10
jun
Seneste opdatering: 11/6-10 kl. 2110
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders er ikke stor i Sverige, man kan jo nok t√¶nke sig hvorfor:¬† SVT seneste H√∂gerextreme starkt fram√•t i Nerdel√§nderna min 1:24, DR seneste: Wilders fik et kanonvalg min 3:04. Hvad kommer det 18.000 mellemuddannede, h√łjtl√łnnede ¬†journalister ved ? Godt sp√łrgsm√•l. De m√• selv svare p√• det. Dansk TV 2 interviewer Wilders:

Meningsm√•lingerne i Holland havde sp√•et omkring 18 mandater til Geert Wilders Frihedsparti, men det blev til 24 mandater.If√łlge Mogens Storgaard Jakobsen, der er bestyrelsesformand og var med til at stifte meningsm√•lingsinstituttet Epinion, har man i Holland ikke korrigeret for det faktum, at mange v√¶lgere ikke er √¶rlige, n√•r de fort√¶ller, hvilket parti de vil stemme p√•. Hvis man sammenligner valgresultatet med meningsm√•linger kan man se, at Frihedspartiet er undervurderet. Det har vi ogs√• set i Danmark. Hvis et parti opfattes som kontroversielt af nogen, er der en tilb√łjelighed til, at mange ikke vil erkende, at de stemmer p√• det over for en meningsm√•ler, siger han til DR Nyheder.V√¶lgere er ikke √¶rlige i meningsm√•linger. P 1 morgen havde en relativt fair fremstilling af Holland. Hvad TV har haft, skal jeg bortset fra klippet ovenfor, ikke kunne sige.

‘Retten’ til ikke at blive kr√¶nket i sin yderste groteske konsekvens

S√• lad dem dog beg√• denne olympiske hybris det vil v√¶re at forbyde Dannebrog og andre flag med kors. Medf√łrer det ikke en reaktion fra de europ√¶iske befolkninger der v√¶lter rettigheds-Babelst√•rnet endegyldigt, ved vi i det mindste at Europa som demokratiets og nationernes gestalt er afg√•et ved d√łden af mangel p√• interesse. Med den nemme adgang for menigmand til trykning og ops√¶tning af nationalflag kunne konsekvensen sagtens blive en markant √łgning af disse symboler i det offentlige rum. Det er op til os selv. Pr√łv at stoppe os.

Hvor langt ude vi efterh√•nden er kommet i afmonteringen af europ√¶ernes egne rettigheder, skal man som altid til Storbritannien for at f√• demonstreret. Bem√¶rk her hvordan race, politik – og fodboldloyaliteter glider sammen i en uspiselig p√¶rev√¶lling. Retten til ikke at blive kr√¶nket indbefatter nu ogs√• ‘kr√¶nkelse’ over at blive udsat for fodboldheraldik for det land man er bosiddende i (LFPC).

More than 1,200 workers have been banned from flying England flags on their own cars by managers – over fears they could deemed as racist. Employees at the housing association were sent a group e-mail warning that decking out their personal vehicles with the St George’s flags could ‘discriminate’ against those who don’t support England during the World Cup.

Managers at Bolton At Home in Greater Manchester, which manages 18,200 council houses in Bolton, insist cars owned by their workforce must remain ‘neutral’ in order to treat all its ‘customers with respect and without discrimination’. But today an employee at the organisation said: ‘It’s an absolute disgrace. ‘All we want to do is show our support for the England football team in the World Cup but we are in effect being told it is racist to start waving the England flag. […] More than 1,200 housing association staff banned from flying England flags on their OWN cars ; Juraprofessorer: Dannebrog i fare efter korsdom

Opgivenhed

“Jeg ved ikke hvad vi skal g√łre. Det virker som om det allerede er for sent.” (video: Socialkontoret i Tynnered br√¶nder ned.)

Idr√¶thal i Esl√łv br√¶ndt ned, Polisens utg√•ngspunkt: Mordbrand. (dansk: p√•sat/pyromani)

¬ĽTyrkiet vil blive en Trojansk Hest i Europa¬ę

Muhammed Gadaffi til en delgation af mulimske ledere fra Balkan oversat fra Libyske Al-Shams, 8 juni, 2010.

