27
maj
Seneste opdatering: 27/5-10 kl. 1533
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette synes at være konklusionen der kan drages af en sprække der utilsigtet har vist sig i det officielle Frankrigs facade: Der er forbud mod statistik over etnicitet i forbindelse med demografien, men hosstående grafik der viser risikogrupperne for seglcelleanæmi (der kun rammer afrikanere, mellemøstlige og visse sydasiater) med grønne procenttal kunne være en rygende pistol (LFPC).

[…] The figures in red are, instead, the total births for a given period (it isn’t clear to me what the period is), and the percentages must refer to black babies since they are at risk. So, if, in Alsace, there were 30 births, then 26.74% of them must be black, since they are the only ones at risk. Likewise, out of 1491 births in Ile-de-France, more than HALF are black.

In other words, the scientific journal, unwittingly, revealed how many black births occurred in France in a given period. The journal also indicates, in the text accompanying the map, that in all of metropolitan France 25.6% of babies are at risk.  Not surprisingly, the readers at François Desouche had a lot to say. Here is a small sample:

– “I was in Paris this weekend and I thought I was in Bamako… unreal. I have never seen fear on so many European faces as I did in the metro. The people have lost their pride; democracy and “divertissage” have killed the joie de vivre of thousands of people and the worst thing is that they are the cause of their own fear, of their ruin, for having voted for stateless politicians. Do not think that only Paris is in this situation. Marseilles, Toulouse, etc… are under occupation. The situation is quite troubling.” –   Note: There is a new French word – “divertissage” – a combination of “diversité” and “métissage”, diversity and miscegenation. A forced marriage between two opposing concepts. French readers may be interested in this article by Pierre-André Taguieff. […] Ethnic Births Exposed. –   Udbredelsen af seglcelleanæmi:

Intet nyt fra ph. d-fronten

Alle ph. d’ere er sjove. Ingen grund til at citere sammenhængende passager her, det er udhængningen af floskeluniverset der giver deres eksistens en knivspids mening:

… udtryk for, at jihadismen konstant udvikler sig. De anholdtes baggrunde og bevæggrunde er så mangeartede og uforudselige, at det ikke længere giver mening at forstå Jihadismen som ét fænomen …

Jihadismen er også blevet en kultur, et oprør, og meget mere. Disse aspekter tiltrækker forskellige personer, som bruger jihadismen til forskellige ting – nogle af dem er voldelige, men andre er ikke. I dag er jihadismen også en modkultur … Jihadismen er også blevet cool opposition, hvor Tshirts med Osamah Bin Ladin, musikvideoer og tatoveringer spiller en ikke uvæsentlig rolle. Og jihadismen er blevet en ramme, som kan løfte individuelle ambitioner om spænding eller berømmelse til et højere niveau. […] Ann-Sophie Hemmingsen Ph. d.-stipendiat ved DIIS: Jihadisme – meget mere end terrorisme [Dagbladet Information 27.5.2010, ikke online]

Den dag en ph. d’er får øje på et fænomen der er 1) entydigt og 2) ondt, står verden ikke længere (LFPC).

Rumænsk politi jager landsmænd – i Oslo
Nu be’r jeg dem, fr Zenia Stampe!

Villainnbruddene halvert i Oslo.De er ikke i tvil om at norsk politi må benytte utradisjonelle metoder for å få bukt med internasjonale bander.”Dette bryter med de vanlige byråkratiske spillereglene og bidrar til å gi begge parter nyttig informasjon. Rumensk politi får innsikt i hvordan deres landsmenn opererer i Norge, mens vi får kunnskaper om hvordan de tenker og handler,” sier Storberget.De rumenske politifolkene var med på spaning og politirazziaer, men har ikke vært direkte involvert i avhørene. De personlige samtalene trekkes frem som kanskje det aller nyttigste med besøket. Rumensk politi på norsk tyvjakt.

Alle præster er sjove

Det er aldrig rart at blive holdt udenfor. Man husker følelsen, når de andre i skolen grinede af noget, man ikke var en del af, og voksne gør det også. For eksempel må landets muslimer efter -hånden føler sig temmelig meget holdt udenfor, fordi deres religion så sjældent inddrages, når danskerne morer sig. I denne sommer vil folk strømme ud på Bakken for at opleve Cirkusrevyen og Ulf Pilgaard i rollen som hyklerisk katolsk præst, hvilket bliver et hit. Men hvor -for optræder han aldrig som en hyklerisk imam, der forbander alt vestligt, mens han boltrer sig i materiel velstand? Hvorfor skal muslimerne holdes udenfor, når folkehumoren udfolder sig mellem de rødternede duge? Et godt gæt er, at Ulf Pilgaard og de andre revykræfter ikke tør.

