6
maj
Seneste opdatering: 6/5-10 kl. 1830
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Våbenforbrydelser øger enormt i Bryssel. De seneste tal er alarmerende og Glenn Audenaert, direktør for Bruxelles´ kriminalpoliti bryder tabuet om kriminalitet i hovedstaden.

Ifølge den den officielle statistik øgede antallet af væbnede røverier i Bruxelles i det tre første måneder af 2010 30% i forhold til samme periode sidste år! 138 røverier på tre måneder, et gennemsnit på fem væbnede røverier om dagen i hovedstaden. Selvom tallene også i samme periode viser en stigning på 20-30% af væbnede røverier i Antwerpen, Charleroi og Liege, er brugen af militære våben “et trist monopol for Bruxelles-området, “siger Glenn Audenaert.Det tager mindre end en halv dag at skaffe sig en Kalashnikov billigt.

4000 Kalashnikovs er i øjeblikket i cirkultation i byen, krigsvåben, langløbede våben: “Du finder alt i Bruxelles i dag” siger Glenn Audenaert bekræfter rygtet, uden at afsløre de officielle tal. Ifølge La Libre Belgique og en betjent i kampen mod illegal våbenhandel i hovedstaden, kan alle på Bruxelles gader finde en Kalashnikov til 2.000 € på mindre en halv dag!

Fra krigene i det tidligere Jugoslavien: Våben kommer fra tre forskellige kilder. For det første fra lagrene af tusindvis af militære våben, der solgtes på det sorte marked i Belgien i 90’erne. For de andet fra tyverier fra kaserneer. For det tredje er der mange våben fra det tidligere Jugoslavien, hvor lagre af våben er forsvundet fra de regulære hære og våben, som blev beslaglagt besejrede hære har fundet vej til det illegale marked.”

Kriminelle nordafrikanere, albanere og belgiere: De kriminelle bliver stadig yngre, og kommer hovedsageligt fra Nordafrika, Albanien, men også fra Belgien. Der er to grupper ifølge den offentlige anklager i Bruxelles: mindreårige der begår uden skydevåben og kriminelle organisationer befolket af ægte “gangstere. Småvirksomheder er nu næsten de eneste der berøres af dette, fordi de store kæder i stigende grad beskyttet mod dette (kameraer, pengeskabe forsinkelse, etc). Bruxelles: 5 braquages armés par jour et 4000 kalachnikovs dans les rues ! m. video. (Snaphanens oversættelse.)

Man kunne tro, dette var en gentagelse af vores tidligere 5 poster om Bryssel, men artiklen er halvandet døgn gammel. Mens eurokraterne forsøger at lave nationalstaterne om til noget der ligner Bryssel, lider de selv hårdt under forholdene, som man kan se på videoen Brussels,the Capital of Crime. Optimismen er anstrengt, mimikken er stiv. Der er vel et uerklæret kapløb igang. Får Bryssel nedlagt sig selv, inden det får nedlagt nationerne ?

Mand-bider-hund: Vaskeægte hate crime mod muslimsk kvinde

Denne historie, der vist er ‘breaking’ lige nu, har alle ingredienser til at blive blæst op i et toneleje som hadeforbrydelser mod kristne eller jøder i Europa aldrig medfører – hvis det ikke lige var for signalementet af gerningsmanden:

A brutal robber wrapped a Muslim woman in a carpet and set fire to her after he raided her home. The attacker gained entry to the woman’s Westminster flat by claiming to be an inspector from her local council, but once inside he bashed her and tied her up before stealing thousands of pounds worth of valuables.

