10
maj
Seneste opdatering: 11/5-10 kl. 0048
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Redeker, der stadig lever i skjul for muslimske mordtrusler for en kronik  (Le Figaro: Islam og den fri verden,oktober 2006,) taler om sin nye bog: Egobody : la fabrique de l’homme nouveau. Næst efter at holde sig i live, er det vigtigt for Redeker at hans skæbne ikke  bliver glemt:

“Min levevilkår er stadig de samme, […] jeg er stadig lever under tæt beskyttelse, og jeg kom her i studiet ledsaget af to politifolk.”  Hvad er egobody? “Det er en, der forveksler sit ego med sin sjæl og sin krop,” siger filosoffen, “det nye menneske vi kan finde gennem en verden af sport, underholdning og tele- virkelighed “. Robert Redeker publie “Egobody : la fabrique de l’homme nouveau”, (Robert Redeker in Copenhagen, I med fyldig omtale af hans forrige bog på dansk,Robert Redeker in Copenhagen, II.)

Thorning: “Den vigtigste forklaring er et egoistisk snæversyn i middelklassen”

I debatbogen fra 2002, mens S-formand en var medlem af Europa-Parlamentet, skrev hun, at der kan være mange årsager til, at forældre vælger en privatskole frem for folkeskolen.””Mange steder er den vigtigste forklaring imidlertid et egoistisk snæversyn i middelklassen,” skrev hun.

“En del forældre går efter skræddersyede privattilbud, der angiveligt lige passer til behovet hos deres barn: Engelsk fra første klasse, at børnene bliver verdensmestre i matematik, før de kan binde deres eget snørebånd eller eksotiske pædagogiske tilbud, hvor fingermaling prioriteres over basale faglige færdigheder,” skriver Helle Thorning-Schmidt. Det skal gøres til et politisk mål at nedbringe andelen af elever i privatskoler.Folkeskolen er der, hvor vi lærer hinanden at kende på tværs af etniske og sociale skel. Den er en vigtigt del af samfundets sammenhængskraft. Hvis man ikke bor og går i skole med de, der er en smule anderledes end en selv, har man ikke blik for, at de er der: man respekterer ikke hinanden, man kender ikke hinanden,” sagde Helle Thorning-Schmidt året før, hun blev Socialdemokraternes formand i 2005. Helle Thorning 2002.

Kildevældskolen, 2100 Ø: 803 elever, 372 af anden etnisk oprindelse eller 46%
Strandvejsskolen, 2100 Ø: 456 elever 81 af anden etnisk oprindelse eller 17%
Ingrid Jespersen Privatskole, 2100 Ø: 608 elever, 9 af anden etnisk herkomst eller 1.5 % (Uddannelsesstatistik. I København har 31.1 % af folkeskolens elever anden etnisk herkomst.)

Mht. den seneste socialdemokratiske hykler, Helle Thorning, ville det eneste overraskende være, hvis privatisterne og partiet ikke slipper afsted med deres dobbelte bogholderi. Der er 5-6 folkeskoler mellem Thornings bopæl og overklassens private reservat Ingrid Jespersen i Nrd. Frihavnsgade, blandt andre den fine nye Heibergsskolen i Randersgade 10. Skolen har nogenlunde samme status i overklassen, som prinsessernes gamle skole Zahles på Nørrevold. Jeg skulle mene jeg kender lidt til Ingrid Jespersen. Jeg har gået  i børnehave der. Min søster har gået i skole der da det var en pigeskole. Min fars kusine var lærer der i en menneskealder, og to af mine gamle skolekammerater er lærere der idag. S har en elendig sag. Et gæt – det kommer ikke til at spille nogen rolle overhovedet. De opfører sig – ligesom Margrethe Vestager – kun akkurat som enhver har forventet sig af dem, og det er måske det værste af det hele. Sandheden om Helles spin. Især S-politikere foretrækker private skoler til deres børn.

Dagens Danmarksbask

eller hvordan man presser en citron. Det er valgår. Denne kanonisering lå kortene og hun kan nå at få et par priser endnu inden hun bliver  irrelevant. Hun kunne da dele Nobelprisen i litteratur med Carsten Jensen:

Journalisten Lena Sundström har fått Publicistklubbens stora pris för 2010. I motiveringen står: “Nyfiken, orädd och kunnig har Lena Sundström utvecklats till en reporter med egen stämma. I sin nya bok skildrar hon hur främlingsrädsla föds, men hennes bild av Danmark är ändå målad med kärlek”. Journalisten Lena Sundström prisad.

