7
jun
Seneste opdatering: 7/6-10 kl. 1414
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi omtalte ham forleden. Vi har gjort det flere gang siden 2007. Kitman TV har isoleret ordvekslingerne mellem ham og Michael Coren, altså klippet Bat Ye Or ud.  Via GoV “Islam Cannot Be Reformed”.

Eric Zemmour: “Frankrig har beseglet sin skæbne”

Eric Zemmour er forfatter og journalist på Le Fiagro, han er kronikør på France 2 og RTL. Hans seneste bog Mélancolie française kom i marts, bliver hevet ned af hylderne og er belønnet med Prix du livre incorrect. Han er af algiersk-kristen oprindelse. “Demografi er skæbne” siger han, og mener at Frankrig er på vej ud i en borgerkrig.  Times Online lader sig ikke skræmme af  det usigelige ord.

Fjordman skrev engang at han kun læste mainstreammedier for at finde ud af hvad det var der blev formidlet til læserne, ikke for selv at lære noget. Sådan er det nok for de fleste der slipper ældre generationers insisteren på at se verden gennem en avis’ filter – et filter af mennesker der udvælger, gennemtygger og (som Ritzau, f. eks.) groft bearbejder virkeligheden med en bestemt vægtning. Læser, bliv din egen redaktør, kunne være et passende motto når man først har gennemskuet udvandingen og udvælgelsesmekanismerne. Så er der ingen vej tilbage. Emnet fremtidig borgerkrig i Europa er måske det mest tabubelagte i dagens medier, men det drejer sig jo også bare om vores fremtid, så hvad pokker. Man overdriver næppe ved at sige at det normalt kun nævnes når det bruges som et eksempel på hvad de allermest rabiate galninge er optaget af, og vinklen er gerne at dem der diskuterer muligheden for borgerkrig på denne måde prøver at anstifte den. Ikke om det kunne have noget på sig. Som beklageligvis selv Søren Pind gav udtryk for ovenpå nytårets Hedegaard-gate, frygter pænere mennesker selv at italesætte ragnarok. Så hellere tie.

Det er med overvejelser som disse at artiklen her fra the Times vækker en vis interesse. Der er ikke noget nyt for inkarnerede bloglæsere, men hvad man bider mærke i er at avismastodonten ikke helt afskriver Zemmour som frådende opvigler og galning, men refererer ham loyalt. (LFPC/Steen).

France has been thwarted in its destiny of greatness by the English and is now doomed to collapse into civil war between Christians and Muslim “barbarians”. You might think that such a prophecy — articulated by one of the country’s top thinkers — would banish its author to the lunatic fringe. Yet Eric Zemmour is earning fame and fortune charting his country’s decline, with his latest gloomy book Mélancolie Française flying off the shelves.

Zemmour, 51, has emerged this spring as the hero of the ordinary bloke, and a villain to the left-of-centre Establishment. Millions tune in to radio and television to hear him breaching taboos over race, immigration, abortion and, his pet subject, perfidious Albion. On Saturday night, two million people watched Zemmour clash with Georges-Marc Benamou, a leftish writer and adviser to President Sarkozy, on France 2 television.

Benamou, who is of Algerian-Jewish background like Zemmour, treated him to the ultimate insult: “You are a fascist. You are further to the right than Marshal Pétain.” The celebrity thinker shrugs off the charge with a laugh. “I say what people think,” he told The Times. “A lot of people feel, in a confused way, the things that I talk about. They have this fear, but the French elite forbids them to express it. The elites impose a political correctness that the people cannot stand.”  [..]

The thesis that lands Zemmour in the hottest water is his belief that France sealed its fate when it abandoned its tradition of assimilating immigrants, and embraced the concept of ethnic diversity. “French culture is not Muhammad,” he says. “It is François, it is Christian.” The result is a new “barbarism”, with the emergence of Muslim ghettos that have broken away from society, he argues in his book. To back his thesis, he quotes Charles de Gaulle as saying that mixing Muslims and French Christians is “like blending oil and vinegar”.  Times Online: Eric Zemmour provokes France’s elite with claims of national decline. Times Online: France’s eloquent prophet of doom. RTL Radio: Eric Zemmour: “la guerre civile est un risque”, min 12:26

Dansk reality check: Hvor er nøden i Gaza?

Når mainstreammedierne rent faktisk går bag om de antagelser og påstande der florerer og som er med til at opbygge hadet mod Israel skal det ikke forties. Steffen Jensen har været i Gaza (LFPC).

[…] Jeg skal ikke kunne sige, om der i bedre tider har været et større vareudbud end der var i går. Men der var i hvert fald ikke mangel på grøntsager, frugt eller nogen som helst andre almindelige, grundlæggende fødevarer. Tomater, agurker, majs, vandmeloner, kartofler – alt i bjerge på de mange stader.

Jeg må indrømme, at jeg blev lidt overrasket. Det må jeg indrømme. For når jeg ringer herned til mine palæstinensiske venner, så fortæller de mig om alle problemerne og manglerne, så jeg havde forventet, at krisen var lidt mere tydelig.

