20
apr
Seneste opdatering: 21/4-10 kl. 0004
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ny WC-skylt introducerad Värnamo Arbetsmarknadcenter i Småland

Jag sköt Fredrik Reinfeldt i går

Specielt i Sverige er det virkelig ikke ret morsomt:

“Statsminister Fredrik Reinfeldt hotas till livet på youtube. På en musikkonsert i helgen framförs låten “Jag sköt Fredrik Reinfeldt” som bland annat beskriver hur både statsministern och finansminstern avrättas. Att döma av länken fanns det gott om publik i lokalen.” You Tube via Newsmill.

Gade Jensen anmelder Støvring

I Politiken hedder anmeldelsen “Søren Krarup har fået en søn.” Vi har ikke læst den endnu.

Truslen mod samhørigheden i det danske samfund kommer dels fra multikulturalismen, som er kommet med indvandringen siden 1980’erne, og som skaber ghettoer, parallelsamfund og konflikter, dels fra en stor grad af kulturelt selvhad, såkaldt iokofobi (foragt for eget hjem/hus), der præger de tænkende klasser.Det kommer bl.a. til udtryk ved, at nationalitet opfattes som konstrueret og dermed et ideologisk instrument til at fremme chauvinisme og fjendtlighed. [..]

Endnu en klar og velargumenteret bog fra Kasper Støvring, der efterhånden er ved at etablere sig som Danmarks førende konservative intellektuelle. Han skriver klart og forståeligt uden unødige lærde henvisninger.Selv om Støvring opfatter sig selv som nationalkonservativ og siger mange umiddelbart kontroversielle ting, skriver han sobert og upolemisk, så de, der vil tale ham imod, må være godt forberedte.Samtidig er der faktisk heller ikke så langt fra litteraturmagister Støvrings positioner til almindeligt accepterede synspunkter inden for sociologi og økonomi. Han vover måske mere at trække den politiske konsekvens. Kraften til at hænge sammen Kasper Støvring: Sammenhængskraft, 216 sider, 199 kr.Gyldendal

Må man forbande de vantro?

Dette var sidste år oppe at vende på den moderate, DR-blåstemplede site Islamic.dk, og da man ikke kan besvare denne slags spørgsmål ud fra instanser som ‘samvittighed’ eller ‘fornuft’, må højere autoriteter indkaldes – trommesalve for Egyptens Fatwa Hus der beredvilligt oplyser:

Det er tilladt at forbande vantro og syndere på det generalle plan, dog ikke på det specifikke plan (i.e. at forbande dem personligt, red.), undtagen de, hvor man ved sikkerhed ved, at de døde i et stadie af vantro.

Ibn Abidin siger i sin Radd al-Muhtar:

“Forbandelsens (la’n) realitet er at søge afstand fra barmhjertighed, hvilket ikke kan være for andet end en vantro (kafir)”. […]

Og hvad angår at forbande en specifik troende, så er dette en stor synd […] Er det tilladt at forbande?

MissTurkii og NoorMuhammed takker for svaret. Det er virkelighed som denne vi er omgivet af i næsten total ubemærkethed, ingen aviser eller politikere blæser til kamp mod uanstændigheden og det dårlige menneskesyn – og ingen muslimske modbevægelser etableres for at kæmpe for Den Gyldne Regels realitet i islamisk dogmatik (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Världens modernaste land « Snaphanen.dk“Forbandelsens (la’n) … Retsvæsenet skal tage hensyn til sharia … Nogle muslimer i Danmark gifter sig, … […]

trackback

[…] Världens modernaste land « Snaphanen.dk“Forbandelsens (la’n) realitet er at søge afstand fra barmhjertighed, … Ønsker folk sharia kan de flytte hen et sted hvor man lever efter den. […]

Level UP
Level UP
13 years ago

Sidstnævnte ang forbande, så skal du altså læse hele tråden.

Her finder du svaret:

“På grund af dette er det ikke tilladt at forbande et specifikt individ, undtagen det med sikkerhed er bevist at de døde i en tilstand af Kufr. Det forbliver forbudt at forbande et individ, selv hvis de åbenlyst er korrupte, såsom Yazid, ifølge den holdning som man tager udgangspunkt i.”