‘Integrationens’ blålys, og virkelighedens syrebad

Jo, alt andet lige er det utvivlsomt bedre at ‘få indvandrerne ud på arbejdsmarkedet’ og ind i ‘foreningslivet’. Men tiden er løbet fra dulmende ønsketænkning og  påtaget selvsikker godtkøbssnak som disse floskler, og lyder dette som surt og negativt sortsyn (hvor andre i det mindste gør en indsats), så er det fordi dette er ubekvem virkelighed, og at der intet er vundet ved at fornægte det ubehagelige. Nissens kultur flytter med, og så kan den tilvandrede succesfulde forretningskvinde være nok så uindpakket og være på Facebook: Krænkes familiens ære kaldes på drastisk handling.Min misantrope pointe er ikke at sådan er de alle sammen, men at vi ikke kan vide hvem der er sådan. Hvordan tester man for førmoderne æresbegreber inden udstedelse af opholdtilladelse? Er man overhovedet villig til at diskriminere på dette grundlag? Er den slags en acceptabel pris for multikultur? Hvordan er chancerne for at få udryddet dette arkaiske tankegods, når bødlen her er villig til at gå i fængsel på livstid? Det ‘danske’ offer for syreangrebet i London her gengivet computergrafisk. Den succesfulde forretningskvinde han havde mødt på Facebook hjalp bødlerne med at indkredse ham (LFPC)

A man who carried out a horrific acid attack on a 25-year-old over his intimate relationship with a married woman was facing a life sentence today. Awais Akram was left severely disfigured after he was targeted in revenge for his liaison with businesswoman Sadia Khatoon, whom he met on Facebook.

When her husband and family found out, they got Ms Khatoon, 24, to lure the victim out of his flat, where concentrated sulphuric acid was poured over his head. Mr Akram, who was left with 47 per cent burns, said he was in so much pain at the time that he wanted to die. […] Sulphuric acid attacker who left man looking like ‘zombie’ facing jail

Det lange tusmørke

Fra Asger Aamund til den evige Rothstein lyder det: “De er her, og de forsvinder ikke,” i Rothsteins tilfælde konstateret med en vis triumf. Nej, selvfølgelig forsvinder de ikke, men de mangler den sidste mindre spiselige halvdel af ligningen, som Wall Street Journals altid fremragende Foud Ajami skriver om her: Deres tilstedeværelse betyder en uendelig lang tusmørkekrig af varierende intensitet. Og man kan lige så godt lære sig en bagvedliggende forudsætning for det udenad: History lessons are often incredibly simple.Why the Peaceful Majority is Irrelevant. Det har aldrig været det fredelige flertal, der svang taktstokken når der var ulykker på bedding:

This is a long twilight war, the struggle against radical Islamism. We can’t wish it away. No strategy of winning “hearts and minds,” no great outreach, will bring this struggle to an end. America can’t conciliate these furies. These men of nowhere—Faisal Shahzad, Nidal Malik Hasan, the American-born renegade cleric Anwar Awlaki now holed up in Yemen and their likes—are a deadly breed of combatants in this new kind of war. The Islamists are now within the gates. They fled the fires and the failures of the Islamic world but brought the ruin with them. They mock national borders and identities.Islam’s Nowhere Men.

Hvornår bliver kriminalitet til krig? Hvornår bliver en lille krig en større krig ? Gøteborg (og Malmø,”begivenhedsrigt”) bare denne weekend: Mord, brandterror,umotiveret pøbeloverfaldtre overfaldsvoldtægter, røverier ville enhver tidligere have forbundet med krig og intet andet. Sovjethæren opførte sig sådan i Berlin. Det skal tales ned og bort, men som Ajami skriver: “Vi kan ikke ønske det væk.” Det er her, i det små og i det store.

Jens Orback genfundet

Der trylles i cyberspace. Den berømte  udtalelse falder fra minut 2:46.  Gem hellere en kopi, det er You Tube og SVT, en lidt uberegnelig kombination.

