8
jun
Seneste opdatering: 9/6-10 kl. 2356
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fotografer skal ikke referere, så man må lige venter til der en eller flere artikler om aftenes møde i Trykkefrihedsselskabet med Kim Møller, Uriasposten og komikerne og debattørerne Farshad Kholghi og Omar Marzouk. Politiken var tilstede. Derfor blot  et par almene strøtanker om emnet. (fotos kan klikkes til helskærm)

Dagens trusler går fra trivielle bagateller til helt seriøse dødstrusler. Når man har været i lokale med Hirsi Ali, Wilders, Westergaard,Sam Solomon og Gregorius Neckshot, set sikkerhedsforanstaltnigerne, bombehundene, røngtengennemlysningerne og body guards, er man klar over, at det er dødsens alvor for dem i forreste række. Så alvorligt at jeg lige springer mine egne erfaringer over, få og små som de er. (Farshad Kholghi, mobilvideo. Den distræte fotograf har en finger over mikrofonen mellem minut 3:36 og 5:40, men vi vælger at bruge den allligevel.)

Få ønsker den trusselskultur, men ingen der  ytrer sig offentligt, undgår den. Det er når Kim Møller og Farshad Kholghi bliver truet ud af Nørrebro, når Møller og Hege Storhaug overfaldes, et vist Radikalt partimedlem, der reagerede på invitationen til aftenes debat, ved at føje nye intimideringer mod Kim Møller, til dem hun allerede har brugt tre år på. Det er når DR og TV 2 bliver truet på Nørrebro. Når AFA  kun vil have de Radikale venner som vidner ved Brorsonskirken. Når vores svenske kronikør, må skrive under pseudonym på grund af sit sjældne navn, attentatet på minister Rikke Hvilshøjs bolig, der i realiteten jog hende ud af politik, et bombeattentat på en svensk dommer og drabet for nylig på en belgisk. Også de politiske mord i Sverige og Holland hører til i den tunge ende. Det er en pest man må leve med, hvis man overhovedet vil åbne munden. Det kunne være interessant at se en statistik over, hvem der bliver mest truet af hvem. Som én bemærkede, under den kolde krig hadede folk af et sandt hjerte, men truslerne var uhyre få. De er tilkommet  med årene, og lad os bare sige det – med tilkomsten af kulturer, der ikke er dialogorienterede magtkulturer hvor den største kanon bestemmer dagsordenen. Derfor er ordet “dialog” også blevet en karrikatur af sig selv. Vi har kun fornnemmelser at gå efter. Mange af trådene samles på nettet i et mønster, vi ikke drømte om for 20 år siden. Nettet er en gave i oplysningen tjeneste, og samtidigt en nådesløs eksponering af de laveste menneskelige tilbøjeligheder, og en legeplads for enhver verbalterrorist. Aldrig havde vi troet, vi skulle komme så tæt på folk, vi gerne havde været foruden.

Den stærkt troende Omar Marzouk visse pointer, selvom han skøjtede let hen over trusler som han og ligesindede næppe mærker meget til. Jeg kan ikke selv frigøre mig for den generende association, at sidste jeg så ham underholde, var til Islamofobikonferencen i Bella Centret foråret 2006, hvor enhver fjende af det frie ord var samlet af Islam Channel for at punke Danmark og Jyllands Posten, og trygle og true om kammertonen. Et pompøst og eller helt humorforladt arrangement, jeg overværede ved en ren tilfældighed, og første gang jeg opdagende hvor hurtigt mine blogfotos kunne gå verden rundt. Den saudiske kulturminister, Ken Livingstone, Yvonne Ridley og vores hjemlige Abu Laban, Bæk Simonsen, Kamal Qureshi og Tøger Seidenfaden. Jeg ville ikke have lånt mit gode navn til det foretagende. Det var der desværre ikke så få, der ville. Det var en skammens dag, og Marzouk var deres allierede. Men han virker som da som en flinker fyr, man bare er helt uenig med, bortset fra at han skal have lov til at mene det han gør, uden at blive truet. Han er nu nok ikke den mest udsatte. – Alle tre oplæg, 42 minutter, MP 3.

