12
apr
Seneste opdatering: 15/4-10 kl. 1334
67 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Demonstration for og imod. Flere hundrede protester mod byggeriet bare de seneste dage. DR mener de demonstrerende er “højreorienterede”, svensk TV 4 kalder dem “nazister.” Nordisk Ungdom er nynazister, at dømme efter deres side. Man skal hæfte sig ved alle de andre, der har protesteret, f.eks. Ramberget.com.  Byggeriet påbegyndes i denne uge og den saudiske “ambassade” står færdigt 2011. Den saudiske stat betaler 67 millioner kroner for den. – Det er ikke kun i Gøteborg, de protesterer. I Eskilstuna protesterer de med fødderne, eller hænderne, om man vil: Ett grishuvud med texten Muhammed har klottrats på entrédörren. Stenar har kastats in genom fönsterrutorna. Havde man rådført sig med befolkningen først, havde det været at foretrække. Nu er kursen fikseret på et kronisk, højkonfliktsamfund. Sverige kan blive  ustyrligt på ganske kort tid, så på sin vis under man næsten Sahlin og Bodström at skulle administrere det. Tumult vid demonstrationer på Hisingen, 100-tals demonstrerade för och mot moskébygge. Moskébygge i Göteborg bevakas efter hot.

»Multikulturen skal omtales i en god tone«

Vi skrev forleden at svensk journalistik er presset af nettet, at den som en bokser eller et foboldhold begynder at lange vilde slag og hundrede procents fejlafleveringer. Den idag er en rigtig Jesper Olsen. Kontroltabet og panikangsten får en ekstra ydersideskrue, det kan nå at blive til noget, i de fem måneder der er tilbage. Vi sidder ved ringside og hælder salt i såret. Læs Maja Grandmos artikel og vurdér selv om den “underblåsar rasistiska strömningar.”

Publiceringen av artikeln ”Vurmen för mångkulturen – och sanningen” är hävd. Texten innehåller svepande och dåligt underbyggda formuleringar om det mångkulturella Sverige. Fakta blandas med vilda spekulationer på ett sätt som knappast kan sägas tillföra debatten något nytt och intressant och av vikt, men däremot underblåsa rasistiska strömningar. Den här typen av artiklar har förstås ett existensberättingande, men det är inget material som ska publiceras på Newsmill. Här ska tonen vara god och texterna väl underbyggda. Därför togs texten bort.Maja Grandmos artikel i sin helhet (den ocensurerade versionen) kan läsas nedan eller her: Sista spiken i Newsmills kista? og Debattartikel om mångkultur totalraderad från Newsmill. – Se også nederst.

Dagens Danmarksbask

Vi er et kulturløst folk, der kun har to forfattere. Her er den anden igen igen.  Holst taler om samfundsforhold som et “livsstilsmagazin” taler om mode og sushi, men det er godt nok sjældent man støder på nogen, der savner 70´ ernes “opgør med kapitalismen”. Danmarks svar på Lena Sundström. Holst er 50 år gammel, men ung af sind:

I sina böcker tecknar Hanne-Vibeke Holst ett Danmark i dramatisk förändring. Hon anser att samhället har blivit betydligt hårdare bara de senaste tio åren.— “Danmark är inte längre så tolerant och humanistiskt. Och inte heller så intressant och nyskapande som det en gång var. Vi har fått ett mer reaktionärt samhälle och det visar inte minst vår asylpolitik.Det har blivit värre än vad jag kunnat föreställa mig. Jag trodde aldrig att vi skulle få ett parti som Dansk Folkeparti och att de skulle få ett sådant inflytande i dansk politik.”
Hon ser visserligen att det finns goda krafter. Men det är små grupper och i det stora hela tycker hon att det är resignation som regerar i Danmark i dag. “Feminismen har gått samma väg. Vi har en regering som inte har satt feminismen på den politiska agendan. Man är mer intresserade av vilka kläder muslimska kvinnor bär. — Dessutom är vi ofantligt materialistiska i dag. Den där uppgörelsen med materialismen och kapitalismen som vi hade på 70-talet, den tiden är helt förbi. Vi har träffat Hanne-Vibeke Holst för ett samtal om idealism, kvinnokamp, vattenskräck och hur illa ställt det är med dagens Danmark.

