12
maj
Seneste opdatering: 12/5-10 kl. 2159
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Næsten samtidig med optøjerne i Uppsala udspillede denne scene sig på et amerikansk universitet. David Horowitz har for vane i debatter at udspørge modparter om de vil tage afstand fra Hamas og Hizbollah – den slags spørgsmål der ville være guld i mainstreammedierne, og derfor aldrig bliver stillet. Scenerne her fra USCD i San Diego er ikke kendetegnet af samme kropslige og verbale primitivitet som blev Vilks til del, men det skyldes jo nok at USA håndplukker sine indvandrere fra de bedste af de bedste, og derfor har verdens mest velintegrerede muslimske mindretal. Den indpakkede frøken her udtalte da også på ganske civiliseret vis at hun gerne så denne verdens jøder udryddet (LFPC).

[…] My name is [Jimena Imad Musa Ahmal Bahiri](sp) and I’m a student here at UCSD. […]

Horowitz: Will you condemn Hamas?

MSA member: Would I condemn Hamas?

Horowitz: As a terrorist organization. Genocidal organization.

MSA member: Are you asking me to put myself on a cross? […]

[Horowitz:] I am a Jew. The head of Hizbollah has said that he hopes that we will gather in Israel so he doesn’t have to hunt us down globally. For or Against it?

MSA member: For it. “Palestinian cause” unmasked

UK: Skolepiger tvunget til tørklædeindpakning før moskébesøg

Kun i Storbritannien, må man formode. “Community cohesion” er et meget benyttet britisk væsel-begreb der uden videre kan oversættes ‘krybende eftergivenhed for muslimerne, eller det ender i kaos’. Læg på denne baggrund mærke til sidste sætning citeret her – en nærmest mafiøs trussel (LFPC).

A Catholic schoolgirl has been branded a ‘truant’ by her teachers after she refused to dress as a Muslim for a school field trip to a mosque.

Staff had ordered 14-year-old Amy Owen and her classmates to dress in headscarf, wear trousers or leggings and keep her arms covered for the compulsory visit to the mosque after it was arranged to promote ‘community cohesion.’ Parents at the 1,100 pupil Ellesmere Port Catholic High School in Ellesmere Port, Cheshire were also told they were each required to make a £3 contribution towards the trip for all Year Nine students.

But when Amy refused to dress in Muslim attire for the visit to Al Rahma Mosque in Toxteth, Liverpool, staff warned her about rules and said refusal would mean non attendance which would then be marked down as an ‘unauthorised absence.’ […]

In a stern letter to her family with words in block capitals and underlined, the school’s headmaster Peter Lee said the visit was ‘as compulsory as a geography field trip.’ He added: ‘There are two reasons for these visits. One is that the scheme of work in religious studies REQUIRES children to have knowledge and understanding of other world religions. ‘The second is that the school is REQUIRED to promote tolerance respect and understanding. This is known as community cohesion. A failure to do this could result in an unwelcome inspection judgement. None of us would relish that. […] Parents’ outrage as children told ‘dress as a Muslim for mosque trip – or you will be branded a truant’

Update: Krads lidt i overfladen, og skidtet vælter frem. Interessante oplysninger om den pågældende moské i en kommentar på Jihad Watch: Flere af de anholdte i sagen om terrorangrebet mod Glasgow Airport og det fejlslagne terrorangreb i London i 2007 frekventerede netop denne moské i Toxteth, Liverpool. Noget må altså være gået grueligt galt med budskaberne i prædikenerne, og netop derfor kunne et besøg være lærerigt af helt andre grunde. Det ville selvfølgelig forudsætte at det overhovedet var tilladt at stille kritiske spørgsmål, og svaret på dette er uden for enhver tvivl nej. Community cohesion fremmes ikke af virkeligheden, men omvendt har sprængte ligdele heller ingen ‘cohesion’.

[…] The second raid in Liverpool was at Hatherley Street, in Toxteth, where four Asian men in their 20s lived. There were no arrests. Neighbours said the four were from Pakistan and Yemen, and had lived in the property for only a few months. They attended the Al-Rahma Mosque at the end of the street. […] Eighth arrest in UK terror inquiry

En drabsmands familie græder ud

De er blevet truet, og det er uaccptabelt, men hendes mand er titalt for  grov misshandel och grovt vållande till annans död og “23-åringen visade särskild råhet” overfor en forsvarsløs, gammel dame. Det er ikke kønt noget af det, men familien burde rette sine bebrejdelser mod den fængslede, en nybagt far der ikke tøvede med at kaste sin familie ud i svære problemer. At Landskronas befolkning har fået nok af vold, det er hovedsageligt svenske politiske ulykkesfugles skyld.