Og den første kvinde, vi interviewer på markedet bekræfter dette mærkværdige, selvmodsigende, negative udsyn:

”Vi har intet”, sagde hun. Vi mangler alt! Fødevarer, drikkevarer… alt!”

Det forstyrrede hende overhovedet ikke det mindste, at hun stod mellem bjerge af grøntsager, frugt, æg, fjerkræ og fisk, mens hun slog sin dommedagsprofeti fast. […] Steffen Jensen: Problemet mere mangel på arbejde end på mad

Kashmir: Optøjer over blasfemiske underbukser

Gates of Vienna-kommentarskriveren Zenster har kaldt muslimer ‘hudløse mennesker i en verden af sandpapir’. Der er mange grunde til at de ikke rigtig får opbygget velfungerende samfund, og prioriteter som denne er en af dem. Via Jihad Watch (LFPC).

The alleged blasphemous images of a mosque on undergarments sparked protests in Srinagar, the summer capital of Indian Kashmir on Saturday with the protestors clashing with police and paramilitary soldiers, who fired tear smoke shells and resorted to cane charge. Police said after verification it was found that the image does not resemble to any Muslim religious place or building. […]

“The images of sacred places on the undergarments have hurt our sentiments. It is a conspiracy of America, Israel and other Western countries to hurt Muslim sentiments,” said a protestor Javed Ahmad. […] Alleged blasphemous images trigger protests in Kashmir

Holland: “I dag er vi blevet danske”

Der er valg i Holland på onsdag. Wilders får færre stemmer end han hidtil stod til, mens Mark Rutte fra det højreliberale VVD står til at blive premierminister, tænkeligt i en koalition med Geert Wilders´PVV, der står til at mere end fordoble sig. Der tegner sig en “dansk model.”

»Det er jeres Anders Fogh Rasmussen, Mark Rutte har kopieret,« fortæller Syp Wynia, redaktør på det borgerlige ugeblad Elsevier. Den ældre velklædte herre bor i en lækker, lys lejlighed lige ned til kanalen. Cyklerne er sat indenfor i stuen. »Det er mig, der har opfundet begrebet den danske model. Jeg foreslog regeringen på forsiden af Elsevier, at den brugte den model,« fortæller Syp Wynia.

»Mark Rutte var for to år siden på besøg i Danmark. Der lærte han, hvordan den danske regering siden 2001 har kunnet få en borgerlig regering til at fungere, baseret på støtten fra et populistisk parti. Tanken var at gøre det samme i Holland – at basere en borgerlig regering på Wilders’ parti. Rutte har da heller ikke udelukket en koalition med Wilders efter valget.«

Når det kan lade sig gøre, skyldes det, at Rutte er nogenlunde lige så hård, hvad angår indvandringspolitik ken, som Wilders er. Forskellen er, at Rutte ikke taler om »det muslimske problem«, men om indvandring som sådan, forklarer Wynia. Her ligger så også en forklaring på, hvad der er sket med indvandringsdebatte n. Den er blevet normaliseret. Rutte har formået at gøre den ukontroversiel. Derved er forskellen på Rutte og Wilders blot et spørgsmål om stil. Hollænderne foretrækker i dag den nedtonede.

»Wilders taler om at standse indvandring fra muslimske lande. Rutte taler om at bremse for indvandrere, der ikke har en chance for at klare sig i det hollandske samfund.« Derfor har Rutte lanceret det måske mest vidtgående forslag overhovedet i Europa – at nye indvandrere først skal kunne modtage offentlig støtte, efter at de har været ti år i landet.

»Vi har en velfærdsstat. Derfor er indvandringen af uuddannede folk en umulighed,« siger Wynia. Han forklarer, at hollænderne har haft et større traume over Anden Verdenskrig og kolonitiden, end danskere har haft.

»Det har fået os til at opføre os mere politisk korrekt. Euroen og indvandringen har været vigtige emner at diskutere, og i den forstand har danskerne været mere nede på jorden,« ler han.

»I Holland havde vi en idé om, at vi opfandt menneskerettigheder og har eksporteret dem til resten af verden. I dag er vi blevet danske.«

Hollandsk valg: Det er økonomien , tumpe! Weekendavisen 04.06.2010 (ikke online) og  Times Online: Poll favourite may put anti-Islam MP Geert Wilders in Cabinet. Wilders 6. jun 2010:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] han er kronikør på France 2 og RTL og af Algiersk afstamning. Vi har tidligere berørt ham: “Mélancolie française Frankrig har beseglet sin skæbne”. Her er bemærkningerne, der kan koste Zemmour penge og personlig […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Mette

Det er rigtigt, men spørgsmålet er OM vi, Europa og den øvrige del af vesten har tid ?

Demografien er jo ikke ligefrem på vores side og derfor er tiden vi har til rådighed knap.