“Allah skall med”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
52 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
12 years ago

Den danske friskoleordning er desværre degenereret sammen med eliten. Friskolerne var hverken tænkt som eliteskoler, hvide skoler, tilflugtsskoler for rige folks børn eller reservater, hvor meningsdannernes børn kunne krybe i ly for forældrenes politiske fadæser og resultatet – uunderviselige unger fra despotier og fejlslagne stater. Undskyldningerne for at sætte børn i privatskole respekterer derimod i højere grad dyden og meningen med friskoleordningen. Det er det som virker så anstødeligt – det, man siger – og det man gør.

Med venlig hilsen

Jutta
Jutta
12 years ago

Vores Helle Thorning-Schmidt i Tyskland er Andrea Ypsilanti (Socialdemokraterne).
Vi har den samme udvikling til privatskolerne .
Det er bare en skam, at mulikultirellsindede kvinder naesten aldrig faar boern.

http://www.pi-news.net/2008/01/ypsilanti-sohn-auf-teurer-privatschule/

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

MF’ere er storforbrugere af privatskoler – Hykleriet er totalt 😉 http://jp.dk/indland/article2064502.ece MF’ere er storforbrugere af privatskoler Af ORLA BORG|JESPER HØBERG|MORTEN VESTERGAARD Offentliggjort 10.05.10kl. 23:00 Omkring en fjerdedel af folketingsmedlemmernes børn går i privatskole eller friskole, mens det kun er hver syvende i befolkningen. Største andel findes hos Socialdemokratiet og Venstre. Argumenterne for at vælge de private skoler varierer stærkt. Folketingsmedlemmerne vælger i højere grad end resten af befolkningen at sætte deres børn i en privatskole eller en friskole. Mens godt 14 pct. af danske skolebørn samlet set går i frie og private skoler, gælder det for knap 24 pct. af… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Valg af skole til egne børn er, ligesom flysikkerheden, en af sprækkerne i facaden på den multikulturelle løgn. Her kan virkeligheden ikke spinnes væk. Kommer der en række terrorangreb mod fly på grund af nye måder at skjule bomber på, vil eliten blive tvunget til valget mellem illusion og egen sikkerhed – anstændighed eller screening. En hær af spindoktorer vil ikke kunne holde et bombesprængt fly i luften.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  LFPC

Ja, lige netop – vi har set det i årevis i København. Her på Ydre Nørrebro går færre og færre børn i folkeskolen – en udvikling vi har set accelerere over de sidste 20 år. Den lokale, Hillerødgades Skole, som var en glimrende folkeskole med styr på tingene, da jeg gik der, ligger /lå så vidt jeg husker helt oppe på 90-95 % [!!!] “fremmedsprogede” Kommunen har vist nok nu lavet den om til opsamlingskole for disse. De så nok bare lige pludselig det totale nederlag i øjnene 😉 Det kunne også være meget interesant at få at vide, hvorfor… Read more »

LarsS
LarsS
12 years ago

@ Emeritus Helt enig i dine betragtninger og i at Orwel rammer plet, men lad mig dertil henvise til en ligeledes storslået person som ville have boltret sig på den scene som S-eliten nu er lykkedes at sætte op, og jeg er sikker på at han på bedste spindoktorisk vis ville have bedt om tæppefald og kaldt Helle, Mette og Henrik sammen, kigget dem dybt i deres blå, blå øjne og udtalt de berømte ord: There is a time for laughing and there is a time for not laughing – and this is not o­ne of them. (Inspector Clousseau, Den… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Det fører straks to nye spørgsmål med sig. 1. Hvorfor synes Helle, at hendes barn sad helt alene tilbage i klassen, fordi veninderne søgte på privatskole, og at det var grund nok til at tage også hendes barn ud af Folkeskolen? 2.Ville Helle mon have handlet mere solidarisk, hvis det meget værre var sket, at der havde været 40 % arabiske indvandrerdrenge i klassen, fordi Helle ikke – tilfældigvis – boede på Østerbro, men lidt tættere på centrum. Jeg tænker på de araberdrenge, venstrefløjen var med til afgørende at lukke op for i 1983 sammen med Anne Grethe Holmsgaard og… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Universalgeni , den segregation som paa nuvaerende stadie er ved at ske ,er stort set en segregation efter klasseforskelle . “Underklassen” blir proppet i kasse med imigranterne ,og hvem der ellers er rig ,udspekuleret,brutal, korrubt, eller bare enormt heldig kan saa undslippe til et helt andet luftlag hvor Thoning &co. godt kan faa plads til et par stykker mere, hvis man altsaa er stueren…
Det er denne situation ,som paa lidt laengere sigt vil faa samme “underklasse” til at undergaa de tilpasningsprocesser som jeg postulerede igaar . Spoerg HELLS ANGELS om de mener der er en chance for det…

