16
maj
Seneste opdatering: 17/5-10 kl. 0811
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I gamle “dage”, det vil sige for plus tyve år siden, ville svenskere heller bo i en etageejendom i en mindre, absolut begivenhedsløs provinsby som Älmhult, Ljungby eller Gislaved, end at flytte fem kilometer ud i en skov med alle dens herligheder. I dag vil de flytte, men fænomenet er underbelyst. Fraflytningen fra Malmø er ikke ordenligt kortlagt siden 2001. I 2006 var der 157 “utsatta bostadsområden” dvs. ghettoer. Hver mindre by har sine. I dag flytter folk. I skoven, til Norge, Danmark eller  til Gotland, men Gotland vil SVT gerne vil lave om på, som man ser ovenfor. Journalist Langhorst har i dag en typisk schizofren artikel om ghettoiseringen af Sverige. Først bruger hun 660 ord på at shame middelklassens mangel på solidaritet med en politik de ikke tillades at have indflydelse på, og så på de sidste tre linjer, 50 ord, laver en fuld Thorning med skrue: “Jeg flytter forresten selv fra ghettoen.” Tæppefald. Sådan ser opinion ud, der er stresset af virkeligheden:

För att komma åt svenska medelklassmiljöer placerar miljonprogrammens invånare ofta sina barn i innerstadsskolor. Men om det blir fler än cirka 30 procent invandrarelever på en skola så plockar den svenska medelklassen ut sina barn och sätter dem i skolor med färre invandrare, eftersom man inte vill ha blandningen. Det visar Nihad Bunars och Jenny Kallstenius rapport ”Valfrihet, integration och segregation i Stockholms grundskolor”. [..]

Efter att ha bott i Tensta i 17 år har jag och min familj mot vår vilja nu tvingats flytta. Äldsta sonen blev rånad två gånger och vågade inte längre gå hem från tunnelbanan. Gängen ges spelrum i förorten. (Rapport: Här bor journalisterna, 64 sider pdf. Södertälje må have Sverigesrekord i vild flugt, læs kommentarerne til denne artikel.)

Should Labour say sorry for mass immigration?

The MP for Dagenham and potential leadership candidate says Labour has broken its covenant with the working class:

The issue of immigration has been so significant in Barking and Dagenham because it is seen to have ruptured a tacit covenant between the traditional working class and Labour—a covenant about housing, work, employment, a sense of neighbourliness and community. Perhaps especially the latter. I’ll give you an example: we were out canvassing with the leader of the council, a guy called William Smith, and there was an 86-year-old woman. We bang on her door and say “We’re from the Labour party, how are you, what’s up?” And she just pointed across the street and there was a mattress in the front yard, just dropped there, and she said, “that’s what’s up.” This notion of someone just depositing a mattress in their front garden was a proxy for a sense of abandonment. ProspectInterview: Jon Cruddas.

Mand grebet for Vilks-attentatet

Manden blev pågrebet i sin bolig i Koppargården, en ghetto i Landskrona, samme sted som den sigtede for drabet på den 78-årige Inger boede. If’ølge vores netdetektiver en 21-årig Kosovoalbaner M*****A****. Også en nittenårig er anholdt, muligvis den 21 åriges bror. Vilks meddeler han overvejer at flytte. En man greps under lördagen i Landskrona, misstänkt för  brandattentatet mot Lars Vilks bostad.En gripen för attentatet mot Vilks, Lars Vilks: “En slarvig amatör”. Endnu en mand anholdt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Angående familien fra Burundi, så er den møgcharmerende !

Det gør altså en forskel om det er muslimer eller kristne der kommer hertil.

Desuden – lidt OT- påstanden om at folk i Afrika, altså visse befolkninger, er kaukasier ligesom bl.a. europæerne, kan ses i ansigterne på Burundi-familien ?

Nu ikke noget med racisme og andet gøgl fordi jeg skriver dette.

Men vi kan sågu ikke rende fra vores oprindelse – selvom det ikke er politisk korrekt at skrive og tale om dette emne….Helmuth Nyborg in mente.

Christina
Christina
12 years ago

Är det någon här som gillar Vashti Bunyan…<3

http://www.youtube.com/watch?v=0AGD78mWcss

LFPC
12 years ago
Reply to  Christina

Ja, jeg blev opmærksom på hende efter at hun bidrog med to interessante fortolkninger af Syd Barrett-numre ved mindekoncerten for ham for nogle år siden. Love Song var det ene, og hun har vist selv lavet et nummer med den titel?

Christina
Christina
12 years ago
Reply to  LFPC

Var du själv på minneskonserten, LFPC…?

http://www.youtube.com/watch?v=5E1idDBbQco

Victor
Victor
12 years ago

Røveri mod enhedslisten – på nørrebro:

http://politiken.dk/indland/article972649.ece

Ved ikke om det er trælst eller morsomt.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Victor

Der kan man vel godt tale om en form for “kultur-berigelseskriminalitet” 😀

Tja, endnu kan de selv lave vittigheder om det … men hvad gør de i Enh.-listen mon den dag,
der sker noget rigtigt slemt for et af deres egne medlemmer pgs. den af “kulturberigelse”
de selv har medvirket til at påføre os allesammen på trods af alle advarsler, bekymringer
og imod bedre viden?

Jutta
Jutta
12 years ago

Er lars Vilks blog hakket?
http://www.vilks.net/

Se hvad de skriver
http://www.youtube.com/watch?v=VOTrY82FQm4

Kometen
Kometen
12 years ago

Flashback har to bud på hvem der stod bag mordbranden. De har nedsporet to facebook-accounts, med mellemøstelige navne, der passer til profilerne fra medierne.

Pk
Pk
12 years ago

Problemer i Sverige med volden fra indvandrere??
Den Klarer Carsten Jensen.
Lyt til Carsten Jensen og bliv glad for vold.
Der er penge i det.

Christina
Christina
12 years ago

“Burundian women crosses political parties and ethnic groups to become a unified force”

http://www.unifem.org/materials/audiovideo/detail.php?VideoID=4

LarsS
LarsS
12 years ago
Reply to  Christina
Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Hodja har ny video via Vlad Tepes.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  steen

Sandt nok, jeg havde dog ikke set den før og glemte helt at tænke over datoen.

Victor
Victor
12 years ago

Gotlands-indslaget – 1,22. Det var pokkers. Jeg har været i snesevis af muslimske hjem og jeg har ALDRIG set så mange bøger som i bogreolen i baggrunden.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x