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Vivi, jeg mente ikke, at kritikken skal have mindre brod og på den måde strækkes over tid. Jeg synes blot at Solomon lyder noget primitiv. Det kommer man nemt til i den sammenhæng, fordi emnet er fuld af primitiv stupiditet, det er jo det ulykkelige ved det. På en eller anden måde må vi forsøge at undgå, at det smitter for meget af, for så er det det, folk hæfter sig mest ved. Sådan har det jo faktisk været i en årrække. Vi har fået at vide, at vi er dårligt begavede, afstumpede individer, “get at life” osv. Mens vi… Read more »

Magnus A
Magnus A
12 years ago

(Btw, here’s a description of Sam Solomons and Elias A Maqdisi’s book:
http://www.amnation.com/vfr/archives/013962.html
I think the book reveals a strategy which is hard to recognize without some knowledge.)

Mette
Mette
12 years ago

rettelse: visse

Erling
Erling
12 years ago

Jeg må indrømme, at jeg ikke er særlig imponeret af Sam Solomon. Han virker som om han er dopet, han svarer med simple truismer og konserves-fraser, en enkelt gang forstår han tydeligvis ikke spørgsmålet. Så var Bat Ye’or bedre.

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Erling

Jeg er enig, heller ikke jeg er imponeret over Solomons kolossalt sort-hvide fremstilling. Vi klager ofte over de spørgsmål, der ikke bliver stillet, og her ville det have været passende at indflette noget om fortolkninger. Jeg har endnu ikke set hele forløbet, hvor Bat Ye’or er med, og måske kommer hun ind på det. Men jeg ved godt, at hovedproblemet er, at der ikke findes en kapacitet, en person eller en forsamling, der kan ændre Koranen, fordi den pr. definition ikke står til at ændre. Dog er der jo hvisse fortolkningmuligheder, men desværre kan jeg ikke se, at de ændrer… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

“Kulturberigelsen” breder sig overalt – nu kan de altså heller ikke lide at en sangerinde er lårkort, synger om at strippe (?) og hedder “Medina” ? Helt utroligt – det burde være ensbetydende med, at hele familien blev sendt hjem omgående pga. “kronisk uintegrerbarhed” – der burde fra starten foreligge en detaljeret, underskrevet kontrakt med dem, der opridsede rammerne, kravene og grænserne for disse familiers ophold i DK. Se klippet her: Her bliver chokeret Medina beskudt med æg http://www.bt.dk/kendte/her-bliver-chokeret-medina-beskudt-med-aeg ‘Det er en fucked up opførsel’, råber Medina til sit publikum, da de angriber hende med æg under lørdagens koncert i… Read more »

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Det var vel at vente.

Selv om det var synd for Medina, ville det have været en god idé, hvis hun selv havde anvendt et mere stuerent dansk, mens hun forsøger at opdrage på folk.

Magnus A
Magnus A
12 years ago

A page from Sam Solomons book Modern Day Trojan Horse below. (My comment: In any Western European country I guess it may take at least 40 years before demography (immigration and children) makes Islam a majority religion, but of course influence is something else.) —- “…the arrow of reconciling-the-hearts principle is one of the eternal miracles of the Islamic Shariah, it therefore must be used and implemented in its fullness. Saeed Al Hawee furthers the point by saying that politicians are to be favoured. In other words, politicians must be recipients of such favours so that they will be well… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Een tænker over om den borgerkrig ,der tales om i Frankrig,
kommer fordi man i Frankrig ikke er dygtige til give muslimerne
landet, som f.eks i Sverige.
Kan man ikke i Frankrig se, at landet bliver bedre at leve i, hvis det bliver muslimsk?

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Ih, det er vel nok synd for dem 🙂 http://politiken.dk/indland/article988629.ece Irak Center må tage plan B i brug Det lykkedes ikke at få ansat afviste irakiske asylansøgere i Politikens Irak Center. Pengene skal i stedet bruges til at støtte hjemsendte irakere. [ Hmmm, skal Politikens Irak Center så nedlægges? ] AF Olav Hergel Knap syv måneder efter at Politiken stiftede Irak Centeret, hvor afviste irakiske asylansøgere skulle ansættes til at udbrede viden om irakiske forhold til danskerne, må centeret nu tage plan B i brug og i stedet tilbyde 15.000 kroner til de irakere, der tvangsmæssigt må forlade Danmark. Det… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article7143840.ece 404 Error

Er den blevet censureret væk eller et forkert link?

Apropos så fjernede Ekstra Bladet idag alle kommentarer, i en artikel om invandrer unge der kastede æg efter Medina. Ritzau lyver åbenlyst om hvordan de ni Tyrkere omkom, de sagde at fem blev skudt i ryggen selvom der i den udgivne rapport kun var to. Først kommer censuren, så forsvinder sandheden, propagandaen begynder og så bliver der krig.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Hmm, den virker da her, Niels ?! Så måske har Timesonline-serveren bare været nede midlertidigt? http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article7143840.ece Eric Zemmour provokes France’s elite with claims of national decline Charles Bremner, Paris France has been thwarted in its destiny of greatness by the English and is now doomed to collapse into civil war between Christians and Muslim “barbarians”. [!!!] You might think that such a prophecy — articulated by one of the country’s top thinkers — would banish its author to the lunatic fringe. Yet Eric Zemmour is earning fame and fortune charting his country’s decline, with his latest gloomy book Mélancolie Française… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja den må have været nede, beklager

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x