14
apr
Seneste opdatering: 14/4-10 kl. 2352
48 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den forhenværende socialdemokrat og miljøpartist, Jan Milld, har færdiggjort sin store hvidbog om indvandringen i god tid inden valget. Et kæmpearbejde. Jan Milld er – i den udstrækning han overhovedet er blevet nævnt i svenske medier – blevet kaldt en rättshaverist. Da han altid holder sig tæt til tilgængelige fakta, betyder dette altså at “Jan Milld har ret, så da vi ikke kan bebrejde ham andet, skælder vi ham ud fordi han har ret.” Her står det så alt sammen i 17 pdf kapitler på hvad der ville fylde over 500 A 4 sider. Milld bruger stærke ord i videoen. De er fuldt berettigede. Han lover, der kommer en sammenfatning: Vitbok.se .  (Jan Milld i København, 2005.)

Dagens Danmarksbask

De senaste nio åren när Danmark haft högerregering har det skapats stora klyftor i samhället, säger Peter Hummelgaard Thomsen.Han är ordförande för DSU, Danmarks socialdemokratiske ungdom, och hänger med svenska socialdemokratiska ungdomsförbundet på valkampanj. Den inleddes igår när man värvade väljare på två gymnasieskolor i Landskrona. “— Klyftorna har ökat avsevärt. Den borgerliga politiken har sänkt skatten för de rika, säger SSU:s demokratisamordnare Magnus Manhammar om Danmark.” SSU tog till dansk hjälp.

SSU formanden Jytte Guteland har tidligere krævet af Reinfeldt “att Sverige inte ska välja samma mörka väg som Danmark har gjort.” En gymnasieelev i Landskrona mener at SSU “vill göra så att unga människor får jobb. Och de vill inte ha några rasister,”men var det ikke interessantere og mere konkret om SSU skaffede unge svenskere Sverige en dansk ungdomsarbejdsløshed på 12.9 i stedet for 26.4 ? SSU´s højre arm ved ikke hvad den venstre gør. Arbejdsløsheden “rammer indvandrere særlig hårdt”, hvorfor man i høj grad kan sige, den er tilvandret i Sveriges tilfælde.

Sverige har gått från att vara ett föregångsland i Europa med låg ungdoms- arbetslöshet till att ha en av de högsta nivåerna för ungdomar i åldern 15 och 24 år.Danmark har länge haft en väldigt låg arbetslöshet bland ungdomar, precis som exempelvis Nederländerna. Ekonomifakta.

Jødehad er blevet europæisk

Man kan sammenfatte rapporten fra Tel Aviv Universitet om voldelighed mod jøder efter Operation Cast Lead på denne måde: Øgningen af antisemitisk vold er lodret, der er tale om en fordobling fra 2008 til 2009. Af de samlede tilfælde forekommer 54 procent i Europa, af disse forekommer halvdelen alene i England. Bemærkelsesværdigt da der bor dobbelt så mange jøder i Frankrig. Af 1129 “manifestationer” på verdensplan forekommer de 374 i England og landet er således suverænt det værste i verden for jøder overhovedet. Rapporten opregner kun ni svenske og fem danske, så kriterierne er hårde. Dette blot for at udvide  Berlingske Tidendes yderst lokale behandling  af rapporten:

Danske jøder oplever i stigende grad at blive antisemitiske angrebet på grund af deres tro. En ny undersøgelse fra universitetet i Tel Aviv i Israel viser, at antallet af antisemitiske overgreb på jøder i hele verden er steget kraftigt i 2009. Universitetet registrerer anmeldte overgreb på jødiske personer og ejendomme, og de nyeste tal fra 2009 afslører en stigning på over hundrede procent – lige fra antisemitisk personforfølgelse og vold til hærværk og graffiti på jødiske bygninger.Finn Schwartz:

– Vi har oplevet en stærk stigende antisemitisk hetz i det seneste år. Vores ejendomme er blevet ødelagt, vores mindesmærker er blevet udsat for hærværk, og menneskeligt har vi også stået overfor angreb. Vi håber ikke, at 2009 viser, hvordan det bliver fremover, siger Finn Schwartz.Vi ser den antisemitiske hate-crime komme fra tre grupper. For det første er der muslimerne – først og fremmest med palæstinensisk baggrund, som angriber jøderne i Danmark på grund af den spændte situation i Israel. For det andet er der den yderste venstrefløj, som kæmper i mod den israelske stat, og så er der den yderste højrefløj, som ikke synes, at Hitler gjorde arbejdet færdigt med folkemordet under anden verdenskrig, siger Finn Schwartz. Danske jøder oplever stigende antisemitisme. Haaretz: Report: Anti-Semitic attacks up in 2009, especially in W. Europe.

Tel Aviv University: Operation Cast Lead and its aftermath: Antisemitism and the Holocaust in the 2009 international discourse. The Stephen Roth Institute for the Study of Contemporary Antisemitism and Racism at Tel Aviv University, in cooperation with the European Jewish Congress. Det skyldes muligvis European Jewish Congress, der før  har vist et ret tåget dømmekraft, da de ville parkere DF og Wilders under antisemitter – at rapporten om Sverige skal opblandes bekymringer om Sverigedemokraternas “islamofobi”:

Since its founding in 1988, the Sweden Democrats (Sverigedemokraterna − SD) have grown from a small group of marginalized neo-Nazis into a political party that won several municipal seats across Sweden in 2006 (see ASW 2006). SD have demonstrated support for Israel and denounced antisemitism on several occasions; however, their stance toward the Muslim population has become increasingly islamophobic. With a populist agenda modeled after Denmark’s Dansk Folkeparti, the SD seeks to gain parliamentary seats in the 2010 election. Their campaign includes projecting what could be termed a “conservative yet concerned” image, thus distancing themselves from more vocal racist and extremist groups on the subject of immigration.
0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
48 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Mackety. ‘…Sådan er det jo nu engang med venstrefløjen – de er møg hamrende intolerante og derfor bliver vi andre nødt til at gå stille med dørene, hvis vi vil vores eget bedste…’ Ja, sådan er det. Men det er der grunde til. Venstrefløjen er gjort af samme stof som de drømme, venstrefløjen varmer sig ved. Globale drømme taler i udpræget grad til deres fantasier om og behov totalitet. Venstrefløjsere er i virkeligheden megalomanikere. Det helt vildt uoverskuelige har størst tiltrækning. De største drømme er derfor de smukkeste og skal helst gå i opfyldelse på den helt rigtige måde… Read more »

raapil
11 years ago

@Universalgeni: Jeg kan af gode grunde ikke udtale mig om de enkelte tilfælde af antisemitisk vold mv. i Malmø, da der faktisk er skrevet meget lidt om de konkrete tilfælde. Men den rapport, jeg nævner og som bl.a. også ovenstående indlæg bygger på, siger at der fandt ni (9) tilfælde sted i Sverige i 2009. Fem i Danmark. Det kan næppe betegnes som en epidemi. I øvrigt blev Malmø-moskeen i 2009 beskudt, og for nogle år siden blev den halvvejs brændt ned. Er væksten i antimuslimske følelser så katastrofalt stor i Malmø? For tallene og for de tvivlsomme postulater i… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  raapil

Der er aldrig fundet nogen skyldige i sagen fra Malmø. Så alt gætteri er lige plausibelt. Kunne være en sunni vs. shia-konflikt? Forsikringssvindel? Hævnmotiv overfor imamen?

raapil
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Bestemt – der kan være mange muligheder. Ligeledes savner jeg mere konkret evidens ang. den postulerede vækst i antisemitismen i Malmø, Sverige generelt og i Danmark. Indtil videre har vi kun Tel Aviv-rapporten, der ikke giver anledning til alarmisme, selvom alle tilfælde af racistisk vold og politisk forfølgelse naturligvis skal tages alvorligt. Om det så er venstre-, højreradikale eller islamister der står bag.

z
z
11 years ago

@ raapil

“Fældede” Hedegaard. Øh…Manden er lige blevet genvalgt som formand, og Trykkefrihedsselskabet står heldigvis (efter en lille krise, jovist) stærkere end nogensinde.

raapil
11 years ago
Reply to  z

Tyrkerfrihedsselskabet er færdige med at blive taget seriøst.