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Fra den muntre afdeling 😉 http://www.bt.dk/krimi/lille-ville-goere-sandberg-til-muslim Lille A’ ville gøre Sandberg til muslim …. “Det tog jeg bare som en oplevelse. Men jeg studsede over, at Lille Abde skiftede karakter. Han talte efterhånden virkeligt meget om religion, og på et tidspunkt holdt han helt op med at drikke alkohol. Der var propfyldt med muslimer, men der var også en del danskere, som talte om hvorfor de var konverteret til islam”, skriver Sandberg i bogen ‘Gangster’, der udkommer i dag på Ekstra Bladets forlag. Det var i øvrigt først nogle dage efter, at Brian Sandberg opdagede, at han havde været til… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Man kan sige, at indvandringsproblemerne i Folkeskolen ikke har ramt Helles børn nær så hårdt som andre i det bekvemme hvide, danske reservat på Østerbro. Hun flytter bare barn fra en hvid Folkeskole med hvide Østerbrobørn til en hvid, privat betalingsskole på Østerbro. Der er intet fremmedfjendsk over det. Hun gør kun det bedste for sine børn, fordi hun har råd til at betale. Andre folks børns forældre må nøjes med at være solidariske, sætte deres børn i Folkeskolen, og glæde sig over, at deres børn kan lære børn fra andre samfundsklasser og fjerne himmelstrøg at kende og på den… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Nu må næste skridt blive, at folkeskolernes fordeles efter kultur, så man frit kan vælge islamiske folkeskoler, kristne folkeskoler, sekulære folkeskoler, danske folkeskoler, somaliske folkeskoler, tyrkiske folkeskoler etc. Slut med al det vås om sammenhægnskraft. Eller?

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Det var også min tanke. Kultur apartheid skoler. Danmark ønskes delt – det er tydeligt. Vi får en ny omgang Svend, Knud og Valdemar Danmark. Haha.. (ej, det er ironisk ment) Men seriøst – kaospiloterne har virkelig fået deres hedeste drømme gjort til virkelighed i vores lille land. Via krav om importeret sprog og kulturkrav og religion. Allerede nu vælger mange indvandrerfamilier helt bevidst folkeskolen fra – fordi den ikke har modersmålsundervisning. Til trods for at flere familier nu har været i DK i flere generationer. Kvinder holdes nede og hjemme med kultur- og sprogkrav. Og unge kvinder gør også.… Read more »

Nils
Nils
12 years ago

Thorning handler bare ud fra, hvad alle har godtaget, nemlig at multikulti i praksis kun er udholdeligt, hvis der samtidig er en velfungerende segregation. Her kan vi lære af Sverige.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Den socialdemokratiske top vil slås til sidste blodsdråbe for, at Den Danske Folkeskole stadig vil være god nok til andre folks børn. Den socialdemokratiske tops egne børn fortjener dog at få det lidt bedre og mindst lige så godt som Margrethe Vestagers. Det siger sig selv, derfor går deres børn selvfølgelig i privatskole. Det kan alle forstå.

Med venlig hilsen

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Emeritus

Det er meget pudsigt at se at ‘Privatdemokraterne’ nu synes at den folkeskole de selv har skabt sammen med Ritt ikke passer til egne poder. Piger er for sarte til folkeskolen kan man forstå på Mette F. der ikke synes at datteren kan tåle at gå i dansk folkeskole. Det til trods for at det primært er kvinder der nu underviser i folkeskolen og at der bruges meget tid på rundkreds undervisning – som passer de fleste småpiger rigtig godt. Hvad er det der sker i socialdemokratiet? Hoved og hale tilhører tilsyneladende ikke samme ‘dyr’ i socialdemokratiet.

bl
bl
12 years ago
Reply to  Liva

Flot kommentar Liva, lige på kornet. Uroligt at mange af Jydepottens læsere angiveligt synes det er helt i orden at sosserne vil sende afkommet i privatskolet, selv om de hykler helt utroligt om folkeskolen!