Hitchens vil arrestere Al-Qaradawi, “Surrend” laver gravsten for Muhammed …

Nåh nej, ikke helt. Trangen til at udfordre institutioner og spotte og håne har af uvisse grunde grebet om sig i de senere år. Man kunne kalde dette for epigonernes indtogsmarch, for der er jo i dagens verden kun én institution der i dén grad er cruising for a bruising, og er hypersårbar overfor netop spot og hån. Men når lysten til at gå i clinch med denne tyndhudede, men sårbare mastodont ligesom mangler, kan man altid gå i krig mod fordums institutioner og få lidt af suset fra ’06, og lege at dette betyder noget virkeligt.

Two leading atheist campaigners are planning a legal ambush to have the Pope arrested during his state visit to Britain for ‘crimes against humanity’. Richard Dawkins and Christopher Hitchens – who have both written books promoting atheism – have asked human rights lawyers to produce a case for charging Pope Benedict XVI over his alleged cover-up of sexual abuse in the Catholic church. […] Richard Dawkins plans to arrest the Pope for ‘crimes against humanity’

Regentparret, deres børn og børnebørn – hele kongefamilien aflives på en plakat, som fra tirsdag eftermiddag, tre dage før dronningens fødselsdag, kan ses på centrale steder i København. Bag plakaten står kunstnergruppen Surrend[…]

– Der er tale om en bevidst og grov provokation i et land, hvor vi har al for meget kongerøgelse, siger Jan Egesborg til Ritzau. Plakaten er nærmest udformet som en karikaturtegning. Den viser otte gravstene med de otte navne i den royale familie, som alle har “udløbsdato” den 1. maj 2010.

– Rigtigt mange får sikkert kaffen galt i halsen, når de ser plakaten. Man skal være varsom med at kritisere kongehuset, for vi har gjort det før og fået voldsomme reaktioner. […] Kunstnerduo afliver kongefamilie på plakat

“Voldsomme reaktioner”. Det er ganske vist (LFPC).

“Nu bor jeg i et sundt demokrati”

Psykiateren Thomas Jackson, der nu bor i England, i en replik til Maj Grandmos nu forsvundne artikel:

Jättebra Maj!

Vi måste diskutera varför journalister pläderar så intensivt för mångkultur. Jounalister är det nya prästerskapet som kommer med sina läror, håller ihop, vägrar svara på tilltal t.o.m. privat och enskilt, ännu mindre publikt.

Journalisterna har idag vad som rätteligen torde kunna beskrivas som total makt över svenska folket. Enskilda journalister bygger f.ö. successivt upp allt större ekonomiska förmögenheter vilket torde göra det ännu svårare för allmänhetens demokrater att komma till tals i de av journalisterna ägda mediabolagen.

Ingen vet vad mångkultur är, är det 92 % islamism och 7% hinduism och 1% sydeuropeisk kultur. Eller är det 22% sydtysk, 24 % nordmamerikansk, 11 % judisk kabbalism och resten värmländsk kultur? Eller är det 72%kommunism och 28% nazism. Är det en blandning av enbart olika totalitära kulturer eller liberala? Kort och gott så vet ingen vad mångkultur innebär.

TROTS DENNA SJÄLVKLARHET DRIVER MEDIA OCH POLITIKER PÅ MOT MÅNGKULTUR – TROTS ATT ALLA TORDE FÖRSTÅ ATT DETTA SANNOLIKT SKAPAR BETYDLIGT MER KAOS PÅ SIKT ÄN DET VI REDAN SER.