For enhver pris vil de undgå dødstrusler, skrum -pende besøgstal og generel dårlig stemning i sommernatten. Kristendommen kan man altid med sindsro latterliggøre, og det påskønner vi.Men Muhammedkrisen har lært os ikke at udsæt -te islam for åbenlys satire, og dette er en dybt sørgelig national tilstand. Alle slags præster rum -mer komisk potentiale, men nogen holdes udenfor, når danskerne har det sjovt. En hel samfunds gruppe negligeres, fordi vi ikke tør inddrage den. – Af Sørine Gotfredsen Sognepræst ved Jesuskirken ( Lokalavisen Vanløse Posten | 27.05.2010-ikke online)

Iran: Atomer, homos, olie og terror

satire via Times Online

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Alle præster er sjove…’ Og – ikke at forglemme: Alle politikere er sjove. Tag nu bare Genopretningsplanen, hvor ingen politiker på Christiansborg har noget imod at visse befolkningsgrupper betaler mere i skat. Det blev dog først rigtig sjovt, dengang Pias forkætrede parti foreslog, at samtlige politikere gik forrest og betalte 5% af deres indkomst til genopretningen (Lige som det iøvrigt er blevet foreslået i England). Da blev politikerne rigtig sjove, hvad de ikke er til daglig. Det forslag kan man sammenholde med det typisk venstreorienterede omfordelingsspørgsmål: Hvorfor må man ikke tage fra de rige? Anser de politikere, der vil omfordele,… Read more »

maj
maj
12 years ago

Ann-Sophie Hemmingsen har selvfølgelig ret. Jihadister har sikkert en række forskellige bevæggrunde ud over et stærkt had til vesten. Men hun glemmer/udelader i artiklen at nævne det helt essentielle: De har alle islam som religion. Islam er fællesnævneren og måske også ÅRSAGEN.

Peter Andersen
12 years ago
Reply to  maj

Jihadisme???

Ja, hvorfor ikke. Der er jo forsket i så meget andet. Men det turde da stå relativt klart, selv for lægmand, hvad fællesnævneren hér er.

Historien minder mig lidt om den muslimske punker. Oprøret mod det vestlige verdenssyn eller…?

Det er vist også det de kalder – Halal…

Hans Jensen
Hans Jensen
12 years ago

Nå, 2 skal være 3. Pardon!

Hans Jensen
Hans Jensen
12 years ago

Vagn Henning, kan du ikke forklare en halvstuderetr røver som mig, om de ideer er kommet ud af den blå luft og har materialiseret sig på papir, eller om nogen har udtænkt dem og skrevet dem ned? Naturligvis er man ansvarlig for sine handlinger, selvom den holdning er en mangelvare overalt, men den ideologi man eventuelt skyder sit ansvar over på, har vel en ophavsmand eller -kvinde?. Så kan man vel godt, hvis ellers de handlinger der er en konsekvens af ideologien er onde, kalde ideologien ond? Den legitimerer ondskab. Kristendommen var for hundreder af år siden, undskyldningen for mange… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago
Reply to  Hans Jensen

Nu har jeg kun studeret Matematik og ikke Filosofi, så på dette punkt er vi lige uddannede… Som jeg skrev, var det en omgang flueknepperi jeg havde gang i. Min anke går alene på brugen af ordet “ond” om ideologier der motiverer folk til at begå onde handlinger. Jeg mener det er en overforsimpling. Blandt de mange, mange ideer der udgør en ideologi som nazismen, kommunismen eller Islam er der også nogen der kunne motivere folk til at gøre gode ting, og at reducere fjenderne til at være “onde” har i historiens løb ført til mange forbrydelser som jeg vil… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Det globale fødselstal er nede på 2,5 barn per kvinde. Der er ingen grund til panik. Og Gaza er ikke overbefolket: I Frederiksberg Kommune er befolkningstætheden på 10.655 mennesker per km². I Københavns Kommune er befolkningstætheden på 5.777,5 mennesker per km². I Gaza er den på sølle 3.823,0 indbyggere per km². Der er plads til flere, hvis det skulle være. Ang. jorden nuværende befolkning kan man bruge Texas om illustration i et regnetykke: Staten Texas i USA er på 696.621 km² svarende til 696.621.000.000 m² – altså kvadratmeter, hvis nogen skulle være i tvivl. Jordens befolkning er på 6.796 milliarder… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Universalgeni, nu er du der igen med dine ikke-overbefolkningsteorier! Jeg vil gerne indvende: 1. Den gennemsnitlige fødselshyppighed er ikke relevant, fordi vores er for lav, mens andres er alt for høj. Det giver politiske problemer, uanset gennemsnittet. 2. Dine kvadratmeter pr. næse-beregninger er også irrelevante. Det afgørende er, at der allerede i dag er et stort pres på jordens ressourcer. Jeg er ikke ligefrem økoflipper, men jeg synes ikke om at øse stadig mere kunstgødning og pesticider ud over landbrugsjorden, jeg er også bekymret over sliddet iøvrigt på de fysiske reserver. Alperne er ved at blive trådt ned både sommer… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Nej. I det store hele er jeg ikke bekymret over befolkningstallet. Østrig og Svejts ligger under 1,4 barn per kvinde. Og det globale fødselstal tipper til under 2,13 inden for forbløffende få år. Allerere nu ligger 112 lande under 2,2 per kvinde. Kun 67 lande i verden ligger over 3.

