8
jun
Seneste opdatering: 9/6-10 kl. 0606
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi lovede en tekstning den 3.6. Hele retssagen 52 min. kan ses her på fransk.

Jesper Langballe og generaliseringernes vederstyggelighed

Jesper Langballe ser iflg. artiklen frem til retssagen, og sørger kyndige folk for at forberede ham med de relevante historiske og religiøse baggrundsoplysninger, er scenen muligvis sat for et stykke værdifuldt folkeoplysning der ikke kommer ud ved journalisters eget initiativ. Sagen i sig selv er sigende i sin frastødende fokusering på formuleringer kontra den blodige bagvedliggende realitet æresdrab – der for bare få årtier siden var et ukendt fænomen i vores samfund – som det handler om.

Hvis nogen med forbindelser til Langballe læser dette, vil jeg stærkt opfordre til at han får dette citat med i lommen: Sunni-retsskolen shafi’i, som bl. a. Abdul Wahid Pedersen tilhører, har i vejledningen ‘Umdat al-Salik (engelsk oversættelse The Reliance of the Traveller) der af den førende sunni-autoritet al-Azhar i Cairo er godkendt som autoritativ indføring i denne retsskoles tolkning af sharia,  stadfæstet at forældre og bedsteforældre ikke er hjemfaldne til straf i islam for drab på børn, hhv. børnebørn:

“retaliation is obligatory against anyone who kills a human being purely intentionally and without right.” However, “not subject to retaliation” is “a father or mother (or their fathers or mothers) for killing their offspring, or offspring’s offspring.” (‘Umdat al-Salik o1.1-2).

Retssagen vil tilsyneladende komme til at handle om strafbare generaliseringer, men det vil utvivlsomt blive fremført at æresdrab er gamle førmoderne foreteelser der intet har at gøre med islam. Det er usandt, bl. a. retsskolevejledningen her viser at praksis bliver opretholdt i en lovreligiøs sammenhæng. Parlamentet i Jordan forkastede således en lov mod æresdrab, netop med henvisning til islam, her iflg. al-Jazeera

[…] Islamists and conservatives said the laws violated religious traditions and would destroy families and values. […] Jordan quashes ‘honour crimes’ law

Som en service til vores læsere bringer vi her den muligvis strafbare ytring (LFPC):

[…] “Selvfølgelig skulle Lars Hedegaard ikke have sagt, at der er muslimske fædre, der voldtager deres døtre, når sandheden i stedet synes at være, at de nøjes med at slå døtrene ihjel (de såkaldte æresdrab) – og i øvrigt vender det blinde øje til onklers voldtægt.”

Den sætning betyder nu, at Dansk Folkepartis folketingsmedlem, Jesper Langballe, skal en tur i retten. […] Langballe i retten for voldtægtskommentar

Gammel i Folkhemmet

Dementa 88-årige Henny från Limhamn som inte fått duschhjälp sen demensteamet i stadsdelen lades ner för ett drygt år sen har nu fått duscha. Men det är inte hemtjänsten som dushat Henny – utan det är hennes dotter Annika som fått ta saken i egna händer.Efter nästan ett års väntan-Nu har Henny fått duscha. (2009: Demensteam i Malmö läggs ned   Stadsdelens äldreomsorg är i ekonomisk kris.)

Humanismens nye underklasse

Afstanden mellem Dyvekeskolen og Skolen ved Sundet er kun 3,5 kilometer, men målt i penge og karakterer er der en verden til forskel mellem de to folkeskoler på Amager.Ifølge en opgørelse fra København Kommune koster hovedstadens dyreste folkeskoler over dobbelt så meget som de billigste per elev. De mest udgiftstunge er samtidig de skoler, der har den største koncentration af elever med indvandrerbaggrund. På Dyvekeskolen med godt 50 procent tosprogede er prisen for en elev godt 97.000 kroner om året, mens Skolen ved Sundet med knap 10 procent bruger omkring 45.000 kroner. Til de fagligt dårligste hører elever på heldagsskolerne Klostervænget, Hillerødgades og Tingbjerg, der er byens suverænt dyreste. Her er prisen omkring 150.000 kroner per elev.

Sammenligner man de to naboskolers karakterer i 9. klasse, klarer Skolen ved Sundet sig til gengæld væsentligt bedre; ikke mindst ved prøverne i dansk og matematik, hvor den typiske elev scorer over 7 i gennemsnit mod knap 4 på Dyvekeskolen…..Han [Lars Olsen] er overrasket over, at prisforskellen mellem elever alligevel er så markant. Skolelederne på Dyvekeskolen og Skolen ved Sundet er enige om forklaringen: Det skyldes primært skolernes forskellige elevsammensætning. [..]