Jag själv sa i en TV-intervju i SVT 2006 att ”jag är helt mot mångkultur ”. JAG VILL NÄMLIGEN BO I EN KRISTEN KULTUR, jag är mycket glad jag fick tillfälle säga detta. Mångkulturen skapar nämligen väldigt många offer, framför allt är det de svaga som råkar illa ut. Istället: åter till en sund kristen luthersk och katolsk ledkultur som grund för lagstiftning och normtänkande. Har någon noggrant tänkt igenom vad som händer om kyrkorna eller den kristna etiken försvinner. Jag kan garantera att det blir synnerligen obehagligt, speciellt för journalisterna, för ett folk som svälter kommer utan den kristna etiken göra processen kort med sina förtryckare. Pensionerna minskar så dramatiskt idag så en svält i Sverige periodvis för utsatta grupper inte alls är en orimlighet. Se bara på sjukhemsdiskussionerna där krympande budgetar aktualiserat att endast ett halvt ägg och endast 2 istället för 3 koppar kaffe utdelas till åldringarna.

Tyvärr är det med all sannolikhet för sent idag att vända processen mot ökad mångkultur, svenskarna kan idag bara sitta och vänta på ökade spänningar i samhället, tilltagande balkanisering och framtida tragedier både i form av demokratiska tillkortakommanden i demokratiska institutioner och individuella offer.

De totalitära journalisterna – med en IQ under genomsnittet för akademiker, har haft ett budskap de själva inte haft en aning om vad det innebär. Intellektuella resurser att förstå vad de själva skriver saknar de.

Själv tog jag för tio år sedan konsekvenserna av den av svensk media stimulerade intygskorruption som byggts upp i Sverige.
Jag kunde nämligen bara inte sitta som psykiater och allmänläkare och skriva under falska intyg till patient efter patient som påstod sig vara sjuka trots att de var helt friska, och vägrade man skriva falska intyg så anmälde missnöjda patienter en till patientombudet eller ansvarsnämnden.

Varpå landstingscheferna sa, ”Dr. Jackson, du måste lyssna på patienterna – de är i centrum förstår du ” att det sedan rörde sig om uppenbara försäkringsbedrägerier om man skrev under blev lika mycket nedtystat som mycket annat i landet Sverige.

Jag är glad jag tog beslutet att lämna Sverige, jag får en god pension och lever i en sund demokrati numera där garanterat inga flyktingbarn köpta på mänskliga marknader blir apatiska när de används av hänsynslösa vuxna som murbräckor för att dessa vuxna ska bli medborgare i ett nytt land.

MVH Dr. Thomas Jackson leg.läk/psykiater

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
67 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
z
z
11 years ago

@ LFPC Islam er naturligvis det største problem, hvad ytringsfrihed og frihed generelt angår. Og også den største trussel mod de vestlige demokratier. Derom hersker der ingen tvivl. Og katolik-sagerne har fået (overdreven) megen opmærksomhed. Men jeg mener i lighed med nogen af de andre kommentatorer også, at du gør Hitchens en smule uret. Han var trods alt en af de eneste amerikanere, der stod op for Muhammed-tegningerne. Han er altså en forbundsfælle og hædersmand. At han (også) har fokus på kristendommen bør ikke komme ham til last, selvom jeg godtager og forstår din overordnede pointe. Kunstnerduoen Surrend lavede en… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

“Måske kan denne forskel virke befriende på en svensker i UK?”

Det er da ihvertfald den eneste logiske forklaring jeg kan finde for at man skulle hylde ‘demokratiet’ i mulitkulturalismens UK. I UK er der da i det mindste et ‘par åndehuller’ i den offentlige debat.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Bruger vi virkelig ikke det. Det troede jeg.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

“JP’s forlag”, tror jeg sprognævnet vil vælge.

Jeg tror ikke der skal lægges for meget i hr. Jacksons prisen Strorbritannien, uden i øvrigt at kende herrens opfattelser, lovprisningen er nok mest brugt for i situationen som oratorisk effekt at udstille Sverige, muligvis med lidt “man …. ikke i egen rede”-indflydelse.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Peter Buch

Ja, det gik vist lidt for hurtigt der – også 😀

Nja, vi bruger endnu ikke officielt (den engelske) “apostrof-genitiv” på dansk,
så der må vel være “JPs”? 😉

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Bjovulf, hvis alle andre også rettede petitesser så nidkært, ville kommentarsporet på Snaphanen ikke bestå af andet. Det er et vilkår i en debat, at det skal gå hurtigt. Se nu stort på bagatellerne, – det er betydeligt mere interessant for folk at følge med her på siden, når tråden ikke afspores af sprogsnak. Selv retter jeg efterhånden kun, hvis en smutter er meningsforstyrrende.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Øh, ja – men nu var det jo mit vås, der blev rettet, ikke? 😀

Det var jo bare et forsøg på selvironi over for hurtig tastning og manglende gennemlæsning
af indlægget på min side – IKKE ment som en kritik af den gode Peter Buch.