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  raapil

Udokumenteret påstand, tangerende ønsketænkning.

raapil
11 years ago
Reply to  PeterK

Det tror jeg ikke. Jeg tvivler på, at Lars Hedegaard fremover vil blive indkaldt som vidne i medierne, når det gælder sager om ytringsfrihed osv.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

I alt selskab.

raapil
11 years ago

I så det nok ikke, men der var faktisk en 🙂 i mit indlæg. Jeg kan nemlig sagtens tåle kritik og humor. Det skal man kunne, når man basher islamkritikere som jer. Jeg morede mig bl.a. kosteligt over, at det var klovnen LFPC, der ved juletid lagde den video ud med Lars Hedegaard, som fældede den gamle hvidskæggede nisse. Jo, humor er en god ting at have i selskab med jer.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
raapil
11 years ago

Ja, hvis man ikke kan ramme folk med argumentation, så kan man ramme dem personligt. Kender det godt. Jeg bruger også tricket en gang i mellem 🙂

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  raapil

Det har da ikke noget med at være personlig at gøre – jeg anerkender jo netop din store ekspertise på dette område. Og man kan da i den grad mærke, at det også påvirker din “tankegang” på mange andre områder 🙂 Og det med jeres ringe agtelse blandt den jævne befolkninger er altså jeres egen skyld i. Folk som flest griner altså af jer og jeres frelste & lallenaive helt-uden-kontakt-med-virkeligheden PK-holdinger og rablende kulturrelativisme med fuld skrue totalt uden hensyn til danskernes kultur(er) og følelser. Vi skal bare klappe, juble og se begejstrede ud, hver eneste gang vi bliver “kulturberiget”… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Raapilen kan ikke lægere tåle humor og kritik. Det er jo nærmest helt muslimsk…

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Ja, bare han nu ikke går helt jihad 😉

raapil
11 years ago
Reply to  Bjovulf

PK-holdninger??? Er det Pia Kjærsgaard-holdninger?

raapil
11 years ago
Reply to  raapil

Den var til Bjovulf

Universalgeni
11 years ago
Reply to  raapil

Hvis du fortsætter i samme spor ender du som holocaustfornægter, Raapil. Jøderne i Malmø flygter ikke? De mange overfald er indbildning? Danmark har ingen antisemitisme? Jødiske børn udsættes ikke for chikane i folkeskolen? Well, mange er uenig med dig. Politiet og regeringen blandt andet. Præcis i dag for et år siden vedtog Folketinget følgende: Forslag til vedtagelse Folketinget tager afstand fra og fordømmer på det kraftigste den stigende antisemitisme i visse muslimske miljøer. Folketinget pålægger regeringen – inden udgangen af 2009 – at udarbejde og fremlægge en handlingsplan, der skal sikre, at religionsfriheden og andre grundlæggende frihedsrettigheder genoprettes, således at… Read more »

raapil
11 years ago

Ok, prøv med at ryge lidt mindre hash…?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  raapil

Ja, det er vel også det eneste område, hvor du virkelig ved, hvad du taler om, Raapil? 😀
Vi begynder efterhånden at forstå, hvor og hvorfor det er gået galt for dig ….

