20
apr
Seneste opdatering: 20/4-10 kl. 1501
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dødstrusler mod South Park skaberne efter at Muhammed har været vist i et show, forklædt som en bjørn. Der er velkendt islamisk hvislen og truen, og så er der hadevideoen “South Park: The Dust of this Will Never Settle Down” her, fra et højmotiveret foretagende ved navn Revolutionmuslim.com. Vi taler om araberengelsk lige efter bogen, med hyppige skift over i den ægte vare, arabisk som pisk med skorpioner. Så bliver had ikke mere hvidglødende, omend nogen sikkert vil mene det kammer over i det komiske. Der rettes trusler mod South Park, Salman Rushdie, Ayaan Hirsi Ali, Kurt Westergaard og Lars Vilks, og der mindes lige om Theo van Goghs skæbne. Videoen kræver nu login på YouTube for at kunne ses. Her linker vi til den  som embedded på Jihad Watch, og så kræves der ikke login. RevolutionMuslim.Com Threatens Trey Parker and Matt Stone, Creators of South Park. Manden bag, en konvertit Zachary “Abu Talhah al Amrikee” Chesser, er tilknyttet George Mason University iflg. en kommentar på JW (LFPC/Steen). Et par smagsprøver:

We have to warn Matt and Trey that what they are doing is stupid and they will probably wind up like Theo Van Gogh for airing this show. This is not a threat, but a warning of the reality of what will likely happen to them. Theo Van Gogh – Have Matt Stone And Trey Parker Forgotten This?

Here are the authors boasting of their insults and celebrating their complete disregard for what anyone considers sacred: Are you afraid that you would be bombed, she asks? Perhaps they are not, perhaps they should be, only time will tell……….Where do they live?

Politikens sensible kronikører

Man kunne måske strække sig så vidt, som til at antyde at forfatteren Anne Maire Løn ikke er helt i balance. Anders Fogh får det glatte lag. Her hades og føles, så det forslår noget, men det er ubarmhjertigt af Poltiken at publicere det. Det ligner faktisk én af de kommentarer, vi her en sjælden gang sletter nådigt af hensyn til skribentens renommé. Gå hjem og vug, Carsten Jensen!

Danmark har været styret af en dæmon siden 2001. Befolkningen tier og vånder sig. Politikerne træder varsomt for ikke at skride og falde på Anders Fogh Rasmussens blodige sti. Vi lider under et kollektivt identitetstab……..blev han Danmarks statsminister, 2001-2009, spredte et mørke af frygt og forlod et land i chok med en skyld og skam, vi ikke kan bære……I 1930’ernes Tyskland skete der noget, som masserne fandt værdifuldt, og som førte til holocaust…. ……Den mand er farlig! Det skete, da han havde tændt en milliard muslimers had mod os. Nødsaget til at gå på arabisk tv for at forklare sig slog han verdensrekord i infantilt billedsprog og reddede os nogle få millioner af de enorme summer, vi stadig mangler i eksportindtægt….Lars Lykke erklærer fra mørket, at vi skal være et af verdens ti rigeste lande…..I dæmoniens skygge spreder uforstand og dumhed sig som svampemycelium. …..Nu kan vi ikke mere. Befolkningen tier og vånder sig……at vi ikke vil vedgå arv og gæld, herunder det dæmonisk indesluttede….Det gøres ved en gennemgribende analyse punkt for punkt af de tilstande, der herskede under hans terrorregime ….en stiktosset og hysterisk mand……..Nok betegnes han som en modbydelig strateg, et dumt svin, som nådesløs, uhørt brutal, uhyggelig og blottet for skrupler….Men banal svindler, nej…beretningen om drengen, hvis begavelse ikke rakte til at bearbejde arven, og som ikke magtede at inkorporere de egenskaber, der skal til for at blive eller fremstå som et helt menneske….Svaret lå ligefor: »Magt og penge«….Den aften i november 2001, da han blev statsminister, var det mere frygteligt end interessant at se det stumme drama i de glasblå øjne fæstnet til kameraets linse……Skovlede et racistisk anlagt partis mandater på sin trillebør og kørte dem ind i Statsministeriet………AFR’s systemskifte blev en effektiv, total manipulation af folk og land. Kroniken: Et land i chok efter Anders Fogh

In the suicidal  white West..

white women are drawn to men, who will mutilate, deface and kill them.

