23
jun
Seneste opdatering: 24/6-10 kl. 1858
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nogen der fortæller Europas jøder, hvornår de skal gå i dækning?

The Israeli Air Force recently unloaded military equipment at a Saudi Arabia base, a semi-official Iranian news agency claimed Wednesday, while a large American force has massed in Azerbaijan, which is on the northwest border of Iran.Both reports follow by less than a week the Pentagon’s confirmation that an unusually large American fleet sailed through the Suez Canal Saturday. Several reports stated that an Israeli ship joined the armada.

The Pentagon played down the news, saying the American maneuvers were routine. However, a report by Iran on Wednesday that it has enriched dozens of pounds of 17 per cent enriched uranium serves as a reminder that time is running out to stop Iran from being able to produce a nuclear weapon.Iran’s Fars News Agency said the Israeli military aircraft landed 10 days ago at the Saudi base near the city of Tabuk, located in northwest Saudi Arabia, one of the closest areas in the oil kingdom to Iran. USS Harry S. Truman aircraft carrier strike group and Israeli Ships Heading Toward the Persian GulfIAF Landed at Saudi Base, US Troops near Iran Border, Something Is Brewing Around Iran. IAF helicopters unload equipment ‘meant for attacking a Muslim state’ at Saudi airport. Iran on war alert over US and Israeli concentrations in Azerbaidjan.

En ny “lasermand” i Malmø?

Lasermannen, John Wolfgang Alexander Ausonius, var en gave til svensk journalistik og forfatteren Gellert Tamas. Nogen vold er højprioriteret, anden blot notitser. Man kan dø korrekt eller ukorrekt. Dø skal vi. Ausonius var en karakterafvigende racist, der skød 11 indvandrere ned i starten af halvfemserne. 20 årige Trez West Persson mistede livet i Rosengård i obtober 2009. Nu er Malmø Politi ude efter en bevæbnet racist, der måske skød hende ned fordi hun var sammen med albaneren Xhafer Dani. Både hun og han blev skudt i hovedet. Xhafer Dani overlevede i en uvis forfatning. Det vil være Trez´ eftermæles store gevinst, hvis hun døde en presse-nyttig død. Har historien noget på sig, bliver den stor. Der vil komme bøger  og TV serier.

Det är en av de teorier som polisen arbetar med efter den senaste tidens skottlossningar. Trez West Persson kan ha blivit ett oskyldigt offer när hon träffades av en kula förra året.Internt talar polisen om en skytt som arbetar efter samma mönster som den så kallade lasermannen, som satte skräck i Stockholm i början av 90-talet.Polisen söker ny laserman i Malmö, Mordet på Trez West: par skjutna i huvudet jämte Rosengård – tjejen död.

Amsterdam: Marokkanere intimiderede vælgere

Conservative Muslims have press-ganged aggressive young Moroccans into seizing power via intimidation in Amsterdam’s Nieuw West district, according to De Volkskrant newspaper. In the district elections on 7 December 2009, Ahmed Marcouch was put forward by the national Labour (PvdA) leadership as candidate PvdA leader of Nieuw West. Although he is Moroccan, many other Moroccans considered him too liberal. They put forward their own Moroccan candidate, Achmed Ba’adoud, who indeed defeated him. […]

Ba’adoud supporters looked over the shoulders of Marcouch voters, according to a number of bystanders. “I saw youths that are not politically active, or to put it more strongly, who loathe politics. They were plucked off the street to intimidate (voters).[…]

The newspaper says Ba’adoud was supported by “the multicultural events industry”, subsidised job-finders and ethnic welfare workers. Youngsters were told that Marcouch was a homosexual, that he collaborates with white unbelievers and is pro-Israel, according to a member of the Moroccan community. […] ‘Radical Moroccans Orchestrated PvdA Coup in Amsterdam’

Statsministerens Sankt Hans på Marienborg

Fotos til Snaphanen. Fotografen var rigtig tilfreds med talen. Statsminister Lars Løkke Rasmussens båltale ved sankthansaften på Marienborg 23. juni 2010. (Rökmysterium över Skåne, I morse låg en tunn brandrök över Malmö. Senaste teorin: Det kommer från Danmark.)

I en tid, hvor globaliseringen tager fart, er det vigtigt at holde fast i vores egenart. Vigtigt at bevare både en national stolthed og en national selvfølelse. Traditionen med sankthansbål, heks og midsommervise er mere end 100 år gammel. Så når vi er samlet her i aften, er det altså som en del af en længere historie. Det er en tradition, der rækker langt tilbage. Det, vi har til fælles i historien og traditionen, det skal vi holde i hævd. Men vi må aldrig lade historien begrænse os. Vi må ikke hænge fast i traditionens sådan-plejer-vi-at-gøre. Vi skal forny os. Vi skal udvikle vores fællesskab. I aften holder vi traditionen i hævd ved at mødes om sankthansbålet. Og vi fornyr os ved for første gang nogensinde at mødes til sankthansfest her på Marienborg. Lidt forenklet er dét de to grundlæggende ting, vi skal kunne som samfund, som Danmark, som danskere: Vi skal holde fast i vores historie. Og vi skal komme videre.Vi skal suge kraft af rødderne, så vi kan vokse og gro, folde os ud og sætte nye grene.


