23
jun
Seneste opdatering: 24/6-10 kl. 0937
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sidst vi oplevede det, var det den nazistiske besættelsemagt, der også gik under navnet “de grønne”, en hentydning til deres uniformer. Nu er det andre “grønne”, der heller ikke kan lide jøder og homoseksuelle. Det ser ud som om gamle og prostituerede ryger  med i samme pulje.

En homoseksuelt par fra Hollandske Leidsche Rijn (nær Utrecht) er i årevis blevet truet og chikaneret af marokkanske unge. Hans og Ton købte for tre år siden et hus ved siden af en blok socialt boligbyggeri, men parret skulle snart udsættes verbal tilsvining, misbrug, hærværk og trusler fra etniske unge. Borgmesteren og omkring 100 naboer kom sammen  til en protestfrokost og konstaterede at alle forsøg på at stoppe de unges ulovligheder, ingen succes havde haft. Borgmesteren er anklaget for at have en slap holdning. Han ler over (billedet ovenfor til højre / venstre front borgmester Aleid Wolfsen) at parret ser sig tvunget til at sælge hus og jord for at bosætte sig andetsteds. I Leidsche Rijn er allerede et transseksuelt og et lesbisk par er blevet fordrevet. Også et medlem af PvdA (modstandere af Wilders) kom til denne frokost. De marokkanske unge fortsætter uforstyrret deres terror..Homo-pesters Leidsche Rijn moeilijk te pakken, Homosexuelles Paar von Marokkanern terrorisiert. (Snaphanens oversættelse) – (Hannover: Jewish dance troupe forced off stage./Jüdische Tänzer beschimpft und mit Steinen beworfen.)

Mogens Jensen

Det multikulturelle Babelstårn svajer faretruende, og der må nu igen tales dunder til europæerne.  ‘Kendsgerninger’ og ‘Mogens Jensen’ lader sig dog desværre kun sjældent forene. Ikke et ord om dhimmistatus, etniske udrensninger, slave-raids eller den frie tankes underkuelse i islam:

[…] Efter den arabiske indtagelse af Den Iberiske Halvø og Sicilien og det ottomanske riges underlæggelse af Sydøsteuropa, har der været en muslimsk tilstedeværelse i Europa. Fire af Europarådets medlemslande har således idag en overvejende muslimsk befolkning. Islam har altså i århundreder været en del af Europas religiøse landskab og kulturarv. […]

Ingen henvisning til jøder og kristnes underkastelse i islam (Koranen 9:29), ingen henvisning til at jødedommen og kristendommen anses for forvanskninger af islam, ingen henvisning til at den ligeret han her taler om er for muslimer, og at Den Gyldne Regel ikke eksisterer:

[…] Et andet vigtigt udgangspunkt for forståelsen af islams rolle i Europa er, at islam, jødedommen og kristendommen alle er udsprunget af den abrahamiske religion og dermed har samme historiske og kulturelle rødder og anerkender de samme grundlæggende værdier som værdien af menneskets liv og værdighed, muligheden for og friheden til at udtrykke tanker, respekt for andre og andres ejendom, betydningen af social velfærd samt respekten for lov og ret. […]

Ingen henvisning til situationen for kristne i f. eks. Nigeria, eller til den muslimske tilstedeværelses massive problemer for Indien, førhen og i dag – ja, faktisk slet ingen nærmere konkretisering af disse særlige tolkninger – hvorfor mon?

[…] Islam tolkes og praktiseres dog meget forskelligt i verden. Muslimer syd for Sahara har f.eks udviklet deres helt egen variant af islam, ofte kaldet afrikansk islam, og inderne har udviklet en egen indisk islam. […]

Her kommer måske den vigtigste grund til at holde Jensen ud mellem to fingre: Det klassiske tryllegreb, hvor der glides ubemærket fra islam-med-essens i form af “islamisme”, til ikke-essentiel islam der kun eksisterer i kraft af individer, dvs. muslimer:

[…] Det tredje vigtige udgangspunkt for diskussionen om islam i Europa er den helt nødvendige skelnen mellem islam og islamisme. Islamister mener, at islam er retningsvisende på alle livets områder, og accepterer derfor ikke adskillelsen af religion og stat. De forsøger at nå deres mål enten med fredelig indoktrinering, propaganda og politisk kamp eller voldelige metoder som mord og terrorisme. Men det helt afgørende er, at langt den overvejende del af de europæiske muslimer ikke på nogen måde bekender sig til islamisme, men ønsker at leve et fredeligt liv i overensstemmelse med de regler og normer, der gælder i de lande, hvor de bor. […] [min kursivering, LFPC] Mogens Jensen: Gør plads til islam i Europa