As he left, he wrapped her in a carpet and set it alight, telling her: ‘This is your Eid present, you Muslim.’ The woman, aged in her 40s, was saved by neighbours who broke into her flat after hearing her screams. […]

The attacker is a black male in his 30s who stands around 6ft tall.This is your Eid present’: What attacker told Muslim woman as he wrapped her in a carpet and set her alight

De groteske udenomsmanøvrer i dækningen af terrorbomben på Times Square i New York kunne godt foranledige en til at tro at der hos de anstændige og selvpålagt blinde lige nu foregår ‘seismisk’ aktivitet ud over det normale. Svælget mellem idealer og illusioner på den ene side, og penibel virkelighed på den anden, synes faretruende stort, og balanceakten på afgrundens rand bliver stadig mere anspændt. Kan man bygge en mainstreamfortælling op på noget der kunne være et udslag af velkendt fjendskab mellem muslimske og jamaicanske indvandrere i Storbritannien, eller må man lade den ligge i lyset af gerningsmandens ubekvemme identitet? (LFPC)

Den gådefulde Times Square-bombe: Ritzau bidrager nu til løjerne

“Ligner mere og mere” er vist det man kalder ‘jumping to conclusions’ eller ‘ønsketænkning’. Artiklens ‘analyse’ og konklusioner skulle altså i disse økonomiske krisetider  betyde at vi kan vente lignende terroranslag fra det ikke ubetydelige antal kristne i USA. Man ryster opgivende på hovedet, men som altid må aben desværre ende hos det mediemarked der opretholder Ritzaus eksistens, og dermed hos de forbrugere der gerne betaler for at få stukket blår i øjnene (LFPC).

New York-bombemanden Faisal Shahzad ligner mere og mere en ganske almindelig person, hvis nedtur fik ham til at søge mod ekstremismen. Lørdagens fejlslagne bilbombe rettet mod Times Square ligner resultatet af en indre krise.

Venner til Shahzad fortæller til avisen New York Times, at den 30-årige pakistansk-amerikaner først inden for det seneste år var blevet mere reserveret og religiøs. Samtidig stod han over for økonomiske problemer. – Der var ingen tegn på, at han var ekstremist, han var ikke engang religiøs, skriver en gæst fra Shahzads bryllup til New York Times. […] New York-bombemand var drevet af fiasko

Når selvpålagt blindhed bliver ufrivilligt komisk

På verdenskendte og prestigefyldte CBS vil man gerne gøre en indsats for læsernes og seernes forståelse af vigtige samfundsmæssige problemer. Her får vi et kig indenfor i myndigheders og eksperters utrættelige arbejde med at opklare motivet bag en dramatisk begivenhed fra de seneste dage: Hvad motiverede Faisal Shahzad til hans planlagte udåd på Times Square i New York? Shahzad havde succes i USA, men nylige økonomiske problemer antydes:

[…] Until recently, his life in the U.S. appeared enviable. He had a master’s degree from the University of Bridgeport in Connecticut, a job as a budget analyst for a marketing firm in Norwalk, Conn., two children and a well-educated wife who posted his smiling picture and lovingly called him “my everything” on a social networking website.

But shortly after becoming a U.S. citizen a year ago, he gave up his job, stopped paying his mortgage and told a real estate agent to let the bank take the house because he was returning to Pakistan. […]

Pakistan – så nærmer vis os måske noget: Vrede over angivelige amerikanske drab på en etnisk gruppe der, pashtunerne:

[…] Kifyat Ali, a cousin of Shahzad’s father, spoke with reporters outside a two-story home the family owns in an upscale part of Peshawar, Pakistan. He said the family had yet to be officially informed of Shahzad’s arrest, which he called “a conspiracy so the (Americans) can bomb more Pashtuns,” a reference to a major ethnic group in Peshawar and the nearby tribal areas of Pakistan and southwest Afghanistan. […]

Og sådan kører CBS rundt og rundt i tomgang, i stedet for at gå tæt på det oplagte. Ikke én gang forekommer ordet ‘Islam’ eller ‘Muslim’ i dette stykke journalistisk candy floss, hvor den nærmeste antydning man tør fremkomme med, lyder:

[…] Law enforcement sources tell CBS News motives pursued include religion (did he attend a mosque frequently?), hatred of Americans and money. […] Faisal Shahzad’s Motive Shrouded in Mystery

Overskriften fortæller hvad alternativet til nævnelse af ubekvemme sandheder endte med at blive: En pirrende appel til et næsten Dan Brown’sk motiv “shrouded in mystery”. Nyhedsorganisationen har i dagens virkelighed afskrevet jagten på sandheden som drivkraft, og gjort sig til propagandist for multikulturen (LFPC).