OK, jeg prøver at skrue ned for mine rettelser ( af mine fejlbehæftede indlæg ).

Nå, ok – det vidste jeg så ikke ang. akronym-genitiver – mange tak 😉

LFPC
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Akronym-genitiver som JP’s, USA’s osv. er faktisk tilladt. Jeg undgår dem dog gerne, da folk ikke skal tro jeg er en af dem der altid sætter apostrof før s 🙂 .

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  LFPC

OK – meget snedigt! Alt for at narre fjenden … 😀

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Jalving skal skrive bog om Sverige for JPSs forlag 🙂

http://blogs.jp.dk/frontalt/2010/04/13/turen-gar-til-fjendeland/

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

UPS ! – beklager .. havde ikke bemærket, at Snaphanen allerede havde været på pletten 😉

polinos
polinos
11 years ago

-> Thomas Nydahl

Enig, jeg undrede mig også over Jacksons udråbelse af Storbritannien til et “sundt demokrati”. Alene her på Snaphanen bringes der næsten dagligt eksempler på, hvordan PK-galskaben breder sig, og selve det politiske system synes i den grad at være gennemtrængt af løgnagtighed, hykleri og manipulation. Måske han mener det ironisk…

LFPC
11 years ago
Reply to  polinos

Måske er en forskel på Sverige og UK at medierne i sidstnævnte i det mindste ikke er lammede og homogeniserede af en statslig konsensus. Man kan komme rigtig galt af sted i Storbritannien med en enkel bemærkning (jfr. historien forleden om manden der skød sig efter at være blevet suspenderet fra jobbet for en harmløs bemærkning), men aviskommentarerne ligner en frizone hvor galden kan flyde og bramfri sandheder om multikulturen kan ytres. The Daily Mail og the Daily Telegraph er ind imellem også fremragende i deres dækning af disse emner, noget man aldrig ville se i Sverige. Måske kan denne… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Thomas Nydahl

“Hur kan han kalla GB för en “sund demokrati”? Alla vet att multi-kultikatastrofen som process gått mycket längre i t.ex. West Midlands, där imamerna styr hela stadsdelar och där sharia-domstolar redan är i funktion.”

Helt enig. Jeg sad faktisk også og undrede mig over Thomas Jacksons lov-prisning af det Britiske Galehus.

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
11 years ago

Jag har mycket svårt att förstå logiken i Dr. Thomas Jacksons resonemang. Jag känner det brittiska samhället tillräckligt väl för att veta, att det som är en olycka i Sverige är en ännu större olycka där. Hur kan han kalla GB för en “sund demokrati”? Alla vet att multi-kultikatastrofen som process gått mycket längre i t.ex. West Midlands, där imamerna styr hela stadsdelar och där sharia-domstolar redan är i funktion.

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

“Jag har mycket svårt att förstå logiken i Dr. Thomas Jacksons resonemang.”

Det existerar överhuvudtaget ingen logik i Thomas Jacksons paradoxala resonemang. Hans ‘repliker’ saknar total trovärdighet.

JensH
JensH
11 years ago

Københavns kommune bliver ved med at poste penge i det fata morgana kaldet ‘integration’:

http://www.berlingske.dk/koebenhavn/koebenhavn-faar-ny-taenketank

Pk
Pk
11 years ago

Journalisthøjskole er der noget, der hedder i Danmark,
men mon ikke Koranskole ville være et bedre navn?