Problemerne er massive her, for når han siger at “islam er retningsvisende” erkendes det selvfølgelig at “islamisme” bygger på noget der har essens – nemlig islam. “Islamisme” er derfor blot islam der bliver taget alvorligt. Undvigemanøvren er derfor postulatet om at “en overvejende del af de europæiske muslimer ikke på nogen måde bekender sig til islamisme”. På denne påstand skal vores fremtid i fred og frihed altså baseres iflg. Europarådet og Mogens Jensen. Man klør sig i nakken: Lyver og manipulerer Mogens Jensen, eller kan han ikke selv se hvad det er han indrømmer her?

Ser man bort fra fortielser og usandheder vedrørende historie og teologi, kan Mogens Jensens ræsonnement opsummeres sådan: Jensen pointerer “den helt nødvendige skelnen mellem islam og islamisme”. Islam både eksisterer og eksisterer ikke: Den eksisterer som det de såkaldte “islamister” henholder sig til, dvs. den er noget negativt. Derved skelner Jensen jo netop ikke – islamisme er udlevet islam. Islam eksisterer ikke blandt det store flertal af muslimer, som bare er mennesker der vil leve i fred med deres omgivelser. Alligevel er dette ikke nok, og der må søges skabt en særlig euro-islam. Modellen hertil kan findes i lande med særdeles blodige erfaringer med islam, som Nigeria og Indien. Her har man særligt fredelige “tolkninger”, som dog ikke nærmere udpeges. Dette, kære læsere, er hvad islamdebat er i de højeste og mest vellønnede kredse af den politiske mainstream (LFPC) (Mogens Jensen: Fælles europæisk front mod islamisme og “islamofobi”.)

Holland: ‘lokke-jøder,” lokke-ludere,’ ‘lokke-bøsser’ og ‘lokke-ældre’

For at forhindre jødehadske forbrydelser vil politiet i Holland bruge opsigtsvækkende metoder.For at stoppe et stigende antal antisemitiske forbrydelser i Holland og især i Amsterdam, vil hovedstadens borgmester nu have politiet til at klæde sig ud som jøder og blandt andet gå med kalot. Det skriver den britiske avis The Telegraph.Tanken er, at ‘lokke-jøden’ skal sættes ind i et område med antisemitiske forbrydelser og på den måde afskrække forbryderne fra at begå kriminalitet. Politiet i Holland bruger allerede ‘lokke-ludere, ‘ ‘lokke-bøsser’ og ‘lokke-ældre’ for at komme forbrydelser mod disse befolkningsgrupper til livs. Meningen er, at forbryderne aldrig kan være sikre på, at det ikke er en betjent, de overfalder eller røver, og at de derfor vil holde sig i skindet. Hollandsk politi vil bruge ‘lokke-jøder’

Sveriges arrogante selvgodhed

Endelig noget tankevækkende svensk MSM- opinion. Når man læser den svenske medieelite, får man den samme pinagtige fornemmelse, som når en 70 årig tidligere Don Juan, opfører sig overfor damerne som han kunne for 40 år siden og ikke kan forstå, han ikke gør indtryk. I deres forestilling er tiden stadig 1975, da landet var verdens fjerde rigeste, verdens største succes-historie og da velfærden ikke var blevet en Potemkin kulisse. Desværre er der ingen stor, folkelig vilje til at gøre op med disse illusionister:

Häromdagen läste jag i Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) en svidande vidräkning med de skandinaviska välfärdsstaterna, inte minst Sverige, länge beundrad förebild för många länder på annat håll i världen. Enligt FAZ finns i dag inget förebildligt kvar; även på den tiden det begav sig skulle förebilden haft mer med Potemkins kulisser än med verklighet att göra. Hur som helst skulle den tid vara slutgiltigt förbi då Sverige också kunde göra anspråk på ”moraliskt ledarskap”. [..]

Möjligen kan man diskutera hur länge utbrytningen egentligen varade. Några få decennier? Från 1945 fram till anpassningen till EU 1988/89? Eller fram till den första oljekrisen 1973 och de stora krondevalveringarna några år senare? Hur vi än räknar kvarstår faktum – i dag skulle jag föredra lön i Danmark, sjukvård i Bayern, franska eller brittiska skattesatser och pension i Nederländerna framför något Sverige har att erbjuda på samma områden. [..]

