29
maj
Seneste opdatering: 30/5-10 kl. 0320
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

O at være en tøjhund, kysse en blankøjet dreng, bo i hans kærlige arme, sove sig mæt i hans seng. (Jæger/Vejslev)

Johnny Cash & The Carter Family – Were You There

Jeg har tidligere her nævnt den overvældende oplevelse det har været at ‘opdage’ den guldgrube af indspilninger som The Carter Family har skænket os. Når man taler om dette navn er det først og fremmest den oprindelige trioversion bestående af A. P. Carter, Sara Carter og ‘Mother’ Maybelle Carter der indspillede en lang række lakplader i årene 1927-41. Efter en afstikker med sine døtre i The Carter Sisters fortsatte Maybelle, nu svigermor til Johnny Cash, grupperingen som backing ved dennes koncerter, og her faldt der også adskillige guldkorn af, som i denne gospelindspilning fra 1960 (LFPC).

Dennis Hopper: the hippest American bikes off

And he stayed hip — right up to his, these days, premature death at age 74 of prostate cancer. By staying hip, I mean he moved with the times, because some years ago Dennis Hopper came out as a Republican. Say what, you might ask? Yes, you read me correctly. Unlike other Hollywood hot shots like Sean Penn, Oliver Stone, etc, who never once changed a single thought they ever had, whether on LSD or a glass of milk, Dennis Hopper was able to see that the very thing that allowed him to live the wild and crazy life he did was deeply obvious. Forget all the self-serving narcissistic left-wing baloney. It was good old fashioned American Freedom! Nowhere else could Dennis have been Dennis — and he knew it. He wanted that for everybody. Pajamas Media.

Hadet mod europæerne

Få steder er forvandlingen af Europa mere synlig end i offentlige transportmidler. Fra London over Paris, Bryssel, Berlin, München og Hamborg ser man nu regelmæssig grotesk, umotiveret vold, selv mord begået af indvandrere mod europæere. Forleden igen i Frankfurt. Der  melder sig to spørgsmål, der er  ubehagelige at besvare: Hvorfor gør de det? Og – hvorfor og hvor længe finder vi os i, at mennesker vi huser udfører kriglignende handlinger mod os ? Vælger vi fascistoide regeringer, inden demokratiets  politikere for alvor adresserer  denne “hverdagsvold,” som svenske medier frækt kalder det. Forskellen på bus episoden fra Kolding nedenfor og terroristerne fra Glasvej, er egentlig kun kvantitativ. Begge dele er et flagrant angreb på os, et tegn på had eller i bedste fald foragt. Sådan opfattes det folkeligt uanset hvordan “meningsdannere” tolker det.Vi tåler det heldigvis endnu uden at overreagere, men det vil kun være en overgang. Alle disse angreb er dødsens alvor. Det had der plantes idag, kan være politisk dynamit i morgen. Politikere og myndigheder skal være helt fremme i skoene, hvis de vil bevare kontrollen.

Brutalt prygler forbryderen pigen, så puffer han hende ned på skinnerne. Toget er på vej ind på perronen. Det sker om natten kl. 4:20 på U bane stationen Frankfurt Konstablerwache. Tanja G (20 år) venter på en veninde.Fotografierne dokumenterer en ubegribelig kriminalitet. Dette indtraf om natten på 4:20 på på U-Bahn-stationen Frankfurt Konstablerwache. Tanja G. * (20 år) venter der med en veninde på U 5.
Pludselig kommer seks nordafrikanske mænd kom hen til hende. Først chikanerer de hende, så angriber de hende med knytnæveslag i ansigtet mens U banens overvågninskamera registrerer det næste der sker. En af gerningsmændene (sandsynligvis marokkaner, 18 til 25 år gammel) skubber pigen ud på sporene. Så løber han og hans venner væk. Politiets talsmand, Kalli Wagner fortæller: ” Netop tids nok inden U 5 ankommer på stationen, lykkes det medarbejdere fra banesikkerheden at trække kvinden op fra sporene. Offeret er i chok, men har også kvæstelser i ansigtet og i ryggen. Seid ihr krank im Kopf, ihr U-Bahn-Schubser? (Snaphanens oversættelse.) Se også Tabet af det offentlige rum (“Der verlorene öffentliche Raum.”)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Jens A. ‘…“Hvorfor gør de det?” Læs Koranen! Det “de gør” er lige efter bogen…’ Der er for mig ingen tvivl om, at de europæiske myndigheder med god grund har blikket stift rettet mod problemet. En af mine bekymringer går på selve vinklingen – altså forvekslingen af årsag og virkning. Nødråbet fra danske arresthuse går i øjeblikket på, at der er en stærkt øget tendens til racistisk motiveret vold i arresthusene med risiko for død til følge. Hvem er rocker-volden mon rettet imod? Mennesker med sort hår og mørkere hudfarve end dansk = indvandrere = ofre / (bandemedlemmer). For… Read more »