Professor Niels Egelund fra Danmarks Pædagogiske Universitet har tidligere advaret imod, at Danmark kommer til at stå med en ny underklasse og »et enormt problem«, hvis der ikke snart bliver gjort noget alvorligt ved det lave uddannelsesniveau blandt ikke mindst tosprogede elever. »Det vil give anledning til en enorm frustration, og den frustration vil føre til mere kriminalitet«, som han siger. De dyreste skoleelever klarer sig dårligst.

“Bekvemmelighedsmuslimer”

Hvis noget ord kan kaldes en oxymoron må det vel være dette. Skal man forlade sig på at dette er et fænomen der har at gøre med et land der allerede har lagt sig fladt på maven for muslimer, og derfor kun behøver at dreje  hovedet mod Mekka, eller forekommer det mon også på vore breddegrader? Hmmmmm (LFPC).

Prisoners are converting to Islam to win benefits and gain the protection of powerful Muslim gangs inside jails, the Chief Inspector of Prisons has warned. Up to a third of Muslim prisoners adopted the religion while serving their sentence, a new report by inspectors has found. Inmates say their reasons for converting include the protection of belonging to a gang and perceived material perks offered to Muslims.

Many converts, known as ‘convenience Muslims’, admitted they changed faiths because as a Muslim they were entitled to more time outside of their cells and offered better food. Muslim prisoners are also excluded from work or education on Fridays so they can attend prayers. […] Prisoners convert to Islam to win perks and get protection from powerful Muslim gangs

Damage control

Vi skal være ‘glade’ for denne slags øjenåbnere der rammer samfundslag og miljøer der normalt er uden for rækkevidde. Jeg tænker også undertiden på hvor længe endnu man vil kunne se ubekymret sprogbrug som dette: Modeugen er rent narko-mekkaDanmark skal være spil-mekka (LFPC).

[…] “Når hun har et navn, der er så betydningsfuldt for islam, og laver en video, hvor hun viser røv til publikum, så viser hun religionen lort,” siger en 16-årig anonym dreng, som B.T. har talt med.

Medinas promotion manager, Martin Bergholt Buhl, siger til kpn.dk, at Medina, som er født Andrea Fuentealba Valbak, har taget navnet Medina af private årsager, og at det intet har med den hellige by at gøre. Navnet Medina er angiveligt ganske almindeligt i Chile, hvor sangerindens far kommer fra. […] Muslimsk vrede over Medina

Istanbul: “Hitler, vi har brug for din ånd”

Tro inte att saken med Gaza-flottan är utagerad, i alla fall inte i Turkiet. I en stor demonstration framfördes det gratulationer från en turkisk nazi-islamistgrupp och man manade fram Hitlers goda anda. Artikel om händelsen kan du läsa i The Armenian Weekly, som också publicerar ett par minst sagt besvärande bilder från demonstrationen i Istanbul. Är allt bara fejk? Det kommer man säkert att hävda, och därför bör man läsa texten  Vem gratulerar och vad säger de? Om en islamonazistisk demonstration i Istanbul.Demonstranternas hälsning till nazisterna: Bra gjort!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
M.
M.
11 years ago

Hej Steen og LFPC,

Fik denne sendt med hensyn til nødhjælpsforsyninger – kan ikke fransk, men billederne siger det hele..

I kan også bare bruge den som selvstændig postering istedet for denne i kommentarfeltet, hvis I ønsker..

M.

http://www.terredisrael.com/wordpress/?p=22059

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

Der har været meget stille om retssagen mod Wilders. Er det mon fordi anklagemyndigheden har indset de har en tabersag, eller skal de lige vente til valgtet er overstået og så mase ham flad i retsmaskineriet, i håb om at hvis man fjerner lederen, så braser organisationen sammen?. Uanset hvad man mener om Glistrup – uden anden sammenligning -, så blev sagerne mod ham ført på bekvemme tidspunkter for de etablerede partier.

