24
jun
Seneste opdatering: 24/6-10 kl. 1913
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ugens klip fra et land på vej ud i  borgerkrig. Det hedder inbördeskrig på svensk, et ord at lære sig i tide. Man kan indvende, at vi ikke kan ikke spå. Nej, men er bevisbyrden vores ? Det er George Galloway, der spyr dødstrusler fra minut 6:10. Vor tids Lord Haw Haw. DR ignorerer alt dette. Jakob Illeborg i London har ikke lagt mærke til det. Det er bare én af mange grunde til, at public service begår selvmord i disse år. Man kunne nævne ex-kommunisten Lotte Heise: “Jeg elsker klassisk, call me old-fashioned, det er stang-bacardi, som man siger på nudansk.” Fortsæt selv, hvis du kan folde de krumme tæer ud.

Islamofobi-Jensen kører med klatten

Poul Nyrup d. II må nu skrue bissen på. Mogens har bisser, vi ved det. Boykot Schweiz, boykot Frankrig, boykot hele bundtet.

Europarådet anbefalede i går, at Schweiz ophæver det forbud mod minareter, som blev vedtaget ved en folkeafstemning i november sidste år…….I Schweiz tager man imidlertid afstemningen med ophøjet ro.”Vi skal nu gøre gældende over for Europarådet, at vi rent juridisk hverken kan stille forbuddet i bero eller afskaffe det. Beslutninger vedtaget ved folkeafstemning indgår i den schweiziske forfatning og kan derfor kun ændres ved en ny folkeafstemning,” siger Marc Wey fra den officielle schweiziske repræsentation ved Europarådet i Strasbourg. Pres på Schweiz for at ophæve minaret- forbud

There should be no general prohibition on wearing the burqa and the niqab or other religious clothing, the Parliamentary Assembly of the Council of Europe (PACE) has said – though it added that legal restrictions may be justified “for security purposes, or where the public or professional functions of individuals require their religious neutrality, or that their face can be seen”.

In a resolution unanimously adopted today, the Assembly – which brings together parliamentarians from the 47 Council of Europe member states – said the veiling of women is often perceived as “a symbol of the subjugation of women to men” but a general ban would deny women “who genuinely and freely desire to do so” their right to cover their face. The Assembly, approving a report on Islam, Islamism and Islamophobia prepared by Mogens Jensen (Denmark, SOC), also called on Switzerland to repeal as soon as possible its general ban on the construction of minarets, which it described as discriminatory.PACE unanimously opposed to a general ban on wearing of the burqa. (Council of Europe urges end to minaret ban, Council of Europe opposes bans on Muslim face veils. Eurodhimmis vote unanimously against banning burqa.)

Slut med jødiske studier i Lund

Det er slut med jødiske studier på Lunds Universitet, der er Skandinaviens største med omkring 40.000 studerende.Når de jødiske studier på Lunds Universitet nedlægges sættes der et foreløbigt punktum for det akademiske studium af jødiske fagområder Lunds Universitets magasin meddeler i sit seneste nummer (LUM 6/2010, pdf,s 8), at lærestolen i judaistik – et fag, der omfatter alle akademiske discipliner inden for jødedommen fra Bibelen og Talmud til historie, sociologi, filosofi og etik – nedlægges med øjeblikkelig virkning. Med lukningen af lærestolen sættes et foreløbigt punktum for det akademiske studium af jødiske fagområder, som Danmark har haft sin aktive andel i.Ulf Haxen, KrD.

Ground Zero-imamens tvetungethed

[…] [Feisal Abdul] Rauf has been on record several times as blaming U.S. policies for the Sept. 11 attacks. He has been quoted refusing to admit Muslims carried out the attacks.

Referring to the Sept. 11 attacks, Rauf told CNN, “U.S. policies were an accessory to the crime that happened. We (the U.S.) have been an accessory to a lot of innocent lives dying in the world. Osama bin Laden was made in the USA.” Madeline Brooks, a reporter who attended a sermon this year by Rauf, quoted the Islamic leader as stating “some people say it was Muslims who attacked on 9/11.”