Frun är född och uppvuxen i danska Odense och har hunnit bo cirka två år i Landskrona. – “I Danmark finns det mer rasism än här. Jag har aldrig trott att det finns rasister i Sverige, kanske bara någon procent. Jag har alltid tänkt att svenskar är mer godhjärtade och snällare än danskar. Jag är mycket rädd. Jag tror på de där dödshoten mot min man och mitt barn. Samtidigt har jag alltid de här tankarna, att det inte kommer att hända något. De är svenskar. De är inga riktiga rasister.” –  Brodern säger att han vill flytta från Landskrona. Han tror inte att händelsen skulle få lika stor publicitet om det hänt någon annanstans i Sverige. “Det bor många rasister här, säger han och tillägger att det även spelat in att offren är äldre människor”.”Vi måste hitta en stad dit vi alla kan flytta.”

Dagen derpå

Hvad angår Lars Vilks, kan man roligt sige at det ikke er i svenske medier, at tampen brænder. Journalisterne står selv for opinionen, og de tør ikke. Uppsalaavisen UNT har en lille ansats fra sin kulturchef, men fortryder og artiklen bliver et samleje der er afbrudt inden det når halvvejs, lidt indledende kultur-petting. Aftonbladets kulturchef, postkommunisten Åsa Linderborg har kun 20 linjer tilovers for hændelsen og har den eksotiske teori, at overfaldet nok skyldtes løbesedlerne om Jihad Jane. Aftonbladet mener også at De verkliga offren är Sveriges muslimer. Det minder mig om Ann Coulter, der bemærkede, at først efter at muslimer havde myrdet 3000 amerikanere, avancerede de endelig til at være offergruppe nummer ét. Konkurrencen er også benhård. Aftonbladets “rötvinsvänster” og islams offertænkning og krænkningsdyrkelse passer som hånd i handske. “Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship.”

Vi befinder os med andre ord i en børnehave befolket af infantile voksne. For sådan er det hele vejen rundt i det indavlede miljø, der står for autoriseret svensk opinion. Står det til dem, skal Sverige sejle videre mod sin uundgåelige skæbne: flere saudiske stormoskeer, større og større muslimsk befolkning og indflydelse, og tilsidst naturligvis den krig, som mere reflekterede væsener undenfor pressen efterhånden ser som en logisk følge af dagens tendenser. Ikke i morgen, ikke  om 10 år, men read my lips, I der har børn, det er den vej i bliver ført af skrivebordsgeneraler, der er blindere og døvere en I selv er. Alarmisme ? Nej, dette er hvad modne, afbalancerede velinformede svenskere vi har kontakt med, taler om. Det er der ingen grund til at fortie, det kan ikke stå i en avis, men det kan stå her. For så vidt har den været i gang længe, for den der så ordentligt efter. Skriften på væggen kan denne presses fejge, ryggradsløse, virkelighedsfornægtende skribenter ikke viske ud. Kun Gudmunddson i Svd tør ridse problemet op, så enhver selv  kan drage egne realistiske slutninger. Resten af pressens fysiske og åndelige kællinger er krøbet i et musehul, hvorfra de udsender røgslør til linjebetaling. Det er betegnende at Svd´s oplag øger, mens DN og AB´s stadig synker. (Vilks tog et mobilfoto af en af angriberne inden foredraget. På de “sociale medier” råder der fuld, verbal krig, her og her. Newsmill har oppet sig en lille smule i dagens anledning: Ögonvittne: Segerstämningen när föreläsningen avbröts var vämjelig.) – Bortset fra det, så fortsætter krigen mod Vilks i cyberspace, hans side er hacket kl. 15.25, hvis nogen vil høre noget arabisk musik og læse en slags engelsk. (klik screenshot)

De många filmupptagningarna från Lars Vilks försök att föreläsa inför konstvetarstudenter i Uppsala, på temat yttrandefrihetens gränser i konsten, gör mig oroad. Det är inte någon religiöst betingad oro. Det gör fysiskt ont. I magen. Den säger till då och då när min hjärna borde känna mer stress. Det känns som håll, ungefär, men kan sitta i upp till ett dygn när det kommer. Jag har haft samma känningar återkommande sedan tonåren.