Og så undrer man sig ghm. over, hvorfor skolelærere ikke er så højt agtede længere ?!?! … ak. ja.

raapil
11 years ago

Blot et kort indspark: Såvel Berlingske-artiklen som den rapport fra Tel Avivs Universitet, som den tildels bygger på, SAMT Finn Schwarz er utroværdige som vidner i en sag om voksende antisemitisme i DK, Sverige og globalt. Jeg har skrevet mere her: http://raapil.dk/2010/04/15/israel-og-den-altid-voksende-antisemitisme/ Det kan bl.a. nævnes, at rapporten, som skal identificere antisemitisme, ikke engang byder på en definition af, hvad antisemitisme er. Eller at rapportens forskellige meddelere rundt omkring alle snarere er politiske aktivister, stærkt optagede af Israel og antisemitisme, end seriøst arbejdende undersøgere. Med den besætning er der bestemt ingen grund til at tro, at Stephen Roth Instituttet i… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  raapil

Jeg kommer altid til at tænke på stråmanden i Troldmanden fra Oz, Scarecrow, når jeg støder ind i dig:

http://www.youtube.com/watch?v=wOKK8mAkiUI

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Hahaha… det er rigtig go’ humor. 🙂

Her er for øvrigt lige en ‘pause’ til snaphane Steen. Ret ny dansk musik. Va’be’har! Det er bar’ guf.

http://www.youtube.com/watch?v=PYFxk_oU4As&feature=related

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  raapil

Antisemitisme kommité der ikke definerer antisemitisme.

Det minder mig om EU’s racismecenter der heller ikke kan definere racisme, hvilket fik en dansk professor med anstændigheden i behold til at sige farvel og uden ret megen tak. Ikke desto mindre udsender centret, der ledes af Morten Kjærum, tonsvis af rapporter og anbefalinger til lovgivning om racisme. Bortset lige fra når undersøgelserne ikke har det rette resultat Undersøgelsen der påviste at antisemitisme – som centeret sjovt nok godt vidste hvad var, stort set kun udøvedes af muslimer, ville man ikke publicere. Fri og uhildet forskning – eller rendyrket propaganda?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Om jag bara får stå på Rigets tak minst en natt i veckan, kolla över sundet med kikare och skrika svenskjävlar så kan jag tänka mig att flytta. LOL

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

TOP, Robin 😉

Du ville blive en ny turistattraktion, medens den lille havfrue er bortrejst LOL

Universalgeni
11 years ago

Vi burde hjælpe nogle at svenskerne med at flytte herover og hjælpe med at finde jobs til dem. Og forklare, at de altså ikke skal stemme socialdemokratisk, hvis de vil undgå, at det sker igen. De får jo stemmeret på et tidspunkt.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

“I deras värld är det viktigare att SD hade några f d nazister i partiledningen 1988, än att miljoner araber väller in över Europas gränser och står får lejonparten av antisemitismen sedan WWII.”

Av just det skälet är dom just nu inbegripna i en massflykt från Malmö. Snart kommer massflykten sprida sig till andra städer. Som man bäddar får man ligga. Dessa judar kan inte ha alla hästarna i stallet.

Mackety
Mackety
11 years ago

Ja, de berømte/berygtede suicide jews er en underlig størrelse. Selv har jeg kæmpe respekt for israelere – ikke så meget fordi de er jøder, men bare fordi de har opnået så fandens meget mod så overvældende odds. Vi kunne lære af dem. Jeg tror den helt store forskel på jøder i Israel og jøder uden for Israel, er at israelerne har – eller i hvert fald lidt efter lidt har fået – et normalt forhold til nationalstaten som ide. Kort sagt så er israelerne ikke særlig forskellige fra os andre – til gengæld er deres situation utroligt forskellig, endnu da,… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Jeg synes, danskerne skal have selvstændighed. Vi er et folk. Kan den danske befolkning ikke få selvstyre? Hvad der så skal ske med de fremmede indvandrere, må halalhippierne finde ud af.

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Skaaning har fuldstaendig ret i at der er en utaalelelig dimention i det hyklerei som stadig er en naesten automatisk del af europaeiske joeders holdning til “nationalisme” . Tiden er forlaengst kommet til at diverse joediske organisationer holder opmed at leve i fortioden , og indser at den elskede venstrefloej ( som de SAA gerene ville have vaeret en del af) har indgaet en DEFACTO alliance med islaam . I Israel er denne bitre opvaagene mer eller mindre overstaaet , med det resultat at det politiske spektrum er blevet fuldstaendig forandret fra omkring 2001 og til idag. Det der engang… Read more »

semit
11 years ago

Ny antisemitisme.

