15
jun
Seneste opdatering: 16/6-10 kl. 1201
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Religion eller ej, det totalitære sindelag er i hvert fald dokumenteret nu i sagen fra Taastrupgård om den tyrkiske afdelingsbestyrelses ønske om forbud mod husdyr og alkoholsalg. Havde TVA været et rigtigt journalistisk medie ville man selvfølgelig ikke brat have afsluttet indslaget efter denne opsigtvækkende udtalelse, men det er altså hvad vi må nøjes med her og nu (LFPC).

“Vi skal ogsĂĄ være fintfølende for, øh, hvad et almindelig familie har behov for, og det gør vi ved at, lissom, forbyde alkoholsalg”. Ali GĂĽvercin, formand for afdelingsbestyrelsen, DR NETTV

Seneste hate crime: Svinekød og vin i muslimsk kvarter

Jo mere virkeligheden i Europa ændres, jo flere bliver måderne dette kan illustreres og udstilles. Og jo mere absurde bliver forsøgene på at holde forandringerne inde under gulvtæppet i debatten. Artiklen her viser også en lille grænsepæl der på et tidspunkt må vige: De obligatoriske anførselstegn om islamisering (LFPC).

Anti-racism activists have condemned plans to hold a “pork sausage and wine” party in a multi-ethnic Paris district to protest against what the organisers call the area’s “Islamisation”.

SOS Racisme called for the event scheduled for Friday in the Goutte d’Or area of north Paris to be banned because it sent out a “message of hate and of violence towards groups of people because of their real or supposed origins”.

The opposition Communist Party said in a statement that “this disgusting joke seeks to exacerbate the differences that make for the richness of the 18th arrondissement (district)”. […] Pork and wine anti-Islamisation party slammed in Paris

På bøssejagt i Studiestræde

“Homofobi” eller “hatecrime”. MĂĄske skulle miljøet beslutte sig til om der er tale om had eller sygelig angst, eftersom de kommer til at leve med denne systematiske forfølgelse pĂĄ ubestemt tid. Fra Oslo og Stockholm til Amsterdam. I Sverige har den kostet menneskeliv og alvorlige knivskader, et faktum den lokale journalistik har søgt at skjule efter bedste evne. Der er de enige med en del homoseksuelle, som man ser i kommentarerne nedenfor: “Race” trumfer køn. Voldsmænd har krav pĂĄ ofrenes beskyttelse og overbærenhed, de er “udsatte” og kan ikke gøre for det.

Weekenden sluttede brat for Rasmus, da han lørdag blev slået bevidstløs af mindst to unge mænd. Voldsmændene var en del af en gruppe i to biler, som var kørt ind i Studiestræde og råbte homofobiske skældsord ud fra bilvinduerne.

”Jeg stod ude foran Masken og ventede på nogle af mine venner, da to biler kom kørende med vinduerne nede, høj musik og den velkendte negative attitude. I weekenden er der jo som regel kun tre typer af biler i Studiestræde: taxaer, politibiler og så de her biler med folk, som kommer for at genere bøsserne,” fortæller Rasmus et par dage efter overfaldet.

”De råber ord som bøsserøve og bøssesvin ud af vinduerne, og jeg noterer nummerpladerne, mens nogle andre går ind på Masken for at få baren til at ringe 112. Nogle af ballademagerne hopper ud af bilerne, og jeg forsøger at tale dem ned. De har anden etnisk baggrund, og jeg forsøger at overbevise dem om, at der skal være plads til alle, og at de skader deres egen sag, når de kommer med den her negative attitude.” Rasmus formår dog ikke at tale fornuft til de unge mænd, men får i stedet for en hård knytnæve i ansigtet, og han bliver slået bevidstløs.

Rasmus har fået et blåt øje og en hjernerystelse, men heldigvis ikke nogle varige men efter overfaldet. Søndag blev han udskrevet fra Rigshospitalet, og mandag var han hos politiet til uddybende afhøring.

