22
maj
Seneste opdatering: 22/5-10 kl. 1449
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

er med en udlændingeandel på 42.7 % en af de svenske byer, der får svensk mindretal i dette årti. Malmø er en anden. Stockholm og Göteborg ligger begge over 30%, men får det formentlig først i næste årti. Fra  en SVT serie der hedder Samirs Reportagerejse, der nogenlunde formår at parfumere  tingenes tilstand. Svenskere der er flygtet fra byen, udtrykker sig temmelig bramfrit blandt andet her. Man taler om at “ta debatten med SD”. Det havde været vældig godt med 25 års tilbagevirkende kraft, nu er det en opgave for historikerne.

Kan asylindvandring afhjælpe nød?

Det korte svar er: “Nej, den kan næsten udelukkende sprede nød”. Man må forholde sig til et af tidens største tabuer, verdens demografi. Der er 68 lande i verden, hvor hver kvinde føder over 3.0 børn. De er alle i det man tidligere lidt mere  præcist kaldte “de underudviklede lande”. Ikke ét af BRIK landene er iblandt, lande der trods alt er under udvikling. Hvis hver somalisk kvinde vil have 6.44 barn, hver afghansk 5.50 og hver fra Gaza stiben 4.90, kan det ikke forventes at vi vil hæfte solidarisk for det. Vi betaler f.eks. i forvejen Gaza bestikkelse, så de kan opretholde en af de højeste levestandarder i Mellemøsten. Vi anvender milliarder i Afghanistan til ingen garanteret nytte. Det må overlades til Sveriges Riksdag, der som bekendt bakker 100% op om somaliernes kaosspredning. (se video her fra min. 1:34.)

Se Roy Beck om den Sisyfosopgave såkaldte humanister ikke viger tilbage for at påtage sig, på vores vegne, altså. (Og se ikke mindst Margrethe Vestager, BT 21. maj. At kalde hende vor tids  Scavenius, ville ikke være venligt overfor Scavenius. Jeg har skrevet om  ham flere steder, og om hans  enke Alice, jeg lærte lidt at kende som gammel dame.) Det korte foredrag her, er et frontalangreb på asylkonventioner, hvis forbindelse med virkeligheden bliver mindre for hver eneste dag:

LTC Allen West on Immigration
GoV

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
poul sørensen
poul sørensen
12 years ago

Så tilfældigt denne pyromanprotest 2009 i Södertälje mod butikker som sælger amerikanske varer:
http://www.youtube.com/watch?v=H342oP30hOY&feature=related

Universalgeni
12 years ago

Jeg har fundet er fedt radio-sted. Uanset hvem jeg søger, så er der bid. Hirsi Ali, Warraq, – dem allesammen. Australske ABC: http://search.abc.net.au/search/search.cgi?query=&sort=&collection=abcall&form=simple&meta_v=lateline

Universalgeni
12 years ago

Man bør se lidt på animarede grafer og statistikker inde hos Hans Rosling og hans Gapminder, så man får et nuanceret syn på Roy Beck tyggegummi statistik. De har ret begge to, men man skal ligesom lægge dem sammen for at få nogenlunde pålideligt facit. http://www.gapminder.org/

Universalgeni
12 years ago

BRIKS med Sydafrika så ud som en god ide i starten. Nu ødelægges Sydafrika af muslimsk indvandring i rekordfart. Og regeringen dernede fatter ikke en brik. Bogstaveligt talt.

Erik
Erik
12 years ago

Ovenstående link er højst anbefalelsesværdigt. Jeg mindes ikke at have set det på Snaphanen, men jeg synes afgjort videoen er en forsidekandidat. Det er en Canadisk muslim der leverer en fremragende rant over, at Canada giver en mand som Tariq Ramadan en platform.

Erik
Erik
12 years ago

Det var venligt ment. Jeg er da godt klar over at det var en typo.

Erik
Erik
12 years ago

Okay, men nu stod der altså BRIG.

OT:
http://mypetjawa.mu.nu/archives/202153.php

Erik
Erik
12 years ago

BRIC-lande.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Erik

Nej. På dansk er det BRIK-landene. På Engelsk BRIC countries. Ofte tager man et S med for Sydafrika. De hører knap nok hjemme i selskabet, men så kommer der er afrikansk land med til møderne, konferencerne mm.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x