3
jun
Seneste opdatering: 4/6-10 kl. 1854
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er på fransk, men til ære for 349 ynkelige uslinge i den svenske riksdag, har vi rekvireret en oversættelse. Selv hvis man ikke skulle kunne et ord fransk, hvad europas dårligst uddanede samling af levebrødsparlamentarikere næppe kan, vil alle 52 minuter være en rystende oplevelse. At se dette udyr flæbe sig gennem sin retssag, og at se  de kvinder, slemt traumatiserede, men uforknytte overfor deres plageånd i anklageskranken.Vi så alle minutterne. Maud Olofsson, der forleden leverede en minutkort sludder for en sladder i Riksdagens spørgetid, da et medlem foreslog en “voldtægts-haveri-kommision” for Sveriges 6000 årlige kendte ofre, skulle pålægges at overvære sådanne retssager i to uger i træk.

This 5-minute video is primarily for French readers, since I do not have the time to work out a translation. It is an horrific and heart-rending excerpt from a much longer video posted at François Desouche. In it we are taken inside a Paris courtroom where a black man who has admitted to raping 15 white French girls explains that he had a terrible childhood, and witnessed children being raped by whites in Africa. He saw his mother raped by whites, and he rapes white girls out of revenge. We hear the testimony of the last of the fifteen girls – a lovely and intelligent girl whose life has been irrevocably shattered by this violence.

He trapped his victims in the elevator. He raped them repeatedly. The girl describes her ordeal. She says she felt he would kill her if she did not comply, that he knew what he was doing – this wasn’t the first time. She describes how he shoved her against the wall, how she couldn’t move, how he penetrated, how exhausted and nauseated she felt. At one point she says she was sure she would die or pass out because physically it isn’t possible to endure such brutality. How he then stopped, told her to gather her things, how he then kissed her on the cheek and said reassuring things, and then proceeded to rape her again.The description she gives of the crime is unbearable.This video is Part 3 of a three-part TV series on these crimes. Part 1 aired in 2007, Part 2 in 2009. It is astonishing that the Paris Court would allow cameras in, even more astonishing that the videos would be shown on television!

I have not viewed the longer version min 52:19, but according to the readers’ comments at François Desouche, the judge (a woman) never brings up racism, even though the rapist makes it clear that race is his motive. According to one reader he says that he wants revenge against the whites “who do harm to blacks.“He received 14 years in prison – less than one year per victim. Can we assume he will be paroled after a few years? Serial Rapist Attcks Whites

Ritzau og “Frihedsflåden”: Al skam kastet overbord

Dækningen af den israelske opbringning af jihad-flotillen er skræmmende skævvredet verden over, men her i Danmark er der god grund til at fokusere på den gift som Ritzaus Bureau spreder mere eller mindre uhindret i medier af alle angivelige politiske observanser. Så vidt jeg har forstået tikker deres skrivelser automatisk ind på avisernes hjemmesider, hvilket burde fordre en helt særlig tillid til deres lødighed og tilstræbte objektivitet. Omvendt burde det ikke være en større sag for lødige og seriøse medier at sætte en stopper for automatikken – f. eks. når man konstaterer et politisk ladet sprog af bestemt fløjtilhørsforhold, og politisk begrundet udeladelse af etnicitet i krimistof. Man skulle tro, ikke sandt, at en angiveligt ultrakonservativ avis som Jyllands-Posten ville betakke sig for venstreekstremistisk ordvalg på deres hjemmeside.

Forkert. Ritzaus metervarepropaganda lægger en klam dyne af navnløs holdningsbearbejdning over danske medier, og så vidt jeg kan konstatere på Infomedia, er den redaktionelle bearbejdning af de værste ildelugtende journalistiske strandvaskere højst sporadisk og tilfældig. På Ritzau Online ligger en artikel der indledes “De ni mennesker, der blev dræbt under Israels opbringning af den såkaldte Frihedsflåde i mandags ved Gaza …”. Imidlertid må der også være en version uden “såkaldte”, for adskillige medier bringer en tekst fra samme bureau hvor det lyder “Aktivister om bord på den frihedsflåde …”, bl. a. NordvestNyt.dk, EkstraBladet.dk, Folketidende.dk, BT.dk og Sondagsavisen.dk.