Trusselskulturen til debat

Her er fyldt til sidste plads, og også Politiken i egenskab af journalist Tarek Omar og medfølgende fotograf har fundet vej til Strandgade. Emnet for aftenens debatmøde i Trykkefrihedsselskabet er alvorligt nok: For er niveauet for trusler mod debattører ikke steget i den offentlige debat? Det er det, vi blandt andet skal undersøge denne aften. Og egentlig skulle der have været fire paneldeltagere, istedet for de tre, der er endt med at have fået plads ved bordet i Forfatterforeningens fornemme sal: Komiker Omar Marzouk, kommentator og skuespiller Farshad Kholghi samt Kim Møller, der er historiker og blogger af den uhyre læste blog, Uriasposten. Helle Merete Brix

Farvel, Kurt – og tak!

Tegningen er Kurt Westergaards sidste på Jyllands-Posten ! Hvilket ubetinget vil give den særstatus. Galleri Draupners vurdering af tegningen: En klassiker fra Kurts hånd – en tegning der fortæller alt. Internationale symboler med Don Quijote, Kurt selv. Den islamiske ½ måne – der bider sig selv så det bløder. Bomben, den spidse pen og blokken (lanse og skjold). Æslet der bærer den tunge byrde… ytringsfriheden. Den seje aldrende gæve jyde, der stadig kæmper for det vi alle har så kært… ytringsfriheden. En afskedssalut med format – fra en mand med format ! Byd på tegningen hos Galleri Draupners onlineauktion. (maj 2008: Kurt Westergaard får Sappho-prisen)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] sandheden var en helt anden. Debatmødet blev ikke aflyst. Trykkefrihedsselskabet havde derimod smidt Margrethe Monika S. Hansen ud af debatpanelet. […]

.
.
11 years ago

Det er en lise, at Snaphanen har en strammere moderationspolitik end Uriasposten, så man undgår underlødige typer som Christian Rask. Jeg mener allerede, at vedkommende har fået for lang snor, da vedkommende debatterer på skrømt.

LFPC
11 years ago
Reply to  .

Det kan ikke undgå at være damned if you do, damned if you don’t. Kim Møller bliver på den ene side udskammet for sin mangel på moderation når det er opportunt for hans modstandere. På den anden side så vi så i går her en Michael Larsen, formentlig en hangaround til “Christian Skov”, komme med en kommentar om at vi kun ville have kommentarer fra dem der er enige. Man må bruge moderation med forsigtighed, og for mit vedkommende handler det bl. a. om personer der er kendt for at obstruere og sabotere debatter, eller som “Skov” her der benytter… Read more »

Christian Rask
11 years ago

Jeg skal ellers love for, at adjektiverne flyver omkring herinde. Bjovulf er klogere end dem der er uenige, selv Dansk Sprognævn som er udnævnt til at varetage det danske sprogs norm på vegne af os alle sammen. Bjovulf har vist et personligt udestående med den danske journaliststand også, og noget der skulle hedde “PK” og noget med nogle “gamle Morten Kjærum-dage”. Det må Bjovulf selv ligge og rode med. Bjovulf tror åbenbart også at han er den mest veluddannede herinde, og tøver ikke med at trække elite-kortet overfor os andre, samtidig med at han helt selvmodsigende beskylder os for at… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Christian Rask

Tja, det var såmænd bare en parodi på den nedladende facon, som du og dine frelste venner ofte fører jer frem med over for visse andre danskere, nemlig de, der skal bære byrderne, for at du og de andre “ridefogeder” kan dyrke jeres åh-så-fine menneskesyn for fuld skrue på deres bekostning. Du må sandelig meget undskylde, at den pointe helt gik hen over hovedet på dig, Christian 😉 Jeg må så sørge for at skære det mere ud i pap, næste gang du har brug for lidt oplysning. Ja, det gør de nemlig ( adjektiverne), og i modsætning til dig,… Read more »

annonym
annonym
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“Nu skal de ghm. også have støttepædagog :D”

Staveplade er nok mere passende. Men det er nok heller ikke PC. Hvad med communication board?