“Allah promised Islam a victory against all the religions… You [Muslims] are a minority in Europe. Allah willing, you will become a majority one day, and you will gain the upper hand… You will be the imams and the heirs of the European continent.
“Turkey’s joining the European Union… means that the European continent will no longer be a Crusader or Christian continent. Islam will become a powerful partner on the European continent in terms of territory, people, and actions. We await the day that Turkey will join the EU, so that it will go down in history as a Trojan horse.

“You must act to unite the Muslims in Europe, [joining the Muslims] from Turkey to Bosnia-Herzegovina with the Muslims [in the rest] of Europe. There are millions of Muslims across Europe ‚Äď from Britain through Greece to Eastern European countries that have joined the European Union and have a Muslim majority.”

“No One Can Prohibit Us from Living in Europe ‚Äď It Was Allah, Not the Europeans, Who Created Europe”

“The statistics on the number of Muslims in Europe are incorrect… [The number] of Muslims [there] is greater than that indicated by the official statistics.
“Fortunately, the Muslims are multiplying, and their number is growing many times faster than those of other religions… This may be proof that Allah ultimately wants the Muslims to be more numerous than the others.
“Even within Palestine, no one can stop this phenomenon. The Palestinian Muslims are multiplying four times faster than the Jews. Ultimately, the Palestinian Muslims will be a majority, even within the so-called Israel…
“Allah created the land for all people; no one can prohibit us from living in Europe. It was Allah, not the Europeans, who created Europe. You [Muslims] are residents of Europe. It is your land. It is inconceivable for you to be humiliated and persecuted there…”

Memri: Libyan Leader Mu’ammar Al-Qadhafi: The Muslims Will Inherit Europe; Turkey will Join the EU as a Trojan Horse

Se også danske Robert Ellis i Erdogan’s Troubling Friends, Frontpage Mag.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
14 years ago

PK, det √§r v√§rre √§n s√•. N√•n batik-h√§xa har kommit upp i siffror typ 200 miljoner eller n√•t s√•nt. Vilket underbart land det hade blivit med 7 miljoner svenskar och 200 miljoner muslimer…

JacobCT
JacobCT
14 years ago

Apropos retten til ikke at blive kr√¶nket: http://epn.dk/brancher/finans/bank/article2095054.ece En bankkunde i Nykredit m√• ikke bruge et billede af bacon p√• forsiden af et selvdesignet Visa/Dankortet. “Det er korrekt, at vi har afvist billedet, fordi det ikke opfylder de regler, som vi og alle andre banker skal f√łlge, n√•r vi udsteder Visa/Dankort,” bekr√¶fter kommunikationsdirekt√łr i Nykredit, Nels Petersen, overfor epn.dk. Billedreglerne er udstukket af PBS og udelukker blandt andet billeder af kendte mennesker, billeder af n√łgenhed og billeder, der kan virke provokerende eller anst√łdene i nogle kulturer, som det var tilf√¶ldet med bacon-billedet. Ja hvem mon det er der kan f√łle… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
14 years ago
Reply to  JacobCT

Hej JacobCT

S√• kan man nok heller ikke – trods VM i Fussball – f√• trykt et kort med en klaphat p√•. Der er jo ogs√• et kors……

N√¶ste gang Outlandis optr√¶der, f√•r de en stak bacon – udpakket – kastet op p√• scenen. S√• kommer politiet vel og taler et ‘alvorsord’ med mig?

Fornærmelses- og krænkelseskulturen kender efterhånden ingen grænser.

Bjovulf
Bjovulf
14 years ago

Steen, der er vist noget galt med jeres links under denne rubrik ūüėČ

“‚ÄėRetten‚Äô til ikke at blive kr√¶nket i sin yderste groteske konsekvens”

LFPC
14 years ago
Reply to  Bjovulf

Tak, det skulle virke nu.

Anonymous
Anonymous
14 years ago

OT

En ganske interessant artikel p√• Information.dk, som g√łr op med Politken-segmentets dogme om, at de veluddannede har udsyn og er tolerante, mens de lavtuddannede ‘kolonihave-Danskere’ er indsn√¶vrede nationalister, og som derfor b√¶rer skylden for at det multikulturelle paradis kommen lader vente p√• sig:

http://www.information.dk/235869

Mette
Mette
14 years ago

M√•ske har jeg ikke oplevet det, fordi jeg ikke ser tv eller h√łrer radio.

