19
apr
Seneste opdatering: 20/4-10 kl. 0207
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I am an Englishman Video –“They never asked us and they never will””, fra TV serien NCS: Manhunt . Skuespilleren ligner en ung Malcolm McDowell på en prik, men hedder  Marc Warren.

As this clip was taken from a television drama designed to stigmatise English nationalism, the character delivering the lines is made to lapse into a call for violence at the peroration of his speech and the camera work and music leave no room for doubt that we are supposed to be revolted by the man and the words that he speaks. Nonetheless, the speech itself is passionate, articulate and apposite. Elements draw upon Enoch Powell’s speech “What England Means to Me” which was delivered to The Royal Society of St George in London on St George’s Day in 1961. At the time, Powell was Minister of Health. Watch, and listen to a speech that resonates with the contemporary concerns of the common people of England; a people ignored and reviled in their own land by a contemptuous and contemptible political elite.

Svensk P1 varmer op til valg

med sitet “Främlingsfientlighet och nationalism i Europa.” Her er alt hvad hjertet kan begære fra Pia Kjærsgaard til Jobbik. Der blev også plads  til Malmøjødernes situation. Det har længe anet os,  at det stod Sverigedemokrater bag. Det siger Ilmar Reepalu også  selv. P1 er sunket ned i den samme blanding af fad moralisme, propaganda og intellektuel svindel, som man også kan se at Svenska Kyrkan dyrker i dag. Ærlig politik og information er det i al fald ikke.

Muslimsk bøsse måtte flygte fra Nørrebro
Naser Khader (K) skriver følgende i en statusopdatering på Facebook:

“I sidste uge havde jeg besøg af en bøsse med muslimsk baggrund til en kop kaffe i Folketinget. Han fortalte om den hetz, forfølgelser og trusler, han er udsat for – fra sine egne trosfæller! Han var meget ked af det og bad om hjælp. Jeg opfordrede ham til at stå frem og melde det til politiet. Men det tør han ikke. I dag har han besluttet sig for at flytte (flygte) fra Nørrebro. Hvor er det dog trist!”  Kunstavisen.

Hvad de andre snakker om

‘The other’ er inden for humaniora vistnok noget meget slemt som faktisk slet ikke eksisterer. Det henviser til noget der er  ‘konstrueret’ af især hvide mænd i kolonialismens tid, med henblik på nedvurdering af autentiske folkeslag i varme lande, så man kunne tillade sig at behandle dem nederdrægtigt og stjæle deres råstoffer. ‘Dekonstruerer’ man disse overleverede og dybt internaliserede forestillinger, åbnes der op for englesang og dialog – vi er jo inderst inde de samme. Desværre er det et uerkendt problem at netop en af disse eksotiske grupper opererer med en ‘anden’ der ikke sådan lige lader sig dekonstruere. Denne gruppe – hvis medlemmer udgør en efterhånden meget insisterende faktor i dagens Danmark – mener nemlig at det er den øverste autoritet i foretagenet der har udskilt den ‘anden’ som noget man absolut ikke skal tilnærme sig. ‘Den anden’ kaldes også for kafir i ental, og kuffar i flertal – og det er ikke nogen kompliment. Ordet betyder vantro, men den arabiske betydning er langt mere nedvurderende end oversættelsen gengiver.

Jeg tror vi her i blogverdenen bør gøre meget mere ud af hvad der foregår rundt omkring på dansksprogede islamiske internetfora.  Tonen og de bramfri intentioner kan være et velkomment korrektiv til den pludren fra velkendte navne, som medierne labber i sig. Islamic.dk er sådan en site, den skrives på formfuldendt dansk, den bruger megen energi på at gendrive Hizb ut-Tahrirs gøren og laden, den er blåstemplet af Danmarks Radio og en kvindelig humaniora-akademiker – min sjæl, hvad mere kan du ønske dig? Og så er der lige dette med denne hersens ‘kuffar’. Er livet noget der kommer eller går, er glasset halvt fuldt eller halvt tomt? Det første afsnit her siger uendeligt om dem kontra os. Vi står over for en spændende fremtid hvad angår ‘integrationen’ (LFPC).