bl
bl
11 years ago
Reply to  Christian Rask

“indførte ordet anstændighed” Damn, if I had known that. Ha, ha, ha, aarrgh. Host, host. Jeg fik næsten kagekrummen galt i halsen ved mit gamle, pæne, gulbrune kakkel-kaffebord 😉 Nu ved jeg så endelig, hvem der indførte newspeak på definitionen af netop “anstændighed”. Man bli’r jo helt rørstrømsk af bare tanken af så megen godhed. Tak, troll, tak, vil tage dig med i min aftenbøn. De har øjne, men vil ikke se, de har øren, men vil ikke høre. Hvis ikke bjerget kommer til Shansen, må Shansen komme til bjerget. Så er der bare tilbage at istemme: alle gode gaver,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  bl

Ja, jeg måtte også lige pudse mine briller en ekstra gang,
da jeg læste netop den linje – hehe.

Gad vide, om hun også dyrker sort magi eller Voodoo og på den måde
helt har taget magten over hans hjerne?

LFPC
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Citater som dette, eller den om “velanskreven blogger” taler for sig selv. Vi taler om folk med hvem ingen ‘dialog’ er mulig. Hvor vores side tager udgangspunkt i fænomener i virkelighedens verden, handler deres om budbringernes angivelige uanstændighed. Helt konkret er der en massiv enighed om at imødegå Uriaspostens gennemslagskraft ved at prøve at beklikke Kim Møllers hæderlighed – ikke ved at gendrive de facts der fremlægges af ham. Ikke tale om at Snaphanen skal bruges til denne mudderkastning.

LFPC
11 years ago

“Christian Rask” ved godt at stalkeren Monika Hansen er langt, langt under hans eget niveau, og ikke på nogen måde kan kaldes “journalist”. Han ved godt at vi også ved det. Han ved også godt at vi ved at han ved det. Osv. “Christian Rask” ved også godt at redaktionel virksomhed / moderationspolitik intet har med censur eller ytringsfrihed at gøre – ellers ville aviser krænke sidstnævnte hver gang de ikke trykte et tilsendt læserbrev. Han ved godt at vi også ved det. Han ved godt at vi ved at han også ved det. Osv. Eller sagt med andre ord:… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Rettelse : ” selv om der ikke var noget verbum!” -> “selv om det ikke direkte var knyttet til verbum eller et adjektiv!”

Christian Rask
11 years ago

Kære “Bjovulf” Hvor er det dog på én gang karakteristisk og afslørende at se, hvordan du forsøger at puste dig op og gemme dig bag sådan en omgang pseudointellektuel snak om stavning og syntaks, når du ikke formår at levere dokumentation for dine og dine liges påstande. Et godt råd: Når man forsøger at belære andre om vort modersmål, så bør man nok forsøge ikke at udstille sin egen uvidenhed om det. Brugen af nogen og nogle er dokumenteret af Dansk Sprognævn på sproget.dk, hvor det fremgår at hvis man kan kan indsætte “nogen som helst” så bruges “nogen” og… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Christian Rask

Jeg skal sgu da ikke fremlægge nogle som helst beviser for dig, din uvidende tumbe – de er allerede fremlagt på Uriasposten over flere omgange. Find dem dog selv, mand – er du ikke journalist? Det påstår du jo ellers 😀 At du åbenbart ikke kender Monika & co. så godt, som du selv tror, det er så dit problem. Det er sandeligt nogle “interessante” mennesker, du omgås. Jeg har i øvrigt set hendes navn stavet med “c” adskillige gange, så jeg huskede altså bare galt i farten. Nu er det så rettet. Nej, det er lige præcis DIN opførsel,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Christian Rask

Ja, der var da nogle smuttere i farten, hvilket jeg også selv til dels gjorde opmærksom på. Forskellen er så bare, at jeg godt ved det 😀 – du anede ikke de der ting, før jeg fortalte dig dem. Og så var det et HASTIGT skrevet BLOG-indlæg, skrevet i irritation over dit ubehjælpsomme ævl og idiotiske påstande – IKKE en officiel artikel i en netavis, hvor man må forvente mere. Rigtigt flot at du kunne finde et manglende punktum og en smuttet accent ecu. Det går sandeligt fremad for dig – der er håb forude trods alt. “Og det hedder… Read more »

Michael Larsen
Michael Larsen
11 years ago

der er så små stavefejl i det foregående indlæg men ret dem bare, det er helt ok med mig, og hvis du får det bedre så gør det endelig.