MikkelA
MikkelA
11 years ago

Sorry. Var enig med Ulla Lauridsen, ikke “Lotte” (som der i øvrigt ikke er nogen af i tråden, oh well)…

MikkelA
MikkelA
11 years ago

Helt enig med Lotte, og forstår eller ikke helt hvorfor det skulle være den mindste smule kritisabelt, at Hitchens (og Dawkins), går efter leden af et religiøst hieraki, der ser ud til at have gjort sig enog meget store anstrengelser for at forhindre/modarbejde opklaringen af pædofile overgreb. Hvis der er nogen, som i den grad har brugt tid på at bekæmpe fundamentalistisk islam over de sidste 9 år, er det Hitchens, der da også – som en ret få i udenlandske medier – gik skarpt i rette med forsøget på at presse danske dagblade til at undskylde for Mo-tegningerne (http://www.slate.com/id/2247256/).… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  MikkelA

Når jeg selv ikke føler megen tilskyndelse til at angribe den katolske kirke, er årsagen først og fremmest, at jeg ikke føler min livsform og mit land under pres fra den kant.
Desuden er disse pædofili-sager et politianliggende, eller et erstatningssags-anliggende. For ofre, der ikke selv har ressourcer til at køre sager, er der mig bekendt hjælp at hente.
Selvfølgelig er det skandaløst, at man har prøvet at dække over de skyldige.

JensH
JensH
11 years ago

OT

Er der nogen der har checket den reklame der kører på Politken.dk for busrute 330E?? Selvfølgelig med en hættemåge:

http://politiken.dk/debat/signatur/article945802.ece

Matti från Finland
Matti från Finland
11 years ago

Verkar så att Maj Grandmos text går att läsa ifrån cache.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Jeg kan faktisk ikke se nogen grund overhovedet til ikke at gøre paven strafferetsligt ansvarlig for råddenskaben i den katolske kirke. Der er overhovedet ingen tvivl om, at beslutningen om at fortie præsters seksuelle misbrug og spille sorteper videre til et nyt sogn og nye ofre blev truffet og truffet igen i toppen af hierarkiet. http://www.nytimes.com/aponline/us/AP-US-Pope-Church-Abuse.html?_r=2 Hvad har det med en eventuel kritik af islam at gøre? Faktisk kan hele den muslimske verden med god ret sige, at vi ingen moralsk troværdighed har i kritikken af børneægteskaber, f.eks., hvis vi tolererer omfattende seksuelt misbrug i den katolske kirke. Ja, det… Read more »

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Tack för dina tänkvärda ord, Ulla.

LFPC
11 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Det er ikke fordi jeg nærer varme følelser overfor den katolske kirke, og jeg mener selvfølgelig heller ikke at hverken de eller kongehuset skal fritages for kritik eller satire. Min pointe var blot at lige disse to stunts – for andet er det selvfølgelig ikke – bliver markedsført som særligt grænseoverskridende og drastiske. Det forhold at Hitchens og Dawkins aldrig ville forsøge at pågribe f. eks. Al-Qaradawi siger jo alt – voldspotentialet tilhører sidstnævnte, det ville være dette der ville få voldsomme konsekvenser, ikke at gribe paven i ærmet. De går altså efter det relativt ufarlige – og ikke for… Read more »

Skåning
11 years ago
Reply to  LFPC

Vad får dig att dra slutsatsen att Hitchens och Dawkins aldrig skulle angripa Al-Qaradawi? Det är en fin gräns mellan att angripa de lätta målen och att främst vara självkritisk som varandes uppfostrad kristen. Båda två har åtminstone alltid varit intellektuellt hederliga när islam har kommit på tal (till skillnad från en del andra ateistiska/humanistiska demagoger).

Skåning
11 years ago
Reply to  Skåning

Ett tillägg till debatten är Pat Condells senaste alster. Den mannen har knappast någonsin duckat för säga precis vad han tycker om islam, till den milda grad att alla andra ligger i lä. Här är knappast ett dugg snällare mot den katolska kyrkan den här gången.

http://www.youtube.com/watch?v=LKg4HLsu5gE

MikkelA
MikkelA
11 years ago
Reply to  LFPC

Jeg er ked af det, men jeg tror ikke rigtig du ved hvad du taler om. Hitchens er først indenfor de seneste år, blevet kendt som prominent deltager i atemisme-debatten, men har siden allerede før 2001 været en ekstremt hårdhændet kritiker af totalitære regimer i generelt og fundamentalistisk Islam i særdeleshed. At Hitchens skulle gå “efter det relativt ufarlige”, efter han som en af de mest udtalte overhovedet kompromisløst har støttet Hirsi Ali, de danske muhammed-tegninger, osv. osv. – og tillige endda selv for nyllig blev pandet ned i Libanon for at pille nogen halvfascisters propaganda ned, finder jeg egentlig… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  MikkelA