Et endnu grellere eksempel, og her er vi ovre i rendyrket revolutionspropaganda fra den yderste venstrefløj: “som forsøgte at bringe nødhjælp til det palæstinensiske folk i Gazastriben“. Bl. a. JP.dk, Jv.dk, Sondagsavisen.dk, Bornholms Tidende, Sn.dk, Nordvestnyt.dk, Mja.dk, Berlingske.dk, Vejle Amts Folkeblad, OdderAvis.dk, Nordjyske.dk, TV2Fyn.dk, TVSyd.dk, Metroxpress.dk og BT.dk bifalder politisk jargon à la Blekingegadebanden eller Enhedslisten, og trykker skidtet uden betænkeligheder.

Eneste trøst må være at denne jammerlige situation afspejler det frie markeds ønsker, for med frie netbårne medier som bl. a. hosstående blog er alle lovlige ytringer jo mulige. Men den betalende befolkning stiller sig altså tilfreds med propaganda og journalistisk vandgrød. Det må man jo bare tage til efterretning (LFPC).

Kontrast

(klik f. helskærm)

Svenske intellektuelle – Nordens arabere*

Har Ritzau og co. været uvidende og forudindtagede mod Mellemøstens eneste demokrati og dets kamp mod terrorister (Hamas/Iran), er det for intet at regne i mod den “mangfoldige” men énstemmige svenske presse. Jeg har stort set afstået fra at læse det, bortset fra at jeg ville finde ud af om Mankell var en nyttig idiot eller en bevidst terrormedløber. Til beroligelse  for hans aftagere, er han nok bare en rar idiot, der har spist kirsebær med professionelle banditter udenat opdage det. Her er nogle af de rubrikker,  jeg har måtte ladet være med at læse fordi jeg ikke har svin nok i en etagelejlighed, at fodre med dem.  Et  pænt udvalg af dem er fra  “liberale” og “borgerlige” aviser, en tsunami af selvhellig fordømmelse og ignoreren af Israels egen vinkel:

Gardell ska starta juridisk process mot Israel, ”De sköts i pannan”, Gardell: Jag blev slagen flera gånger, Svenskar vill stämma Israel för överfall, ”Fasansfullt – blod överallt”, Ship to Gaza får hela världen att förstå, Dags för handelsbojkott mot Israel, Bland det dummaste Israel någonsin gjort, Professor i folkrätt: Israel har brutit mot internationell rätt, En svart måndag, ”Israels brott mot folkrätten kräver kraftfulla åtgärder”, Ship to Gaza – Sverige måste stå upp för folkrätten, Israel måste lyssna på FN, “Israels agerande folkrättstridigt oavsett om blockaden är laglig”, Våld har blivit enda språket, Israel målar in sig i ett ohållbart hörn, SCHORI “Vår inaktivitet gör oss till medskyldiga”,Det motbjudande Israel, Hamas är Gaza- krisens vinnare,”Det fanns inga vapen ombord på fartygen”,Mehmet Kaplan: De betedde sig som pirater.

Det lader til at Mikael Jalving virkelig har læst dem dem, Det svenske Israel-kompleks, så slipper  jeg. Ingen går indtil videre bedre i spænd, end svenske, såkaldt intellektuelle  og de nye folkeslag, som de forærer landet væk  til. Jeg sprang også anarkisten over prof. Gardell – en betydelig mere militant  udgave af  vores egen Bæk Simonsen -over. Jeg kendte ham i forvejen, han er ellers et studie værd. Til gengæld måtte jeg sætte mig lidt ind i hans kone, idehistorikeren Edda Manga, der også var med. Jeg hørte dette foredrag med hende igennem fra kort inden afrejsen. Det hele! Jeg var som en edderkops offer, spundet ind i et bedøvende spind af  Foucault-ultralight og uvirkelighed. Jeg tror nok  at meningen er, at “familienlykken” og Folkhemstanken skaber “nationalister og islamofober”, da de udelukker de 6 mia. mennesker, der ikke er svenskere, men jeg har en lumsk fornemmelse af, at hun ikke selv forstår hvad hun siger. Det kan navnlig gå ud over de titusinder  af illegale i Sverige, der risikerer at måtte identificere sig overfor politiet, men som dog ikke risikerer udsmidning. (Man ser nogle af dem demonstrere for deres ret til Sverige her.) Bedre selvportræt af en sindstilstand og et uddannelsessystem gives  næppe, hvis man lige er i det humør.