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Det svirrer med rygter om hvad der sker i Azerbaidjan . 99% af det er tilsyneladende psykologisk krigsfoerelse. To ting er imidlertidigt en realitet : en stor amerikansk flaadestyrke ER sejlet igennem suezkanalen ,og den iranske revulotionsgarde HAR opkaldt en god del af reserven . En interresant detalje er at Saudiarabien ikke har benaegtet nogetsomhelst. Hvis man er optimist ,er det ikke umuligt at ledelsen i den amerikanske flaadestyrke ( maaske uden at konferere ALT formeget med Obama) proever at lokke iranerne til at saenke et amerikansk skib ,for derved at faa en god undskyldning for at totalsmadre alt iranernes… Read more »

Erling
Erling
11 years ago

Iran-historien er falsk alarm, det vil jeg sætte avlsgården på. Kilden er suspekt (en ‘semi-officiel’ iransk kilde) historien er mærkværdig – hvorfor læsser Israel militært isenkram af i en civil lufthavn? Og desuden er overfladefartøjer noget af det dyreste og mest sårbare der findes: efter tredive sekunders artilleribeskydning er maskinkanonerne tomme og hele armadaen ligger pivåben for SCUD-angreb. Eller det, der er værre: Iran har SS-22. Når det går løs for alvor, vil det første træk vi ser være, at USA trækker sine skibe langt væk fra den Persiske Golf. Så man kan godt pakke popcornene og fadøllene sammen i… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Jeg har tabt alt for de konservative, men har jo Venstre i hjerteblodet, måske derfor var jeg så hurtigt ude med at hudflette Anders Fogh. Den mands ambitioner ødelagde umådelig meget for Venstres bagland, som af en eller anden grund – forstå det hvem der kan – ikke kunne stå i mod. Ikke mindst de yngre herrer var imponerede af denne Alfa-han, som de jo også var det af Uffe. Faktisk er jeg jo også tit gået i brechen for Birthe Rønn og er begejstret over, hvordan hun giver journalisterne den kolde skulder. Hun føler sig sikkert nødt til at… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago
Reply to  Mette

Hej Mette, hvis man bliver taget af europark eller nogen af de andre, så smider man som det første girokortet i nærmeste skraldespand. Et par uger efter får man en rykker, og den afviser, man med den begrundelse, at man ikke har fået noget girokort. Så sender de et billede af en bil med et girokort i viskeren, og et billede af en bil uden girokort i viskeren. Der er måske også et billede af ens bil forfra og bagfra hvor man kan se nummerpladen. Det siger de er bevis. Det er det ikke. Det beviser allerhøjst kun at de… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Hans Jensen

Hej Hans

Tak for vejledningen, det gør jeg. Og det er ikke første gang, at jeg har været til besvær i det snylterfirma.

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
11 years ago

Det var sgu en flot tale af Lars Løkke. Syret, nu har man kæmpet, kæmpet og kæmpet for at landet skulle overleve, og pludselig giver det sig udtryk i at det rent faktisk er lykkes at bevæge supertankeren i den rigtige retning.

Det er ikke overstået endnu, og der er mange svære tider forude, men jeg synes, at det giver håb, at de øverste politikere er vendt tilbage til en loyalitet overfor landet.

Vi skal nok klare den.

Liva
Liva
11 years ago

Det er rigtig dejligt med optimisme. Det sætter jeg stor pris på. Men det er sagt af en statsminister der tilhører en borgerlig afdeling, der ser ud til at miste magten til næste valg. Men jeg håber da at du har ret i din profeti.

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
11 years ago
Reply to  Liva

Ja, det er rigtigt at det ser skidt ud lige nu, men der er stadig langt til valget, og det kan nå at vende endnu 🙂

Mette
Mette
11 years ago

Det går vel snart op for mange flere, at S og SF ikke har en økonomisk politik, der kan bære. Der er allerede en hel del vælgere fra venstresiden, der er utrygge ved Villy og Helle. For slet ikke at tale om dem, de har på slæb. Skrigeballonen Mette fx for slet ikke at tale om automatpiloten Sass, idioten Mogens Jensen og DDR’s egen Ole Sohn. Anne Grete Holmsgaard er endnu en gyser.

Morten - - -
11 years ago

Man kan da konstatere, at herefterdags kan ingen forsvare at stemme på Helle. Hun har jo ligesom på forhånd tabt i en snak om yde-nyde- samt solidaritets-forhold. Nu ved vi helt sikkert, hvordan hun tænker, selvom vi måske anede det før. Helle bor i “EU”, hun er bureaukrat og farlig at sætte i spidsen fior et demokrati.

