21
apr
Seneste opdatering: 21/4-10 kl. 1349
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

– “Det kulturelle selvhad har ført til en kulturrelativisme, der ifølge Støvring er en form for nihilisme.Han citerer og nævner navne for at dokumentere sine påstande. Han generaliserer gerne, men argumentet er netop, at uden generaliseringer om nationalkarakter og kulturelle særpræg er det umuligt at føre en debat. Og debat føres der virkelig i denne saftige sag om de vigtigste samfundsspørgsmål i vor tid. Det forløsende er, at den meget konkrete nutidsdebat bliver sat ind i historiske rammer, som kan diskuteres, men som altid er interessante. Blot et enkelt lille eksempel, hvor Støvring forklarer, hvorfor denne elite blev kulturrelativistisk:

»Det tyvende århundredes kommunistiske og nazistiske tragedier har lært vesterlændinge at blive relativister. Dengang troede man for meget på de store ideologier. Men i dag tror mange slet ikke på noget og tør ikke forsvare noget som helst.«
Med sin nationalkonservative tilgang er Støvring ikke blot ude efter venstreorienterede, modernister, konstruktivister, men også borgerlige kampfæller som de liberale, der også vil opløse fællesskabet til fordel for individuelle rettigheder. Men hovedmålet er de tilhængere af islamisme, der trænger sig på med krav om særrettigheder og hvis villighed til at indordne sig dansk kultur og lade sig integrere ifølge Kasper Støvring er meget begrænset. Støvring er kulturforkæmper. Han afviser, at det er økonomien, demokratiet eller andre kræfter i vort samfund, der er afgørende for sammenhængskraften. Nej, det er kulturen, der også har skabt grundlaget for demokratiet. Bent Blüdnikow: Kulturen binder danskerne sammen, Kasper Støvring i Deadline, fra min. 20:00. – og bedst som vi taler om kapitulerende relativister: Tre professorer for sharia og Leder: Dansk lov og sharia, og om liberalisterne skriver Kai Sørlander i dagens kronik i JP En tankeløs tænketank:

Forstår vi ikke de helt grundlæggende kulturelle sammenhænge, så kører vi galt. Som Cepos, der tror, at liberale frihedsrettigheder trues mere af en progressiv skatteskala end af en religiøs lovgivning.

Nåde for Vorbasse-forbryderne?

En udvisning til Irak vil være den visse død for fire unge irakiske mænd, der er dømt til fængselsstraf og udvisning for gruppevoldtægt af en 14-årige pige.Sådan lød budskabet fra deres advokater, da de mandag i Højesteret fik en sidste chance for at overbevise de danske domstole om, at to år og ni måneders fængsel er rigelig straf til deres unge klienter.

Voldtaget af alle fire: I sommeren 2008 mødte de fire mænd den 14-årige pige på det årlige Vorbasse Marked ved Billund. Mødet mellem de unge mennesker endte med, at pigen blev voldtaget af alle fire mænd. Først blev mændene, der i dag er 18, 19, 21 og 23 år idømt fængselsstraffe og betingede udvisninger i byretten, men Vestre Landsret valgte i august at omstøde dommen, så alle de unge irakere skulle udvises af Danmark.»Det er åbenbart, at min klient ikke har en chance for at klare sig, hvis han bliver udvist til Irak,« sagde Henrik Dupont Jørgensen, der er forsvarer for den 21-årige, under sin procedure i Højesteret. Alle advokater understregede i retten, at deres klienter hverken har slægtninge eller venner i hjemlandet, ligesom de er dybt afhængige af deres familier, som opholder sig i Danmark. (JP 20 april, Advokater frygter for udviste irakeres liv, ikke online)

Det kommer selvfølgelig ikke helt uventet, forsvarere skal appelere, men hensynet til offeret må veje betydeligt tungere. Hun var kun fyldt 14 to uger inden. Man bør genopfriske hvor grov og alvorlig sagen var for det barn de skændede. Hun blev voldtaget oralt, analt og vaginalt: JydskeVestkysten Varde: Grådkvalt mor vidnede for sin datter i voldtægtssag. “Hun har været til 27 psykologsamtaler og skal videre til psykiatrisk udredning. Den nu 15-årige pige lider i dag af posttraumatisk stresssyndrom. Samtidig har hun fået diagnosen stærk depression. Hun har det meget skidt.” De må have forbrugt deres kredit i Danmark. Højesteret kan kun afsige én acceptabel kendelse den 29 april. (Februar 2009: De fire irakiske mænd, som har været for retten for grov gruppevoldtægt mod 14-årig pige under markedet i VorbasseVoldsom tumult i retssalen i Kolding efter at dommen var afsagt.)