Det siger sig selv, at en nation med en sådan elite, ikke har langtidsholbare fremtidsudsigter. Manga og Gardells succes har været øredøvende. Arabisk er i dag Sveriges trejestørste sprog, nationaldagen på søndag fejres flere steder i moskéer. Imamer ber´ morgenbøn i SR. Deres tankeverden, hvis det ikke er for pompøst et udtryk, behersker ethvert universitet. Måbende lytter de små poder til den postkoloniale ordflom.(se Manga video). Svensson betaler dyrt, dyrt for spredningen af deres politiske evangelium. I kroner og i konflikter der allerede i dag er gået ud af kontrol. “So ein Ding muss ich auch haben” betyder på svensk: “Efter århundreders fred keder vi os og køber et par småkrige ude i verden”. Sverige bliver følgeligt  et normalt land, så sandt som fred historisk set er det unormale, som militærhistorikeren Victor Davis Hanson så rigtigt siger.

Man siger, at højere uddanelse er et ubetinget gode. Jeg er tilbøjelig til at mene, at nogle intellekter er for sarte til at tåle den. Mangas er kendeligt overanstrengt. Det ville være sundere for dem, hvis de ekspederede i en ICA-butik eller dyrkede kruspersille. Sverige ville heller ikke tage skade af at have en tredjedel så mange aviser, oplysningsniveauet ville antagelig stige. (* Man skal korrigere for en sproglig nuance: I Sverige  er ordet “araber” ved at være kørt ud på “neger-sporet”, pæne mennesker kan ikke sige det. I Danmark er det mærkelig nok ikke et skældsord endnu, så vi holder os til  dansk retskrivning.) (video: Ikke Michael Jackson der er genopstået, men Mattias Gardell der giver pressekonference på Arlanda.)

Heeger og Villemoes’ blinde pletter og blindgyder

Med anledning i Morten Uhrskov Jensens dystopiske fremskrivninger af tendenser i tiden, kommer hans blogkollegaer på JP Troels Heeger og Søren Villemoes med et gensvar. Man kan diskutere om Uhrskovs form risikerer at blive for bastant og kategorisk, og derfor kan føre til afvisning af nogle reelle fremtidsscenarier, men i forsøget på at vise dette, går det helt galt for de to bloggere. Nogle udvalgte punkter:

[…] Den ‘muslimske masseindvandring’ i EU udgør trods alt kun 2 % af befolkningen. At tale om, at Europa er på ‘katastrofekurs’, og at enden snart er nær, er hysteri. […]

Dette lavt skønnede talt ufortalt er det da så meget desto mere alarmerende at islam kan fylde så meget i medierne som den gør. Hvad siger dette om en fremtid med 10-15%? “Katastrofekurs” behøver ikke (men gør det formentlig i en eller anden udstrækning) at betyde borgerkrigslignende scenarier – ikke nødvendigvis snart. Det kan også være den langsomme fortrængning af vantro begået af en kultur uden mangel på tiltro til egne værdier, og uden kulturelt selvhad. De lande der i dag kaldes f. eks. Tyrkiet, Egypten og Pakistan (“De Renes Land”) har også engang haft flertal af ikke-muslimer.

[…] Det forholder sig stadig således, at sådan cirka halvdelen af alle europæiske muslimer grundlæggende er sekulære, og ikke vægter deres religion specielt højt. […] Det er stadig en dominerende tendens blandt europæiske muslimer, at islam ikke bør danne basis for ens politiske holdninger. […]

De sekulære muslimer er ikke passive i kraft af en moderat, ikke-supremacistisk islamtolkning – den findes ikke – og udgør derfor ikke en modvægt til dem der kan hævde at have dogmatikken og historien på deres side. Tværtimod bidrager de qua deres antal og stiltiende accept som enablers til at de rettroende kan operere og skjule sig i mængden. De passive og de demokratisk sindede kan ikke mønstre et modsvar, endsige et voldspotentiale, som kan modvirke de rettroende. Det er ikke en nulsum, det er en for os fjendtlig dynamik.