Axel
Axel
12 years ago

Jonni Hansen er jo ligeså antimuslimsk, som han er antikapitalist. Han kunne sagtens få sin vælgerskare drastisk forhøjet i et nyhedsfrit Danmark.
Deri ligger en mindre del af kampen.

Liva
Liva
12 years ago

bpr

Jeg undrer mig også over at df’ ere er blevet så tavse hvad det angår.

Noget helt andet er – tak for mere Johnny Cash. Ja, og hvad så hvis han og Carter familien er nævnt og spillet her på bloggen før. Jeg er sikker på at Snaphanen får stadigt flere læsere. Der er i hvert fald heldigvis flere og flere der deltager i debatten. 🙂

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

hovsa – det var til Pbr

PBr.
PBr.
12 years ago
Reply to  Liva

Ja, Johnny Chash og ikke mindst Carter Familien er “god tråd” , det her er nu heller ikke så ringe 😉

http://www.youtube.com/watch?v=u7Nqxy7f_JA

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  PBr.

Nej, hvor er det skønt – og slow hand – og der er vist ikke så lidt Toots Thieleman inspiration ind over..

Sune
Sune
12 years ago

Jeg har lært et – for mig – nyt ord i dag: Ostrakisme. Den Store Danske Encyklopædi om ordet: landsforvisning, straf, som afhængig af den begåede gernings alvor bestod i, at den dømte skulle forlade sin by, sit herred, sin landsdel eller riget. Landsforvisning kendes fra de fleste europæiske lande og fra Romerriget og Athen, se eksil og ostrakisme. I Danmark var straf i form af landsforvisning hjemlet i 1500- og 1600-t.s lovgivning og senere i Christian 5.s Danske Lov. I slutningen af 1700-t. indskrænkedes anvendelse af forvisning fra “Kongens Riger og Lande” ud fra den opfattelse, at det var… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Sune

Der er faktisk allerede et ganske udmærket sted: VWs gamle test-område i nærheden af Kangerlussuaq/Søndre Strømfjord.

Det er i forvejen bygget, så det er helt afskærmet fra lokalbefolkningen – inde på det 50 km2 store område er der en kvartersbygning, et cafeteria og et eget kraftværk. Og det er lige i nærheden af en lufthavn.

Og så, selvfølgelig, et perimeter.

bl
bl
12 years ago
Reply to  Victor

Moinsen Victor

– hvad mener du med perimeter?

Af den tyske kontekst ville jeg forstå bevægelsesmelder/alarmanlæg.
Eller mener du blot at området er afskærmet/afhegnet, på en måde så man ikke kan kigge ind?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Morten Jeg er enig med dig, men aner ikke HVORDAN vi skal bære os ad ! Der er en klods i vejen vi ikke kan undgå og det er EU. EUs EuroMed-projekt handler bl.a. om MERE tilvandring til Europas lande fra vores, fra 1. jan. 2010, PARTNERLANDE, de arabisk-islamiske Middelhavslande + Tyrkiet. Desuden har EU også projekt ” 50+ millioner sorte, muslimske afrikanere” hvor hensigten er, at disse skal bosætte sig i de Europæiske lande og naturligvis med retten til familiesammenføringer . Jeg må tilstå jeg alt for ofte får tanken, at løbet ER kørt for os, fordi vi er… Read more »

PBr.
PBr.
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Jeg vil sige at jeg deler dine anskuelser. Jeg er medlem af og stemmer på DF men et eller andet sted oplever jeg at , feks. disse , klart formulerede synspunkter, som DF burde slås for, incl. modstand mod Metock-sagen, kommer længere og længere ud i baggrunden. Jeg er der stadig men med feks. DF’s medvirken til skandalen i Østerlid, bliver det sværere og sværere lige for tiden.