S: Lidt sen erkendelse

Det er banalt, men det er jo sagen i en nøddeskal: Nej, man kan ikke gardere sig mod idioter som disse når de først har fået ophold her. Nej, der er heller ikke nogen måde man kunne frascreene folk med disse holdninger før udstedelse af opholdstilladelse – og den blotte tanke om holdningsscreening er jo i øvrigt politisk utænkelig. Men jo, man kunne have garderet sig ved på forhånd at have vurderet risikoen for fred og ‘sammenhængskraft’ uacceptabelt stor for danskerne – og have sorteret blandt verdens trængende med dette som vigtigste hensyn (LFPC).

En nyoprettet Facebook-gruppe hylder palæstinenseren Wissam Freijeh, som nytårsaftensdag 2008 skød og sårede to israelere i Rosengårdcentret i Odense. På Facebook-gruppen beskrives Freijeh, der i januar blev idømt 10 års fængsel for drabsforsøg, blandt andet som en ‘modig mand’, ‘en rigtig mand’, ‘en mand med nosser’ og én, ‘man ser op til’.

Facebook-gruppen blev oprettet den 22. marts og har indtil videre over 200 medlemmer. En stor del er fra det palæstinensiske miljø i Vollsmose, hvor Wissam Freijeh selv er fra, skriver Fyens Stiftstidende.[…]

– Det er meget ubehagelig læsning, når man omtaler en koldblodig forbryder, på en måde, som animerer andre, siger Peter Skaarup, MF’er for Dansk Folkeparti og formand for retsudvalget.

Det afvises af den socialdemokratiske retsordfører, Karen Hækkerup. – Jeg tager kraftigt afstand fra gruppen, men man kan altså ikke gardere sig mod idioter, siger hun. Pistolmand hyldes på Facebook

“Jag är inte rabiat. Jag äter pizza”

Anmeldelse: Jag är inte rabiat. Jag äter pizza, Med ryggen mot omvärlden, kapitel Ur Niklas Orrenius bok om Sverigedemokraterna. Som man ser på bogomslaget associeres SD kraftigt til Sydsverige. Skånske farver og skånske kornmarker med gårde i dansk stil, men nu bliver Sverige faktisk tættere befolket jo længere man kommer sydpå. Mälerdalen er ikke befolkningsmæssigt repræsentativ for landet. Fra min. 3:40 omtales Ian Wachtmeister: ”Rebellerna – en historiebok om Ian Wachtmeister”. Det er også idag Erik Meier Carlsens bog “Folkhemspopulismen” udkommer. Når Orrenius anklages for at være for venlig overfor SD, tør man ikke tænke på hvad Meier  Carlsen vil blive. De  omtales begge i programmet fra minut 7:00. -tilmed meget ærligt og hæderligt. Anbefales.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Steen. Beklager fejlen. – – – – – – – Morten Østergård var i øvrigt usædvanligt afdæmpet i konfrontationen med Kasper Støvring i Deadline igår. Det klædte både ham og den tabersag, især Det radikale Venstre er eksponent for sammen med dagbladet, Politiken – Redepissersegmentets multikulturelle utopi. Min salig mor udtrykte sig i andre lige så utvetydige vendinger, men en anelse mere gammeldags, når hun med dyb dobbeltfure mellem øjnene så på én og sagde: “Det er en ond fugl, der SUDLER sin egen rede.” Deadline opstillede på forhånd følgende åbne spørgsmål: ‘…er bogens kritik funderet i et nationalromantisk… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

BBC Radio 5 “Live” radiodebat om immigration !!! Victoria is live in Luton with around 200 5 live listeners and invited representatives from Labour, Conservative, Lib Dem, BNP and UKIP to discuss the controversial issue of immigration. http://www.bbc.co.uk/programmes/b00s1vqt#p007gpqq After the economy, immigration is the subject that’s most likely to influence the way you vote but with just three weeks to go until the general election, it’s barely got a mention from the main political parties. [!!!!!] On our immigration panel is: Phil Woolas – Labour’s Immigration Minister James Brokenshire – Conservative spokesperson on Home Affairs Tom Brake – Liberal Democrat… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

En minister bliver af en muslim på TV, næsten inkvisitorisk spurgt:”Hvad er demokrati”?
Ministeren går lidt istå, for der kan jo svares på mange måder.
Efter at have tænkt over det, her er svaret vi kan give på det spørgsmål.
Demokrati, det er det vi har og, som I vil fjerne for evigt.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
12 years ago

@ Bjovulf, “Hvad H. foregår der egentlig oppe i hovedet på disse “forskere”?!?!?” Om du är, låt oss säga anarkist till exempel, och hatar det här samhället och verkligen vill krossa, krossa, KROSSA !!!!!, vad gör du då ? Ja, på 70-talet gick du ut på gatan och viftade med en röd flagga och bar på en skylt där det stod ‘KROSSA BORGARSTATEN !’. Men det visade sig ju så småningom att dessa “arroganta småborgare” inte lyssnade på dig och inte läste vad du skrev. Tja, vad fasen hittar man på då ? Jo, om man istället viftade med en… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Ja, du har sikkert helt ret på mange områder – det er meget skræmmende,
og helt utroligt at detet får lov at foregå – eller rettere – at vi tillader det. De
benytter sig af, at folk generelt ikke ved, hvor galt det allerede /redan står til,
og hvilke “fantastiske” multi-kulti-planer disse “eksperter” og såkaldte “journalister”
har for vore engang så gode, fredelige og velfungerende samfund / samhällen.