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

LFPC ,hvis langballe blir doemt for at sige sandheden , er det atter en indication paa at det juridiske system er inficeret med den samme virus som massemedierne , politikerne, akademikerne og store dele af resten af samfundet……SURPRISE ! Paa en eller anden maade er det aller mest traumatisk at indse at nettop det juridiske system ogsaa har et kraftigt PC-bias… Mon ikke Dommerne idag spiller den samme rolle som fortidens praestestand , de opfattes som dem der giver en slags mystisk legitimitet til “systemet”… ? Vi er alle bange for at se dette i oejnene… fordi vi er bange… Read more »

PBr.
PBr.
11 years ago

Lang tradition for overbærende, selvydmygende adfærd i frankrig.

http://www.youtube.com/watch?v=WP1CFbYY_CE

Morten - - -
11 years ago

Vurdering:

Langballes udtalelse er ikke strafbar på grund af formuleringen: “at der er muslimske fædre”. Det bliver ikke svært at føre bevis for, at det er der selvfølgelig. Skønt ikke kun indenfor islam, kan man anføre. Men så må man lade sig nøje med at kunne gøre den indvending. En dom over modparten på den baggrund bør man ikke kunne forvente.

– – –

LFPC
11 years ago
Reply to  Morten - - -

En absolut lægmandsvurdering: Hvis “de” refererer til “at der er muslimske fædre” er der, som du skriver, belæg for det. Så er det ikke en generaliserende ytring, men konstatering af kendsgerninger. Hvis han bliver dømt for at ytre denne banale sandhed – himlen hjælpe os. Jeg vægrer mig ved at tro dette kunne være en mulighed. Generalisering bliver det kun hvis det kan dokumenteres at “de” ikke refererer til delmængden af muslimer i “der er muslimske fædre”, men til alle (mandlige) muslimer. Og ja, der er folk i andre kulturer der gør det samme, men næppe nogen der fastholder berettigelsen… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  LFPC

Langballe burde – hvis han ikke allerede har den – tillægge sig denne bog og sende den til sin forsvarer:

http://www.amazon.de/Hell-Back-Overseas-Studies-Decolonization/dp/0803213565/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=books-intl-de&qid=1276024035&sr=8-3

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  LFPC

Rent sprogligt mener jeg sagtens, at Langballes ord kan forsvares. Han ved jo godt, at det ikke er alle muslimer, der voldtager deres døtre, og han har udtrykt sig på et almindeligt dansk. Jeg ved ikke, om der også i den forbindelse er sket en glidning i sproget, men i så fald må Langballe da i det mindste have en aldersmæssig fordel. Han taler jo heller ikke om bjørnetjenester, når han mener en stor tjeneste. Langballe har en fin sprogfornenmmelse, der om kan ikke herske tvivl, og så er han forøvrigt meget belæst. Jeg blev imponeret over hans store biografi… Read more »

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Skulle det gå så galt, at Langballe dømmes, håber jeg, at det udvirker, at “racisme-paragraffen” får dødsstødet. Det martyrium vil han måske ligefrem gerne tage på sig ? Han behøver vel strengt taget ikke en ren straffeattest – eller ?

– – –

LFPC
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Hvis anstødsstenen virkelig er det citat som jeg gengiver fra JP, og han dømmes for det, vil det være et totalt moralsk nederlag for det danske demokrati. Når vi her og andre steder taler om truslen mod ytringsfriheden gennem hate speech-lovgivning osv. plejer jeg at være nogenlunde fortrøstningsfuld, dels fordi det er en falliterklæring for den lovgivningsmagt der indfører det, dels fordi sådan en lovgivning også må blive sårbar over for grænseafprøvning og organiseret civil ulydighed. Kan lovgivningsmagten bevare sin legitimitet hvis sådanne paragraffer systematisk bliver brudt i trods, eller ender den (med et udtryk fra en anden tid) med… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  LFPC

LDPC jeg er enig i dine betragtninger.

Der er en artikel om sagen i JP i dag, hvor Snaphanen nævnes. Da jeg læste den, tænkte jeg, at det måske kunne være en god idé at indsamle dokumentationsmateriale om voldtægter og mord i muslimske familier og sende det til Langballe.

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg tror som nævnt, at Langballe frikendes. På godt og ondt. – Fordi det sandsynligvis betyder, at vores hængeparti med “racisme-paragraffen” fortsætter …

– – –

Nils
Nils
11 years ago

Bare til orientering, så blev den unge pige, Bea, ikke stenet i pedersensk forstand. Jeg synes, det er helt overflødigt at føje ekstra påhit til den historie, da den er grum nok i sig selv.

Morten - - -
11 years ago

“Bekvemmelighedsmuslimer” er en glimrende betegnelse for et fænomen, vi også ser her. Endnu flere, end de, der konverterer, er imidlertid de, der sympatiserer – af bekvemmelighed. Det er et ubehageligt fænomen at være vidne til, men ret almindeligt i folkeskoleklasser samt i visse kvarterer.