”I den her sag synes jeg, at politiet har håndteret det professionelt. Af egen drift har de karakteriseret det som en hate crime. For to år siden blev min daværende kæreste slået ned foran en anden bøssebar, og dengang gad politiet hverken selv komme eller at sende en ambulance. Det vidner om en positiv udvikling, at politiet tager sådanne overfald langt mere seriøst end førhen,” mener Rasmus.

fra kommentarerne:

Nicklas
10/6-2010 kl. 1:40 Jeg synes mĂĄske ikke man skal begynde at bruge betegnelser som “folk med anden etnisk baggrund” .Det kunne helt sikkert lige sĂĄ godt have været en flok unge lyshĂĄrede og blåøjede kærnedanskere der havde begĂĄet et sĂĄdan overfald. Desværre er vores samfund hverken det bedste til at hjælpe os homoseksuelle, eller til at integrere indvandere.

Adam
10/6-2010 kl. 16:47 Hej Nicklas. Du er godt nok en kende naiv, va! “Det kunne lige sĂĄ godt have været en flok…kærnedanskere…” NĂĄ, jamen hvorfor er det sĂĄ aldrig det? Tror du ikke problemet bla. er at visse indvandrere har forbandet svært ved at “integrere” sig selv i det danske samfund?

Andrea

Nicklas er ikke spor naiv.. det kunne ligesĂĄgodt have været danskere der har en homofobisk holdning. Problemet er at medierne fremhæver nĂĄr det er indvandrere der stĂĄr bag. Selvfølgelig skal de lære at integrere sig i vores samfund, men vi skal alle opføre os ordenligt overfor hinanden, at sende “DEM” ud vil intet hjælpe, det ville være intolerant af os, og det er ikke den etniske baggrund der ligger til grunde for problemet, det er en generel fejlfortolkning af homoseksuelle blandt de heteroseksuelle. Og der kan gĂĄ mange ĂĄr endnu, før end vi kan leve side om side i harmoni, desværre… Men synes det var utroligt flot gjort af Rasmus, at du kunne holde hovedet koldt, og tale til folk, De skyldige skal selvfølgelig have deres straf, uden tvivl! God bedring støtte. 🙂

Rune
@Andrea Der er desværre et særligt problem med unge efterkommere af indvandrere fra Mellemøsten. Jeg kender flere, der ligesom dig af politiske ĂĄrsager ikke ønsker at se problemet fra denne vinkel, men det er desværre et faktum. En undersøgelse fra 2009 gennemført af Danmarks Statistik for en tænketank viste eksempelvis, at mens kun 3% af etniske danskere ønskede homoseksualitet forbudt ved lov, var 33% af ikke-vestlige indvandrere tilhængere af et lovgivningsmæssigt forbud mod homoseksualitet. Blandt visse grupper af indvandrere var procenten endda langt højere. Blandt palæstinensere og irakere i Danmark var hhv. 53% og 52% tilhængere af et forbud mod homoseksualitet. Blandt efterkommerne ser det lidt bedre ud, men desværre gĂĄr det tilsyneladende kun meget langsomt. Jeg forstĂĄr godt, hvorfor nogle velmenende danskere ikke ønsker at hænge befolkningsgrupper ud i medierne, men man er nødt til at se problemerne i øjnene for at løse dem. Det nytter ikke noget blot at postulere, at gerningsmændenes etniske baggrund ingen betydning har. For det har den desværre. – Muslimske indvandrere og efterkommeres holdning til frihedsrettigheder

Thomas

Man skal IKKE generalisere eller puste til fordomme, men hvorfor er de fleste historier om hate crime relateret til unge indvandrer som gerningsmænd? Jeg har selv oplevet “fĂĄking busse” tilrĂĄb og en indvandrekvinde, der kiggede pĂĄ Priden fra sit vindue og “gav os kniven for struben” tegnet med sin finger…… øv øv. Jeg vil ikke være offer eller “gerningsmand” i relation til diskrimination ….. men jeg vil heller ikke vende det blinde øje til ….

Nyt hate crime-overfald i Studiestræde

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tanya
Tanya
14 years ago

Jeg kenner mange homosexuelle, mænd og kvinder.
Alle stemmer socialistisk og hader Dansk Folkeparti.
De har desværre fået de de stemmer på.

