17
jun
Seneste opdatering: 18/6-10 kl. 1931
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A Personal Journey Through the Clash of Civilizations. Se det hele på AEI 1:20.:00

At this book forum, Ayaan Hirsi Ali, author of the international bestseller Infidel, will discuss her stirring new book, Nomad, which describes her new life in America and deepens her analysis of the dangers that radical Islam presents to Western values and institutions. “This moving account by a remarkably brave woman of her personal journey from the premodern mindset of nomadic Somali society to a modern Western one provides a searing indictment of the cult of ‘multiculturalism’ and ‘diversity’ that is disabling other Muslims in the West from making a similar transition and making their youth turn to radical Islam and become ‘jihadis.’ More than many academic tomes, this personal memoir provides a cogent account of how and why Islam poses the gravest threat to Western liberal societies.”

Video: Sam Solomon “The Mosques Are Our Barracks”

Vlad Tepes interviews Sam Solomon about the role of the mosque in Islam, and how it functions as a center for jihad against non-Muslim societies.

Forbryderimporten i tal

Alla de 100 yrkeskriminella som länskriminalen i Skåne valde att jobba aktivt mot under 2009 är män. Men bland länets totalt cirka 500 yrkeskriminella finns en handfull kvinnor. 78 av de 100 har invandrarbakgrund, definierat som att minst en av föräldrarna är födda utomlands. En av de 100 listan blev ihjälskjuten under året.Under året greps 40 av de 100 på listan. Polisen beslagtog 22 kilo narkotika, 39 skjutvapen, tusentals patroner, el-, tårgas- och kolsyrepistoler och avancerad utrustning för kontokortsbedrägeri genom så kallad skimming. Under fyra år med 100-listor i Skåne har personer på listorna dömts till totalt 307 års fängelse. HD.SE.

Man mangler kun tallet i kroner. F.eks. hvad 307  fængselsår koster Svensson. I England foreslår Nobelprisvinderen Gary Becker at enhver migrant skal betale svarende til 50.000 dollars for overhovedet at blive lukket ind. I København vil Klaus Bondam bruge endnu flere penge på at løse de problemer, han selv så ivrigt har skabt. Jobskabelse for Radikale: fra pyroman til fast arbejde som brandmand.

Kommunister i festhumør

Aftonbladets kuturchef Åsa Linderborg, der på tyveårsdagen for Murens fald skrev “Muren föll och  jag gick sönder” (hun røg dog ikke på psykiatrisk afdeling ved kommunismens fald, som en fjern bekendt af mig), fejrer et vist kongeligt bryllup med at opfordre til sabotage af festen med de elektriske horn (vuvuzelas) man bruger til fodboldkampe. Det er ikke så lidt af sin korte stund på jorden, Linderborg tilegner arbejdet for en svensk republik, men nu er det også Aftonbladet, Gramci vänsterns kulørte lamper og blå briller-reservat. Vi noterer det som et kuriosum. Hele AB er et kuriosum af verdensfjernhed i den forstand, at Muren (“den antifascistiska skyddsvallen”) næsten ikke er faldet dér nu 20 år efter. En ikke helt ringe åndelig bedrift, der sparer svensk psykiatri for mange dyre sengedage.

Aftonbladets webbshop säljer de såna där vuvuzelas. För 129 pix + frakt får man en tuta i blått, grönt eller svart.På lördag är det bröllop i Stockholm. Klockan 18 på Lejonbacken ska 250 körsångare ur arméns musikkör sjunga sin lov för privilegiesamhället och feodalismen. Det är då, men bara då, man kan ha nytta av en vuvuzela. Sydafrikanerna må dränka tusentals engelska fotbollsfans – med ett schysst plaströr kan vi republikaner enkelt brotta ner 250 sjungande majorer. AB´s  “kulturblog”.

Kontroversiel svensk racisme: “Stå ved, at du er svensk”

NRW: German Flags Forbidden for Police Officers

Vi havde nøjagtig den samme historie fra Storbritannien forleden, hvor betjente og skraldemænd blev forbudt at lufte det engelske St. George-flag. Også her var begrundelsen at flaget kunne tænkes at ‘provokere’ ikke nærmere angivne personer der opholdt sig i landet. Historierne er selvfølgelig endnu et eksempel på det lektor Michael Skovmand i Weekendavisen kaldte agensforskydning, på godt dansk røvrendingsmekanismer. Artiklen som Politically Incorrect citerer fra taler godt nok om at flaget kunne blive “construed” som provokation, og at dette altså ikke nødvendigvis er reelt, men ved på forhånd at kapitulere over for hypotetiske provokationspåkaldere påtager man sig alligevel selv skyld og ansvar. Med hvilke følger for voldsmonopolets autoritet?

Northrhine-Westphalia’s police are not allowed to show any flags during the World Cup soccer championship. The decoration of uniforms or cruisers with flags or pennants in which the German national colors black-red-gold are displayed in support of the eleven national players are, of course,not allowed, a speaker of the Interior Ministry said in a ddp inquiry.

The reason, he said, is that this could be construed as provocation by fans from other nations. “We don’t want any unnecessary complications during during the assignment,” he said. After all, police are required to stay neutral. NRW: German Flags Forbidden for Police Officers

Tag ikke fejl, der arbejdes særdeles aktivt på at demontere nationalstatens autoritet, her fra den meget passende grønne-tyrkiske akse i Nordrhein-Westphalen (LFPC):

[The freshly elected representative for the Greens to the Northrhein-Westphalia (NRW) State Assembly, Arif] Ünal, who has lived 30 years in Germany, would like that in the future instead of “for the well-being of the German people,” rather “for the well-being of the residents of NRW” – for the sake of the two million immigrants in NRW. […] Greens: No More “German Nation” in Oath

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
12 years ago

For the record: NRWs indenrigsminister er juristen Ingo Wolf, der er medlem af FDP, Venstres og de Radilgales tyske søsterparti. Det er, bl.a. , også FDP, der presser på for at får Tyrkiet med i EU.

http://www.im.nrw.de/hom/40.htm#

Hans Jensen
Hans Jensen
12 years ago

Tilfældet Sverige, er jo eksemplet par excellence på hvad der sker hvis “tonen” lige pludseligt bliver det vigtigste: Så ryger principper, holdninger, rigtigt/forkert ud ad vinduet i ekspresfart. Vi er jo heller ikke for gode her i landet. Arafat var her og blev tiltalt “Mr. President”, og under klimakonferencen var her også flere, der uden videre burde været sendt til Haag under stærk bevogtning. Apropos klima og HELT off topic. Klimapanelt lever videre i bedste velgående, helt upåvirket af afslørende skandaler og massiv tvivl om det videnskabelige grundlag. Man er nu igang med at skrive en ny rapport, hvor alt… Read more »

Peter Andersen
12 years ago
Reply to  Hans Jensen

Desværre var topmødet jo i FN-regi. Derfor var de formastelige beskyttet gennem FN’s immunitet.

Mette
Mette
12 years ago

Det var noget nyt. En opfordring til moderate kristne om at tilbyde muslimer en bedre religion end islam, fordi ateisme kun appellerer til meget få muslimer. Dette går meget fint i spænd med de mange opfordringer, der har lydt fra danske islamkritikere til Folkekirkens præster og biskopper om dog at vågne op og forsvare kirken, hvilket meget få gør. Det er fortsat ganske uforståeligt, at størstedelen af danske teologer optræder så fejt og konfliktsky i stedet for med glæde at gribe nye muligheder for at udbrede evangeliet – eller det glade budskab som nogen kalder det. Hvorfor vil de hellere… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x