14
jun
Seneste opdatering: 15/6-10 kl. 1351
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Reklamfilmerna riskerar att locka fel slags personer till Försvarsmakten, befarar Värnpliktsrådets ordförande Jesper Holm. – De skapar en falsk bild av verksamheten, och det kan locka stridslystna personer som inte passar in. Men officersförbundets ordförande Lars Freskler tycker inte att reklamen är direkt felaktig. Reklamen lockar stridslystna.

Barrosos apokalypse

Det er snublende nærliggende at læse Barrosos advarsel som smægtende lokketoner der skal få det forkromede EU-babelstårn til at tage sig ud som den sikre havn – når nu det ikke rigtig kan sælges til befolkningerne på dets egne kvaliteter. Om så forudsigelserne også skulle involvere sværme af græshopper og regn så rød som blod, måtte en tvivl dog alligevel stå tilbage om hvorvidt centraliseret EU-dømme ved ikkevalgte kommissærer vil være at foretrække. Der er for mange faktorer til at jeg kan komme med nogle kvalificerede bud, men man kunne jo godt for tankeeksperimentets skyld spekulere på hvem der vil være den bedste garant for kontrol af Europas bløde sydflanke: Et udemokratisk monster i Brussels med multikulturelle imperiedrømme på vores vegne – eller små udemokratiske monstre med solbriller og store kasketter som vi kun behøver at møde på charterferierne? (LFPC)

Democracy could ‘collapse’ in Greece, Spain and Portugal unless urgent action is taken to tackle the debt crisis, the head of the European Commission has warned.

In an extraordinary briefing to trade union chiefs last week, Commission President Jose Manuel Barroso set out an ‘apocalyptic’ vision in which crisis-hit countries in southern Europe could fall victim to military coups or popular uprisings as interest rates soar and public services collapse because their governments run out of money.

The stark warning came as it emerged that EU chiefs have begun work on an emergency bailout package for Spain which is likely to run into hundreds of billions of pounds. […]

[Barroso’s] very, very worried. He shocked us with an apocalyptic vision of democracies in Europe collapsing because of the state of indebtedness.’ […] Nightmare vision for Europe as EU chief warns ‘democracy could disappear’ in Greece, Spain and Portugal

Officielt: Bruce Bawer en folkefjende

[…] On June 10, the Anti-Racist Center (or, as it styles itself in English, the Norwegian Centre against Racism) issued something called the “NGO Shadow Report 2010.” Produced in collaboration with nine other groups — Amnesty International Norway; The MiRA Resource Center for Black, Immigrant and Refugee Women; The Norwegian Helsinki Committee; The Institution against Public Discrimination (OMOD), PMV (Primary Health Workshop); The Human Rights Committee of the Norwegian Bar Association; The Human Rights Committee of The Norwegian Psychological Association; The Union of Education in Norway; Norwegian People’s Aid; and The Tenant’s Association of Norway — and written in English (although, it must be said, not very good English), this document was commissioned and funded by Lysbakken’s ministry and purports to be a supplement to and commentary upon “Norway’s combined 19th/20th Periodic Report Submitted by Norway under Article 9 of the International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination.” (Submitted, that is, to the UN’s Committee on the Elimination of Racial Discrimination.) In short, this “shadow report” has official status.

The “shadow report” is 68 pages long, and is divided into five articles. Article 5 is entitled “Prohibit and Eliminate All Forms of Racial Discrimination and To Ensure All Equality before the Law.” The first item under this heading is “Islamophobia.” And the section about Islamophobia is entirely devoted to HRS and me. HRS, which has formulated laws that are now on the books in Denmark and Norway and that help to protect the rights of Muslim women and girls, is described as “a state funded advocate of anti-muslim prejudice. … HRS has a constant negative focus on Islam and muslims. … HRS is both a major actor in and of themselves and a major resource for anti-Islamists.” he report further denounces HRS for having posted articles on its website in support of Geert Wilders. […]

But HRS’s major offense, it would appear, is having employed me. I am the subject of no fewer than three items under the category “Islamophobia.” The first item notes that when my book While Europe Slept was named a finalist for the National Book Critics Circle Award for 2006, the president of the NBCC called the book an expression of “Islamophobia” and an NBCC board member (who, by the way, later turned out not to have even read the book, only the title and subtitle) called it “racism as criticism” (whatever that means). Bruce Bawer: I’ve Become an Enemy of the People for Speaking the Truth About Islam

Dårlig beherskelse af dansk, eller en bramfri udmelding?