Michael Larsen
Michael Larsen
11 years ago

Bjovulf, du er da dygtig, du kan både stave og svine folk til. Det er da gode egenskaber at have. Men det er jo osse så nemt når man gemmer sig bag nicks og lingende. Gad vidst om man må skrive “osse” eller nicks. Kan man intet andet så kan man latterliggøre folks evne til at stave. Du er en rigtig dygtig én er du.

Christian Rask
11 years ago

Jeg vil endnu en gang lykønske dig med din evne til at slynge om dig med fornærmelser i stedet for at holde dig til sagen. Hvis det ikke er kotyme at offentliggøre folks privatadresser eller telefonnumre på blogs, hvorfor ligger de så og flyder på Kim Møllers egen blog? På trods af, at han i går udbreder sig helligt om, at han skam ikke tillader den slags i sin blog, så må han jo alligevel indrømme i dag at have oplyst en del af Margrethe S. Hansens adresse – der i modsætning til hans egen var så hemmelig at han… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Christian Rask

Bare for en ordens skyld – det staves faktisk “kutyme”! – i modsætning til “kostume” – SELV om de kommer af det samme ord. Tja, så fik Hr. “Journalisten” også lært lidt dansk i dag 😉 Måske burde du også overveje at lære at sætte kommaer? Din artikel ligefrem skriger på dem 😀 Nu var pointen jo, at de først kom på hans blog efter at Monica & co under diverse aliaser havde chikaneret ham på det groveste og mest svinske i månedsvis. Beviserne med IP-adreser mv. er skam fremlagt adskillige gange – du må altså selv til at lave… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“nogen” hedder endvidere “nogle” i flertal – ja, den dansk er skam en svær en 😀

Bare sig til, hvis du også vil have gode råd om “ligge” vs. “lægge” & “synes” vs. “syntes” mv. –
du virker som typen, der også har problemer på det felt. Måske fordi for meget af tiden i skolen
blev brugt sammen med rundkredspædagogerne? Man kan spotte jeres type på lang afstand.

Ak, ja – enhver storbytosse kan åbenbart kalde sig “journalist” nutildags, hva’? ;D

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“IP-adresser” og “mange gange” skulle det naturligvis have været – forskellen er, at jeg godt VED det,
og indrømmer det 😀 Det går sgu desværre lidt for hurtigt af og til, især når uvidende, lavtuddannede
“journalist”-fjolser som dig virkelig pisser mig af.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Christian Rask

Christian

“Selvfølgelig vil vi ikke hjælpe nogen på vej..”

Hvem er “vi”?

Christian Rask
11 years ago
Reply to  Liva

Kære Liva,

“Vi” er Netavisen P77, som jeg skriver på vegne af. Du kan finde os på http://P77.dk.

På Netavisen P77 bryder vi os ikke om, at man uimodsagt viderebringer usande påstande om andre, sådan som “Bjovulf” gør her og Kim Møller gjorde forleden i Trykkefrihedsselskabet.

Christian Rask
11 years ago

Det var da sjovt, som du kan slynge om sig med de mest herlige øgenavne. Men igen er det jo bare slag i luften. Og din sprogbrug med ord som “journalisttåber”, “barnagtig”, “selvbestaltet elite” viser sådan set tydeligt hvem der har travlt med at slynge ting ud mod andre her. Vær venlig at redegøre for, hvor vores journalist SHansen skulle have deltaget i personlig forfølgelse og påstande om druk eller vold mod børn som du siger? Eller kaldt Møller for pædofil som han slyngede ud i går? Eller har skrevet på Jyske Vestkysten? Eller ringet til nogen på deres arbejdsplads?… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Christian Rask