För någon månad sedan var jag i just Uppsala och föreläste på en studentförening. Rubriken var ”Islamismen i Sverige, hot eller fars?” Jag har ju skrivit en del om frågan. Jag ska erkänna att jag blev en smula skärrad när en av landets mer kända islamister dök upp till föredraget. Men personen i fråga är inte våldsam, tvärtom en beläst, belevad och verbal man, så det var ingen fysisk oro för honom, snarare en intellektuell. Gänget som han hade med sig var jag mer osäker på, men jag antog att de var lika fredliga som sin ledare. När det blev dags för publikfrågor blev det tydligt att deras tanke med närvaron var att relativisera och förlöjliga demokratin och yttrandefriheten. Allt gick civiliserat till, men stämningen var dålig, och jag upplevde allt som djupt obehagligt. Föredraget blev heller inget vidare.

Det är närheten, ämnesmässigt och geografiskt, till anfallet på Lars Vilks, antagligen, som berör mig så kraftigt. Magen säger ifrån. Den väckte mig klockan fem i morse. Jag har upplevt liknande aggressiva stämningar några gånger nu. På ett seminarium i somras deltog jag och ett par andra opinionsbildande journalister i en paneldiskussion om hur massmedierna skildrat muslimer i samband med kriget mot terrorismen. Man kan lugnt påstå att vi journalister hade publiken mot oss. I själva verket satt vi på de anklagades bänk, medan diplomater från Pakistan och Sudan, några av världens värsta skurkstater, hade reserverade platser på parkett.

Jag kommer aldrig att glömma hånskratten ifrån publiken inför begrepp som ”demokrati”, eller anklagelseakterna när det var dags för publikfrågor. Det var den fria pressen som var problemet, snarare än fanatismen och tyranniet, verkade man tycka. Attacken mot Vilks är inget enskilt fenomen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Tortur er stort set foraeldet som forhoersteknik . Det man goer i stedet for er at bruge en kombination af teknologi og anvendt psykologi . Den klassiske ” loegnedetektor” er for laengst videreudviklet til noget helt andet end det man ser i hollywood filmene , og paralelt hermed er der helt andre systemer som feks voice-stress analyser. Naar alligevel der bruges en vis ,kontrolleret maengde af fysisk press under et forhoer , er det for at goere det svaerere for den forhoerte at taenke klart , og for at faa en ” reference graf” hvorefter reaktioner paa forskellige former for… Read more »

Per N
Per N
12 years ago

Viktor: Det Friedman skiver er helt rigtig, tiden er så farlig for vesten at vi skal tage demokrati handsker af uanset at jeg brækker mig, som jeg gjorde da jeg for første gang så en hængning af 2 mænd og en kvinde i samme kran, ja så modbydelig det er, så er forhør ikke det samme, water bording er for mig ikke grusomt, tværtom. For et par år siden så jeg et panel om islam, hvad skal der gøres? panelet var 4 personer, Carolin G. og David B. forman for Atlas shrug! han gjorde det klart at der er kun… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

Bering – det er ikke så svært. Politifolkene i Uppsala skal da ikke gøre det de repræsenterer staten; men det er jo ikke det samme som at tilhængerne skal sidde og kigge lamslåede ud i rummet, mens Lars Vilks får bøllebank. De skal finde deres vikingegener, skal de. Når det gælder statslig tortur, så er den 1) Ikke specielt effektiv.Det er for stumpt et instrument – folk tilstår ting, de ikke har gjort. Under malaya-kampagnen fik briterne – ved at bruge hovedet – rullet et kommunistisk oprør tilbage. Det gjorde de væsentligt mere sofistikeret end amerikanerne i Indokina – og… Read more »

bl
bl
12 years ago

Hvis ungersvenden i Landskrones motiver til at flytte over Øresundet blev undersøgt, så ender vi jo nok med familiesammenføring, han er jo ikke over 24?? Konen er vel svensker, yeah right….

Skal selv snart flytte. Nyt job, ny by, men det er nok bedre at flytte inden de små drenge, fra de børnerige familier på starten af vejen bliver alt for store, det bliver børn jo, før eller siden. De kommer jo ikke på tysk Gymnasium, men på Real- eller Hauptschule, med deraf følgende frustrationer…

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  bl

Internettet glemmer ikke. Så skal vi ikke lige tage Ahmad Akileh´s familierelationer en gang til – i fald de virkelig får den idé at flytte til Danmark.
***************************************************

@ Victor: Vi bryder os ikke det fjerneste om drabsmanden, han ligger som han har redt, vi bryder os ikke specielt om Sydsvenskan artikel, men den beskriver en pøbelagtig forfølgelse af hans sagesløse kone, som vi ikke vil spæde på. Derfor har vi fjernet personoplysningerne. Folk kan finde dem andre steder. Det vil du nok have forståelse for. Steen