[…] Men bestyrelsens forslag har intet med dens medlemmers nationalitet at gøre, siger formand Ali Güvercin. Han vil bare gerne undgå, at Tåstrupgård ligner en bodega.

– Vi kan af lovgivningsmæssige årsager ikke forbyde folk i at nyde alkohol, men vi vil gerne fjerne de bodegalignende forhold, der eksisterer i Tåstrupgård. […] Slut med øl og hunde i boligforening

Why she abandoned Islam

Ayaan Hirsi Ali charts her journey from pious Muslim woman to champion of the Enlightenment

Reviewed by Theodore Dalrymple

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
polinos
polinos
12 years ago

-> Magnus
Tja, Sverige er jo landet, der opfundet “dialog-polis”, så “dialog-försvaret” må være næste naturlige skridt. Men det er da også i den grad “ekskluderende” for såvel kvinder som pacifister og ikke mindst “fjenden”, at militær basalt set handler om at slå folk ihjel. Man må da kunne snakke om tingene…

Magnus
Magnus
12 years ago

Fantastisk åsikt om försvarets reklamfilm! Vi behöver haschrökande 70-talister i plysch-byxor eller motsvarande förvirrade vänsterfilosofer idag. Typ Alice Bah…

Victor
Victor
12 years ago

Biering – det er meget værre end du skriver. Ikke at eurokraterne ikke har gjort noget – de stod for et par ås siden med en meget beskidt sag om korruption i EUROSTAT, der bl.a. skulle føre tilsyn med medlemslandenes finanser. Det havde de ikke rigtig haft tid til – EUROSTATs ansatte havde meget mere travlt med at rage til sig.

Og hvad gjorde komissionen – under Barroso: Pudsede det belgiske politi på de joournalister, som skrev historien.

Googl EUROSTAT og korruption…..

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago

Det er helt grotesk, hvad der sker i Euro-samarbejdet nu. Da man absolut ville starte Euroen, var drivkraften en kombination af verdensfjerne eurokraters og økonomers ønske om et nyt integrationsprojekt og Frankrigs ønske om at udkonkurrere dollaren som reservevaluta. Det var en absolut forudsætning, at Euro-landene styrede en nogenlunde ens økonomisk kurs. Og hvad er der sket? Medlemslandene har i alle årene fortsat med at føre deres egen politik, nogen har oven i købet fusket med tallene. Hvad har EUs ansvarlige politikere og embedsmænd gjort ved dette? Ingenting! Og det er disse dværge, der vil tiltage sig magt til at… Read more »

polinos
polinos
12 years ago

-> LFPC Tja, personligt ville jo nok foretrækker genopstandne Salazar’er, Franco’ere og oberster med solbriller og store kasketter frem for et Bryssel-baseret monster, når alt kommer til alt. Der er dog ingen tvivl om, at magthaverne er dybt bekymrede over, hvordan de lige nu fuldstændig mister kontrollen over udviklingen. De kløgtigste af dem kan godt se skriften på væggen: Vi har nået enden af vejen, og forude ligger et ikke-kortlagt, skræmmende landskab, der er formet af truende ressourcemangel, demografisk sammenbrud, indtørrede finansieringskilder, social dysfunktionalitet, indvandringspres og udhuling af nationalstaterne qua ukontrolleret ultraliberalisering af finans, produktion og service. Som min gamle,… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Barroso advarer om truslerne mod demokratiets overlevelse. Det har han helt ret i. Det var nok derfor, så mange europæere stemte på ham.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x