Siger “en sørgelig omgang klynkesuppe at byde på, om at nogen havde kommet lort på hans hoved”, “ubetydelighedens lille stærekasse” & “Offerrollen klang hult i betragtning af, at denne mand siden 2003 skabt en tilstedeværelse ved at fremelske underlødig landsbymobning af andre i sin blog. Klakørerne klappede troskyldigt, men eftersmagen hang fladt i svælget som en gammel ølsjat.” dig mon noget? Ja, men du misser helt pointen – det er ikke kutyme at offentliggøre folks privatadresser eller telefonnumre på blogs – eller for den sags skyld i avisartikler – især ikke, når det er sagen FULDSTÆNDIGT uvedkommende. At man så… Read more »

Christian Rask
11 years ago

Jaså. Man må godt være uenig, men kun på en måde der underholder og behager selskabet. Tja sådan er det også i Nordkorea og det gamle Sovjet. Lidt langt fra det demokrati og den Trykkefrihed I ellers besynger så højt, når snakken går på Islam og den slags. Jeg har ikke nogen forhistorie med bloggermiljøet overhovedet, men konstaterer at der er spillet beskidt i Trykkefrihedsselskabet for ikke at få en blogger med, ved at kalde offentlige adresser for hemmelige og hvad ved jeg. Det var ærgerligt, for jeg kunne se at mange på begge sider havde set frem til en… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Christian Rask

Nå, er Tosse-Monica nu også blevet journalist ? 😀 Den var sgu ny – men hvad, det er vel heller ikke en beskyttet titel? Du behøver ikke at være skuffet – vi overlever skam fint uden dine forudsigelige, virkelighedsfjerne, forudindtagede og komplet ligegyldige artikler. Folk som flest er da for længst holdt op med at tage jeres intetsigende skriblerier seriøst. Kim gør et stort stykke arbejde med at fortælle sandheden om, hvad der foregår mht. “kulturberigelsen” og mediernes bevidstløse leflen for den. Det kan frelste folk med det “rette” menneskesyn som den binderadigale Monica Solvej Hansen og Carl Erik Zølck… Read more »

Michael Larsen
Michael Larsen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Sandheden som Kim Møller ser den. Er det mere sandhed når Kim Møller skrive noget end når enhver anden skriver. Deter vel kun et spørgsmål om at tro og ikke tro.

Christian Rask
11 years ago

Efter at Kim Møller og Trykkefrihedsselskabet havde skuffet manges forventning om en god og levende debat med Margrethe S. Hansen, og sørget for at Kim Møller kunne tale uimodsagt, må det konstateres at Kim Møller med sit indlæg for alvor har gravet sig ned i ubetydelighedens lille stærekasse. I stedet for de reelle trusler om død og vold mod sin person, familie og venner som andre oplever, havde Kim Møller kun en sørgelig omgang klynkesuppe at byde på, om at nogen havde kommet lort på hans hoved og den slags, som alle der træder frem på nettet må stå model… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Christian Rask

Bare lige inden du kommer for godt i gang: Vores moderationspolitik her på Snaphanen er betydeligt mere restriktiv end på Uriasposten. Keder du os – synes vi du er for klam at have hængende her – ned i spamfilteret ryger du. Du er velkommen til at deltage og være uenig, men denne her facon vil nok gøre dit ophold her kort.

Reality check: Kim Møller er alt andet end ubetydelig. Den energi som diverse stalkere og loonier tildeler ham dementerer dette på en daglig basis.

Michael Larsen
Michael Larsen
11 years ago
Reply to  LFPC

Ja debat er som sagt godt så længe du er enig med os! Hvis ikke så ryger du ud. Det er ikke debat

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Christian Rask

Journalist ?!?!? Du laver da sjov, ikke, Christian? 😀 Med så ringe og barnagtig en formuleringsevne, så ser det godt nok endnu “sortere” ud for vores journaliststand, end jeg gik og regnede med – og mine forventninger til vore “kære”, skrivende gloriepudsere og verdensfrelsere var nu ellers ikke særligt høje i forvejen. Hvornår fanden kommer I frelste journalisttåber dog en tur ud i virkeligheden og taler med helt almindelige mennesker om tingenes sande tilstand ? – helst uden at nedgøre dem, hvis de ikke har en uddannelse så fin og lang som jeres mellemlange, som jo alligevel ikke er noget… Read more »

annonym
annonym
11 years ago

via shappo..

