30
apr
Seneste opdatering: 1/5-10 kl. 0021
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Spansk studie udført i 12 EU lande april 2010 om indstillingen til heholdvis tørklæde, jødisk kipa og kors i offentlige institutuioner. Hvis man tager  EU gennemsnittet ang. tørklæde til venstre, ser man at  26.4 % er for (grøn), mens 52.4 (rød) er imod tørklæder. Lige nedenunder ser man at danskerne er langt de mest tolererende, mens tyskere, franskmænd og bulgarere topper modstanden. Nederst ser man at tyrkere ikke er spor glade for kipa og kors. (klik grafik)

Just over half of Europeans surveyed opposed allowing Islamic headscarves in schools but backed the presence of crucifixes in classrooms, according to a Spanish study obtained by AFP Wednesday. A total 52.6 per cent of those polled in 12 European Union member states along were “opposed” or “totally opposed” to the use of the garment in schools, according to the study carried out by the research department of BBVA, Spain’s second-largest bank. EU: 53% oppose headscarves in schools.

Hvorfor skriver vi ikke om det belgiske burkaforbud ? Det svarer omtrent til at forbyde folk at gå med gasmaske på gaden. Det gjorde jeg faktisk som dreng med en ven, der havde nogle fra krigens tid. En patruljevogn standsede os og bad os tage dem af. Man ser ikke mange gasmasker i gadebilledet. Problemet er til at overskue.

Køb en signeret, nummereret Lars Vilks

Tegningen er trykt på fint og langtidsholdbart karton i A3-format. Hvert eksemplar er individuelt signeret og nummereret af Lars Vilks.Men skynd dig. Da vi sidste år optrykte 1000 eksemplarer af Kurt Westergaards tegning af “Muhammed med bomben”, blev de udsolgt på kort tid og er i dag et samlerobjekt, der handles til betydeligt højere summer end vores udbudspris. Køb Lars Vilks’ verdensberømte tegning af Muhammed som rondellhund, Westergaards gallerist Erik Guldager: En desorienteret hund.

Hirsi Ali i Danmark: Islam, sex, vold og penge

og interviewes af blandt andet Weekendavisen og Jyllands Posten. Udover at hun – ligesom Wafa Sultan – opfordrer muslimer til at opgive deres tro, argumenterer hun blandt andet for at »De nye feminister er hvide mænd,« og henviser til Christopher Hitchens, Nicholas Kristof og Sam Harris. Om de kvindelige feminister siger hun:

»De taler om glasloftet. I USA er man meget optaget af at tvinge golfklubber, som kun vil optage mænd, til også at være åbne for kvinder. Jeg kalder dem trivialfeminister, og jeg er bedøvende ligeglad med dem. De taler om, hvordan mænd og kvinder kan dele husarbejdet lige. Der er seriøst dem, der mener, at hvis den ene fylder vaskemaskinen op, skal den anden sætte på plads. Det er niveauet. Helt ærligt er det bedre, at mænd tager sig af det her, for mænd kan ændre tingenes tilstand. Mændene flytter diskussionen væk fra at være etnisk til at være global. De sætter problemet til debat i hele verden.«

»Islam er en voldelig livsstil, en ignorant-livsstil, en stamme-livsstil, en livsstil, som er fjendtlig over for kvinder og homoseksuelle.Det er en livsstil, der er intolerant og diskriminerende. Det er en livsstil, hvor kollektivisme hyldes, og hvor der ikke er plads til individet.«

Ud over vold har islam to andre hovedproblemer, mener hun: Sex og penge.Når det gælder sex, er hovedangrebspunktet kvindelig omskæring, hvor man fjerner en større eller mindre del af kvinders kønsdele.Operationen er ikke nævnt i Koranen, men Ayaan Hirsi Ali mener alligevel, at den hænger sammen med islam.

“Det er en praksis, som eksisterede før islams grundlæggelse og også eksisterer i ikke-muslimske samfund.Men da muslimer lægger så stor vægt på kvinders jomfruelighed, og at deres seksualitet skal stoppes, har de adopteret den praksis. Der står ikke noget om det i Koranen, men det er i hadith’en,« siger hun med henvisning til de officielle overleveringer om profeten Muhammeds liv, som rettroende muslimer følger.”

»De europæiske lande og USA bruger store summer på ulandshjælp. Jeg mener, at vi skal sige: Vi giver jer hjælp, hvis I ændrer jeres holdning til kvinder, for vi tror, at kvindefrigørelse er godt for jeres udvikling.I dag er det hele værdineutralt, og vi siger: I kan bevare jeres stammesamfund, men vi skal nok give jer penge. Vi skal også nok prøve at kurere jer for polio eller malaria, men I kan bare blive ved med at undertrykke kvinder, homoseksuelle og individuelle tanker samt ignorere videnskaben. Vi skal nok hjælpe jer.«

JP-Interview: Hirsi Ali : Vesten må stå fast og Interview Weekendavisen: Ændr dig! ( begge 29.04.2010, JP ikke online.) Hege Storhaug kommenterer og citerer interviewene: Befriende Hirsi Ali. Document.no ligeså: Sannheten kommer fra en jordhytte i Somalia.