Jeg er ikke ubekendt med hvad Hitchens også har sagt og gjort. Jeg konstaterer at der i verden i dag er uforholdsmæssig fokus på problemer af mindre størrelsesgrad og farlighed, i mine egne daglige omgivelser kan jeg høre folk der aldrig nævner ‘det store problem’ tale om katoliksagen. Jeg synes denne fokusflytning er højst uheldig. Længere kommer vi ikke.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  MikkelA

Det er uheldigt, at Hitchens tonser sådan løs på den sag. Pædofili er er kæmpeproblem i islam. Ikke i katolicismen. Men Hitchens og Sam Harris langer nu ellers også kraftigt ud efter islam. Dawkins lurpasser lidt og kommenterer ikke ret tit på islam. Man siger, han er bange for at kritisere muslimer. Det tror jeg, der er noget om.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  MikkelA

Det er i øvrigt ikke utænkeligt, at Hitchens har valgt at engagere sig i de katolske pædofili-sager for at kunne kaste sig over pædofilien i den islamiske verden bagefter. Han er en snu rad. Betydeligt mere intelligent end Harris og Dawkins. Jeg kan godt lide ham, selvom han er ateist. :mrgreen:

Christina
Christina
11 years ago

Combat de Nègres dans une Cave Pendant la Nuit – Paul Bilhaud

http://www.nyu.edu/greyart/exhibits/counter/html/body_incohere.html

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Christina

Rock ‘n’ Roll Nigger – Patti Smith

http://www.youtube.com/watch?v=G8SoVfTVLrk

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Finns en Facebook-grupp som heter Bevara Negerbollen. 🙂

http://www.facebook.com/group.php?gid=7996491105

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Når koordinationen af PK-censuren svigter 😉 http://ekstrabladet.dk/ – forsiden “Brand to aftener i træk – stenkast mod politiet [!!!!!] Folk måtte reddes fra tredje sal ad stiger” Men her er stenkastene pludselig forsvundet ?!?!? http://ekstrabladet.dk/112/article1328395.ece Brand to aftener i træk – folk reddet ud For anden aften i træk har der været brand i boligblok i Ishøj – folk måtte reddes fra tredje sal ad stiger For anden aften i træk [ !!! ] har der været brand i boligblokken på Ågården i Ishøj syd for København. [ Er det mon bare mig, der husker galt, eller brænder huse, skure,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Statistikken over brande har jeg ikke lige i hovedet, men herfra set vil et større antal mennesker på et givet areal – fra 4 millioner i 1944 til over 5 i 2010 vel medføre, at muligheden for menneskelig påvirkning af antallet af brande er forøget, alt andet lige.

tavsen
tavsen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Den overskrift hæftede jeg mig også ved. Underligt den ikke blev gentaget i overskriften i selve artiklen.

Jo, der har været kraftig stigning i brande. Automobilforhandlere, pizzariaer osv. Masser af forsikringssvindel. Men et svagt fald i samlet brande sidste år, men det skal vi nok få rettet op på 😉

Det præcise antal kan findes hos Beredsskabsstyrelsen http://www.brs.dk/

Der har endda været afholdt temadage om påsatte brande 😉

tavsen
tavsen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Der arbejdes kraftigt med brande. Utroligt så lystigt det går for sig.