Can something be deeply emblematic of a society, yet totally unmentioned by that society? That would require that the society be somehow unconscious of its own nature, wouldn’t it?-  I ask the question because in today’s Mail we see the latest enactment of an iconic but never acknowledged “script” of modern Western society. Katie Cullen, a 35 year old nurse, with her fair coloring, ethereal features, and naive, idealistic, and self-pleased expression, was a classic Eloi female, of whom her bereft but most likely still utterly clueless mother says, “She saw only goodness in everyone.” A 35 year old woman living in hyper decadent, crime-ridden 21st century Britain who saw only goodness in everyone? You just can’t get more Eloi than that. So, seeing only goodness in everyone, Katie got involved with a seven-year-younger Iranian “asylum seeker” (meaning most likely that he was illegally in Britain). Seeing only goodness in everyone, she didn’t think that a man who was illegally in Britain might do other illegal things too, like steal money from his white English girlfriend. Being an autonomous modern woman, she had never heard of sexual jealousy and the violence it produces, or, if she had, she didn’t care because she didn’t think it could happen to her. And being an Eloi, she never read the papers, certainly not the Mail, and certainly not the stories of, e.g., Amy Leigh Barnes and Katie Piper (maybe if she had read the Mail she wouldn’t have ended up in the Mail), and had no idea that black and Mideastern men are much more likely than white men to become sexually jealous and violent when they are rejected by their white girlfriend.Let’s let the Mail take it from there. Jealous ex-boyfriend murdered nurse by stabbing her 130 times after she began new relationship. (Eksemplerne er legio. I Sverige overlevede Emma senest lige akkurat, men ødelagt for livet.)

Globalization is Westernization

Victor Davis Hanson definerer Vesten og når selvkritik slår over i selvdestruktion.

Landskrona

Der er skrevet megen salvesesfuld opinion i anledning af drabet på den 78 årige pensionist i Landskrona. Man kan springe det over, det er Valium i bogstavform. Det er den håndgribelige virkelighed, der tæller. Dette er altsammen på et døgn i en lille by på kun 28.000 indbyggere, 23 kilometer fra Københavns Rådhusplads. Holbæk, Sønderborg og Svendborg er af samme størrelse: Olaga hot mot polis, Överfallen och misshandlad, Nedslagen och rånad på plånbok, Rånades på solarium, Skadegörelse och inbrott.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Det retade mig att dom fega mussarna hade kopplat bort kommentars-funktionen på den där videon. Jag som höll på att bygga upp till en fin kommentar bara för att mötas av besvikelse. 🙁

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Den pågældende Southpark-episode kan ses her: http://www.xepisodes.com/

Episode 1405 – nr. 200 – enjoy 😀
http://www.xepisodes.com/southpark/episodes/1405/200.html

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Special sneak preview for those who just can’t wait …. or who just don’t have time to watch this Southpark episode 😉

http://i41.tinypic.com/2ng7rex.jpg 😀 😀 😀

Kurt Westergaard er jo nærmest flink ved Muhammed i forhold til Trey og Matt LOL

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Og man kan naturligvis “straight away” få alskens “Southpark – Mohammad da Bear” merchandise – genialt! 😉

http://tinypic.com/print.php?pic=2ng7rex&s=5

Jeg tror, at Revolutionmuslim.com & Shabass – og hvad ellers kalder sig af skrupskøre navne –
har skudt sig selv alvorligt i foden – ja, vist nærmest over hele kroppen.

Nils
Nils
11 years ago

Der er stof i Anne Marie Løn til at blive “en av Danmarks mest betydelsefulla författare”. Alle svenske kultursider pivåbne og parate.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Nils

Ja, her er vi nok noget nærmere ved Anne Marie Løns egentlige bevæggrunde for denne svinske kronik om AFR –
hun vil gerne bare være kendt og sælge godt i PK-Sverige, ligesom storesøster Hanne og storebror Carsten 😀

Nielsen
Nielsen
11 years ago

South Park, er endnu en af utallige grunde, til at sende muslimer ud af vores lande.

polinos
polinos
11 years ago

– > Christina!

Gid du – og Canned Heat – har ret. Men jeg tror snarere, Zappa
http://www.youtube.com/watch?v=TiVFfOOm_GI
eller Talking Heads
http://www.youtube.com/watch?v=COlw977yrmE
har fat i noget.
Og den almindelige overordnede følelses af, hvad pokker, der sker med verden ramte Laurie Anderson allerede i 1983 med “From The Air”.
http://www.youtube.com/watch?v=hedIexysvK4

Christina
Christina
11 years ago

“Men der er i dag opbygget et sådant had i samfundet, at det er svært at forestille sig, hvordan vi skal kunne samarbejde”

http://www.youtube.com/watch?v=tu8Rx4zz-3U

polinos
polinos
11 years ago

Når jeg læser udgydelser som Anne Marie Løns (og hun skal forestille at være “intellektuel”!), gribes jeg af mismod; hvoraf kommer al denne had dog? Hvad har AFR, VKO og befolkningsflertallet dog gjort for at bevæge til al denne galdegrønne lidenskab, dette frådende had? Den er i så høj grad ude af proportioner. Sandheden er jo – og det kan bevises sort på hvidt – at i VKO’s regeringsperiode har såvel indvandring som antal offentligt ansatte, afsatte midler til den offentlige sektor og det samlede skattetryk sat nye rekorder. Ikke noget, jeg som borgerlig er særligt stolt af, men dog… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  polinos