Rauf’s 2004 book had two different titles – one in English and the second in Arabic. In the U.S., his book was called, ‘What’s right with America is what’s right with Islam.” The same book, published in Arabic, bore the name, “The Call from the WTC Rubble: Islamic Da’wah from the Heart of America Post 9/11.”  Obama scholar linked to ‘Ground Zero’ imam

Exit Mona Sahlin

Mogens Lykketoft var så venlig at blive formand for danske S, for at påtage sig et uundgåeligt nederlag. Det samme var ikke Mona Sahlins hensigt, da hun på mange afbud blev formand. Hvad vil  der ske nu ? Alliancen vinder. De vil ikke ane hvad de skal stille op med Sverigedemokraterna, det er valgets egentlige  spænding. Mona Sahlin er fortid i SAP inden nytår. Sahlin har haft den uheldige egenskab, at hvergang hun ytrede sig, dykkede opinionen, og når hun tav  steg den. Det går ikke i en valgkamp. SAP vil overveje, om den vigtigste egenskab ved en formand nu er, at hun er kvinde. I heldigste fald går partiet ind i et dansk ti-års mørke, bliver et almindeligt parti blandt andre og 75 års hegemoni vil være  overstået. Der er ikke tradition  for spænding ved svenske valg. “To parlamenter, bevægelighed og uflyttelighed”. Nu kommer der en lille smule, og det er på høje tid. Det burde blive langt, langt mere spændende, men det ville kræve, at Sverige  var et frit fungerende demokrati, og det er det ikke. Det sørger pressen for.

M lyfter, S blöder. Alliansen leder klart, enligt DN/Synovates junimätning. – Det börjar bli en entydig tendens nu, säger statsvetaren Stig-Björn Ljunggren.De rödgröna har förlorat 375000 väljare medan alliansen har vunnit 330 000 under de senaste två månaderna. Det visar DN/Synovates nya mätning. Det borgerliga regeringsblocket får 49,1 procent mot 44,5 för den rödgröna oppositionen.Enligt den nya mätningen ligger M på 33,1 procent, den högsta siffran sedan augusti 1997, medan S får 30,0 procent, den lägsta siffran sedan augusti 2000.De största förändringarna äger rum hos de två stora. Bland övriga partier är läget mera stabilt. Samtliga kommer in i riksdagen – även Sverigedemokraterna – enligt den här mätningen. Nu drar alliansen i från

Terroristens ulykkelige barndom

Nu er det selvfølgelig en forsvarsadvokats opgave at stille sin klient i det bedst mulige lys, men man må spørge sig om de bemærkelsesværdigt mange tilfælde af sindssyge og personlige omstændigheder som disse der åbenbart er gældende hos kriminelle blandt den særligt beskyttede minoritet, afspejler en klangbund i samfundet som sådan. Eller sagt på en anden måde, kan man forestille sig lignende omstændigheder spille en tilsvarende stor rolle i mediernes dækning af deres bussemænd i f. eks. EDL? Via Jihad Watch (LFPC).

A defendant who called for the deaths of the Gordon Brown and Tony Blair was a “lonely young man” who “wallowed” in extremist material, a court has heard. Ishaq Kanmi, who posed as the head of “al-Qaeda in Britain” on a website in 2008, had a “miserable childhood”, Manchester Crown Court was told. […]

Ahead of sentencing on Thursday, Joel Bennathan QC, representing Kanmi, said his client was a man who had been constantly bullied at school and had no friends.

Kanmi could hardly be compared to mature, intelligent, nationally known figures such as clerics Abu Hamza and Abdullah el-Faisal who were convicted and jailed for urging their followers to murder others, he told the court. “The defendant was a lonely young man sitting in the Blackburn public library who provoked ridicule and, by and large, indifference. There is a great gulf between him and those people,” he said. […] Terror charge Briton was ‘lonely’, court told

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Liva
Liva
11 years ago

“DR ignorerer alt dette.”

Ja, DR ignorerer desværre virkelighed hvor koran opdragede mænd skriger kuffar/vantro efter engelske borgere. Samtidig så vælger DR at vise flere og flere TV udsendelser (licensbetalte) hvor hijab til både kvinder og helt unge piger indgår. Bl.a. ses en del hijab uniformering af små piger i Danmark på kanal Rama Sjang. Vore børn og børnebørn vold fodres ikke bare med hijab uniformering i folkeskoler og på uddannelsessteder, men også via DR. DR er på gal vej. Helt gal vej.

Mette
Mette
11 years ago

Jeg er da helt enig med jer. Også jeg syntes – som skrevet står i mit indlæg. – at det var en tvivlsom sympati. Min pointe var, at når den slags kan opstå, kan jeg ikke forestille mig andet, end at en reel folkelig modstandskamp kan få sympati. Blot er det jo typisk, at de sammenstød, der opstår i en gennemgående konflikt som denne her, i første omgang vil blive udkæmpet af gadens parlament. Det er vel efterhånden mindst fem år siden, at der opstod en gadekamp i Esbjerg, hvor der var flere hundrede involveret. Men for at det skal… Read more »

.
.
11 years ago

HA kan ikke bruges til noget i denne sammenhæng. Der kræves derimod et reelt folkeligt opgør med den politik, som befolkningen er blevet påført. Det er ædruelige mænd og kvinder, der skal kæmpe denne kamp mod islam og vores egne politikere. Ikke kriminelle.