Spis vandgrød (laves på byg), saml flasker, puds sko – men sæt ikke dit barn i en folkeskole!

– – –

Nils
Nils
11 years ago

Apropos Medina og jihadisterne – hvor er åndssvageforsorgen når vi har brug for den?

Engang var det meget populært at betrække møbler med såkaldt uopskåret mekka, så omfanget af danskernes helligbrøde gennem tiden må være betragtelig. Røv efter røv efter røv i milliontal har sænket sig ned over det allerhelligste. Jeg ved ikke, hvordan det er i dag, men ethvert oplyst hjem burde egentlig have mindst en enkelt stol betrukket med mekka, så man på daglig basis kan begå helligbrøde mod idiotien.

Værsgo at sidde ned hr. imam.

JensH
JensH
11 years ago

@steen Jeg ved ikke om denne lille historie fra Sverige (endnu) har været oppe herinde på Snaphanen?? Men i så fald så må du tilgive mig at jeg remser den op igen. Det er virkelig uhyggeligt sådan som det står til hinsidan. Ud over historien indeholder en af de efterhånden dagligdags tragdier i multikulturens Sverige, (men dog første gang jeg ligefrem har hørt om stening af en kvinde derovre), så fortæller den også historien om at de venstre-ekstreme er parat til at myrde politiske modstandrere, og politiet er åbenbart magtesløst overfor denne røde terror: “En 16-årig svensk flicka mördades brutalt… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Prudentius “Alt dette for at holde Titanic flydende.” Nu vi taler om desperate forsøg på at holde Titanic flydende. Københavns Kommune via satspuljemidlerne fået 28 mio skattekroner til deres projekt “sikker by”. Men hvad angår pengenes anvendelse er dog et lille håb for os hårdt prøvede skatteydere: “En af de kommende opgaver for Center for Sikker By er desuden at danne sig et bedre overblik over, hvad der virker ude i virkeligheden. Vi har aktiviteter for 210 mio. kroner i kommunen i dag på det kriminalpræventive område. Der er et stort virvar af projekter, især på Nørrebro, og der er… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…Danmark kommer til at stå med en ny underklasse og »et enormt problem«, hvis der ikke snart bliver gjort noget alvorligt ved det lave uddannelsesniveau blandt ikke mindst tosprogede elever. »Det vil give anledning til en enorm frustration, og den frustration vil føre til mere kriminalitet«, som han siger…’ Selvfølgelig, men ikke primært af traditionelle arbejdsmarkeds-sociale årsager, men i enestående grad af kulturelt-suprematistiske årsager. Rigtige muslimske drenge er fødte til at blive bosser, når de bliver store – bosser bestiller ikke noget, men sætter andre i arbejde, så de kan tjene penge hjem til bosserne. Det er derfor en kæmpeskuffelse… Read more »

Erling
Erling
11 years ago
Reply to  Emeritus

Der er en kostelig anekdote i Infidel, hvor en ung somalier forklarer hvorfor han ikke har noget arbejde. Det er hollændernes skyld. De håner ham ved kun at tilbyde lortejobs som f.eks. buschauffør, og den slags er naturligvis udelukket. Han vil være pilot eller advokat. “Men du har jo ikke nogen uddannelse,” indvender Ayaan. Dette er også hollændernes skyld. Europæerne koloniserede jo i sin tid Somalia og ergo skylder de ham et job som pilot.

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
11 years ago

Jag mår illa av det jag ser. Jag mår fysiskt illa och önskade att jag slapp leva i Neuropa. Och trots det är jag tacksam för informationen. Det går inte att blunda ens när illamåendet sköljer över en.

Jutta
Jutta
11 years ago

OT
Kurt Westergaards afskedstegning efter 25 aars samarbeijde med Jyllandsposten:

http://www.galleri-draupner.dk/default.asp?id=197

Vivian
Vivian
11 years ago

Prudentius: “Alt dette for at holde Titanic flydende.”

Netop, der er hvad man bruger plaged danske skattebetaleres penge til, til ingen nytte.

En ringe trøst er, at hvis Islam, som de har agt, tilraner sig magten i Danmark/EU, er det ett fallitbo, de bliver herrer over.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Den eneste effektive håndtering af tilvandrede voldtægtsmænd, stenkastere osv er ofte anført bl.a. på denne blog:

En passende fængselsstraf, gerne kortere end i dag, men på “vand og brød” og uden farve-TV og motionsrum, og derpå udvisning=hjemsendelse. Hvis udrejse ikke umiddelbart kan gennemføres, da ophold i en udrejselejr uden udgang til Danmark, men fuld frihed til at forlade landet, indtil udrejse sker.

