennem en fase med gøglende selvbedrag og infantil virkelighedsfornægtelse før vi kan nærme os, ikke begyndelsen på afslutningen, men afslutningen på begyndelsen (LFPC). [foto: Vandværk i Potsdam (c) Hodja]

Europarådet har ifølge Berlingske Tidende 8. april taget initiativ til at kåre Europas smukkeste minaret for at fjerne fordomme om, at islam underminerer vestlige værdier og kulturer, forstås. De kunne måske også have valgt at kåre Europas smukkeste tilslørede kvinde, årets smukkeste terrorangreb, eller hvad med årets mest effektive indskrænkning af ytringsfriheden i religionens hellige navn, for at imødegå såkaldte fordomme. Uanset hvilke krumspring, Europarådet benytter sig af i multikulturalismens navn, så ændrer det ikke på dokumenterede kendsgerninger. Islam og dele af den islamiske kulturkreds i Europa har medført stigende tilsløring af kvinder, polygami, krav om muslimske særrettigheder i verdslige institutioner, stigende antisemitisme og trusler mod jøder, mordtrusler mod islamkritikere, massivt pres på ytringsfriheden mv. (Rachel Adelberg Johansen, Berlingske Tidende, 11.04.2010)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] blev desværre ikke vandværket i Potsdam der gik af med sejren i skønhedskonkurrencen for minareter, hvor man ellers kunne have forventet […]

trackback

[…] blev desværre ikke vandværket i Potsdam der gik af med sejren i skønhedskonkurrencen for minaretter, hvor man ellers kunne have forventet […]

Universalgeni
11 years ago

Jeg synes, minareten ved Svanemøllen Station skal vinde Europarådets konkurrence. Den bruges nemlig til noget fornuftigt: den udlufter Københavns kloakker. Den står bogstaveligt talt i slam…

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Ha, den kørte jeg forbi forleden og sad og måbede over – man kan jo næsten allerede se og især høre imamen for sigm – eller hvad sådan en fætter nu hedder – når man ser den, skrålende sine vanvittige supremacitiske og racistiske budskaber ud fra den, ikke? 😀 I sandhed en skræmmende tanke! Men jeg glemte naturligvis at slå den op – mange tak for opklaringen. Hr. Universalgeni 🙂 Ja, vi står unægteligt i-slam til halsen på grund af en flok lallenaive politikere, ignorante “eksperter” og bedrevidende pseudointellektuelle & kunstnere, der havde taget paten på sandheden og de rigtige… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Og Simon Debil ( & Anders Samuelsen / LA ? ) har som sædvanligt fattet “nada” af, hvad minaret-debatten handler om 😀 “Befolkningen i Schweiz har ved en folkeafstemning besluttet at indføre et forbud imod minareter. Altså de tårne der er i en klassisk moske. Det er en trist beslutning. For det gør op med et godt liberalt princip om frihed til forskellighed. Beslutningen kan skyldes mange ting. Frygt for det fremmede. Eller måske nærmere frygt for politisk islam. Som altid med folkeafstemninger er fortolkningsmulighederne næsten uendelige. Men beslutningen er først og fremmest trist. Trist fordi det muslimske mindretal, selvfølgelig,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

http://www.detmodernegennembrud.dk/composite-792.htm Charles Ambt , Stadsingeniør (1847-1919) “Hans omfattende tekniske indsigt og overblik har haft stor betydning for den slags tekniske problemer, der kun springer i øjnene, når de ikke bliver løst tilfredsstillende. Et af de få synlige monumenter, som Ambt har efterladt sig, er ”minareten” ved Svanemøllen station. Den tjener som udluftningskanal for den kloakpumpestation, der leder byens flydende affald bort fra havnen ud i Øresund.” Men hvorfor F. ligner den en minaret?!?! Var manden mon også synsk? 🙂 Bare vent til muslimerne finder ud, hvad dens formål egentlig er … ” when the shit hits the fan”, som de… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago

Europarådet er snart lige så fjollet som Nordisk råd og FN. Det eneste vi kan bruge Europarådet til lige nu, er at sende dem et brev i henhold til Lissabontraktatens artikel 50, hvor vi skriver at vi vil ud af det totalitære EU.

Liva
Liva
11 years ago

Her er en anden form for gavmildhed.

Nogen kulturer kaster med sko, mens andre kulturer…

Årrrrh, luk gluggerne og lyyt…

http://www.youtube.com/watch?v=yLBHK98KeiI

Liva
Liva
11 years ago

Herlige historier. Snaphanen er på mange måder en skøn og gavmild blog. 🙂 Og så er det bl.a. Carlsberg øl salg i ind- og udland, der har været med til at påskønne kunst og kultur og videnskab i Danmark med Carlsbergfondet helt siden 1876.

Universalgeni
11 years ago

Åh, disse minder! Man husker sine egne eskapader. :mrgreen:

Erling
Erling
11 years ago

Så er du ældre end mig. Ak ja, verden er af lave. Tilbage i firserne arbejdede jeg i et særdeles eksklusivt foretagende. Her drak slipsefolket som det mest naturlige af verden en pilsner eller to til frokost, og et par stykker mere i løbet af eftermiddagen. Gjorde man ikke det, var man mærkelig. Indtil kastratsangeren Nyrup kom til fadet, blev der i statsministeriet ekspederet hundrede flasker sprut om ugen, plus, naturligvis, vin og øl. Og dengang var ministeriet ganske lille, 50-60 medarbejdere. I dag har man afskaffet fredagsdruk på næsten alle arbejdspladser, en institution der sagtens kunne opveje alverdens nymodens… Read more »

steen
Admin
11 years ago

@ Erling:Nja, det kommer an på. Det her var omkring 1970, dengang fagforeningerne havde sørget for, at der var mindst dobbelt så mange ansat, som der var brug for. Jeg husker en del hårdføre alkoholikere. De startede gerne med stærksprit fra kl 6 om morgenen, eller var på en hel kasse øl – der var 50 stk. i de gamle trækasser.

Erling
Erling
11 years ago

Du er velsagtens ikke så gammel. Jeg har hørt det, der var værre. Eller bedre, alt efter temperament. En gammel ølkusk fortalte mig at han da skulle have fem-ti pilsnere i kloakken inden hans hænder var rolige nok til, at det var forsvarligt at føre et motorkøretøj, og at der sagtens røg et par kasser ned om dagen. Jeg troede han tog pis på mig, indtil jeg mødte en advokat, der i sine unge dage selv havde arbejdet på Tuborg. Jo, da, det billede genkendte han godt. En af mine venner, der er kaptajn, fortalte mig også at da han… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x