[…] Faktisk viser alle tal, at integrationen på alle ‘objektive’ parametre som job, uddannelse og danske venner går i den rigtige retning. […]

Nidal Malik Hasan? Faisal Shahzad? Mike Hawash? Bilal Abdulla? Verden er fuld af højtuddannede og vellønnede herrefolk.

[…] islamismen – hvilket er en vag fællesbetegnelse for et virvar af strømninger, der forbinder islam og politik.[…]

Ordet islamisme findes ikke i den muslimske verden. Islam og politik er ikke “forbundne”, de er ét. De to kan ikke udpege én mainstreamretning indenfor islam, ikke én toneangivende lærd, ikke én lovskole, ikke én fatwa på al-Azhar, ikke ét muslimsk land der konsekvent, tydeligt og troværdigt står for adskillelsen af det religiøse og det politiske, og vantros lige rettigheder på ubestemt tid med muslimer.

[…] Og større propaganda-shows som f.eks. Salman Rushdie-affæren og Muhammedkrisen er blevet anvendt til at piske denne islamistiske stemning op. Men det vigtigt, meget vigtigt, at man kan forstå disse udviklinger som grundlæggende politiske konflikter.[…]

Dette skal de ikke fortælle os, det skal de fortælle den samlede muslimske ulema, al-Azhar, al-Qaradawi, de fire sunni-lovskoler, og den muslimske gade der heller ikke mener at det grundlæggende er politisk. Ligesom hos Bæk Simonsen-segmentet er mangfoldighed en pointe i sig selv. Heeger & Villemoes nævner ingen navne, og det med god grund. Der er ingen med autoritet og voldspotentiale i ryggen der står for noget der er bare tilnærmelsesvist acceptabelt for os. Intet der kan give forvisning om fremtiden. Vi er på vej ind i ukendt land, og Villemoes & Heeger er åbenbart tilfredse med luftige forhåbninger (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Vi lovede en tekstning den 3. Hele retssagen 52 min. kan ses her på fransk. […]

David Gress
12 years ago

Hvorfor går LFPC ud fra, at Mankell taler sandt, når han siger, at han troede, det var en fredelig ekspedition til Gaza?

Det er efter min mening langt sandsynligere, at han lyver. Dum er han vel ikke, og derfor har han naturligvis vidst, hvad han var med i.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  David Gress

Nej, folkene ombord på kibene var klart forberedte og bevæbnede. Hvordan skulle de israelske soldater ellers være blevet såret? De har næppe stukket knive i sigselv.

LFPC
12 years ago
Reply to  David Gress

Det var Steen der skrev dette, men jeg kan godt se at det umiddelbart kan være svært at gennemskue vores opsætning. Alt hvad der står under en rubrik med lidt større punktstørrelse er en selvstændig postering. Steen signerer normalt ikke, jeg gør. Snaphanens Sverigeskender er Steen, så jeg vil overlade besvarelsen til ham. Kun vil jeg for mit eget vedkommende tilføje at folk der befinder sig i en tilstand af fornægtelse formentlig (som Frau Fritzl) befinder sig i en gråzone mellem viden og uvidenhed/fortrængning: På den ene side må de facts vi prøver at eksponere også være kendte i en… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Det forholder sig stadig således, at sådan cirka halvdelen af alle europæiske muslimer grundlæggende er sekulære, og ikke vægter deres religion specielt højt. […] Det er stadig en dominerende tendens blandt europæiske muslimer, at islam ikke bør danne basis for ens politiske holdninger. […]…’ Det er ubegribeligt, at de herrer Heeger og Villemoes er så øjebliksfixerede, når al erfaring viser, at Islams dynamik netop ikke er af øjeblikkelig karaktér, men er akkumulerende med en lang inkubationstid, der kan vare i århundreder, før den bryder igennem. Det sekulære Tyrkiet er trængt, Ægypten er trængt. Pakistan er plumråddent, Afghanistan får kunstigt åndedræt… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Fra Hans Rustads artikel Norge blir Judenrein på Document.no kan jeg anbefale http://www.amazon.com/Flight-Intellectuals-Paul-Berman/dp/1933633514

Skåning
Skåning
12 years ago

“Man siger, at højere uddanelse er et ubetinget gode. Jeg er tilbøjelig til at mene, at nogle intellekter er for sarte til at tåle den. Mangas er kendeligt overanstrengt. Det ville være sundere for dem, hvis de ekspederede i en ICA-butik eller dyrkede kruspersille.”

