1
maj
Seneste opdatering: 3/5-10 kl. 0043
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Police in New York are investigating whether a car bomb in Times Square was targeted on the makers of South Park over a controversial depiction of the Prophet Muhammad.

The device, which failed to detonate, was left near the offices of Viacom, which owns the irreverent cartoon series. Last month postings on an Islamic website warned the creators of South Park – Matt Stone and Trey Parker – that they could face violent reprisals after an episode of the show featured Muhammad in a bear suit. […] Times Square car bomb: police investigate South Park link

Eftergivenhed giver kun en kortvarig, illusorisk sikkerhed:

[…] On the other hand, as for Comedy Central, it is clear their act of cowardice did not protect anybody from those who are determined to attack. Will they respond with more censorship, or decide now is the time for the gloves to come off? […] Times Square car bomb: Alert street vendor summoned police over smoking SUV

C. Jensen, systemets nyttige idiot

AltsĂ„ ikke Systembolaget – . Jensen, Marstal, – stĂ„ aldrig til sĂžs, lad de andre stĂ„, – har ikke vĂŠret nyttig nok for Palme-pengene endnu. Det kommer. Arena er  et “progressivt” sosseforetagende, der arbejder  for status quo.Den kamp er ogsĂ„ tabt. Ikke i Ă„r,  men ganske snart.

FramvÀxten av högerpopulism och islamofobi i Europa- kan Sverige gÄ en annan vÀg? Dramaturgin och de retoriska figurerna som SD anvÀnder för att fiska röster Àr ingenting nytt utan vÀlbekanta och beprövade metoder som anvÀnds av andra partier i Europa. Med öppna ögon ser vi hur dessa metoder (muslimknappen) anvÀnds. Finns det för Sverige nÄgon annan vÀg att bemöta högerpopulismens framfart eller kommer vi se samma walk-over seger hÀr? Var finns muslimerna i debatten?VÀlkommen till en debatterande eftermiddag pÄ Kulturhuset. Deltar gör danska författaren Carsten Jensen, brittiska mediaforskaren Liz Fekete, Ozan Sunar(grundare Re:Orient), Mehmet Kaplan (riksdagsledamot mp), Dilsa Demirbag-Sten(författare/debattör), Saadia Hussein (konstnÀr/pedagog) och Awad Olwan (imam i FisksÀtra). Arena.

Britisk politi: Union Jack “racistisk”

Mere konsekvent kan et land nĂŠppe undergrave sig selv. Der er selvfĂžlgelig en oplagt parallel i mistĂŠnkeliggĂžrelsen af Dannebrog herhjemme, og associeringen af flaget med Dansk Folkeparti, men det er formentlig kun i Storbritannien og Sverige at de nationale farver kan medfĂžre lĂžftede pegefingre fra myndighederne (LFPC).

A pensioner who put up a red, white and blue election poster telling voters to kick out MPs was accused of racism by police. After being inundated by canvassing politcians, Roy Newman, 74, decided to tell other voters: ‘GET THE LOT OUT.’ But 90 minutes after he put up the homemade sign up in an upstairs room at his house, two police officers arrived and threatened with arrest.

They said the Union Jack-coloured lettering on a white background could be considered ‘racist’. He was told there had been a single complaint and he was ordered to remove it or change it otherwise he would end up in court . […]Pensioner’s red, white, and blue anti-MP election protest poster is branded ‘racist’ by police

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils
Nils
13 years ago

NĂ„r tankevirksomhedserstatningen islam nu gĂžr folk ondskabsfulde, er det praktisk, at den samtidig gĂžr dem til idioter.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x