Hvis de selvretfærdige socialdemokrater bliver rasende over et lille fint smil eller et indforstået blink med øjet fra en politisk modstander i den kommende tid – så skyldes det bare, at de synes, vi har ret 🙂

– – –

Pk
Pk
11 years ago

De sidste par døgn har vores land været ligesom den drøm og erfaring, vi har om det.
Skøn sol og lyse aftener og nætter.
Det , som er det “Nye” er skyderi her og der plus overfald.
I mange havde SF sendt Kamel Quereshi i offensiven for at håne Danmark.
Især var jeg noget forundret over, at vores land blev hånet fordi det tidligere
var et fredligt land.
Morten Korck land og stokrose idyl var hånlige ord ,som kamel Q. brugte igen og igen.
Så I dag må SF,er leve med stor glæde over , at freden er væk.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Fra den meget muntre afdeling 😀

En meget “politisk ukorrekt ” parodi på en velkendt Britisk børnebogsserie fra 50’erne & 60’erne:

http://420.thrashbarg.net/the_ladybird_book_of_the_policeman_police_at_work_easy_reading.html

Originalen:

http://www.amazon.com/Policeman-Ladybird-Easy-Reading-Book/dp/0721400639

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Statsministerens ord, de af dem jeg har set her, minder mig noget om Peter Sellers som gartner i en film…

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Peter Buch

Link:
http://tinyurl.com/34sss2n
[Open in new window]

Victor
Victor
11 years ago

Man skal virkelig passe på, hvornår man bruger ordet “racisme”. På Islamic er der lige nu en post fra en afghansk ungersvend, der brikker sig, fordi han er blevet erklæret uegnet til gymnasiet. Her er posten – i sin helhed og, selvfølgelig, cuttet og pastet: “Bismillah Al-Rahman Al-Raheem Asalam Alaykum! Jeg ved ikke hvorfår men min dansk lære gjorde mig ikke egnet til gymnasium, hun sagde at jeg ikke sagde nok i timen. Same med alle andre invandre som jeg kender… Ville bare vide om det kun er her på Amager, eller om i andre er blevet egnet il gymnasium?… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago
Reply to  Victor

Det hedder araberdansk.

Jeg har kendskab til en indvandret russisk dreng, der efter 6 måneder i indslusningsklasse og intensiv hjælp fra familien talte næsten fejlfrit dansk. Han bad sine forældre om at komme på en privatskole, for han “ville altså godt længere end det der arabersprog”. Han har efter 5 år slet ingen accent, og skriver grammatisk perfekt dansk.

Formanden for de københavnske skolelærere udtalte, i et øjeblik med rygrad omg mod, at hvis man tog de såkaldt to-sprogedes resultater ud af PISA undersøgelserne, ville Danmark havne i den top-5 vi normalt er i.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Hans Jensen

Araberdansk er virkelig hæsligt. Ordene stødes ud, som om det er et forurettet barn, der taler, og ofte med runde stirrende øjne. Det er et baggårdssprog, der sætter folk i social bås.

Ikke desto mindre har jeg læst artikler af sprogfolk, som finder det så naturligt og godt og helt støtter op om araberdansk. De påstår også, at indvandrerne selv ønsker at holde deres sprogvariation i hævd for at vise, at de er noget særligt.

Erling
Erling
11 years ago
Reply to  Hans Jensen

For et par år siden blev der gjort forsøg på at markedsføre den slags pidgin-dansk som ‘etnolekt’ – læs: sprogberigelse.

Nils
Nils
11 years ago

Hvis man ellers skal tro på, hvad Gellert Tamas skriver i sin bog, Lasermanden, så var Ausonius ikke en racist i gang med at rense Sverige for indvandrere, men først og fremmest kuleskør. Han begik attentaterne tvangsmæssigt drevet af, hvad man lidt upræcist kalder indre dæmoner, altså en personlig psykologisk problematik og Gellert Tamas projekt med at vise en sammenhæng eller sammenfald mellem Ausonius og den påståede racisme i Sverige lykkes ikke i bogen, for det vil stoffet ikke rigtig, selv om GT aser og maser med det. Det fik en mere sjusket og mindre hæderlig eftertid så rådet bod… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Jeg vil aktuelt undlade at argumentere mod “Dø skal vi”. Men tager den muligvis op en anden gang.

.
.
11 years ago

Steen

Du skriver, at du vil holde blog-pause. Det skal være dig vel undt. Du har gjort et kæmpe stykke arbejde i oplysningens tjeneste. Men jeg vil ærlig talt komme til at savne formuleringer som denne:

“Man kan dø korrekt eller ukorrekt.”

Så præcist, så kynisk, så underspillet, så lige i plet. Tak.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  steen

Jeg er så gu’ total ligeglad med hvorfra i verden du kreere din blog. Det er en livsklog blog og med et skarpt blik på det der sker i Danmark, Sverige og andre vestlige lande lige nu. Så bare på med arbejdsbukserne, du. 🙂

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  steen

Steen – husker du, hvad jeg skrev om normænd og likør? De hælder åbenbart stadig mod det sødt klistrede, ligesom i indvandrerdebatten. 🙂

http://tgt.dk/inspiration/tema/sologstrand/article66728.ece

Selv om jeg er mest til Islay og aller helst Lagavulin, synes jeg godt, at man kan drikke Famous Grouse, den er ikke dårlig.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x