De 2.000 medlemmer af det jødiske samfund i Kirgisistan oplever pludseligt et liv i frygt efter et angreb på den eneste synagoge efter oprørere i sidste uges tilsyneladende blodige opstand, der væltede regeringen og 80 dræbtes!

Tror I venstrefløjen vil begræde disse 80 dræbte? Men hvis der dræbtes noget lign i Gaza, var de nok på dupperne. Det hedder forskelsbehandling.

kilde: http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/137004

semit
11 years ago
Reply to  semit

Jeg kunne ikke lade være med at udgive den som artikel, da den er væsentlig.

http://semit.wordpress.com/2010/04/14/kirgisistan-og-ny-antisemitisme/

Skåning
11 years ago
Reply to  steen

Det är inte bara de der er “suicide jews”. Det är folk med en sjukt inbyggd dubbelmoral. Ta exempelvis Lars Demcik. Han kan basha SD ena dagen och andra dagen hylla den judiska staten i Israel. Det är bara Jöder som har rätt till ett eget land. Fråga mig inte med vilken logik. Vi Ska inte ha rätten till ett eget land. den rätten är förbehållen judar.

Jag skiljer förstås inte på det och kurder, kosovoalbaner och syrianer som för sin nationella kamp i Sverige, men totalt saknar förståelse för att urbefolkningen skulle kunna ha samma uppfattning.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  steen

Lasse er bare halalhippie. Af profession endda, – han er psykolog. Lars Dencik har været på RUC i årtier.

semit
11 years ago
Reply to  steen

Jeg kender ikke de der personer. SD & Israel er ikke to alen af samme stykke, så man kan sagtens være imod SD og støtte Israel og der er sikkert også SD’ere der ikke støtter Israel. Min definition for retten til eget land går der, hvor man i århundreder politisk og statistisk er blevet en kastebold. Eksempelvis ser jeg meget negativt på det seneste ungarske valg, hvor et parti fik 17 % af stemmerne, der klæder sig sammenligneligt med nazisterne og synger slagsange imod jøder og romer. Og det fik mig til at tænke på, at der er andre svage… Read more »

Skåning
11 years ago
Reply to  steen

@steen: Nej, jag tror nog inte att man kan säga att sådana som Dencik är representativa, men det finns ändå många av dem och de bör exponeras. Wolodarski är ett annat exempel som går i totalt försvar för den judiska staten Israel och deras immigrationspolitik (enbart judar), men inte försitter ett tillfälle att kastat skit på SD och kalla dem rasister. @semit: Nu talade jag iofs om folkgrupper och inte religioner. Jag menar att nordbor (ca 20 miljoner) har precis samma rätt till ett hemland där de befinner sig i trygg majoritet, som judar (också ca 20 miljoner) har. Det… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  steen

Der er helt klart en gruppe, der kører i ring. Slet ikke udsædvanlige blandt ældre lektorer på universiteterne. Det har at gøre med, at de ikke møder kritik og krav. De bestemmer selv, hvad/hvem der skal være autoritet på området. Bestemmer selv, hvad studenterne skal læse til deres forelæsninger og senere eksamineres i. De ved godt, at deres fagområde har udviklet sig, men ignorerer det i en vis udstrækning. Nye ting behandles perifert, – kernen forbliver den gamle.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  steen

PS: Det gælder især for de mandlige lektorer. De kvindelig lektorer bliver som regel slagtet, hvis de kører det nummer. Af mandlige adjunkter, der vil have et lektorat. 😆