Anonymous
Anonymous
14 years ago

Man oplever danske subjektive mediers salvelsesfulde d√¶kning af Obamas valgsejr afl√łses
af indignation over udfaldet af et andet valg: det hollandske! Her er ingen begejstrede r√łde journalistkommentarer s√• langt √łjet r√¶kker. De taler om “et splittet politisk landsskab”. Amerika har n√¶ppe v√¶ret udelt eninge i, at Obama i sin tid var den rigtige sejrherre! Jeg mindes dog ikke, at man dengang talte om “et splittet politisk landskab”.Reuters f√łrer i sit ekstremistiske ordvalg. De kalder Wilders for “fremmedfjendsk”!

Mette
Mette
14 years ago

Steen. Det er hele √•nden i Khaders blogindl√¶g, jeg tager afstand fra. For jeg ser b√•de Frihedspartiet, DF og SD som sunde protester p√• urimelige tryk fra oven. Man vil forsvare noget, som man holder meget af, og intet er mere naturligt. Derfor bryder jeg mig absolut ikke om, at Khader straks himler op om ekstremisme og dermed underkender den sunde fornuft og naturlige f√łlelser hos de holl√¶ndere, der har stemt p√• Wilders parti. Den indflettede sladder af ukendt (hjemmelavet?) oprindelse er infantil men overrasker mig ikke. Hvis Khader virkelig har f√•et fortalt den slags, er det relevant at sp√łrge,… Read more »

Pk
Pk
14 years ago

Og lige denne glade tanke.
Med al den vold og kæmpe indvandrig.
Hvor er det godt Sverige er et meget rigt land.
Se p√• landets st√łrrelse; mon ikke Sverige kan modtage
mindst 50-60 millioner muslimer?
Berigelse udover alle grænser.

Sap
Sap
14 years ago
Reply to  steen

“…skyde de kriminelle i kn√¶ene”. Jeg har ogs√• undret meg over den der vandrehistorien om Wilders. Etter en del googling fant jeg denne artikkelen fra 2007, den er sannsynligvis den fj√¶ren som er blitt til fem h√łns. Her er det en ganske annen historie som fortelles (hvis man ellers kan stole p√• google translate):
http://www.volkskrant.nl/archief_gratis/article588143.ece/Wilders_schieten_op_relschoppers

Med google translate:
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=nl&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.volkskrant.nl%2Farchief_gratis%2Farticle588143.ece%2FWilders_schieten_op_relschoppers

Mette
Mette
14 years ago

Naser Khader kalder Wilders gode valgresultat for en værdimassakre:

http://naser.blogs.berlingske.dk/2010/06/10/wilders-v%c3%a6rdimassakre/

Henrik Petersen
Henrik Petersen
14 years ago

Tak Vivi, s√• slap jeg for at skrive det. Man ville √łnske, at disse fakta f√łr eller siden, helst f√łr, siver ind mellem √łrerne p√• lovgiverne i den vestlige verden.

H√•bet er lysegr√łnt, og nok en anelse naivt…….

JensH
JensH
14 years ago

En af kandidaterne til at blive leder af det nu gudskelov detroniserede New Labour, Ed Balls, mener nu at det var at man lod omkring 4 millioner menensker indvandere til UK under Labours ledelse. Faktisk mener Ed Balls nu, at denne politk “had led to the British worker having to accept lower pay and worse conditions”. Gad vide hvad de mener om den udtalelse i det Danske Socialdemokrati?? eller i SF og Enhedslisten?? Det finder vi desv√¶rre nok aldrig ud af, da de Danske medier aldrig kunne finde p√• at sp√łrge de Danske vendtrefl√łjs-politkere om hvad de mener om denne… Read more »

Mette
Mette
14 years ago

Naser Khader fra Syrien mener selv, at han er f√łrende i den danske v√¶rdikamp og omtaler nu Geert Wilders p√• en h√•nende m√•de. Wilders er tydeligt nok ikke tilstr√¶kkeligt stueren for Khader, der j√¶vnligt optr√¶der som politisk luder. Mandat til salg for bedste ordf√łrerpost, parti underordnet.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2093679.ece