CIAs opdaterde liste er kommet for i år: https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2127rank.html

Nej, du: det helt store problem hedder islam.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Ja, men tabellen viser jo netop – som vi ved – at befolkningstallet stadig vokser eksplosivt i en lang række lande, som alle er problemlande, oftest muslimske.
Og at befolkningen vil falde dramatisk i Europa er vel også et problem, set i den sammenhæng – og under alle omstændigheder, fordi det falder alt for hurtigt til en stabil udvikling.
Det er da fint, hvis befolkningseksplosionen aftager om nogle år – men de næste 20-30 år vil blive problematiske. Især fordi det er antallet af muslimer, der eksploderer.

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago

Man skal ikke dømme alle Ph.D’er på hvad de, som Information vælger at citere, måtte mene. Dem der mener noget der ikke passer som hånd i handske med Informations verdensbillede kommer ikke i avisen. For eksempel var der ingen aviser der kontaktede mig med henblik på et interview da jeg blev Ph.D. på baggrund af min afhandling om “Invariante egendistributioner for Laplace-operatoren på ikke-Riemannske symmetriske rum af rang et.” Som alle journalister ved, er naturvidenskab i alle henseender irrelevant. Men min grad fornægter sig ikke: Jeg mener ikke en ideologi kan være “ond”. Ondskab knytter sig til en persons handlinger.… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago
Reply to  Vagn Henning

Eller “som fod i hose” for at være helt præcis…

Peter Andersen
12 years ago
Reply to  Vagn Henning

Så længe éen interlektuel er i stand til, at lukke øjnene for et problem – eksisterer problemet ikke.

Først når ingen længere kan lukke øjnene, eksisterer problemet.

Og det kan godt tage langt tid. Hamrende faglig uredelighed fra dem, som burde vide bedre!..

Anonymous
Anonymous
12 years ago

En sejr for de sekulære kræfter i dag i Berlin, med lidt hjælp fra den øverste forvaltningsdomstol:

http://www.tagesspiegel.de/berlin/polizei-justiz/muslimischer-schueler-darf-in-der-pause-nicht-oeffentlich-beten/1846474.html

peerpede
peerpede
12 years ago

Aids/HIV är väl ett större problem med invandring från Afrika.

Christian Skaug
Christian Skaug
12 years ago

Dataene i artikkelen i det vitenskapelige tidsskriftet omfatter ikke alle franske barn, heller ikke et tilfeldig eller representativt utvalg av slike, men ca. 237.000 nyfødte i 2005, hvorav ca. 39.000 fra tidligere kolonier. Og det er jordmødre som etter eget skjønn har valgt ut barn som de mener kunne ha nytte av en slik screening som det er tale om i artikkelen. Tatt i betraktning at det fødes omlag 750.000 barn i Frankrike pr. år, betyr det at jordmødrene har valgt ut omlag mellom en tredje- og en fjerdedel av barna som er født på fransk territorium. Det er neppe… Read more »

li
li
12 years ago

Dejligt at se denne politiske ukorrekte video, engelsk humor som endnu ikke har forstået uffelingens pæne! omgangs TONE, tusinde tak for det 🙂 Dejligt at publikum stadig har lov til at grine over denne engelske hån og spottende kendsgerninger om islams modbydligheder. Vi kan så kigge tilbage på den tomme cykelhjelm smal-talk efterlønsforbryder og racisme paragraf indFühren poul nyrup rasendeGAL, totale hjernecelledøde forladte afskaffelse af latter, hån satire og spottende opmærksomhed for islamisk galskab. Das totalitære latterlige paragraffen 266b nazi opfostret indFühre nyrup’ske totalen berufverboten latter hærværk imod Dansk humor! Gid allah fanden belønner nyrup mangfoldigt i helvede, som idioten… Read more »