[…] Principielt er fødselsdage ikke noget, man bør fejre eller være glad ved. Når det er ens fødselsdag, så er ens liv blevet formindsket med et år, og ikke forstørret. Så hvilken intelligent grund er der til at fejre og vise glæde ved at ens liv er blevet formindsket med et år? Før man forstår den islamiske regel (hukm) hvad fødselsdage angår, er det værd at huske at det at imitere ikke-muslimer (kuffar) noget, som Islam er meget imod. […]

I lys af det overstående, er der nogle få situationer angående Shari’a-reglerne for at fejre fødselsdage: 1) Hvis det bliver fejret for at efterligne Kuffar, i og med at alle eller nogle af de normer som er specifikt for kuffar bliver adopteret, eller handlinger som er forbudt i Shari’a bliver begået, så er der ingen tvivl om at det er forbudt. At tænde lys på en kage, der viser hvor mange år man er og så puste på dem, spille musik, synge, at bruge unødige penge, at vise sig osv. er alle forbudte praksiser. […] Hvorfor er det ikke tilladt, at holde fødselsdag?

Sænk farten, hæv niveauet og slå ørerne ud

Der er så meget på P 1, der  passerer uden nogen effekt fra det ene øre til det andet. Så her er et tip, hvor der for engang skyld kan lyttes og synke ned  i det, radio kan være. Anbefales på det varmeste: Peter Bastian: 66 års kulturhistorie oplevet indefra. Musikeren Peter Bastian fortæller om sit liv, sine tanker og erkendelser. Udsendelsesrækken er optaget på Vartov i København

»Volden er en integreret del af islams hus«

Valgmenighedspræst Morten Kvist, medlem af Etisk Råd: “Ævl, at islam er fredens religion.”

Den succesfulde Najdat Anzour har været i Danmark for at holde foredrag på Københavns Universitet og på Det Danske Filminstitut, og har altså ladet sig interviewe til JP. Bortset fra den sædvanlige floskel om dialog mellem Vesten og Mellemøsten uden at præcisere, hvad den skal gå ud på, og bortset fra det sædvanlige krav om gensidig respekt og deraf følgende indskrænkning af ytringsfriheden, rejser Najdat Anzour et afslørende spørgsmål: ”Det store spørgsmål er, hvad Danmark har vundet ved at trykke tegningerne? Intet” – Vi har forskellig opfattelse af sandheden

Mig bekendt var Muhammed både den første, største og mest ægte muslim nogensinde, og han brugte ifølge alle officielle islamiske kilder vold, skriver Morten Kvist.Brugen af vold står central i islam, fordi magten er fuldstændig afgørende i islam. Magt og vold hører sammen.

En del af sandheden om Muhammed og grundlæggelsen af islam som religion og magtfaktor er, at volden er en integreret del af islams hus. Hvornår får vi denne sandhed at høre fra en troende muslim, som må formodes at kende kilderne endnu bedre, end hvad man lige selv kan læse sig til? Hvorfor skal vi blive ved med at høre så meget ævl om islam som fredens religion, når både Muhammeds historie, Koranen og Hadith med stolthed beretter det modsatte? Muslimerne var stolte af deres sejre, og kilderne har derfor ingen problemerne med at berette, hvordan de vandt dem.

Må vi bede om lidt sandhed, historiske sandheder om Muhammed, aktuelle sandheder om, hvordan muslimer og muslimske apologeter kan tage afstand fra praksis, legitimeret af selveste profeten. Og om de kan! Det gælder altså religionskritik og selvkritik, hvad enten man er teolog, filminstruktør eller en kulturmuslim, der blot ønsker at leve i fred med sine naboer. Morten Kvist, valgmenighedspræst i Herning og medlem af Etisk Råd. (Poltiken: Tv-instruktør til danskerne: Jeg synes, I har tabt. Expressen leder: Her går det godt, byg flere moskéer.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Christina
Christina
13 years ago

Re: I am an Englishman The British lives in the red house. The Swede keeps dogs as pets. The Dane drinks tea. The green house is on the left of the white house. The green homeowner drinks coffee. The man who smokes Pall Mall keeps birds. The owner of the yellow house smokes Dunhill. The man living in the center house drinks milk. The Norwegian lives in the first house. The man who smokes Blend lives next to the one who keeps cats. The man who keeps the horse lives next to the man who smokes Dunhill. The man who… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Christina

Why bother? 😀

Programmeringssproget Prolog finder ud af det på et par sekunder ( jeg har faktisk prøvet 😉 )
Jeg kan godt huske svaret, men vil høfligst undlade at sige det her.

Christina
Christina
13 years ago
Reply to  Bjovulf

“If my theory of relativity is proven successful, Germany will claim me as a German and France will declare that I am a citizen of the world.
Should my theory prove untrue, France will say that I am a German and Germany will declare that I am a Jew.”

Christina
Christina
13 years ago
Reply to  Christina
Liva
Liva
13 years ago

“‘Den anden’ kaldes også for kafir i ental, og kuffar i flertal – og det er ikke nogen kompliment. Ordet betyder vantro,..”