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

Forældre har også brugt som argument at det er nødvendigt at piger har tørklæde på i folkeskolen for at piger kan passe sin religion og kultur.. Få nu de tørklæder UD af folkeskolen for søren da. Og både pædagoger og folkeskolelærere har rost piger med tørklæde. Det findes på skrift i et fagblad jeg læste på et tidspunkt.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Realplayer har download funktion. Det kan dog være et problem i firefox, jeg måtte bruge google chrome for at få det til at virke på et tidspunkt

Liva
Liva
12 years ago

Nå, så ruller drengene sig ud med teknikken haha.. 🙂 Årh, hvem der havde et teknisk gen. Men så må man jo krybe til korset og få hjælp fra xy kromosomernes repræsentanter, der bare er goe hvad teknik angår. Der ER squ forskel. 🙂

Victor
Victor
12 years ago

Realplayer har også en integreret browser, som kan bruges til at optage/downloade med.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  steen

Ja, det gælder også for basic-versionen “Real Player SP”, Steen. Undskyld, at jeg blander mig 😉 http://eu.real.com/realplayer/ Man skal, så vidt jeg husker, slå denne optage-funktion til under installationen og vælge, hvilke browsere der skal arbejde sammen med den. Det fungerer normalt fint, men den kan dog ikke fange alting – det er som om nogle media-filer har et ekstra lag af beskyttelse ( URL-adressen bliver udvekslet i flere trin ). En anden god en, er Internet Download Manager, men den er dog ikke gratis. Men den tidsbgrænsede (?) gratisversion kan vist også downloade video og andre media-filer på fra… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  steen

Ja – åbn din Real Player – ctrl O – adresse – record – jeg har kun brugt den til lydfiler (er et radiomenneske).

Universalgeni
12 years ago
Reply to  steen

Hvis du har den gratis RealPlayer installeret, skal du bare højreklikke på den video, du vil downloade. Så står der download med RealPlayer på den lille menu. Du kan se det her: http://www.youtube.com/watch?v=tLrv0i1Vyj8

Bagefter skal man så til at bøvle med et anden, nemlig VLC-Player for at konvertere filen til et andet format. Hvis videoen er lang, kan man ikke bruge de gratis online convertere. Det med VLC som converter kan man også se på YouTube, men det er et lille problem, at YouTube-videoerne bruger en ældre version af VLC-Playeren.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  steen

PS: den nye version af VLC-Player kan det samme som de gamle, men Video-Lan har ommøbleret menuerne, så man ingenting kan finde.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  steen

GOM-player & SM-Player er glimrende, gratis all-round playere, der kan spille langt det meste af, hvad man smider mod dem – selv Real Media ( .rm / .ra ) og Quick Time (.mov) . Og naturligvis Flash Video ( .flv ), som er standarden på YouTube og flere andre video-sites. Jeg kan varmt anbefale den første. Alternativt kan man installere den gratis codec-pakke “k-lite”, som sætter din Windows Media Player i stand til at afspille langt de fleste gængse formater – bla. de ovennævnte, samt DivX / XVid / mp4 & mkv ( Matroska ). Standardversionen er rigeligt til den… Read more »

Historyman
Historyman
12 years ago

Hej Snaphane

Kan ikke rigtig downloade Orback klippet. Er jeg den eneste og skal jeg ændre min indstilling på min mp4
mvh.
Historyman

LFPC
12 years ago
Reply to  Historyman

Bruger man Firefox er der et kanongodt plugin der tilføjer downloadlinks lige under videoen på YouTubes egen side. Et for FLV, et for MP4 osv.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Historyman

Du kan downloade video-klippet her, Historyman 😉

http://www.multiupload.com/CLQV2FAODP ( superlink med 4 fungerende links )

Jeg tror ikke, at denne afslørende video om EUs & PK-elitens planer kommer til at forsvinde igen
på “mystisk vis” lige foreløbigt 😀

Pk
Pk
12 years ago

Når een tænker på, hvordan jøderne er blevet behandlet i vores land,
så kan jeg godt forstå, at Klaus Rothstein ønsker at ødelægge Danmark
og danskernes liv.
Det står lysende klart.