Det du citer er ud af kontekst, men det er naturligvis ikke noget nyt herinde 🙂

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Utroligt, at muslimerne bliver mere og mere hysteriske med hvad der skal defineres som halal og haram i Danmark såvel som i Den Vestlige Verden !! Det bliver vel også til selvopfundne islamiske leveregler i et samfund som ikke stemmer overens med nutidens samfundsstruktur fortolket af toneangivende imamer, mullaher, skriftkloge, og muslimske tyranner. Og vi danskere der for snart 25 år siden blev kalldt racister af Gutmenschen, fordi vi danskere sagde at de muslimske flygtninge/indvanrere ville lave OS danskere om til muslimer. Muslima som skal være mere og mere tildækket, og gerne med handsker og solbriller på for at kunne… Read more »

PeterK
PeterK
13 years ago

En professor i jura må have mere indsigt i jura end en halvstudret røver som mig. Ikke desto mindre har en vielse indgået af et godkendt trossamfund altså samme retslige gyldighed som en vielse indgået i folkekirken eller på rådhuset. Det er derfor man kræver at de personer der foretager disse hanslinger (dåb, vielser, begravelser) “skal mestre det danske sprog i skrift og tale”, så de kan indberette korrekt. Tager jeg virkeligt fejl, eller er der tale om en juridisk professor der ikke ved en pind om jura? Og naturligvis skal dansk ret ikke tage det mindste hensyn til sharia.… Read more »

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  PeterK

“Og naturligvis skal dansk ret ikke tage det mindste hensyn til sharia. Ønsker folk sharia kan de flytte hen et sted hvor man lever efter den.”

Ja, så enkelt kan det siges.

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

“Professorer: Retsvæsenet skal tage hensyn til sharia” Bedst som man tror, at nu kan de “akademiske” PK-tosser da ifor H. kke finde på flere knæfald over for multikultur/ islam og de endeløse, vanvittige særkrav fra disse grupper, så kommer der ghm. en nyhed som denne: Professorer: Retsvæsenet skal tage hensyn til sharia [!!!] 21. apr 2010 00:00 Det danske retsvæsen bør forholde sig til, at nogle muslimer lever efter særlige regler og normer – såkaldt sharia. Det mener tre professorer i jura og islam. “Helt uhørt”, siger justits- minister http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/363401:Danmark–Professorer–Retsvaesenet-skal-tage-hensyn-til-sharia Af Christina Agger Nogle muslimer i Danmark gifter sig, skilles… Read more »

Victor
Victor
13 years ago

For et par dage siden var Morten Løkkegaard ude med et forslag om en bedre EU-dækning…det blev også kommenteret her.

I morgen har det tyske dagblad Tageszeitung, nogenlunde på linje med Information, en pi..egod artikel om Komissionens kontroltrip ift pressen og hvordan det har ført til, at EUs skatteyderbetalte PR stille og roligt erstatter en kritisk offentlighed.

http://taz.de/1/politik/schwerpunkt-zensur/artikel/1/mehr-internet-weniger-information/

Morten - - -
13 years ago

KASPER STØVRING ER I AFTENENS DEADLINE PÅ DR 2 KL. 22:30

Husk det nu 🙂

– – –

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
13 years ago
Reply to  Morten - - -

Morten Østergaard: “Der sker hver dag multikulturelle mirakler, f.eks. når en muslim har fået en uddannelse” 😀

Universalgeni
13 years ago

Det med toilettet er en misforståelse. Vantro er urene, fordi de har spist gris. I Danmark har vi muslimer, der nægter jobtilbud i børnehaver, fordi de skal skifte ble på babyer, der har spist uren mad. Derfor bruger visse muslimer toilettet som vist: fordi en vantro har siddet på det. Skiltet kommer til at fungere som brugsanvisning i stedet for. Nu vil flere gå over til at bruge det som demonstreret på tegningen. Koranen har meget detaljerede anvisninger på, hvordan en muslim skal skide. Postvæsnet i Norge har bygget special-toiletter til dem på flere posthuse. Med adgang forbudt for vantro.… Read more »

LFPC
13 years ago
Reply to  Universalgeni

Jeg er ikke sikker på at alt dette er helt kosher. “Fordi” de har spist gris? Så skulle vegetarer kunne undtages fra alskens forbehold over for kuffar, og det får du næppe nogen til at godtage. Opdelingen af verden i muslimer og kuffar handler om meget mere end grise. Og mig bekendt skider folk fra varme lande på hug i et hul i jorden også selv om der ingen vantro er der. Den med fodbadene tror jeg heller ikke holder. Wudu, dvs. rituel renselse, skal også foretages hvor der ingen vantro er. Men jeg er på ingen måde ekspert her,… Read more »