South Park Muhammad joke won’t air in Sweden

The Swedish affiliate of broadcaster Comedy Central has said it will not show two controversial episodes of US satirical cartoon show South Park depicting the Muslim prophet Muhammad in a bear costume, Aftonbladet reports.

“Comedy Central has decided not to air these two episodes of South Park. It is a decision we’ve made with great reluctance. Comedy Central believes strongly in creative freedom of expression; when unique and deeply insightful creative talents like those behind South Park are able to express themselves freely, we all benefit.

“However, the safety of our employees is our unquestioned number one priority, and therefore we have decided to take these precautionary measures,” the broadcaster explained in a statement released to Aftonbladet. […] South Park Muhammad joke won’t air in Sweden

Suntanned women to be arrested under Islamic dress code

Iran has warned suntanned women and girls who looked like “walking mannequins” will be arrested as part of a new drive to enforce the Islamic dress code. Telegraph. (Den islamiske republik Iran blev uden sværdslag en del af FNs kvinderettighedskommission.)

Ground Zero april 2010

Kirsten Damgaard  © var i New York


9-11 lever


GROUND ZERO MUSEUM WORKSHOP ,IMAGES & REMNANTS FROM THE GROUND ZERO RECOVERY

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anno
anno
11 years ago

Weekendavisens Interview med Hirsi Ali er online på weekendavisen.dk

Bare lige så i ved det! 🙂

(men hvor længe – en uge?)

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Jeg er helt enig med Steen. Det mærkelige i denne sag er jo, at Morten Uhrskov med sin bog ET DELT FOLK kan pege på, at vi som folk i det spørgsmål skiller ad næsten på midten, hvor den ene halvdel, som både rummer multikulturalister, nihilister, ateister, globetrottere, kosmopolitter, radikale, gamle kommunister, efterplaprerne, de politisk korrekte og redepisserne – som ind imellem nærmest hadefuldt – beskylder den anden mere sagtmodigt træge, nationaltsindede, kulturbevarende traditionelle halvdel for at være fremmedfjendsk samtidigt med, at det for disse aggressive danskere ikke er noget særligt at være dansk – ikke noget at være stolt… Read more »

morlille
morlille
11 years ago
Reply to  steen

Jeg mener overhovedet ikke, at det “studie” har nogensomhelst troværdighed. Lad mig henvise til afstemningen på forsiden af BT for/imod burkaforbud:”Skal burkaer også forbydes i Danmark?” Resultat: 11000 afgivne stemmer, og heraf er 83 % tilhængere af et forbud. Resultatet af det spanske “studie” kan skyldes angst, politisk korrekthed, interviewmassens sammensætning. Resultatet har intet med racisme/tollerance at gøre. Resultatet af BT’ spørgsmål kan skyldes indsigt og afstandtagen til intollerance.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  morlille

Ha, de påstår ghm., at der er aldrig er nogen, der har scoret 50 rigtige i den der optagelsesprøve til Journalisthøjskolen, men det gjorde jeg på knapt 5 minutter, og min mor fik 49. Det fortæller vist en hel om niveauet, hos de der søger, at man bare skal have 50 % (25) rigtige for at bestå prøven. Som udgangspunkt vil man jo i middel kunne score 25 % ved en helt tilfældig afkydsning ( uden overhovedet at læse spørgsmålene ). Tja, Vi har åbenbart de uvidende og dybt naive PK-journalister med de rigtige meninger og det helt rette menneskesyn,… Read more »

morlille
morlille
11 years ago

Vedr. det spanske studie! Er resultaterne for Danmark så bevis for succesfuld indoktrinering af befolkningen eller at “studier” vedr. indvandringens “lyksaligheder” slet ikke er “studier” men partsindlæg og derfor aldeles utoværdige?

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Hirsi Ali:
Islam: sex, vold og penge

Kristendommen – (Paulus, 1. korintherbrev): Tro, håb og kærlighed

Hirsi er i dag ateist. Det, kan man sige, er at gå fra den ene yderlighed til den anden.
Det svære ville være ikke at lukke alle døre, men som det mindste at bevare tvivlen.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
11 years ago

OT:
‘…Sverige: Muslimsk befolkningsgruppe frygter vold efter angreb på ældre ægtepar (hustruen døde m.a.).
…Og for at blive i sporet fortsatte teksten understregende med Tim Blairs parodi på en tilsvarende overskrift i Guardian efter bombesprængningerne i 2005 i Londons The Tube:
“Britiske muslimer frygter gengældelse for morgendagens togbomber” – ! – men altså ikke bomberne. Hvor præcist.

Med venlig hilsen

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Det var dog en interessant undersøgelse.

Man ser, at danskere er mere tolerante end alle andre, incl. svenskere, m.h.t. tørklæder i offentlige institutioner. Tag den, Christina!
Nå, det skyldes måske, at vi endnu ikke har så mange erfaringer som svenskerne.

Man ser også, at danskerne er mere positive end alle andre, incl. polakkerne, overfor kors i off. institutioner. Vel fordi kristendommen er en del af vores fælles kultur? Tag den, Erdogan!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x