16
apr
Seneste opdatering: 17/4-10 kl. 0032
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dronningens karettur gennem København i fire dele med fantastiske forårsbilleder fra København. Man ser svenske og skånske flag. Norge: Vi takker for alt Danmark har gitt oss i de siste 10 år, av tanker og ideer, og idealer. Berlingeren har en interessant  kronik om verdens ældste monarki: Margrethe kan blive en af de absolut længst regerende monarker i Danmarkshistorien. Dronningens tale, Frederik: Jeg er stolt af dig, mor, Statsministeren: Du er helt din egen, Margrethe.

Expressen får tørt  på

Chatten handler i høj grad om den såkaldte “hvidpixellering”, svenske aviser der tryller mørkhudede forbrydere kridhvide. I forhold til tidligere lidt af  en revolution, hvad Expressen tillader af kommentarer. Avisen forsøger at skrive sig efter allerede forlængst tabt troværdighed: Läs chatten med Mattsson om kriminaljournalistik, Chefredaktör Thomas Mattsson chattade om invandrare och brott Läs frågor och svar här!Lilla Saltsjöbadsavtalet, marts 1987 der omtales, skulle handle om svenske journalisters uofficielle overenskomst om at mørklægge de negative konsekvenser af multikulturen. Thomas Gür og Susanna Popova udtalte sig som de gjorde. Vi er en del der har set det nogle gange og opfattet Gür og Popova som utvetydige og troværdige. Hvis der ikke eksisterede en overenskomst, hvordan kunne de så sidde og mindes den i detaljer på TV tyve år efter? TV klippet fra Axess´ Åsiktsmaskinen 2007 er desværre nu fjernet fra You Tube.

Fredsproces på skinner

Memri TV: Sports Show on Egyptian TV Turns into Platform for Spreading Antisemitism, Conspiracy Theories, and Anti-Americanism, marts-april 2010. Sportskommentatoren mener også at vide, at Israel vil angribe Europa med A-våben. Vi tilegner klippet til brødrene Melchior og vor tids Sørine Kierkegaard,  Lene Andersen.

Homo Sovjeticus

DR Kanal Kultur sendte den tyske dokumentar Menschenlabor Sowjetunion i aftes. Den findes på You Tube i seks dele med engelsk lydspor og dansk undertekstning.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
11 years ago

OT EU-parlamentariker og kosmopolit – Jens Rohde fylder fyrre, ham med missilet. Han savner ikke dansk politik, som han mener er præget af en stærk nationalkonservatisme for tiden. Aha. Forbløffende. Er det mon et forbigående fænomén! – Med den indvandrerpolitik man har ført og de problemer, det giver? Økonomisk vurderet en ekstraregning på mindst 20 mia. kroner om året. Hvad med en industri, som både afskediger og påstår, at vi om få år har brug for bl.a. at få tilført 20.000 ingeniører udefra – skriver: tyvetusinde! Hvem har brug for dem? Og til hvad? – Med hvilke superkvalifikationer skal de… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Om dronning Margrethes fødselsdag og – danskhed som – den danske måde. Min kone elsker at se på rober. Det gør jeg ikke, men det medfører, at jeg lejlighedsvis faldt ind og ud af fødselarens fest, som den blev gengivet i TV. Et unikt øjeblik opstod, da den kongelige livgarde strandede i menneskehavet på vej ned gennem Frederiksgade. Ikke et øjebliks panik. Kan man ikke komme frem, kan man med ynde marchere og spille på stedet. Fantastiske, næsten surrealistiske eventyrbilleder af det danske folk, nogle i og masser uden uniform. Et udtryk for samhørighed. En særlig opvisning i, hvad dansk… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Brød og skuespil for folket? Nej, vi har endnu ikke svenske tilstande her, Christina.

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Universalgeni
PBr
PBr
11 years ago
Reply to  Christina
Christina
Christina
11 years ago

Qu’ils mangent de la brioche.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Det gör inte jag heller men det hindrar mig inte från att önska dronningen a happy bithday. Hoppas hon hygger sig ordentligt på bemärkelsedan.

Christina
Christina
11 years ago
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x