HelgeD-H
HelgeD-H
14 years ago

Når Tyrkiet bliver fuldgyldigt medlem af EU, så bliver Shariaenklaven Tåstrupgård med forbud mod øl og hunde
ingenting i forhold til hvad der venter ikke-muslimerne.
Det bliver til et Stortyrkiet i EU, hvor Tyrkiet fĂĄr mindst lige sĂĄ mange mandater i Europaparlamentet som Tyskland har. Og det bliver Tyrkiet som vil bestemme i EU.
Tyrkermafianens alkoholforbud gælder vel ikke Effes-øl og Yeni-Raki ?

Liva
Liva
14 years ago

Hvis de tyrkiske familier i Taastrupgård så gerne vil have indført tyrkiske forbud mod alkohol og hunde, så rejs da til tyrkiet og lad danskere være i fred med sin kultur i Taastrupgård.

Liva
Liva
14 years ago

Overfaldet pĂĄ homoseksuel i Studiestræde KBH er desværre ikke det eneste importerede udtryk for aggression mod homoseksuelle borgere. ”Næsten alle overfald pĂĄ homoseksuelle bliver begĂĄet af indvandrere, bekræfter Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske samt tal fra Københavns Kommune.” h t t p://nyhederne.tv2.dk/politik/article.php/id-23025444.html Koran opdraget mener ikke at homoseksuelle mænd mĂĄ holde i hĂĄnd. “Jeg blir sint nĂĄr jeg ser bildet av at de holder hender. Jeg liker det ikke, for det strider mot vĂĄr kultur.” h t t p://www.dagbladet.no/2009/08/19/nyheter/innenriks/vold/hatkriminalitet/7723180/ Homoseksuelle overfaldet i Tyskland. “Laut Polizei waren innerhalb von zwei Stunden drei Männer unweit der HolzbrĂĽcke am Bremer Weg nacheinander ĂĽberfallen… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
14 years ago

Ă…hh ja Somaliske skattefrie “kulturforeninger” sender nødhjælp til mellemøsten “Over 20 somaliske kulturforeninger herhjemme mistænkes ifølge dagbladet Børsens oplysninger for igennem ĂĄrene at have indsamlet og overført et ukendt trecifret millionbeløb til udlandet gennem danske banker og udenlandske pengeoverførselsvirksomheder – blandt andet til Dubai, hvor en del af pengesporet stopper.” http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2010/06/15/232836.htm Hvad sker der i dette land? Omkring tyve kulturforeninger kunne pĂĄ et ĂĄr sende 359 millioner kroner ud af landet, hvor kommer alle de penge fra?? “For en meget stor del af de 48 samlekonti har vi fĂĄet en opgørelse for aktivitet i en 12 mĂĄneders periode. Og der… Read more »

Victor
Victor
14 years ago
Reply to  Niels Hansen

Hvad der sker?

Læs EUs liste over terrorgrupper og nyd den:

http://www.um.dk/NR/rdonlyres/E0171831-95EA-4871-84AF-708ADFCB7058/0/RådetsgennemførelsesforordningEUnr12852009.pdf

Jeg kan ikke lige se, at hverken en japansk gurubevægelse, AUC fra Colombia, FARC eller NPA fra Filippinerne er de store trusler mod Vesten.

Eller forstĂĄ hvorfor organisationer som al-Shabab ikke er pĂĄ listen. De har jo, f.eks. rekrutteret selvmordsbombere i Danmark og inspireret angrebet pĂĄ Kurt W.

Eller fatte, hvorfor vi sĂĄ giver asyl til mennesker, der er medlemmer af nogle af disse organisationer.

Niels Hansen
Niels Hansen
14 years ago

Franskmændene er endelig ved at have fået nok, nu fjerner de også Hamas indoktrinerende TV kanal, det hjælper da lidt selvom det skulle være sket for længe siden.

“En fransk satellitudbyder vil fjerne Hamas-kanalen fra sendefladen i Europa og dele af den arabiske verden, fordi man er bekymrede over, at den spreder incitament til voldelige handlinger baseret pĂĄ race, religion og nationalitet.”

http://jp.dk/udland/article2099085.ece

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x