En voldsom brand hærgede en taglejlighed i Vapnagård-bebyggelsen i Helsingør. To beboere indlagt 10. apr. 2010

http://ekstrabladet.dk/112/article1327387.ece

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, stenkastene forsvandt, det bed jeg også mærke i. I dag skriver BT tilmed at politiet jagter en “pyroman”!
Lur mig, om der ikke gemmer sig en berigelse et sted bag alle de censurerede artikler…

http://www.bt.dk/krimi/boligblok-evakueret-politiet-jagter-pyroman

tavsen
tavsen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Mjølnerparken var også hårdt ramt. Det stoppede, da 4-5 unge muslimer var ved at blive fanget i flammerne. Og videoovervågning hjælper også gevaldigt. Desværre fange kameraerne ikke våbnene, der ligger under sengene 😉 Var beboerformanden ikke ude med en opfrordring til forældre at kigge efter??? Men forældrene er helt med på sådan noget. —- Næppe danskere der løber rundt med pistoler som 15 årige. De unge danskere har det virkeligt hårdt. Fuldt forståeligt de doper sig 14-årig røverioffer truet med pistol http://ekstrabladet.dk/112/article1328342.ece To drenge på 15 år er i dag blevet varetægtsfængslet i et lukket grundlovsforhør i Københavns Dommervagt. Drengene… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Lidt forbrugerinfo til vore svenske venner – dette er danske negerboller ( en af dem med kokosdrys ). http://farm2.static.flickr.com/1352/914285920_c7f81d024c.jpg?v=0 Bunden er en slags vaffel, og fyldet er en creme lavet af pisket æggehvide, og de smager himmelsk – sådan en bakke med 6 eller 12 kan hurtigt få ben at gå på ( ie. den försvinnar mycket snabbt 😉 ) http://da.wikipedia.org/wiki/Fl%C3%B8debolle – rart at se, at Wikipedia endnu ikke er blevet PK-censureret helt ihjel. “I den mest almindelige brug betegner ordet det samme som en negerbolle eller et negerkys. Dvs. en sød spise, der består af en vaffel- eller marcipanbund,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Og Dansk Sprognævn udlægger teksten 😉

http://sproget.dk/svarbase/SV00001054

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Det var dejligt at se, at Dansk Sprognævn på dette punkt har bevaret sin fulde forstands brug og kan tage det helt neutrale ord “neger” i sin pen.

Som jeg har oplevet det – ligesom Sprognævnet skriver – kan flødebolle betegne to ting:

1. En slags konditorkage (sjældent brug af ordet)

2. En fællesbetegnelse for negerboller (det samme som negerkys) og kokosboller (som jo er negerboller med kokosdrys på).

LFPC
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

En flødebolle kan også være kunstnere som Dario Campeotto eller Liberace.

Egtvedpi´gen
Egtvedpi´gen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, der stod intet i selve artiklen om disse stenkast, og i dag kan jeg se at politiet leder efter en “pyroman”.

LFPC
11 years ago

Jeg kommer til at tænke på den absurde historie for nogle år siden om en højtstående amerikansk regeringsembedsmand, svjh, der blev fyret efter at have brugt ordet ‘niggardly’. Ordet betyder ‘nærig’, ‘gerrig’, osv., og har ikke en hujende fis med racisme at gøre. Men den blotte fonetiske association kostede ham embedet. Ordet er vist også helt tabuiseret i USA i dag. De kan tale stolper op og ned om ‘post racial’ ditten og datten, men det virker lidet overbevisende når selv lydlige associationer kan få de angiveligt helede sår til at springe op igen

LarsS
LarsS
11 years ago

@ Julia Caesar Tak for forklaringen, man bliver jo chokeret, men som Universalgeni skriver er vi i Danmark jo ikke bedre og vores gode gamle negerboller er i dag transformeret til flødeboller! Men hvorfor er det blevet sådan? Jeg har en fantastisk beundring for de sorte og deres formåen til at overleve de værste kriser i form af naturkatastrofer, sygdomsepidemier,despotiske diktatorer og økonomiske nedsmeltninger. De sorte kan være stolte af sig selv og har ingen grund til at bøje sig i næsegrus overfor nogensomhelst. Ved jo godt at betegnelsen “neger” associeres til slave, men er det ikke noget vi “hvide”… Read more »

Julia Caesar
Julia Caesar
11 years ago

Här är den rafflande historien om Nogger Black. Den förbjöds 2005.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article279185.ab