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Victor

Steen – jeg er uenig i din holdning. Du er nødt til at forstå, at Marquess of Queensberry rules ikke holder her. Som Tom Friedman skrev en gang, så må vi lære Hama Rules – http://www.mafhoum.com/press2/63P58.htm Russerne havde fat i den lange ende: Da en af de libanesiske millitser i 1985 kidnappede 4 sovjetiske diplomater i Beirut, sendte de en Spetsnaz-enhed afsted. Den fandt hurtigt – med hjælp fra libanesiske kommunister – ud af bortførernes identitet. Og så gik man ellers i gang med at indfange de pårørende. Små pakker med dele af deres sønner, søstre og mødre blev sendt… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Victor

Steen: For et par måneder siden var en “Victor” vildt forarget over, at Snaphanerne foreslog at hælde vand i ansigtet på livsfarlige terrorister for at få dem til at røbe deres forbindelser og planer.
Nu taler (den samme?) Victor om at stikke kuglepenne i øjnene på simple ballademagere, sætte somaliske pirater i joller til en pinefuld død og her at skære ikke-kæmpende gidsler i småstykker. Og lader til at bifalde det.
Han er svær at stille tilfreds!

LFPC
12 years ago
Reply to  Victor

Jeg har set historien om gidselaffæren i Beirut i flere versioner, bl. a. i en af Bob Woodwards bøger. Iflg. Woodward fremkaldte det respekt hos CIA, der var afskåret fra at bruge samme metoder. Jeg er helt med at det i mange tilfælde giver mening ikke at play nice, og jeg bruger tit vendinger som at tiden er løbet fra fintfølenhed osv. I dette tilfælde kan jeg bare ikke se at der skulle være en gevinst der ville opveje det blowback der kunne blive konsekvensen – ‘på Snaphanen hænger de sagesløse mennesker ud med personlige data’ osv. Var der en… Read more »

tavsen
tavsen
12 years ago

Ingen uld i mund hos David Horowitz. Herligt at se Case closed. Ingen grund til at spilde mere tid på selvmorderpåklædning

Når jeg ser så megen tøj på en muslim i et butikscenter, får jeg altid travlt med at komme ud i fri luft

Victor
Victor
12 years ago

Kom i øvrigt i tanke om et norsk digt – af Grieg:

“Verre en brennende byer er den krig som ingen kan se,
som legger et giftig slimslør på bjerker og jord og sne.
Med angiverangst og terror besmittet de våre hjem.
Vi hadde andre drømmer, og kan ikke glemme dem.”

Pk
Pk
12 years ago
Reply to  Victor

Victor, Gustaf Wied sagde engang:”hvad skal vi stille op, os der har haft en lykkelig barndom”?
I dag kan vi sige:” Hvad skal vi stille op, os der har levet i et Danmark uden muslimer”?

Victor
Victor
12 years ago

For nu at komme tilbage til dagsordenen, så bør Ingrid Jespersens gymnasieskole lukkes. Det mener Helle T. i hvert fald – eller rettere…..det mente hun. En Gang.

http://www.information.dk/telegram/232927#comment-233882

Mackety
Mackety
12 years ago

Videoen med David Horowitz er fantastisk afslørende og Horowitz har naturligvis helt ret. MAS er ligesom iøvrigt Cair frontorganisationer for det muslimske broderskab i USA.

Det man iøvrigt som sekulær dansker må og skal forstå er, at der ingen som helst moralsk forskel er på en nazist i 40’ernes Europa og en islamist idag. At sige dette er IKKE – jeg gentager – IKKE en overtrædelse af Godwins lov. SÅ slemt ser det faktisk ud – det kan simpelt hen ikke overdrives hvor afskyeligt og helt igennem umenneskeligt islamisternes menneskesyn vitterligt er!

Jacob CT
Jacob CT
12 years ago

Interessant referat fra Gudmunddson.
Det viser jo, at “krigen” bliver ført på alle niveauer, og at når der skelnes mellem moderate kontra rabiate/ fundamentalistiske muslimer så handler det kun om forskel i METODEN, for målet om en muslimsk magtovertagelse er fælles for hele gruppen.

Pk
Pk
12 years ago

Det der med at være ofre.
I Danmark siger SF om indbrudstyve, at det ikke hjælper at straffe.
Når familier, som er ramt af indbrud, taler med pressen, så fortæller de, at de føler sig straffet.
Sf er da ligeglad med ofrerne.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x