Morten - - -
12 years ago

Jeg plejer at oversætte “far fetched” med blot “søgt”. Vi kan næppe udelukkende bruge historien, hvis vi skal vurdere vores potentiale for gensvar med magtanvendelse. Vore generationer skrumper, mens modpartens vokser drastisk, inden- og udenlands, og det gør en betydelig forskel fra tidligere. De nye generationer af danskere er desuden sjælløse euro-men og euro-women med især professionelle ambitioner. De er strengt opdraget til ikke at nære “nationalistiske” følelser. For Marianne Jelved har fortalt, at nationalisme er det samme som chauvinisme og dermed årsagen til krig, jvf. hendes store inspirationskilde, bogen “They couldn’t hurt a fly”. Jo mere harmløse vi virker,… Read more »

Jens A
Jens A
12 years ago

“Hvorfor gør de det?”
Læs Koranen! Det “de gør” er lige efter bogen.

EH
EH
12 years ago

Had, vold og børnecheck Der tales for døve øren i øjeblikket i Danmark. En på sigt nødvendig beskæring af de offentlige udgifter (børnepenge, dagpengeperiode og efterløn, for nu at nævne de mest hotte) lægger tilsyneladende beslag på alt hvad der er af cerebrale resourcer hos en majoritet af den danske befolkning. Det er som om det ikke rigtig er feset ind at det velfærdssamfund, hvor konstante nye krav hidtil har været mødt med politisk forståelse og stor generøsitet, måske sejler mod sin afslutning. Verden har ændret sig. Nye gigantøkonomier baseret på en for os europæere ekstrem billig arbejdskraft vokser frem… Read more »

Morten - - -
12 years ago

Jeg kan ikke se, at vi tilnærmelsesvist reagerer ved at vælge “fascistoide regeringer”. Og hvorfor i alverden skulle vi også det ? Hvis vi selv taler om, at det er det, vi står overfor at gøre, så forærer vi en propagandamaskine den påstand, at partier som Dansk Folkeparti er “fascistoide”. Og hvorfor dyrke denne fantasi om “voldelig respons”, når den ikke tjener andre formål, end at bevæbne vore kritikere, og som afløb for vores egne frustrationer ? Der skal hverken vold eller fascisme til. Blot en smule sund fornuft. Det er åbenlyst. Korriger lidt i det politiske billede – og… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Islam er SS på syre.

Jonny
Jonny
12 years ago

Våra makthavare har släppt barbarerna innanför murarna. Och därför tvingas vi leva i “spännande och intressanta” tider… I en recension av filmen Taken skriver bloggaren “Oskorei” om hur delar av det offentliga rummet ”rebarbariseras”: Samtidigt bygger Taken på den nya distinktion som ersatt, eller förändrat, den gamla distinktionen mellan offentligt och privat rum i det senmoderna Europa. Där finns å ena sidan ett civiliserat rum, där bland annat journalister och medelklassindivider rör sig. Denna sfär är lokaliserad både i tid och rum, och överlappar både den traditionella privata och offentliga sfären. Samtidigt finns det ett rebarbariserat rum, som fungerar enligt… Read more »

peerpede
peerpede
12 years ago

Islam, vår tids pest…

Pk
Pk
12 years ago

Muslimerne i Europa overfalder os fordi de må godt.
Systemet er ligeglad.

Nielsen
Nielsen
12 years ago

Gid vi kunne blive fri for muslimer.

m.jallow
m.jallow
12 years ago

Vad är den sanna orsaken att vissa värstingar döms aldrig t.ex. muthärvan i MIGGAN: jo, allra största katastrofen var inte i hemlandet som jag flydde; tvärtom, HÄR: MIGGANs handläggare FADIME BAKIR TAR BETALT (mutor). Eftersom jag är gömd asylsökande kan inte ens besöka polisen. Vart skulle jag anmäla sådana kriminella anställda?

Mvh.

m.jallow
libyen.jallow@yahoo.fi

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x