Khader har i √łjeblikket is√¶r to hadeobjekter. Den ene er Wilders og den anden Anders Samuelsen, som jo ogs√• har succes, hvor Khader havde fiasko. ūüôā

JensH
JensH
14 years ago

Br√¶nder de muslimske indvandrere Socialkontoret ned i Tynnered?? Er det ikke at skyde sig selv i foden??N√•, men jeg kommer nok aldrig til at fatte deres ‘logik’

Jan Sommer Nielsen
14 years ago

OT. Nyt fra Danmarks Statistik (dst.dk) offentligg√łr idag besk√¶ftigelsesfrekvensen for forskellige etniske/nationale grupper i Danmark: http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2010/NR261.pdf. “Kvinder fra Thailand er oftere i arbejde” S√• som s√• ofte tysk tv forleden (noget f√•r man da ud af sin tvangslicens!)om en fransksproget og muslimsk senegalesisk forfatter, Tidiane N’diaye, der lige har udgivet en bog – (ogs√• udkommet p√• tysk synes jeg der blev sagt) – hvori han bl.a. skriver, at de muslimske arabere lod deres sorte mandlige slaver kastrere, da de arabiske lande/arabisk dominerede omr√•der ikke √łnskede sorte efterkommere. 80 procent af “neger”slaverne omkom (forbl√łdte) pga kastreringen. Selvom araberne har handlet med… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
14 years ago

Pk OM de har ! Men at s√łrge for at f√• afhjulpet denne giver ikke Obama, skabsmuslimen, en omfattende kredit i den arabisk-islamisk del af verden! Man skulle ellers tro at USAs president ville have folk til sin r√•dighed, der kunne fort√¶lle ham hvilke summer Gaza – og Vestbredden- √•rligt modtager fra USA og ikke mindst fra EU. Det er ENORME summer vi hvert eneste √•r s√¶tter ind p√• Palarabernes konti. Og det kan man erfare ved at g√• ind p√• nettet ,bl.a. gennem enpi-info.eu ,og grave lidt der, for grave bliver vi n√łdt til, da EU ikke finder det… Read more »

Pk
Pk
14 years ago

Og Gaza…
Obama sender 400 mill. dollars til Gaza.
Har de ikke fattige i US?

Knute
14 years ago

I Gaza behöver de inte arbeta för brödfödan. Resultatet har blivit att gazanerna förökar sig fyra gånger snabbare än judarna. Så det beror inte på Allah, som Gaddafi påstår.

Pk
Pk
14 years ago

Bare rolig.
Det skal nok gå.
L√¶ste i G√łteborg Posten at politi, socialv√¶snet,redningstjenesten og andre
ville have BEKYMRINGSSAMTALER med forældre til de unge.
Det da fint; een nåede sgu at blive bekymret, men svenskerne har styr på det
.

Victor
Victor
14 years ago

Nu √¶ prins Charles vist bl√łven hielt tovli:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1285332/Follow-Islamic-way-save-world-Charles-urges-environmentalists.html

En af Indiens kendteste forfattere skrev en gang, at Islam altid f√łrte √©en ting med sig: √łrkener.

Bjovulf
Bjovulf
14 years ago

Morten Uhrskov Jensen om situationen i Rinkeby: http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2010/06/10/konsekvenslogik-pa-svensk/ Konsekvenslogik p√• svensk Dato: d. 10.06.10, 00:01 Af: Morten Uhrskov Jensen Emner: 14 kommentarer Kan man i et nordeurop√¶isk land forestille sig, at brandv√¶senet bliver tilkaldt til ildl√łs, men forhindres i at slukke branden af stenkastende unge? Jamen, det kan man da. Tag til Rinkeby, forstaden til Stockholm, der har f√•et selv dr.dk op p√• dupperne. Balladen begyndte, efter at en gruppe ¬Ľunge¬ę blev afvist til en fest. Jeg vil tro, at en n√¶rmere unders√łgelse af brugen af betegnelsen ¬Ľde unge¬ę vil vise, at der har v√¶ret tale om et kraftigt opsving… Read more »

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x