Jelved hjælper med “den svenske løsning”

“Retskravet” har været en parodi og en trussel, siden R skaffede os det. Hvorfor ikke et  retskrav der permanent kunne sende Jelved  og hendes parti til en norrrlandsk ødegård ?

Flyt til Sverige, få en familiesammenføring og flyt så tilbage til Danmark. Så kan din partner få permanent ophold meget lettere, end hvis I bare bor i Danmark og søger familiesammenfø ring via de stramme danske regler. Sådan lyder opfordringen til at benytte sig af EU’s udlændingeregler i en ny guide, som De Radikale offentliggør i dag sammen med Dokumentations- og rådgivningscentret for racediskrimination. Integrationsordfø rer Marianne Jelved (R) siger til Information, at der er tale om “god, gedigen folkeoplysning, som vi har følt os foranlediget til at lave, for ministeriet varetager ikke sin vejlednings- forpligtelse godt nok”. Radikale vil hjælpe trængte udlændinge.

»I believe we are being colonised here in the UK«

Weston goes as far as actually predicting the war in the UK in the next twenty years. In his views white working class kids will go fight against immigrants. “You don’t understand this. You are a woman. Women don’t understand war. High-testosterone men always find the reason for the war,” he says.

Interview: Paul Weston, The Ukip candidate for the Cities of London and Westminster airs some very forthright opinions. (Klik foto f. helskærm.)

“I am a natural Conservative. I have always been. But David Cameron to me is not a Conservative. The party is not what it used to be. The Conservative ethos is now semi-liberal,” says Paul Weston, 46, the Ukip candidate standing for the Cities of London and Westminster.We met in a pub in the City, and Weston has already been drinking as I walk in. Perhaps he knows there is no point of wasting time (and paper) on leafleting as the seat is far beyond his reach. He admits he had only just enough backing to register as a candidate.

The battle in this constituency is between Conservatives and Labour. But Weston is an interesting and outspoken character who got involved in politics to get his opinions across. And oh my, he has got quite a few. He expresses his controversial views on EU, immigration, imperialism, and even metrosexuals with such honesty that I believe him when he says: “I am not a natural politician.”

Weston shows his affection for an old style Conservative party, and admits he would have still been a Conservative had it not be for the EU. It is a truly painful subject for Weston. His eyes lit up with anger as he speaks of Jose Manuel Barroso, president of the European Commission.

“He is the guy with the power. All other MEPs are just rubber-stamping monkeys. They pass thousands of laws a year, and this guy just sits there and orders them what to do,” he says.

“Lord Pearson actually came over to David Cameron and said: “If you promise to have a referendum on EU, I will stand down.”

Every single person who is in UKIP because of the EU will stand down. But Cameron said “No”. Cameron should have had a proper majority by now but he doesn’t. UKIP could have helped him with votes.

“Pearson did it because he has principles. Most of politicians are just a bunch of power-hungry lunatics with no principles,” says Weston as he orders another pint.

Weston says he respects “real men” who stand up for their beliefs. He sees the lack of that in the modern UK.

“I watched tennis a few years ago and I saw this Russian tennis player Marat Safin turning up to a match with a bruised eye. Apparently, he got himself involved in a fight over a girl in the club. I think that’s a real man, not the kind of metrosexuals we see around.

“I was so impressed that I actually wanted him to win the championship,” he says.

Weston, whose wife is an immigrant from Romania says he does not judge anybody. However, he is convinced the UK is being colonised by immigrants. He calls it “ethnic cleansing of the English”.

“Look, I am not a racist. I just got really annoyed when I watched Question Time and Bonnie Greer said there was no such a thing as ‘indigenous English person’. Every single country has got indigenous population. England has that right, too.

“I do not judge immigrants. If I was born in Bangladesh the first thing I would do if I raise an airfare is come here.

“But we are only one per cent of the world’s landmass. If you open the doors you are going to destroy this country.”
As Weston gets on to this tricky subject, I notice the man drinking his afternoon beer in solitude at a table near us starts listening in.