He he. Det har du onekligen rätt i. Den svenska samhällsvetenskapen är totalt genompolitiserad och det värsta är att de nu börjar attackera även de hårdare utbildningarna. Vid Lunds Universitet genuscertifierar man kurser i naturvetenskap.

http://tanjabergkvist.wordpress.com/2009/02/14/genuscertifieringen-vid-lunds-universitet/

jdm
jdm
12 years ago

LFPC, virkelige gode kommentarer angående Heeger og Villemoes.

Jeg lagde mærke til at Villemoes brugte “appeal to authority” da én af kommentarer blev lidt for besværligt at have med at gøre. Det var derfor interessant at se de bemærkninger fra Wafa Sultan, som virkelig har en vis autoritet om emnet, var (er endnu da) ubesvaret.

LFPC
12 years ago
Reply to  jdm

Tak, selv om vores pladsformat her måske har gjort det lidt strammere end godt er. Jeg droppede en indledning hvor jeg skrev at jeg personligt ikke kan bruge de to til ret meget, og at deres branding som ‘den tredje vej’ i forhold til debattens poler er lidt pinlig. Men til gengæld er det nogen man kan gå ind i en saglig debat med, det skal ikke forklejnes. Ikke noget med de sædvanlige stråmænd og beskyldninger mod modpartens anstændighed. Jeg reagerede her fordi jeg fandt deres brug af det tomme mangfoldigheds-mantra en falliterklæring, og fordi de opstiller et meget forenklet… Read more »

Nils
Nils
12 years ago

Ang. Heeger og Villemoes. Her har vi den populære argumentation igen, at islam ikke er så slemt, som nogle onde islamofober vil gøre det til, for der er ikke så mange muslimer, som man skulle tro, og mange af dem er kun islamiske i let til middelsvær grad. Det er en altså glædeligt nok en anerkendelse af det, som alle fornuftige mennesker siger, nemlig at islam er noget bras, og jo mindre af braset jo bedre. Én muslim er bedre end to og ingen muslim er bedre end én. Og en muslim, der er halvt muslim er bedre end en,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Den konfrontationsløse holdning, almen afvæbning og få der kan gøre livet til et helvede for mange ses tydeligt i europæisk historie, eksempler fra Danmark og vore to nærmeste naboer 1920 til aktuelt kan belyse perspektivet.
Der ønskes en fremstilling hvori teori, samt indenrigs- såvel som udenrigpolitiske problematikker og begivenheder indgår belyst ved udvalgte eksempler…

Anonymous
Anonymous
12 years ago
Reply to  Peter Buch

Sorry men det lyder altså for det meste som ,TJIKKERLIKKER TJIKKERLIKKER TJAV TJAV TJAV! når du rigtig folder dig ud.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  Anonymous

Fint nok. At lyde som en spejder uden at have været det.

Da jeg en anden gang udfoldede min optræden, blev jeg af en ganske højtudannet temmelig intelligent person spurgt, om jeg troede jeg var Jesus. Jeg gik ikke engang på vandet eller andet…

PBr.
PBr.
12 years ago
Reply to  Peter Buch

Jo men du er jo hverken HC: Andersen eller Søren Å. Kierkegård, med al respekt, så forslaget til overvejelse, er at tillempe ytringerne, så et bredest muligt publikum kan have fornøjelse og oplysning deraf.
Med de Venligste Hilsner

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  Anonymous

Tak for rådet.
Der er dog det med selve siden og kommentarer, at jeg personlig vælger og vrager og ikke fuldt hverken overkommer at optage alt, ejheller altid egne ord ret formulere til den ærede læser.

Take it where you find it, can’t leave it alone
You will find a purpose to carry it on
Mainly, when you find it, your heart will be strong about it
Van Morrison- Take it where you find it.