Skåning
11 years ago

På ditt nick skulle man kunna tro att du var jöde, semit. Jag vet inte om så är fallet, och det spelar kanske egentligen ingen roll. Vad jag retar mig på är att det finns jöder i både Sverige och Danmark som är hycklande superzionister. De är fullt på det klara med att Israel ska vara ett judiskt land och att den demografiska balansen i landet måste upprätthållas. Samtidigt förespråkar de ett “mångkuturellt” Sverige och Danmark för att de på något sätt inbillar sig att det gynnar deras intressen som en minoritet i dessa länder. Den dubbelmoralen får mig att… Read more »

semit
11 years ago

Jeg forstår godt spørgsmålet. Jeg har gjort samme overvejelser på min blog hvor jeg ikke henviser til politiske partier – på min israel blog. http://www.semit.wordpress.com. Mit svar er, at Israel & zionismen mere er en mærkesag, ligesom snaphanens artikler, der heller ikke er traditionel højre/venstre, da højre/venstre handler om statsapparatet og fordelingspolitik og kommunernes magt. Israel er en nationalstat for flygtede jøder. Det smager altså både af højre og venstre. Snaphanen kommer ind, hvor enhedslisten ikke tør mer’. Enhedslisten har ret i at det gælder om at bekæmpe fascister og mindre politiske grupper, der reelt er udemokratiske. Men nazister er… Read more »

semit
11 years ago

hr skåning. Jeg kender lidt det problem, men mener at sagen Israel og zionismen ikke er politisk men en mærkesag, og ved at støtte den ene, frastøder man den anden. Zionismen er hverken højre/venstre men handler om en nationalstat for jødiske flygtninge. Det smager både af højre/venstre. Min egen blog er For Israel, men henviser ikke til politiske partier, hvor Israel er et mindre punkt, fx SD, men gerne til blogge, der har Israel som hovedsagen eller ikke-politiske sites som har det som et positivt indslag, fx snaphanen og ilyameyer fra sverige. Ud fra min defintion af politik, er snaphanens… Read more »

Skåning
11 years ago

Även om jag kan betrakta mig som Israelvän, i den meningen att jag sympatiserar med vad nationen är utsatt för och ändå bibehåller ett gott mått av civilisation. Jag skulle önska att Sverige hade ett uns av den självbevarelsedriften och den migrationspolitiken. Men man ska heller inte vara dum. Många judiska organisationer i Europa står inte på “vår sida”. I toppen på deras agenda ligger en paranoia över F-f-f-förintelsen och den vite europeiska mannen som evig fiende. I deras värld är det viktigare att SD hade några f d nazister i partiledningen 1988, än att miljoner araber väller in över… Read more »

Julia Caesar
Julia Caesar
11 years ago

Jan Milld ska hyllas för sitt Vitboksprojekt och alla de insatser han har gjort och gör för att rädda Sverige. Han är pionjär, han har varit aktiv invandringskritiker sedan mer än 20 år. Det svenska åsiktsetablissemanget har med alla medel försökt att tysta och marginalisera honom, utan att lyckas. Det har två orsaker: 1. Jan Milld är en eldsjäl, och som sådan har han en enorm uthållighet. 2. Sanningen kan aldrig tystas ned i längden. När Jan Milld använder starka ord om “kolonialisering” är det verkligheten han talar om. Därför ska vi lyssna, mycket uppmärksamt. Det gäller i synnerhet de… Read more »

semit
11 years ago

Vil læserne mene, at når H&M atter boykottes i morgen ( http://bdshm.wordpress.com/2010/04/12/join-us-for-world-wide-protests-on-thursday-15th/ ) at der er et stænk antisemitisme i det?

semit
11 years ago

Ja, det er en mærkelig udvikling. Palæstinenserne skulle være den overvejende gruppe, hvilket vel ikke kommer bag på mange af os, efter at have set deres optræden til en af de få pro-israel demoer på rådhuspladsen sidste år. Men hvad er en ‘palæstinenser’? Er det synonymt med at forfædrene kom fra det område de selv kaldte palæstina før israels uafhængighed? Et landområde der er geografisk og aldrig har eksisteret som land og stat? Eller er ‘palæstinensere’ en betegnelse for flygtninge i en krig, hvor de var taberen? Og søger genetablering? Tænk hvis man skulle genetablere samtlige flygtninge i de sidste… Read more »

48
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x