Peter Andersen
12 years ago

Multikultur er reelt ikke muligt. De afrikanske klan og stamme-samfund blev delt op på vores måde, og vil derfor være i konstant konflikt. Sovjetunionen faldt fra hinanden og de europæiske nationalstater er blevet til efter hårde krige. Islam passer overhovedet ikke ind andre steder end i Arabien og burde forvises dertil. Den enkle sandhed skal vi såmændt nok komme frem til, den dag de fredselskende masser er blevet presset hårdt nok til, at kunne forstå det!! Men det bliver desværre ikke i vores børns tid. De vil bare tænke: For fanden – hvor var I naive!!! Men sådan går det,… Read more »

Morten - - -
12 years ago
Reply to  Peter Andersen

@ Peter Andersen

Du skriver: “Men det bliver desværre ikke i vores børns tid. De vil bare tænke: For fanden – hvor var I naive!!!”

Ja – gid de ville! Desværre husker de bare – desværre – ikke “Danmark før”, men kender kun den fortælling, de bliver præsenteret for i skolen.

Danmarks-historiens mest duknakkede, rod-, og åndløse generationer vokser op i disse år. Et antal af dem vil forstå, at “der er noget galt”, men ikke rigtigt vide, hvad.

– – –

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Morten - - -

Fuldstændig enig med dig her.

LFPC
12 years ago
Reply to  Morten - - -

Dér hvor der alligevel kan dæmre noget for denne generation er når det bliver umuligt at ignorere at det er dem imod os, og at deres egen fremtid afhænger af at stå fast. Den slags skulle selv de mest historieløse kunne fange. Overlevelsesinstinktet burde være nok (selv om man dagligt må undre sig over hvordan dette er sat ud af kraft). Måske er det et spørgsmål om at tilstrækkeligt mange får det tilstrækkeligt tæt ind på kroppen.

Liva
Liva
12 years ago

Hvad med lidt passion for frihed – ytringsfrihed. Asger Aamund lader til at VILLE den der vestlige frihed. 🙂

I put at spell on you – frihed – for you are mine.

http://www.youtube.com/watch?v=xeXqtzusIU0&feature=related

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Fröken Sverige har genfundet det originale videoklip med Jens Orback fra SVT i 2004,
i anledning af et møde blandt EUs integrationsministre efter mordet på Theo van Gogh.

http://www.youtube.com/watch?v=OWjW16qlBNM ( den kontroversielle udtalelse kommer fra ca. 2:45 ( fra 2:15 og frem ) )

http://ungsvensk.se/showthread.php?t=8373&page=2

travelmate
travelmate
12 years ago

Man siger, at de ikke forsvinder. Det, tror jeg, heller ikke. Men ingen kan strengt taget vide, hvad der kommer til at ske. Fremtiden er uvis og ikke mindst, hvad dette emne angår.

Skulle der udbryde borgerkrig et sted med muslimer som den tabende part, er der næppe mange europæiske lande, der kommer til at stå i kø for at tage imod dem. Men alt kan efterhånden tænkes. Men det ser dystert ud, og problemerne forsvinder ikke.

Christina
Christina
12 years ago
LFPC
12 years ago
Reply to  Christina

Hov, forresten, det minder mig om noget jeg skrev for et par dage siden: “Jeg er i tvivl om hvorvidt dette er skrevet i god tro. Det er så ældgammel en diskussion om bl. a. moralsk ækvivalens at jeg har meget vanskeligt ved at tro at du ikke kender ‘vores sides’ argument. Christina, jeg er forlængst kommet til det punkt hvor evindelig gentagelse af elementære pointer keder mig til ulidelighed. Du får derfor kun sagens hovedpunkter i denne kompaktform: 1) Gerningsmænd med nordisk baggrund kan ikke legitimere sig med henvisning til nordisk kultur. De er forbrydere, udskud. De har ikke… Read more »

Christina
Christina
12 years ago
Reply to  LFPC

“Denne blog drives af to personer med interesse for bestemte samfundsforhold, og er ulønnet arbejde der ikke foregiver at dække alt der foregår i samfundet?”