Og betegnelsen vantro forekommer hele 347 gange i koranen. Hvilket en kvindelig iransk-dansk kunstner har gjort opmærksom på i et kunstværk udstillet i Århus.

Få nu hijabs væk fra dresskode i offentlige institutioner. Og halal krav ligeså.

Ole Burde
Ole Burde
13 years ago

Universalgeni , godt at du fik barnet et andet sted hen foer han blev hjernevasket . Hvor bittert det end kan forekomme at se sig selv som fortaler for “apartheid” ,er det stadig den eneste vej fremaf hvor der er muligheder for at forandre spillets regler. Hvis der ikke er nogen tilbage som vil leve sammen med muslimerne paa DERES betingelser , er muslimerne godt paa vej til at have tabt spillet . Hvis folk flytter fra deres kvarterer , tar boern ud af skoler og boernehaver og holder op med at koebe i de samme butikker, vil alle disse… Read more »

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Ole Burde

Valget er: assimilation, parallelsamfund eller hjemrejseordninger. Eventuelt kombineret. Integration er ikke en mulighed. Islam er en holdning, man har. En overbevisning. Ligesom kommunisme, nazisme, liberalisme og alle andre mulige holdninger eller synsmåder. Og som person, som forælder eller som hvad som helst, har man ret til at vælge kommunistiske institutioner fra. Eller islamiserede institutioner. Hvad enten de er moderate eller ej. Helt klart. Og jeg vælger altså islamiserede personer fra. Uden at diskriminere overhoveder mht. race, hudfarve, køn, alder, nationalitet mv. De bliver valgt fra over en bred bank. Vi har pligt til at tolerere ifølge loven. Men ikke pligt… Read more »

Robin Shadowes
13 years ago

Jag är väldigt intresserad av att få reda på den exakta arabiska betydningen av kuffar och inte den mildare västliga betydelsen vantro/infidel. Någon här som vet exakt hur nedsättande det egentligen är?

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Når man ser “Sheik et eller andet” hvisle det ud med dyb væmmelse i “Dispatches – Mosques Under Cover” fra Channel 4 fra England, så er “kuffar” åbenbart et af de værste skældsord han kender, og jeg har set andre islamiske hadprædikanter bruge det på lignende hånlig vis. Han kan virkelig sætte mit pis i kog – når han fx. forsvarer terrorbomber i London & Madrid etc.. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at få 5 minutter med ham i et aflåst rum – så ville der kun med statsgaranti kun komme én person ud derfra oprejst / i live… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Bjovulf

Der er desværre knas med et par af “Dispatches-MUC” videoerne på det nævnte videosite – i hvert fald i min browser ( lyd, men intet billede ). Programmet ser desværre ud til at være forsvundet fra YouTube pt. – der er kun alle mulige – og umulige – kommentarer til det der stadigvæk. Hele programmet kan imidlertid downloades i fem dele som rar-arkiv via dette link: http://rapidog.com/search/search.php?q=Dispatches.Undercover.Mosque+rar&s_type=0 ( links’ene ser ud til at virke ) Bemærk også det yderst interessante, efterfølgende “Dispatches-MUC – the Return”- program samme sted. Begge programmerne burde TVANGSVISES for vore lallenaive, jubelidiotiske, totalt uvidende og dybt… Read more »

Universalgeni
13 years ago

Her i familien gik et af børnene i en børnehave, hvor de små ikke måtte dele noget ud på deres fødselsdag. Der blev heller ikke sunget fødselsdagssang af hensyn til visse indvandrere. Mange andre børnesange og børnelege var forbudt af samme årsag. Forældrene måtte ikke bage kage, – den kunne jo indeholde noget haram. Al mad var halal og alle de små vantro blev tvunget til at overholde sharialoven på det og flere andre punkter. Der blev ikke lavet jule- eller påskepynt. Kun vinter- og forårspynt op til højtiderne. De små måtte heller ikke lave julegaver til deres forældre, sådan… Read more »

Prudentius
13 years ago

Det nye og det gamle “vi”!

Det er har været så underligt at være vidne til i tiden efter 2001 er hvordan æld gamle fjendskaber på enorm kort tid dukker frem af tågen og får ben at gå på.

Islam har erklæret os krig og ummahen fører den.

Lige meget hvordan man hopper og danser er det virkeligheden.

Og virkeligeheden er nu engang ikke til at komme uden om.

Det er den uskrevne overskrift på alle de indslag og artikler der beskæftiger sig med islam herhjemme og ude i verden.

Prudentius
13 years ago
Reply to  Prudentius

Kommentaren sidder det forkerte sted! 🙂

Nå skidt….

Der skulle stå: “Det der har været så underligt…osv”.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x