22
maj
Seneste opdatering: 25/5-10 kl. 0938
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den svenske duo Hansson og Karlsson varmede op til Jimi Hendrix Experience i Falkonercentret 21 maj 1967. Snaphanen den noget yngre var der. Hendrix indspillede senere nummeret men svenskernes er bedre.  Hør evt. mere: Richard Lionheart og February


Obamas sigende tabuer

Det er mit umiddelbare indtryk at danske medier stort set ikke beskæftiger sig med de mange opsigtsvækkende udtalelser og udmeldinger fra Barack Obama der optager den konservative presse og blogosfære i USA. Sker det, er det gerne i forbindelse med en udhængning-mellem-to-fingre af samme medier, en indforstået afstandstagen fra journalister der er pot i pande med amerikansk mainstreamjournalistik. Men man behøver faktisk ikke opsøge ikke-stuerene medier for at finde chokerende fordrejning af virkeligheden og udeladelse af ubekvemme kendsgerninger. Det burde slet ikke være til at undgå for professionelle journalister uden ideologiske skyklapper, men i virkelighedens verden påhviler det bl. a. Jihad Watch, Pamela Geller, Mark Steyn og Melanie Phillips at kommentere denne alarmerende tale med udgangspunkt i (og dette er hele essensen:) muslimers halshugning af den amerikanske jøde Daniel Pearl, med Pearls enke og barn blandt tilhørerne:

US President Barack Obama on Monday signed a bill into law which will single out foreign governments that shackle press freedoms, passed in honor of murdered US journalist Daniel Pearl. Obama was joined by Pearl’s widow Mariane and their son Adam, 7, in the Oval Office as he signed the law, which requires the State Department to compile a public list of governments which violate journalistic freedoms. […]

“The loss of Daniel Pearl was one of those moments that captured the world’s imagination because it reminded us how valuable a free press is,” Obama said. Obama said the law “sends a strong message from the US government and the State Department that we’re paying attention on how foreign governments are operating when it comes to the press.” “This legislation, in a very modest way, puts us clearly on the side of journalistic freedom.” […] Obama signs law honoring slain reporter Daniel Pearl

Melanie Phillips (LFPC):

Daniel Pearl was not murdered because he was a journalist. He was decapitated because he was an American Jew. Khalid Sheikh Mohamed cut off his head in an act of unimaginable barbarism, which was videoed in order to incite other Muslims to similar acts of barbarism and to destroy the will of the west to defend itself. But in signing the Daniel Pearl Press Freedom Act, Obama came up with the remarkable statement that the significance of Daniel Pearl’s murder was merely that

it reminded us of how valuable a free press is.

Any decent and rational person would think that the significance of Daniel Pearl’s murder was actually that the west is up against a psychopathic death cult which has a particular aim of killing Jews and destroying America. But not the American President. In front of the Pearl family, Obama couldn’t even bring himself to say Daniel was murdered. And ‘one of those moments that captured the world’s imagination’?? […] What Daniel Pearl’s decapitation means to Barack Obama

Up to 40 per cent of murder suspects in parts of Britain last year were immigrants

UP to 40 per cent of murder suspects in parts of Britain last year were immigrants. And a staggering one-in-three of those charged with RAPE in other regions of England and Wales also came from abroad.These worrying statistics provided by police forces will fuel political debate about Britain’s porous borders and the link to serious crimes.
In London’s Metropolitan Police area last year, out of 602 people charged with rape, a total of 183 – or more than 30 per cent – were from outside the UK. They included 10 Romanians, nine Poles, four Afghans, four immigrants from the Congo and two Kosovans.
Of 197 charged with murder, 46 were foreigners – more than 23 per cent. This included seven Jamaicans and three each from India, Lithuania and Nigeria. The murder trend was highlighted again in Hertfordshire, where four of the ten people on murder charges were foreigners – 40 per cent of the total. And in the Thames Valley four out of 13 murder suspects were immigrants, or 31 per cent. Gerard Batten, Euro-MP for the UK Independence Party, said: “Basically, we let anyone in and these new figures show many of them are criminals of the worst kind. “The victims are paying the price for successive government failures to control immigration.” Killer migrants; 40 per cent of murder charges go to foreigners. (Samme procentdel i UK i 2007, og i Danmark i 2005, tal fra andre år kan være værre eller bedre. Vi har dem ikke.)

Foxy ladies

Indslaget her fra Fox News om terroredderkoppen Anwar Al-Awlaki er interessant, men desværre også en god illustration af hvordan denne forkætrede, angiveligt ultrakonservative kanal i sin dækning af kontroversielle emner kan udelade vigtig perspektivering, og derved ligefrem vildlede – man fristes næsten til at kalde det kitman. Fox er, som sikkert bekendt, delvist ejet af pengestærke saudiarabiske interesser, og man skal være særdeles velvilligt indstillet for at have tillid til at dette forhold ikke påvirker programfladen.