Nu finns som bekant denna välfärdsstat inte längre. Åtminstone är den inte vad den en gång var. Det samhälleliga projektet har krympts till att beskära och renovera välfärdsstaten till vad som någorlunda ska kunna fungera. Som program kan detta naturligtvis inte längre försäljas – svenska politiker, som Persson eller Reinfeldt, har blivit som alla andra: rena maktpolitiker utan ideologiska lidelser. Men vår arroganta självgodhet verkar ha lika många liv som katten. Efter tiden på toppen, Kolumnen: Richard Swartz om förebilden Sverige. (”När Sverige gav upp” – Kent Ekeroth interviewet i Frontpage Mag.)

“Indvandringen til Sverige giver milliardeksport”

En noget svært gennemskuelig feel-good- nyhed fra SVT. Indvandringens omkostninger kan være op i nærheden af 300 mia. om året, så rengskabet må være meget langt fra at balancere. Iøvrigt undersøgte vi da den muslimske verden raslede med sablen om et handelsbojkot mod Danmark, at kun 2 %  af vores eksport gik til den muslimske verden. I hovedsagen Tyrkiet og Egypten. Vi vil gerne se hele regnskabet. Cost og benefit. Ökad invandring ger miljardexport. SVT kan noget med grafikken, her er pointen skåret ud i pap.

A normal weekend in France

Chinese Protest, French Soccer Disgrace, Cars Burnt, Stabbings, Fires, Facebook Picnics Banned… Just a Normal Weekend in France.

The Chinese can no longer live in France. they are burgled, robbed, stripped, as soon as they go out. They cannot even eat in restaurants in the evening without coming upon these thieves who take their money. They cannot live in peace.

As usual, there is more news tumbling “off the presses” than I can absorb, let alone condense, translate, and pass on to others in a readable form. I hope everyone has some other sources. This has been another wild weekend in France. Many acts of urban violence – car burnings, confrontations with the police, stabbings, fires, etc… Not to mention the reactions to two soccer losses – France lost to Mexico on Thursday, and Algeria and England tied at 0-0 on Friday, which is tantamount to a loss for Algeria.

The “French” soccer team could not care less about the loss: they didn’t want to win, it appears, because they hate France so much they take pleasure in disgracing the team. The coach, Raymond Domenech, is responsible for putting together this team, and he is reaping what he sowed. A French team should be French, that’s all. A key player of the French team Nicolas Anelka grossly insulted Domenech at half-time during the game with Mexico and was kicked off the team. His words have been printed in papers all over France: “Go f… yourself, filthy son of a …!” Soccer has become a weapon in the on-going racial war in France. The game is nothing more than an opportunity for non-French Frenchmen who hate France to show their hatred.

French writer Alain Finkielkraut has called the French soccer team a gang of thugs. [..]

I cannot convey all the news, but here is the lead article at François Desouche tonight (Sunday):

The Chinese residents of Paris demonstrated on Sunday against acts of violence by Arabs. There was a huge turnout – 8500 people according to the police, (over 10,000 according to Novopress), in the neighborhood of Belleville, in East Paris, the largest demonstration by Asians ever organized in France. The organizers of the demonstration spoke of a “growing climate of insecurity”. Included among the demonstrators was the adopted daughter of Jacques Chirac – Anh, Dao Traxel of Vietnamese origin. There are an estimated 600,000 – 700,000 Asian residents in France, most of them in Paris and its suburbs.

However, the rally turned violent when, according to one demonstrator:

“Someone stole a Chinese lady’s purse. The Chinese caught him, and alerted the police, who let him go. We are not violent, but it was too much.”

At 7:30 p.m. young Chinese were still throwing glass bottles at the mobile gendarmes, lined up with their shields, who threw tear gas in turn. Earlier, the gendarmes had been targets of the demonstrators, some of whom threw tables and chairs taken from the La Vielleuse Bar.

Another report adds these details:

“Stop the violence, We want to live in security. We’ve had enough of these attacks. Respect for all.” These words were written on tee-shirts, caps, and banners. ”There are too many people attacked by Arabs. They grab purses, they break shop windows, we no longer feel safe,” cried out a young demonstrator as gongs and drums sounded.

According to Philippe Costa, president of the France-China Club, elected officials have demonstrated their inability to deal with crime in this multicultural neighborhood. “Many people won’t come into Belleville from fear of attacks. Those who live there and work there are easy targets, because a lot of money circulates. We are asking for surveillance cameras. We do not want any more thugs in Belleville.”