Christianity
Christianity
12 years ago

Tilad mig at opstille et lille regnestykke. Først lidt data om Jorden, den planet vi bor på: 510.000.000 KVM2 overflade, heraf består cirka 71% af denne af vand. Der er derfor (1-0,71)=29% jordoverflade som mennesket kan bo på. Det svarer til at der er ialt (29% * 510.000.000)*(1000*1000) = 147.900.000.000.000 kvadratmeter jordoverflade som mennesket kan udfylde. Om den nuværende befolkning på jorden, er der 6.823.949.972 mennesker i verden(cirka). Disse vækster med 1,14% om året, det lyder ikke af meget, hvaaa. Hvis vi fremskriver i små 900 år, ja så får vi følgende: Befolkningstal om 900 år = 6,8mia*(1-1,14%)^900 = 183.933.672.709.850… Read more »

Peter Krogsten
Peter Krogsten
12 years ago
Reply to  Christianity

Du behøver slet ikke at fremskrive så meget, den altomspændende krig om fødevarer vil have slået en stor del af os ihjel inden. I 1960, altså ikke længere siden at mange mennesker kan huske det, var der 3 milliarder mennesker på jorden. I dag er vi 7 milliarder. Du kan se tælleren her : http://math.berkeley.edu/~galen/popclk.html Husk at der befolkningstallet, de døde er regnet fra. Gaza har fordoblet sit befolkningstal siden fredsaftalen i 1996 og medianalderen er 14 år. Det samme billede ser man i stort set hele muslimien, sydøstasien og Afrika. Afrika fordoblede sit indbyggertal på 23 år, det kalder… Read more »

bl
bl
12 years ago

La France: Det er nu ikke kun afrikanere, eller Schwarzafrikaner som vi siger hernede (et pænt tysk ord for neger), der er i risikogruppen for at være bærere af genet for seglselleanæmi. Det er jo også de børn, hvor kun den ene part kommer fra et område, hvor det defekte gen findes. Franskmændende er jo kendt for at være ret assimilerende overfor ikke-muslimer i ægteskabet. Nu er Wikipedia jo ikke altid 100%, men genet for seglecelleanæmi findes også i stor udstrækning blandt folk fra Syditalien. Og der er ufatteligt mange franskmænd som har en bedsteforælder fra netop Italien. Men jo,… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago

Idag röstar den svenska riksdagen för att omvandla Sverige från demokratur till en riktig diktatur. I morgon, torsdag, klubbar riksdagen igenom omfattande ändringar i den svenska konstitutionen. Inte mindre än tre av de fyra grundlagarna ska förändras. Trots att flera av förslagen är kontroversiella är Fria Tider till synes ensamma om att uppmärksamma händelsen. Men regeringen vill även göra ändringar i tryckfrihetsförordningen och i yttrandefrihetsgrundlagen, som det skrivits en del om under 2008 i samband med den så kallade grundlagsutredningen. Nu är det dock sällsynt många och omfattande förändringar av grundlagarna som skyndas igenom innan riksdagen går på sommarledighet och… Read more »

steen
Admin
12 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Må se om jeg får det læst. Hos altid fornuftige Robsten står: MX said… Tolkningen av propositionen är ursprungligen gjord av Fria Tider och texten är citerad av PI därifrån. Dock inte hela, som finns att läsa här: http://www.friatider.se/riksdagen-andrar-grundlagen På SD-forumet Ungsvensk tonar man dock ner flera av tolkningarna och menar att man gjort en höna av en fjäder: http://ungsvensk.se/showthread.php?t=8476 27 MAJ 2010 05.57.00 Robsten said… Tror faktiskt det kan ligga något i Ungsvenskarnas slutsats. Har man blandat ihop “minoritet” med “nationell minoritet” som var min spontana, snabba slutsats så är det en vantolkning som gränsar till ren lögn. Alltså… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Nogle af verdens lande er lokomotiver, der kan trække andre lande. Vogne uden fremdrift. Det, der sker, er at verden mister sine lokomotiver. Nu kan de europæiske lande hverken hjælpe sigselv eller ulandene. EUs indvandringspolitik er en forbrydelse imod menneskeheden. Alle bliver fattigere…

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x