Det kan godt være, at årsagen til OMs joke med twin towers er at folk griner og, at den dermed udløser betaling. Men det kan jo ikke være ukendt for OM, at effekten af joken også er en legitimering af islamiske terror.

Så man kan ondskabsfuldt sige at OM opnår to “gode” ting, honorar og legitimering af islam.

Og det pynter ikke, at han måske vil påstå det sidste ikke er tilsigtet. Han tager det jo gladeligt med i købet.

Liva
Liva
11 years ago

Kholghi gør det rigtig godt i det oplæg han holder på mødet. Vi har som demokratiske borgere pligt til at debattere og give vores mening til kende. Også når det gælder religion og indvandring. Naturligvis.

PS: Det klæder Møller at smile. 🙂

Mea Culpa
Mea Culpa
11 years ago

OM er en f***ing nar. Hvis han kunne indføre sharia i DK i morgen, så ville han gøre det…

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Mea Culpa

Han er snarere opportunist. Han er alt for magelig til sharia. Han nyder sin rolle her i Danmark. Ligesom Bashy Quaraishy og mange andre før og samtidig.

Det er sjovt at være muslimsk ung mand i Danmark. Når vi siger, de er problemtyngede, så overfører vi. Det er os, der er problemtyngede.

– – –

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  Mea Culpa

Ja Omar Marzouk sidder på den bedst tænkelige gren. En stand-up komiker, som er ugleset af højrefløjen, kan simpelthen ikke nå højere. Når han så ovenikøbet er en troende og loyal muslim, kan det bare ikke gå galt i dagens Danmark. Når man hører alle disse “nosseløse” stand-up’ere gøre sig lystige over totalt ufarlige emner, såsom parforhold og kristendom, kan det ikke undre nogen, at Omar er et hit. Men det tæppe, der hænger over hele samfundet, rører de ikke med en ildtang. Men den dag tæppet bliver revet til side, bliver de sgu nød til, at tage stilling. Det… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, der er desværre nu et debat og komik – stand up’ere – klima i Danmark, hvor islam er strikt tabu. Unge danske mænd tør ikke at lave satire eller komik om islam – i Danmark, i Vesten. På den vis har vi Iran tilstande i Danmark. Og unge danske mænd – og kvinder – finder sig i det. Det kan tolkes således at de ønsker de tabuer omkring islam – eller at de ikke vover at sætte islam ind i en dansk satire og komik kontekst.

Pk
Pk
11 years ago

Kaos i Rinkeby og Tumba hedder overskriften.
I Danmark har vi udkants Danmark.
I Sverige har de undergangs Sverige.

Bare rolig, det får vi osse.
Ja, det er jo startet.

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Omar Marzouk har haft nogle programmer på DR1 tv- “Omars Ark”. Overskriften for et af programmerne var “Var folkekirken en god idé?”.

Den slags ææælsker man i DR…

Nu glæder vi os så til at se Omar udlægge: “Var islam en god idé”. “Var profetens giftermål med Aisha en god idé”, “Var profetens´massemord på jøder i Madina en god idé”, “Var profeten en god idé”.

Den slags elsker man ikke i DR.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Limewoody

Helt enig.

Hans Erling Jensen
11 years ago

SaLih Mirac BakiLer Lägg till som vän den 15 juli kl. 03:56 Anmäl meddelande İ fuck your all of your family if you trust you come in Turkey and find me i will kill your mouth Gokhan Oksuz den 2 augusti 2008 kl. 15:32 you will be kill soon Usama M. A. Alhassan Lägg till som vän den 17 oktober kl. 07:27 Anmäl meddelande I wish for you to die as a dog I like my name from my date of birth and i like it more when bin laden hit USA and i love Prophet Mohammed (peace be upon… Read more »

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x