“Nick Griffin is a Holocaust-denying Nazi lunatic but in my view he is also stupid. He could have got back to Bonnie by saying that there is UN declaration of the rights of indigenous people,” he says.

“I don’t believe that we have the right to go anywhere in the world and dictate how people should live. I understand that back in the day that is what England used to do, and I look at that with distaste. But I believe we are being colonised here in the UK.”

Weston goes as far as actually predicting the war in the UK in the next twenty years. In his views white working class kids will go fight against immigrants.

“You don’t understand this. You are a woman. Women don’t understand war. High-testosterone men always find the reason for the war,” he says.

As I doubt his predictions of the nearest future, Weston gets a bit angry with me. The tone of his voice is rising. He insists that I just don’t get it. Suddenly he goes silent, and with a much softer voice says: “I shouldn’t have got cross. I am sorry.”

I am confused with a sudden change in his manner.

“I have just noticed your ‘Help for Heroes’ wristband,” he says. “You should have told me you have that.”

Politics.UK via GoV.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] en whisky-pusher, og hvor deres private EU-politistation ikke længere kan beskytte dem mod den belgiske ummah’s Kalashnikovs. Sådan forstiller jeg mig Bryssel synke tilbage i historiens glemsel sammen med […]

trackback

[…] Man bliver ikke så meget klogere, end at man ser en hævet Kalashnikov. I 2010 var der 4000 Kalashnikovs i Bryssel til salg for 2.000 Euros stykket. Der er flere detaljer om hvad der egentlig skete her: More details released on museum shooting.  […]

trackback

[…] En EU molok midt i en gennemarabiseret by, de lader som om ikke findes. Tag selv til Bryssel og oplev en by i opløsning, som jeg har gjort et par gange. Disse eurokrater er bange for at gå på gaden og blive røvet i Bryssel, samtidigt med at de vil arabisere os yderligere. Der er 4000 Kalashnikovs på Bryssels’ gader. […]

trackback

[…] “It’s just a matter of time”, Bryssel – Europas muslimske hovedstad, 4000 Kalashnikovs på Bryssels’ gader, Optøjer i Bryssel, 12.4.2010, Bryssel: Vi har brug for en nødretstilstand, Mikhail Kalashnikov i […]

trackback

[…] bod på det, men det er aldrig rigtigt slået igennem. Det er nok det med det franske og flamske: 4000 Kalashnikovs på Bryssels’ gader, Optøjer i Bryssel, 12.4.2010, Bryssel: Vi har brug for en nødretstilstand, Europas no-go hjerte, […]

Balder
13 years ago

Man kan se den omtalte Bonnie Greer i Question Time udsendelsen her

Off Topic

–> Victor – Fik ironibudskabet! Ja det sker ofte at folk ikke lige opfatter ens ironi, især hvis de ikke i forvejen kender ens stil. Jeg har selv prøvet det mange gange, men denne gang var det mig der var dum.. Men så er jeg da til gengæld mere rolig, for det lød sg’u også for utroligt!

z
z
13 years ago

Der må være fornuft i at begrænse antallet og størrelsen af moskéer, indtil der kan bygges kirker og synagoger i Saudi Arabien. Vi kan ikke have en symbolsk krig, hvor kun den ene part må være udfarende.

Holger Danielsen
Holger Danielsen
13 years ago

Finans krisen bag Times Square-bomben . . .

http://ekstrabladet.dk/112/article1342253.ece

Det kan jo smutte for selv den reneste .

Universalgeni
13 years ago

De radikale er strategiske. Der har været en demonstration imod SF pga. højredrejning og de radikale meningsmålinger har været nede under spærregrænsen et par gange. Ergo: de vil forsøge at opnå genvalg på indvandrerstemmer.

Universalgeni
13 years ago

Hate crime. Havde det også været en hate crime, hvis han havde sagt julegave? Forbrydelsen er frygtelig nok uden den slags…

Kometen
Kometen
13 years ago

Der bygges i broderlandet:
http://www.thelocal.se/26504/20100506/

JensH
JensH
13 years ago

“The attacker is a black male in his 30s who stands around 6ft tall”

Mon ikke alle denne verdens ‘Contessa Brewers’-typer nu er helt knuste over at det ikke var en hvid vestlig mand som stod bag overfaldet.