LFPC
13 years ago
Reply to  LFPC

Prøv at læse indlæg #2 her om hvad man skal være påpasselig med omkring rituel renhed. Et eksempel – må man røre ved en CD der indeholder recitation af Koranvers hvis man ikke er rituelt ren? Det må man heldigvis godt: “For det tredje: Det er tilladt for den, som ikke er i en tilstand af ritual renhed at bære bånd og CD’er/DVD’er, hvor der er optaget noget Koranen, idet dette ikke regnes som en kopi af Koranen (musHaf)”. Tråden om Wudu Er der noget at sige til at de ikke får bygget velfungerende samfund? Vi taler vel at mærke… Read more »

Universalgeni
13 years ago
Reply to  LFPC

Islam har et meget anstrengt forhold til afføring. Især de vantros efterladenskaber. Jeg har lidt dokumentation bla.: Tale, beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen – citat: Men her er der altså sket et skred. Som beskæftigelsesminister støder jeg på sager, hvor ledige siger nej til job i vuggestuer, fordi de ikke vil skifte ble på børn, der har spist svinekød. På sager om kvinder, der ikke må arbejde for deres mænd. Ja, jeg kunne blive ved. http://www.bm.dk/Aktuelt/Nyheder/Taler/Arkiv/2006/Beskaeftigelsesministerens%20grundslovstale.aspx Den med motivationen for fodbade i USA har jeg ikke noget dokumentation på. Postulatet stammer fra et par blogge, men er den mest sandsynlige forklaring,… Read more »

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Universalgeni

Hunde er også urene dyr. Kød, der ikke er halalslagtet, betragtes også som urent. Så det hjælper ikke at undgå gris, hvis oksekødet ikke er halalslagtet. Det er mere i det spor, du skal se det. At vi så også er vantro, gør ikke sagen bedre.

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Universalgeni

Afgudsdyrkere er også urene….

Universalgeni
13 years ago

“Selv om Støvring opfatter sig selv som nationalkonservativ […] skriver han sobert”. Sagde Gade virkelig det ?? Jeg er rimeligt rystet…

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
13 years ago

Får väl apropå Värnamo påminna om Snoilskys dikt: Vid Värnamo på marknaden En aftonstund det var, Då Per och Kersti bytte ring Som troget fästepar. Se’n skildes de att taga tjänst, Enhvar med mod och hopp. »Om sex år ses vi här igen» — Så hade de gjort opp. Och Per han kom till kyrkherrgåln. Fastän hans tjänst var sträng, Så slapp han att gå ut som knekt — Man tar ej prästens dräng; Och Kersti hos befallningsmans Fick sköta plog och harf. Som blifvit kvinnfolksgöra nu I Carols tidehvarf. I sina träskor gingo de Den tunga mödans stråt Och… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
13 years ago

Aldrig undervurder modstanderen.. det er ganske rigtigt at det intellektive INITIATIV nu er hos “nationalkonservative” , men paa den anden side er der lang , lang vej igen foer modstanderen har trukket sig tilbage til sin sidste forsvarslinje . Der er stadigvaek en uvurderlig maengde af scenarier hvor det lykkedes venstrefloejen at gaa til modangreb paa maader som vil forandre spillets regler til deres fordel , saasom feks en yderligere underminering af ytringsfriheden.

Emeritus
Emeritus
13 years ago

‘…“Søren Krarup har fået en søn.”…’ Tjah, eller blot én fornuftig mands stemme mere. Men Politiken kan ikke lide det, kan ikke se det, nemlig at projektet, bladet forsvarer og er en del af, for længst er gennemskuet af den yngre, danske intelligentsia, som kommer til at overtage fallitboet. Det er meget stærke kræfter for bladet at være oppe imod i fremtiden, og klart mere end bladet kan holde til i det lange løb, når sandt og falsk bliver endevendt og gruttet af disse unge, som hverken har lod eller del i den ældre generations dominans og amokløb frem mod… Read more »

Victor
Victor
13 years ago

Lidt mere om Landskrona-drabet – det ser ud, som om Ahmad Akileh, efter udstået straf, kan flytte til Danmark…fætteren har skam en “dansk” kæreste, Omayma Cheika:

http://members3.boardhost.com/contras/msg/1271074313.html

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x