Evt. indvendinger fra diverse menneskeretsorganer besvares med at korrigere de forpligtelser, som velmenende politikere har pålagt landet i tidligere tider.

For den enkelte borger er dette så let som at sætte et kryds på en stemmeseddel.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Gunnar – jeg tror, at vores straffesystem skulle ændres sådan, så en dom kan være tidsubestemt og løsladelse bliver gjort betinget af en eksamen. Beskeden skal være: “Du kommer fri, når du har taget en 10. klasse/Studentereskamen/HF”. Ed en tyme føer.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Medina må ikke hedde Medina som kunstnernavn. Jeg kan rigtig godt li’ hendes musik. Men nu har unge muslimske mørkemænd fundet på at det er helligbrøde at hedde Medina, hvilket er samme navn som profeten Muhammeds stad i Saudi Arabien. Det er det næste skridt, nemlig at gøre danske sangerinder fredløse, og tilføje flere sorte pletter på Danmarkskortet, hvor dansk underholdning mildest talt besværliggøres. I yderste konsekvens er musik forbudt i islam, undtagen martyrsange. Medina = Asma bint Marwan. Unge 2.eller 3.generationsindvandrerknægte som kaster æg eller sten hvorend Medina optræder er nok til at ødelægge Medinas sangkarriere. Hvis det stod… Read more »

Prudentius
11 years ago
Reply to  HelgeD-H

Det er gået op for mig at muslimer næsten er ligegyldige.

De er voldelige ja og de tror på noget som er så grusomt og latterligt at ens forstand slet ikke kan følge med, men…

Det er “os” der lader dem slippe afsted med det, os der lader dem bygge deres kolonier, os der ikke lader dem betale prisen for deres opførsel, herhjemme som ude i den stur, stur verden.

Muslimerne er en enorm gruppe af forvoksede groteske børn ingen har sagt fra overfor. Endnu!

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Prudentius

@ Prudentius Du er inde på noget af det rigtige … Og konsekvensen af det er, at vi må tage ansvaret for at løse de problemer, vi har med kolonisterne, på os. Vi KAN ikke bede dem om at løse de problemer, vi har med dem. Vi er de voksne, og vi skal udvise lederskab. Men da vi er i kulturel krise, og ikke engang selv formår at bebo vores land på en bæredygtig måde, der giver os sindsro – så magter vi det i øjeblikket ikke. Derfor optræder vi fejt og kværulerer. Vi skal gøre noget, så vi atter… Read more »

Prudentius
11 years ago

“…hvis der ikke snart bliver gjort noget alvorligt…”

Man trækker på smilebåndet, jeg gør ihvertfald.

Pointen i denne udmelding er selvfølgelig at vi nu for 117 gang må haste til med flere penge og flere og flere og flere…

Alt dette for at holde Titanic flydende.

Alt dette til mennesker vi intet skylder.

Slyrgraff
Slyrgraff
11 years ago

En tidligere undervisningsminister var inde på løsningen: “Det alle ikke kan lære, skal ingen lære” Så bevarer vi sammenhængskraften i samfundet, og alle bliver lykkelige.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Slyrgraff

Citatet er blevet tilskrevet Ritt B. Der er bare et problem: Hun har aldrig sagt det.

JP havde en artikel om historien bag dette “citat” for et par år siden.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Victor

Men så sagde hun vist nok noget, der mindede kraftigt om det –
og folkeskolen blev i hvert fald i den grad omlagt i hendes “ånd” 😉

OT. Brækkende nyheder:

ttp://politiken.dk/politik/article989856.ece

Rigsadvokat vil føre straffesag mod Jesper Langballe i racismesag
Rigsadvokat vil ophæve DF’s Jesper Langballes immunitet.

———————————————————————————————————–

For at sige det, som enhver, der har gidet at sætte sig ordentligt ind i tingene,
allerede vidste i forvejen ?!?! Mageløst! Man skulle tro, at de havde vigtige
ting at tage sig til, ikke?

EH
EH
11 years ago

Rascistisk voldtægt

Denne mand bringer det værste frem i mig. Jeg må hellere stoppe her.