JensH
JensH
12 years ago

@Thomas Bolding Hansen “50 procent er ikke på overførselsindkomst over 1 mio. er børn og unge, 2,7 mio. arbejder” Jeg skrev: “Da over 50 procent af den voksne befolkning er på overførselsindkomst”. Denne grænse blev overskredet i i år. I JP’s leder fra idag er de også inde på det: “Befolkningens gennemsnitlige alder stiger støt, og allerede fra i år vil antallet af danskere på overførselsindkomster overstige den svindende gruppe, som skal forsørge dem. Skattetrykket er allerede verdens højeste, og når meningsmålinger viser, at 40 pct. af danskerne går ind for højere skatter, er det overvejende sandsynligt, at de ikke… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago
Reply to  JensH

50 pct. af de voksne kan stadig ikke være på overførselsindkomst. Eftersom der i så fald skulle være over 5,4 mio. voksne i Danmark, eftersom 2,7 mio. faktisk arbejder. Mon ikke der menes over 50 pct. af de voksne er enten på overførselsindkomst, eller ansat i det offentlige? Men interessant at JPs chefredaktør, lederskribent, er blevet klogere, det er ikke så længe siden at han fejede kritikere af den manglende reformiver til side med at finansieringsunderskuddet på det offentlige finanser var sølle 20 mia. kr. Sådan lød det den 15 februar i år i JPs leder: “Hvis der mangler 20… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago

To bemærkninger:
1. Det gør ikke noget rent politisk, at de offentlige udgifter/modtagere af offentlige midler er nået op på 50%. Det er som bekendt langt fra alle offentligt ansatte, der stemmer rødt, ligeså alderspensionisterne. Omvendt er der mange privatansatte, der stemmer rødt. Så der er ikke noget løb, der er kørt. Alt står åbent.
2. Du kan se af dit link til Nationalbanken, at statsunderskuddet i 2009 er så stort på grund af en engangsudbetaling, nemlig kapitalindskud i pengeinstitutterne. Det reduceres allerede i år til et mere håndterligt niveau.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Statsunderskuddet i år er endnu større, eller forventes at nå nær 100 mia kr., ( 91 Mia. kr. i Finansministeriets prognose, men den er næppe for lavt sat, dog kan olieprisen betyde en pæn forskel ) Det er meget lidt drevet af engangsomkostninger, omend de offentlige investeringer har fået et løft, er det kun med omkring 10 mia. kr. mere end i perioden op til krisen, resten er et hul, der skal mere forbrug, mere produktion, færre arbejdsløse til at lappe. Altså hullet i de offentlige finanser er kæmpestort, og når der spares så lidt, kan det kun hvile på… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

> Thomas, Jeg mener, at den sidste Budgetredegørelse fra 1.6 venter et statsunderskud på 88 mia. kr. En del heraf er, som du er inde på, særlig store investeringer bl.a. i år. En anden faktor er, at skattereformens lempelser i indkomstskatten er indført i år, mens de dækkende afgiftsforhøjelser mv. først indfases over flere år frem til 2019. Alt sammen en del af den konjunkturregulerendfe politik. Hertil kommer, at vi er midt i en lavkonjunktur, der nu er på vej op. Det vil også forbedre finanserne. Endelig har VKO lige forhandlet en spareplan på 24 mia. kr. om året på… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Dansk økonomi målt som BNP vurderes til at nå samme niveau i 2013, som det havde i 2007, så ja vi har haft en recession. Jeg vil dog påpege, at fordi Dansk BNP vender tilbage til samme niveau, er det ikke det samme som at staten får de samme indtægter som den havde i 2007. Boligmarkedet med kølvandaktivitet bliver ikke det samme, der vil heller ikke blive ansat så mange igen foreløbig, for virksomhederne har grundigt rationaliseret og mange er flyttet ud, der vil ikke blive forbrugt så meget, altså statens momsindtægter forbliver lavere også udover 2013, end de var… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Jens H 50 procent er ikke på overførselsindkomst, over 1 mio. er børn og unge, 2,7 mio. arbejder. Men vi kan sige 1,8 mio. betaler gildet, for nok øver de 900.000 offentlige medarbejdere nyttigt arbejde, men det koster også og resten kræver mere ind end de betaler. Mon ikke momsen snart ryger op, så den direkte skattebillet kan forblive nogenlunde sit nuværende anonyme selv. sammen med stadig flere afgifter, Danmarks rekordhøje skattetryk skal nok blive så højt, at de færreste har råd til at leve og holder igen med forbruget, hvilket så igen gør situationen værre. Ironisk at S og… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Det er for sent. Se hvordan VKO bliver straffet vælgermæssigt for en spareplan, der er for både lidt og for sent. S og SF sidder i den gode uforpligtende stol og kan fyre vrøvl af på stribe og det virker. Til gengæld bliver det sådan, at de får magten og kører økonomien dybt i sænk, hvilket på langt sigt kommer til at betyde, at de får et troværdighedsproblem, der kommer til at vare længe. Om ti år vil S kun kunne få magten ved at gå højre om Nyrup og de risikerer iøvrigt at blive dem som skal svinge sparekniven… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Det er jo ikke fordi der er mange indsigelser mod det du skildrer, blandt de omkring 2.500 ip-registreringer der noteres for Snaphanens læserskare. Selv blandt modtagere af offentlige ydelser er der mennesker som undertegnede der finder en 10% nedskæring af det offentligt finansierede inden for et par år, til en start, ville være yderst gavnligt. “Hos befolkningen er bevidstheden om den økonomiske situation minimal. Hvilket betyder at alle der snakker snakker om besparelser og mådehold og nedskæringer simpelthen mister flertallets opbakning.”. Det er jo spørgsmålet som et valg hvor ikke 95% af de opstillede gik ind for en fortsættelse af… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Gunnar Biering