Jag hjälper gärna till att ‘ulønnet’ komplettera med den information som är av stor betydelse för att se helheten i våra samhällsproblem. Det är inte konstruktivt för vårt samhälle att endast fokusera på sina egna ‘bestemte intressen’. Jag är rädd för att mycket av den propaganda som publiceras här enbart ger ytterligare bränsle(‘enables’)till de problem ni säger er vilja bekämpa. Kontraproduktivt !

polinos
polinos
12 years ago
Reply to  Christina

Herrestegud da, Steen og LFPC. Christina er en sød lille svensk skovtroll. Lad hende nu bare skrive sine indlæg, så kan vi andre læsere af bloggen jo vælge, om vi gider læse disse standard-afværgemanøvrer fra en repræsentant for det virkeligheds-benægtende lag, der behersker det mentale klima i Sverige. Hun er en hattedame, der åbenbart har gjort det til sin mission at omvende os stakkels vantro og vildledte islamofober uden at tage stilling til sagens essens. En klassisk taktik, som jeg husker kommunister i min omgangskreds bruge i 1970’erne, når man kritiserede østblokken.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Christina

Det er jo det, Polinos. Os der er lidt ældre i gårde – om jeg så må sige – vi har mødt det til hobe – a long the road. haha..

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Christina

Jeg vil godt tilføje at det kan være de samme mennesker der engang kastede sig over kommunisme og socialisme ideologi, som i dag er lige så skråsikre hvad multikultur ideologi angår – og som er lige så resistente. Trist. Og det mest mærkelige er, at det mange gange er meget begavede og handlekraftige mennesker, der har skiftet det røde flag ud med nu det multikulturelle banner. Det er på en gang både frastødende og fascinerende at være vidne til. Ærgerligt er det dog når rigtig gode gamle venskaber går i stykker på den konto.

polinos
polinos
12 years ago
Reply to  Christina

-> Liva

Tror du ikke, de bare har skiftet den ene totalitaristiske tro ud med den anden?

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Christina

Polinos

Jo. Det er en form for tro. Og det er en stærk ild der brænder. Meget stærk.

På BT kan jeg nu læse at også SF politikere har børn i privatskole. Det kommer ikke bag på mig. Jeg kender en del SF’ere der er meget eksklusive og selektive. De har lange akademiske uddannelser bag sig og har rigtig gode og spændende jobs med meget gode lønninger. De er kræsne i den grad. Intet ondt i det. 🙂 SF partiet er bare virkelig et studie værd. 🙂

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Christina

En del halvgamle socialister lever kapitalistisk. Så hvorfor ikke sætte poderne i privatskole. Dette ikke sagt fordi jeg har noget imod at leve kapitalistisk – det er fint nok for mig – og at sætte sine børn i privatskole – det er også fint med mig. Det jeg ikke kan snuuppe, er, skinhellighed. Og lige nu vælter det ud af skabet med skinhellige skeletter på venstrefløjen. Det er ikke helt kedeligt at være vidne til. 🙂 Salon socialisme one more time.

Christina
Christina
12 years ago
Reply to  LFPC

Jag är ledsen Steen, men jag har faktiskt fortfarande väldigt svårt att förstå hur mina bifogade länkar till helgens senaste tragedier kan beskyllas för att vara ‘debatsabotage’ i en debatt som ursprungligen handlade om våld mot kvinnor med dödlig utgång. Och jag ställer mig lika frågande till LFPC’s kommentar att de ‘ikke er relevante for denne blogs udsyn’. I vilket avseende är det irrelevant att försöka se helhetsbilden i de diskussioner som berör ämnen som ‘kvinnofrid’ m.m.

Victor
Victor
12 years ago

Kristeligt Dagblad har en interessant vinkel i dag – mange af de flygtningebørn, som hollænderne har sendt tilbage, er blevet modtaget i lufthavnen af…..deres mor og far:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/365665:Danmark–Uledsagede-boern-modtages-af-far-og-mor–naar-de-sendes-tilbage?all=1

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Jo før det går op for os, at islams imperialisme er en realitet des bedre. Denne imperialismes krig har en anden karakter end den der udkæmpes med militær og hære. Det er en kulturel krig der påføres de samfund islam slår sig ned i. Og mønstret er til kedsommelighed det samme. Først fred og fordragelighed, konvertitter og ægteskaber, så krav og kriminalitet, etnisk og kulturel udrensning, så stigende korruption og vold eskalerende til udbrud af borgerkrig, Samtidig ser man værtslandets eltiter i iver efter interkulturel harmoni og ren og skær opportunisme opføre sig som de rene quislinge overfor egen oprindelig… Read more »

Nielsen
Nielsen
12 years ago

De flygtede fra brandene og fejltagelserne i den islamiske verden. Det lille problem ved det er at “De” her er “islamister” Og islamister kan vi jo alle tage afstand fra, selv nogle få individer, som ellers bekender sig til fredens religion. I virkelighedens verden er “de” muslimer.

52
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x