JensH
JensH
12 years ago

@Bjovulf

“så nu venter vi bare på, at de radigale kommer og fortæller os, at det er sådan en god ide … :-)”

Ja, det kan godt være ovenstående var ment som en joike, men helt urealistisk er det nu ikke at De Radikale kunne finde på at indtage en sådan vanvittig position. Da Marianne Jelved endnu var formand, og det var ‘in’ at være “Radi-cool”, da gav hun følgende bredside mod VK-regeringen i DR2’s Deadline:

“Vi kan da ikke have en regering, der regererer hen over hovedet på flertallet af eksperter”

Den lader vi lige stå et øjeblik……………

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  JensH

Nja, det var nu mest ment som en sarkastisk bemærkning set i relation til deres tidligere stærkt negative “track record” på dette område 😉 Ja, de kunne netop finde på det! Havde man fortalt almindelige folk om dette fremtidige vanvid for bare 10-20 år siden, så ville de enten have nægtet at tro på en, have skraldgrinet eller have puttet en i stram spændetrøje og ringet efter den blå vogn i en vis fart 😉 Så vi er skam helt enige – dette betændte område, som alle “eksperterne” pt. har så travlt med at belære os om helt har mistet… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

“Professorerne” uddyber deres standpunkter her, Steen. http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/363406:Danmark—Det-er-et-spoergsmaal-om-retfaerdighed-og-lighed-for-loven?page=1 Når man læser denne type totale nonsens og PK-fantasterier, så får sidder man uvilkårligt og leder efter noget at bide i, slå på eller noget tungt at smide efter hunden, konen eller TV’er 😀 Hvad H. foregår der egentlig oppe i hovedet på disse “forskere”?!?!? Her gik jeg ellers rundt og troede, at professor en beskyttet titel, men der gælder åbenbart helt andre regler på humaniora? 😉 Heldigvis er KD’s læsere mildt sagt uenige, og ministeren skal sandelig heller ikke nyde noget, så nu venter vi bare på, at de radigale kommer og… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
12 years ago

Vorbasse-förbrytarna,

För att kunna verka som advokat måste man tydligen helt sakna samvete.

Om det inte räcker med 27-29 halvsyskon bör väl resten av klanbandet kunna göra dem sällskap. Det är kanske dags att börja använda gamla paragrafer om domstolstrots ?

Samma kalabalik uppstod i rättssalen i Landskrona när parkeringsplats-mördaren skulle omhäktas igår. Även här visade den åtalades släktingar sin tacksamhet mot sitt nya värdland och sina räddare i landsflyktens nöd:

http://www.dn.se/nyheter/sverige/hatskt-vid-forhandling-om-dodsdrama-pa-p-plats-1.1080280

JensH
JensH
12 years ago

“Han må erklære nogen krig derhjemme i stedet for her.”

Lavede han det samme ‘stunt’ i hjemlandet så skulle han nok ikke regne med den samme bløde og nænsomme behandling han bliver ‘udsat for’ i det vattede Danske retssystem. Havde det været i hans hjemland, mon så ikke pigens familie ville have gjort kort proces med ham, og det hurtigere end Bjørn Elmquist kan sige “retssikkerhed”.

JensH
JensH
12 years ago

Det ville være en skandale hvis disse 4 Irakiske pædofile voldtægtforbrydere ikke blev udvist efter endt afsoning.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Ros til Snaphanen for den fine og ordknappe præsentation af Kasper Støvring.

Med venlig hilsen

Liva
Liva
12 years ago

Det må jeg sige, Støvring gør det godt.

Nielsen
Nielsen
12 years ago

Ja kunne vi dog blive fri for islamisk kultur, ville vores land igen blive værd at leve i.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

CEPOS ser jeg mere som opstået på baggrund af ønsket hos nogle om en mindre stat end havende i udgangpunkterne med frihedsrettigheder at gøre.

Ytringsfriheden havde eksempelvis i min tolkning friere forhold under enevælden 1770-71 end i senere tider hvor borgerlige eller liberale frihedsrettigheder af somme prises, dette er venligst at opfatte som forsøg på skildring af en historisk kulturel sammenhæng, hvorunder en frihed som ytringsfrihed under enevælden kunne være overordentlig fri, samtidigt med styret som sådan var at karakterisere som enevælde eller rent – diktatur.,

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x