Nielsen
Nielsen
13 years ago

Rart at eurokraterne selv erfarer konsekvenserne af deres kriminalitetsimport.
(Brussels,the capital of crime)

Anonymous
Anonymous
13 years ago

Dejligt at den kriminalitet først og fremmest eurokraterne er ansvarlige for, går ud over dem selv.

Rolf Krake
13 years ago

De Radikale er per definition landsforrædere af en grad der grænser til det kriminelle, en grænsegang som de mestrer til fulde. De har sat sig på piedestaler hvor de systematisk spytter befolkningen i hovedet. Deres afstumpede og racistiske menneskesyn opfatter folk fra den tredie verden som undermennesker der ikke er sine egne handlinger bevidste, hvor de retmæssige [selvproklamerede] overherrer er de Radikale selv udfra en syg megalomanisk elitær magtforestilling der slægter det diktatoriske om de fik magten, de anser sig højt hævet over selv befolkningen som helhed, udfra en ligeså sygelig og realitetsfornægtende übermoral hvorfra de føler sin eneret til… Read more »

Peter Andersen
13 years ago
Reply to  Rolf Krake

Også de skal jo en dag have hovedet ud af busken og se sig selv i spejlet. Et skamfuldt ansigt er ikke noget kønt syn!

Victor
Victor
13 years ago
Reply to  Rolf Krake

Nu synes jeg ikke du har ret, Rolf. Gamle Helveg er da ude i dag og kritisere Mette Frederiksens valg af skole til datteren:

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2060191.ece

Det er da stort.

Jutta
Jutta
13 years ago

@Liva
Helt enig med dig. Det er jo den hadefulde koran, som fungerer som grundlov for muslimer og som imamen prediger i moskeen. I hver moskee findes udover det et aegteskabmarked o.s.v.
Men se bare her, politi i Tyskland forbyder at vise Biblen, fordi det ville provokere muslimerne:
http://www.pi-news.net/2010/05/siegen-polizei-erteilt-pro-nrw-bibelverbot/

Liva
Liva
13 years ago

OT

Jeg har læst Sapphos beretning om Jalvings præsentation af sin nye bog. Jeg kan forstå at Jalving tilsyneladende er imod et forbud mod stormoskeer i Danmark. Til det vil jeg sige, at jeg er uenig med ham. Forbud mod stormoskeer er nødvendigt så længe koranen har sit nuværende indhold. Naturligvis skal der ikke bygges bygninger, hvori der dyrkes koranens nuværende intolerante syn på mennesker der ikke er enige med koranens menneske- og samfundssyn.

Universalgeni
13 years ago
Reply to  Liva

Enig. Ikke flere moskeer. Men det går jo nok akkurat ligedan…

Victor
Victor
13 years ago

Avisen Västerbottens Folkblad må have maj måneds tudehistorie.

Der sidder en samling somaliske flygtninge, i Vännäs, som bare er SÅ kede af, at de ikke har råd til at hente deres koner/børn/mænd op til Sverige:

http://www.folkbladet.nu/?p=173643

Her er mit yndlingscitat fra historien:

“Hassan Omar Barre måste betala cirka 80 000 kronor i resekostnader och avgifter om hans 14 barn, fru och mor får tillstånd att komma från Somalia till Sverige.”

Her burde kommunen virkelig træde til, som vi siger nordenfjords.

peerpede
peerpede
13 years ago
Reply to  Victor

Sen är det knappast troligt att Omar har ynglat av sig ännu, han kan ha ett par frugor i lagar där hämtas och placeras i egna bostäder och fortsätta det inkomstbringande barnavlande på svensk mark och därigenom säkra sig miljon inkomster.

Men vad gör inte Sverige för att säkra kommande pensioner, kompetens på arbetsmarknaden och djurälskare där värnar om katten.

Pk
Pk
13 years ago

Har længe tænkt på om de Radikale er et ondt parti,
eller det er partiet for de onde?

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x