Det kan vel i sagens natur aldrig blive andet end fortolkninger, og ikke eksakt videnskab, når man skal prøve at forstå hvad der rører sig inden i hovederne på godhedsfløjen. Men jeg er i hvert fald ikke i tvivl om at der hersker en sammenhæng mellem graden af moralsk fordømmelse af andre, og ‘visheden’ om egen renhed. En vished der er alfa og omega her. To ekstreme eksempler der kun adskiller sig i formen: Kim Møllers stalker, og tilfældet Karin Bennedsen, Esbjerg. Begge med nærmest overmenneskelige energiressourcer – dag ud og dag ind arbejder de på højtryk med at producere… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Det kan godt være, at Tøger Seidenfaden holder lav profil for tiden, men så er der rigtignok andre, som kan bringe avisen, Politiken i miskredit. Hvad i alverden har fået bladets redaktion til at løfte Anne Marie Løns smædeskrift op på kronikniveau. Som forkortet debatindlæg ville hendes udgydelser være fuldt tilstrækkelige. Man får intet at vide om AFR i det, hun skriver, men desto mere – og mere end rigeligt om AML – selv hvis redaktionen havde foretaget en barmhjertig barbering af hendes hæslige tekst, ville hun være for meget. Bladet forsøger måske at tale til de værste instinkter i… Read more »

Jan Christensen
11 years ago

Undskyld, jeg nævner det, men I burde altså gøre noget ved strukturen her på Snaphanen. Den er meget rodet. Jeg er selv begyndt at komme her lidt sjældnere end tidligere, og jeg tror, det samme er tilfældet for mange andre læsere.

JensH
JensH
11 years ago

Nu må det Svenske parti Centern da være blevet fuldstændigt desperat. Dette regeringsparti påstår, at Sveriges problemer med bandekriminaliteter er “importeret fra Danmark”, og kræver nu et ‘Øresunds-politi’:

http://www.berlingske.dk/danmark/svenskere-kraever-oeresundspoliti

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
11 years ago
Reply to  JensH

Du må huske på, at i Sverige hersker den fuldkomne multikulturelle idyl, så naturligvis er problemerne importeret fra det racistiske og uanstændige Danmark, hvad ellers? 😀

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  JensH

Jamen det er da et udmærket forslag. Vi kunne jo begynde straks med at genindføre paskontrollen, og beregne hvordan man sætter en klap i Øresundsbroen. Eventuelt kunne de give os Skåne, Halland og Blekinge tilbage, og selv hente alle kulturberigerne til Stockholm.

Det ville også have den fordel at hovedtaden igen kom til at ligge midt i landet, og ikke flagrer rundt i et forblæst hjørne langt fra alfarvej.

Victor
Victor
11 years ago

I øvrigt er der gode nyheder fra England, som ikke rigtigt er dækket i Danmark: Journalisten Simon Singh er kommet helskindet ud af et møde med den britiske injurielovgivning – den som nu også truer en række danske dagblade – og har skrevet en kommentar, hvor han kræver en reform af de love:

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2010/apr/19/libel-laws-reform-simon-singh/print

Victor
Victor
11 years ago

Opfølgning på Landskrona. Der har i dag været forhandlet i Lunds tingsrätt. Der var nogle, som var ophidsede…..gæt hvem.

http://www.sydsvenskan.se/sverige/article756273/Forhandling-om-dodsdrama-pa-p-plats.html

Johansen
Johansen
11 years ago

Anne Marie Løn er godt nok dygtig til såkaldt hadsk tale. Hun kan selv være en dæmon, kan hun.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Johansen

That’s it! – Jeg har købt min sidste “Anne Marie Løn”-bog 😉

Pk
Pk
11 years ago
Reply to  Johansen

Johansen og andre snaphaner. Om Anne Marie Løn.
Een tør slet slet ikke tænke på, hvad fru Løn ville have skrevet,
hvis Anders Fog havde haft blondt hår og blå øjne..
Har I lagt mærke til, at den følsomme venstrefløj er fuldkommen
fascineret af Hitler og volden dengang?
Smart, ganske smart, for så behøver de ikke tage sig af nutidens vold.
I ved, den muslimerne udøver her og i andre lande.
Åh , et rent sind og rene hænder er venstrefløjen varemærke.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Jag har funnit en ny favorit-låt hehehe….

http://www.youtube.com/watch?v=d7q_D9H7Lo8&feature=player_embedded

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

ROFL – nu får vi PK-“elitens” dobbeltmoral at se.

Havde det været Muhammed al Abdullah-Mustafa, som sang noget tilsvarende
om Jimmy Å., så havde det jo i deres øjne været helt forståeligt og en naturlig
måde at udtrykke sig på i hans ædle kultur, når man udsættes for racisme, tryk
og had 😉

Sikke dog en irriterende stemme /röst, men den passer nu meget godt til sangens indhold.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x