“Disse forhold må bringes længere frem på dagsordenen, inden det er for sent”

Glem det. Befolkningens stillingtagen til landets skrantende økonomi bygger ikke saglighed. Den bygger på det man helst vil høre. Da over 50 procent af den voksne befolkning er på overførselsindkomst, så lyder det for dem meget bedre at lade mindretallet på arbejdsmarkedet arbejde noget mere, (og betale mere i skat), end ubehageligheder som “grænser for offentlig vækst” og “nedskæringer i velfærden” gør.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago

En OffTopic op til weekenden: På hjemmefronten har der været bl.a. følgende to nyheder, der fortjener mere opmærksomhed: 1. Danmarks Statistik har offentliggjort nationalregnskabstal, der viser, at den offentlige sektor aldrig har været større end i dag. Dette er i skærende kontrast til oppositionens propaganda om, at VKO-regeringen systematisk har beskåret den offentlige sektor i hele sin 9-årige levetid. Og det tager luften ud af jammerkoret, når VKO med deres genopretningsplan prøver at spare bare lidt på verdens største offentlige sektor (udenfor Cuba og Nordkorea). 2. NOVOS direktør havde en kommentar til den røde plan. DR bragte kommentaren under overskriften:… Read more »

Nielsen
Nielsen
12 years ago

Voldtægtsmanden plæderer jo ufrivilligt for guillotinens genindførelse.

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
12 years ago

LFPC skriver om Ritzaus seneste bedrift: “Men den betalende befolkning stiller sig altså tilfreds med propaganda og journalistisk vandgrød.” En bedre formulering kunne være: “resignerer eller er ligeglad med propaganda og journalistisk vandgrød….” Problemet kan ikke belyses uden at inddrage antallet af betalende abonnenter. Det falder generelt, så “tilfredshed” er ikke en passende karakteristik af avislæsernes holdning. Og i øvrigt er meningerne delte – også her!

LFPC
12 years ago

Ja, “tilfreds” skal bestemt ikke opfattes bogstaveligt, men mere som et tegn på ligegyldighed. Tidligere politiske ståsteder på borgerlig side er blevet underligt konsekvensløse. Politik handler mest om at distancere sig fra uanstændigheden – selvfølgelig er der uenigheder om finanslovsforslag osv., men det virker ikke som noget der deler folk i samme grad som spørgsmålet om ren/uren på anstændighedsskalaen. At JP er inderligt ligeglade med at kolportere venstreekstremistisk jargon, er næsten den tydeligste illustration af denne opløsning af fronter i gråmeleret ensartethed. At læsertallene falder er vel på en måde positivt, men når der samtidig ikke er et umisforståeligt behov… Read more »

PBr
PBr
12 years ago

Ang.” Ritzau og “Frihedsflåden”: Al skam kastet over bord ” så kan Jyllands-Postens egne journalister også sagtens være med.
Tomas Heine og Sanne Gram leverer fint antiisraelske raportager, blottet for boren i Tyrkiet og Erdogans rolle og interesse i at bruge terrororganisationer politisk. Ikke nogen hamas kritisk vinkel der.

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x