A spokesman for the Chinese associations says that the Chinese community can no longer keep silent. “It is not usual for Asians to demonstrate, but this has been going on for 20 years. Everybody passes the buck. This is a neighborhood that borders on four arrondissements.” Paris seems to be dividing up, fragmenting into livable and non livable areas, with the  livable areas slowly but surely giving way.

Here is how her cleaned-up comments begin now:

The Chinese can no longer live in France. they are burgled, robbed, stripped, as soon as they go out. They cannot even eat in restaurants in the evening without coming upon these thieves who take their money. They cannot live in peace. These acts are not only inhuman but racist as well since the Chinese are the main victims, but are unfortunately too discreet to speak up…

Se det hele på Gallia Watch

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] og store svigt, begået af folkets “tjenere” imod samme folk, og den er parallel til historien om de to hollandske homoseksuelle, der lagde sag an mod kommunen for tab af ejendom og tort og svie fordi unge marokkanere drev dem […]

Ole Burde
Ole Burde
13 years ago

Folk som Mogens Jensen er uden for raekkevidde . Han har valgt at tage den roede pille , og droemmer nu lykkeligt videre i en ikke-eksisterende verden . Det bliver mere og mere klart hver dag , at meget lidt komunikation er mulig mellem de to altaernative eksistensformer.
Saa snart man har slugt den roede pille , glemmer man automatisk alt om at have fravalgt den barske virkelighed.
‘Metrix” er en genial film paa mange maader. At vaagne op fra den politisk korrekte trance-tilstand er nettop som at indse at man tidligere har levet i en “programmeret” virkelighed..

EH
EH
13 years ago

Mogens Jensen burde egentlig have samme status som Engelbrecht , Bennedsen o.a. Jeg har svært ved at tage den mand alvorligt. Men I har selvfølgelig ret. Han ytrer sig på vegne af en stort dansk politisk parti, som står til at få regeringsmagten ved næste valg. Klovnen blev vist først kendt som imitator af Nyrup, hvis man da ellers kan kalde en ubetydelig ændring af stemmelejet for en imitation. Der blev høstet en vis popularitet på denne fjogede optræden. Mogens blev grebet af storhedsvanvid og meldte sig ind som politiker. Scenen kunne ikke blive stor nok. Siden har han bedrevet… Read more »

JacobCT
JacobCT
13 years ago

Ja, vi så f.eks. bøsse og politiker Klaus Bondam ville etablere en SU-berettiget imamuddannelse i København for nogle år siden.
Og nu har han som byens integrationsborgmester sørget for at der for iranske penge opføres en moske, hvor ‘fredens religion’ kan udsprede sig had mod alt hvad der falder uden for sharias snævre rammer….

Håber virkeligt at Bondam mfl. selv kommer til at mærke følgerne af deres aggresive islamisering af Danmark.
Og gerne snart…

Pk
Pk
13 years ago

I danske partier, som Soc og de radikale er der homoseksuelle og der er da almindelig viden
hvem det er.
Det helt utrolige er , at disse brave mennesker aldrig nogensinde har givet udtryk for solidaritet
med bøsser , som bliver gennemtæsket af “unge”, læs muslimer.
Ikke engang politisk har disse politiske slapsvanse forsøgt at kæmpe imod muslimernes vold.
De burde skamme sig. Åh ja, de samme politiske slapsvanse er også ligeglad med at andre danskere
overfaldes af muslimer.
Politiske røvhuller( sorry sproget) er vred over det kæmpesvigt, som jo fortsætter.

JacobCT
JacobCT
13 years ago

Det er interessant læsning på FOREIGN POLICY magazine, hvor the Fund for Peace har lavet sin årlige liste over de mest fejlslagne og USTABILE lande i verden: http://www.foreignpolicy.com/articles/2010/06/21/2010_failed_states_index_interactive_map_and_rankings eller her http://www.fundforpeace.org/ (Failed States Index ) 177 lande bedømmes ud fra 12 kriterier Et land som Sverige er utroligt højt rangeret (175 hvilket er højere end Danmark med 172) og UK er også ret højt med 161. Sverige er således bedre end Danmark i kategorien GROUP GRIEVANCES og ECONOMIC DECLINE…. ?? Wow! GROUP GRIEVANCES går ud på at der er mere hate speech og et mere tydeligt mønster af overgreb mod… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x