Således her, hvor der serveres saftige godbidder om Al-Awlakis eskapader i dennes tid i USA. Historien er vinklet omkring det tilsyneladende hykleriske misforhold mellem hans religiøse autoritet, og udlevede kødelige lyster på amerikanske gader og stræder. Med andre ord en variant over en velkendt skandalehistorie: Den moralske kristne prædikant der lever et dobbeltliv med den kødelige tilfredsstillelse han ellers tordner imod i sin gejstlige rolle. Kæden er selvfølgelig hoppet af på dette tidspunkt, for hvad Fox ikke oplyser er at islam ikke har en syndsopfattelse der kan sidestilles med kristendommens – helt uomgængeligt er her opdelingen af verden i muslimer og vantro, og de forskellige regler der regulerer muslimers omgang med hhv. ‘brødre/søstre’ og så de urene vantro. Udeladelsen af denne afgørende oplysning efterlader et mildest talt fejlagtigt indtryk af at den Gyldne Regel vi tager for givet som et udgangspunkt også gælder i islam (LFPC).

EU: Efter den græske hybris, …… ?

At perspektiverne er skræmmende er indiskutabelt. For mig personligt står tanken om tab af frihed til et konsolideret EUSSR dog stadig som det værste alternativ, alt andet lige (LFPC).

[…] Greece was just the antipasto: Italy, Spain, Portugal and others are now hanging over an abyss of debt which scarcely all the money in Europe could fill – created by countries living way beyond their means, thanks not least to the euro’s low interest rates. The only possible consequence of the collapse of one of the world’s leading currencies, leaving Europe with no money to trade in, would be utter chaos.

What we are witnessing here is a judgment on the entire deceitful and self-deceiving way in which the “European project” has been assembled over the past 53 years. One of the most important things to understand about that project is that it has only ever had one real agenda. Everything it has done has been directed to one ultimate goal, full political and economic integration. […]

This was always above all a political not an economic project, to be driven through at any cost, which was why all those “Maastricht criteria” laid down to bring it about were repeatedly breached. But as expert voices were warning as long ago as the 1970s, when it was first put on the agenda, there was no way economic and monetary union could work unless it was run by a single all-powerful economic government, with the power to raise taxes.[…]

When the 10-year-long construction of the euro began in the 1990s, all these warnings were ignored. The cart was put before the horse. So fixated were the Eurocrats on the need to get their grand project in place that the “rules” were treated as mere window dressing. The member states were locked together willy-nilly in a one-size-fits-all system, with a single low interest rate, enabling countries such as Italy, Spain, Portugal and Greece to live on a seemingly limitless sea of borrowed money. And now, entirely predictably, judgment day has come.

If the euro does disintegrate, as Mrs Merkel warns, the consequences would be incalculable. Replacing all the national currencies was a gargantuan task, by far the most ambitious ever attempted in the name of European integration, and there is no Plan B. […] Christopher Booker: The euro crisis is a judgment on the great lie of ‘Europe’

Labour splittet mellem smagsdommere og realister i indvandringsspørgsmålet

Først og fremmest må spørgsmålet om den nye britiske regerings vilje og evne til at rydde op efter Labours Blitzkrieg mod det britiske samfunds sammenhængskraft være det afgørende. Dernæst er der selvfølgelig en historisk lære at drage, og eksemplet Storbritannien med et politisk klima der mest af alt ligner vores eget i 1990’erne, kombineret med et indvandringspres som vi slet ikke har været i nærheden af, gør dette land til et interessant eksperimentarium og skrækeksempel. Som man ser her, boltrer lokale Vesterager’er og Jelved’er sig stadig hos oppositionen (LFPC).

Andy Burnham yesterday became the latest candidate in the Labour leadership battle to admit that his party had ignored voters’ concerns about immigration. […]

Mr Burnham said: ‘I think our problem on immigration – and it was for me anyway clearly the biggest issue at the election – was the sense that we weren’t talking about it, so that some people felt we were either in denial or just didn’t want to talk about it.’ […]

But they were rebuked for their comments by another contender, Diane Abbott. The veteran Left-winger said she did not like the way that the other candidates were discussing immigration, adding that it did not lose Labour the election. ‘The black and white working class are moaning about Eastern European immigrants,’ she told Sky News Sunday Live. ‘It’s a proxy for a lack of security on jobs and housing… It’s very dangerous to scapegoat immigrants in a recession.’ […]Labour ‘tried to stifle debate on immigration’

Jan Guillou om Lars Vilks

Uanset at det er pinefuldt, så må vi – da GIJÅ nu er så populær i omegnen af Rådhuspladsen 37 og på danske biblioteker – linke til hans klumme  i dag. Vilks er  kun et lille sidetema i det der sker med Sverige i disse år. At mangemillionæren Guillou skulle have noget blik for det, som hans mindre heldige landsmænd beretter i kronikken ovenfor, er der naturligvis ingen der forventer sig. Hans solidaritet befinder sig hos ham selv og uden for landets grænser et eller andet sted i stratosfæren. Gouillou er ikke fejg, som han kalder Vilks. Han er foragtelig.