JensH
JensH
11 years ago

Nu vi er ved de Vest-Europæiske retsstaters kvaler med ‘fredens religion’, så er fængselsvæsnet i UK gået hen og blevet bange for, at hvis man udviser de forkeret ‘attityder’ eller ‘holdninger’ overfor muslimske indsatte, så vil det i sig selv skabe ‘radikalisering’. The chief inspector of prisons udtaler: “Dame Anne Owers says the treatment of the RAPIDLY GROWING population of Muslim prisoners as potential or actual extremists is prevalent throughout the prison system despite the fact that fewer than 1% are in prison for terrorist-related offences.” http://www.guardian.co.uk/society/2010/jun/08/muslim-prisoners-potential-terrorists Dog skal det siges, at “The UK Border Agency ” nu i det… Read more »

EH
EH
11 years ago

Niels Egelund har formentlig ret hvad angår fremtidsudsigterne for disse svage børn. Men hans løsningsmodel om at tage ved lære af de muslimske friskoler er lige så naiv en betragtning, som jeg havde forventet ville komme fra en professor på Danmarks Pædagoiske Universitet, desværre. Jeg er muligvis for hård i min bedømmelse af disse skoler, men jeg har altså ikke for fem øre tillid til dem eller deres resultater. Det ser ikke alt for lyst for Danmark. Et stigende antal unge, dårligt udrustet til det videnssamfund som de skal fungere i og videreføre. Psykologen Helmuth Nyborg udtalte sig om dette… Read more »

Peter Krogsten
Peter Krogsten
11 years ago
Reply to  EH

Man skulle lytte lidt til Lone Nørgaard. Ved et foredrag i forbindelse med Grundlovsforeningen Dansk Kulturs generalforsamling, sagde hun ligeud, at den største hæmsko for en retablering af den danske folkeskole er Danmarks Pædagogiske Universitet, der tidligere hed Danmarks Lærerhøjskole. Her spilles der hasard med Danmarks fremtid, og jo før det lukkes jo bedre.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Nå, det var Medinas navn “kulturberigerne” havde noget imod – mageløst! Gad vide, om man skulle gå til numerolog snart … 😀 ( Medina hed Andrea tidligere ) http://www.bt.dk/kendte/ret-dit-navn Vrede unge til Medina: ‘Ret dit navn’ LISBETH KJÆR LARSEN | JAMES KRISTOFFER MILES (BT-JKM) | JAN LAURIDTSEN – Tirsdag den 8. juni 2010, 07:53 Strip, dans og erotiske tekster sammen med navnet på profent Muhammeds sidste hvilested Medina. Det er ikke en cocktail som 15-20 unge andengenerations invandrere synes godt om. Det var angiveligt derfor, at de selvsamme unge kastede æg efter den platinsælgende popstjerne under en koncert i Ishøj… Read more »

Pernille
Pernille
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Men det har intet med islam at gøre. Vi ved jo alle, at disse lystige, unge spilopmagere – med smukke brune øjne og mørk hud – der ind imellem brænder en børnehave ned og kaster lidt sten efter politi og brandvæsen, ikke er spor religiøse.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Pernille

Nej, det har INTET med islam at gøre – HOST, HOST! – det er som bekendt, fordi alle danskere
er frådende racister, der konstant sårer de hypersarte muslimers følelser 😀

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Politiken lister rundt om den varme grød – glemmer at fortælle direkte om, HVEM der kastede med æg mod Medina. http://ibyen.dk/musik/article989723.ece »Hvorfor græder Medina?« Den populære sangerinde aflyser ikke koncerter trods ægkast i weekenden. Anders Hjort Af Anders Hjort Værnedamsvej, København, mandag eftermiddag. En far står med sine to små børn og kigger på en spiseseddel for B.T. Børnene er store fans af den dansk-chilenske klubdronning, så de har svært ved at forstå, hvorfor der på spisesedlen står ’15-20 unge angreb Medina med æg’. »Hvorfor græder Medina?«, spørger det ene barn så sin far, der ikke lige kan finde et… Read more »

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Politiken prioriterer bare, så det for sagen irrelevante ikke optager kostbar spalteplads. Og som Amila Bosnae engang skrev til mig: Det handler jo om dét, der bliver gjort – ikke om hvem, der gør det 🙂

Og: Det her drejer sig IKKE om hudfarve, som Østjyllands Politi vredt konstaterede, da de afviste daværende justitsminister Lene Espersens bøn om, at de skulle registrere etnicitet hos lovovertrædere. Ak ja. Svage, svage Lene. Stakkels, stakkels Lene …

– – –

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x