Julia Caesar
Julia Caesar
11 years ago

@ Lars S. Men snälla Lars S, med dina “bollar av annan etnisk härkomst” har du verkligen gjort dig skyldig till både uttalad fientlighet mot invandrade etniska grupper samt rasism mot desamma! Så kan man verkligen inte göra i Sverige! Fy skäms! Din enda tröst måste vara att glädjen står högt i tak på Interaktiv Säkerhet AB i Varberg, där de tack vare dig har tjänat en extra censurslant. För danska läsare kan jag avslöja hela det svenska negerbollsdramat. Negerbollar är en gammal sorts kakor som består av havregryn, kakao, smör och socker. Man rullar degen till runda bollar och… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Det samme er jo sker her i landet. Da jeg var barn hed det negerboller. Nu hedder det flødeboller. Og det er ganske vist.

LarsS
LarsS
11 years ago

Pk 21:43 For en god måneds tid siden faldt jeg tilfældigt over en artikel i en skånsk avis (på nettet), Sydsvenskan tror jeg, hvor en ung kvindelig ansat i en cafe havde beskrevet hvor dårligt hun fik det når gæsterne bestilte en “Negerbulla”. Jeg ved ikke lige hvad det er for en starut af en bolle og hvad den gastronomisk korrekte betegnelse er, men det må jo være en slags kage med mørk chokoladeovertræk – tænker jeg! Hun blev åbenbart meget dårlig over sine landsmænds racistiske kagebestillinger og der var mange ekspert- og lægmandskommentarer der gav gode råd til hende… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago

Jeg tror deres dage er talte, ikke fysisk, men deres dage som meningstyranner. Skredet kommer nu. Lene Espersens feriestunt var den udløsende faktor.

Universalgeni
11 years ago

Hanne-Vibeke Holst plejer bare sit udkomme. Hendes bøger sælger godt i Sverige og filmatiseres også det. Hendes mor skrev meget bedre, forresten.

Pk
Pk
11 years ago

Vivi, når een omtaler fru Holst som god, så mener jeg ikke som
skribent, men ud fra hendes eget synspunkt om sig selv..
Du ved , en damernes carsten jensen.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

PK

Hvem GIDER dog fr. Holst ?

Alene hendes knaldromaner sørger for jeg ikke orker at høre på hende eller læse det hun skriver.

Og jo, jeg har indtil flere gang næsten nået 1. kapitel igennem i en af hendes bøger, hvilken husker jeg ikke bortset fra, at den tilhører biblioteket.

Tænk, at nogen gider bruge penge på hendes produktioner !

Jeg har lidt det samme med Jane Aamund, Men det er hendes romaner jeg ikke bryder mig om, konen selv synes jeg er herlig!

Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Vivi – jeg kommer fra samme del af landet som hende. Jeg gad hende heller ikke, da hun gik på gymnasiet…

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Anonymous

Jag tycker att Hanne-Vibeke Holst talar med kluven tunga i artikeln. Gör hon alltid det…?

trackback

[…] ref: Affes statistikblogg Fria Nyheter Snaphanen […]

Pk
Pk
11 years ago

På en måde ryster det mig, når gode mennesker
er onde for at være gode.
Som nu fru Holst.

Pk
Pk
11 years ago

For et par år siden skrev jeg på debatten i en svensk avis.
Emnet var et brutalt overfald på en svensker, og det eneste
jeg skrev var:”Stakkels Sverige”.
Dette lille budskab fik ikke plads.
Tonen var nok ikke god nok?
SUK.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

At ankomsten hertil af dybt reaktionære på nogen måde skulle betyde noget for Danmark, for specifikke og muligvis almene interesser som tolerance og humanisme nævnes ikke med et ord i udsnittet, for jeg har ikke læst det hele…

At asylpolitik udført oftest er vanvid er naturligvis blot min mening.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Hanne-Vibeke Holst må leve med hovedet godt begravet under dynen. Jeg fatter heller ikke, hvor feministerne er blevet af, men jeg kan slet ikke se, hvordan hun kan tro, at feminister og multikultur er produkter af det samme gode samfund. Vi kan, efter min mening, vælge mellem ligestilling, seksuel frihed og tryghed for kvinder på den ene side – eller multikultur på den anden.

Universalgeni
11 years ago

Newsmill er død. Farvel. 👿

67
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x