Störst av allt är för närvarande inte kärleken. Störst av allt är inte ens yttrandefriheten.Störst av allt är konstnären Lars Vilks yttrandefrihet när han ihärdigt anstränger sig för att hetsa upp och förolämpa så många troende muslimer som möjligt.Jag ska därför fräckt utnyttja min egen yttrandefrihet, som varken är större eller mindre värd än Lars Vilks, till några påpekanden. Lars Vilks uppfattning att det ”finns för många muslimer i Sverige” och hans deklarerade avsikt, att han ska ”uppfostra muslimer till demokrati”, uttrycker ett förakt som omedelbart leder till slutsatsen att han själv borde uppfostras i sådan riktning.

Huvudsaken i Lars Vilks projekt är alltså att han gett sig på människor som är så svaga att de inte kan försvara sig med ord, yttrandefrihet hit eller dit. Och detta kallar han hycklande för att testa yttrandefrihetens gränser. Det var en politisk strategi som uppfanns i Danmark. Yttrandefrihetens gränser ska alltid testas på muslimer. Trots att vi sedan länge är väl medvetna om att där finns inga gränser.Det är alltså ett fegt projekt. Vilks ger sig på de lättkränkta knäppgökarna

“I dag ska ni få lära er lite om islam”

På klassrumsgolvet har en muslimsk bönematta rullats ut. Mitt på mattan ligger en kompass som pekar mot Mecka, muslimernas heliga stad. Med hjälp av Dragam Alwe och Abbas Radhi från Näsbyskolan ska klassen få prova på att be. Samtidigt som Dragam Alwe läser bönen gör Abbas Radhi rörelserna till. Resten av klassen gör efter.Klassen får också prova muslimska huvudbonader. Tjejerna provar sjal och killarna topi. För Wilma Nilsson från Rönnowskolan är det första gången hon har sjal på sig. – Det kändes konstigt. Jag är inte van vid det. Elever lärde andra elever om islam

Søndag: Copenhagen Marathon

v. 12 kilometermærket. 12-15.000 deltagere med perfekt løbevejr. (klik f. helskærm)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago

Bo Hansson avled för bara några veckor sedan. Han gjorde kul musik redan i början av 70-talet inspirerat av LoTR långt före Peter Jackson. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=FzdjztxmDHk

http://www.youtube.com/watch?v=DzesBe48Gh4&feature=related

Liva
Liva
12 years ago

OT

DR1 viste her i aften i nyhederne et indslag fra Haiti om fattigdom – og i den forbindelse var det en ledende repræsentant for Dansk røde kors, der blev interviewet. Under hele indslaget blev der i baggrunden vist flere hjælpearbejdere i veste med både kors og halvmåner på. Hvorfor denne forskel mellem indhold og udtryk?

Bruges indslag om fattigdom til at promovere islam i vestlige og i ikke-vestlige lande? Bruges Dansk røde kors til det?

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Liva

Liva – den er ikke så svær. Du må skelne mellem ICRC og IFRC – når de render rundt med røde halvmåner på vestene er det fordi de er fra IFRC.

Liva
Liva
12 years ago

Herligt med Hansson og Karlsson på orgel taget. 🙂 Er det ikke go’e gamle Bach der er revet ud af sin vante sakrale hverdag og opdateret en smule – måske lidt flippet?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago

Arvid, skulle föräldrarna vägra så kommer skolan anmäla dom till socialen och sedan kan dom säga bye-bye till vårdnaden om sina egna barn. Dom hamnar om dom har otur i en muslimsk foster-familj och sedan kommer dom barnen bli hjärntvättade tills dom konverterar. Bättre att hålla god min i elakt spel.

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
12 years ago

Skulle som förälder aldrig acceptera det som barnen i Kristianstad utsattes för. Men tyvärr finns det gott om nyttiga idioter.

andreas
andreas
12 years ago

Har man så også prøvet i integrationens navn at lade de muslimske elever prøve at bære et Dagmarkors eller at smage en frikadelle ? Nå ikke ! Nej for så ville der rejse sig et nationalt ramaskrig. Det ville få ganske alvorlige konsekvenser for de ansvarlige for en sådan helt utilstedelig krænkelse af de forsvarsløse små Hassan’er.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago

Tycker det är äckligt och direkt obehagligt det där med att lära små barn om islam. Försåtligt inte minst. Det handlar om tillvänjning av islam, som med den kokande grodan. Tyvärr kommer nog rätt många att konvertera när dom kommit upp i högstadiet eller gymnasiet.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x