JacobCT
JacobCT
11 years ago

@Mette Jeg kan godt genkende den der med “Hells Angels sympati”, men man skal nok ikke rigtig regne dem med, for den eneste sag de egentligt interesserer sig for, er “egen vinding”… En HA er ligeså stor belastning for samfundet. Men det er rigtigt at demokratiet er skrøbeligt – det fungerer jo kun hvis vi stort set alle sammen er enige om de fælles spilleregler og retningslinier. Selv ganske små grupper der undergraver de demokratiske vilkår, vil alvorligt kunne true det demokratiske samfundes mest grundlæggende struktur. Og med over 300.000 borger i Danmark, som er mere loyale overfor en middelalderlig… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Der er alt for mange, der naivt eller dovent tror, at demokratiet passer sig selv. Det gør det ikke, det er en skrøbelig konstellation, der har behov for at blive forsvaret tidligt og silde, fordi den er så nemt at misbruge. Det ser vi jo allerede ganske tydeligt. Ang. borgerkrig. Jeg regner med, at den opstår som en guerillakrig med stadigt voksende engagement fra begge sider. I Danmark har vi allerede set de første tegn på, at man i en sådan kamp kan få de mærkeligste “sovekammerater”. Da der opstod bandekrig mellem Hells Angels og muslimske indvandrere, var en stor… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Mette

Som jeg plejer at skrive kan problemerne med denne indvandrergruppe ikke løses hverken af andre kriminelle grupper, eller med ikke nærmere præciseret ‘borgerkrig’ i f. eks. Falkeøjes fantasier. Kun ved at statsmagten i de europæiske lande handlede uden bindinger af internationale konventioner, af retsgarantier osv., og handlede i deres vælgeres interesse i stedet for multikulturens, kunne der komme indgreb der betød en forbedring. Dette er som bekendt ikke lige på tapetet p.t., og det er klart at i en situation hvor man igen og igen oplever at hvis der endelig sker noget er det slet ikke nok – eller de… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  LFPC

Ja. sådan er det. Det er en farlig udvikling, fordi de lukkede øjnes politik drives til absurde yderligheder. Mere i Sverige og Norge end i Danmark, men slemt alle steder. Derfor tror jeg, at vi meget vel kan risikere en dag at havne der, hvor desperationen og rådvildheden er så stor, at demokratiet træder i baggrunden – ilde behandlet som det bliver i øjeblikket – og der opstår krav om en stærk mand, der vil, kan og tør gå forrest på en måde, som vi aldrig ønskede det, da vi kun var os selv. Jeg er ikke så sart som… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Mette

Rettelse: “indtil nu tyder intet på, at de vil erstatte deres egen tankegang med den vestlige og dermed opgive deres religion “

JacobCT
JacobCT
11 years ago

Borgerkrig eller inbördeskrig fordrer vel at BEGGE parter er villige til at slås.
Jeg er ikke sikker på at det nødvendigvis ender med krig.
Vores og svenskernes indoktrinerede dhimmitude og den gradvise beskåring
af vore rettigheder efter salamimetoden, kan meget vel betyde at vi bare ligeså stille
ophøre med at eksistere som befolkningsgruppe.

Hvis vores kultur ikke længere har selvopholdelsesdrift, vil den bukke under.

Lad os kæmpe for at dette IKKE SKER.

trackback

[…] Videoen blev fundet på Snaphanen.dk […]

Morten - - -
11 years ago

Oplysning til nye læsere og udenforstående:

Islamofobi-Jensen er hverken Carsten Jensen, Tim Jensen, Ellemann-Jensen, Frank Jensen, Jesper Jensen (H.I.F.) eller Due Jensen, men Mogens Jensen, socialdemokrat.

– – –

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja, man begynder jo ligesom at fatte, hvorfra Monrad & Rislund fik inspirationen til deres Mogens-figur. Sikke dog en lallenaiv, godtroende tosse – “Det er realistisk at forestille sig fremkomsten af en særlig europæisk islam.” :D:D:D Ja, hurra, Mogens – og hvad så hvis den ønskedrøm, så også viser sig at være et PK-luftkastel, som vi har set det så mange gange før med vore kære “kulturberigere” og vore uvidende og slatne poltikere, der ikke vover at stå op for vore kerneværdier og dansk/ vestlig kultur, når det virkelig gælder? Hvad baserer du dog den forudsigelse på, Mogens? Er der… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
11 years ago

De här minuterna i filmen är något av det värsta jag sett den här sommaren. Min familj befinner sig just nu i London och jag tänker så här: hur länge till kan man oskadd besöka den brittiska huvudstaden som icke-muslim? Hamnar vi inte alla i no-go-areas ganska snabbt om den här utvecklingen tillåts. Alla som motsätter sig den betraktas som “högerextrema”. Nå, låt hundarna yla, karavanen… ni vet. Men det gör mig djupt skakad att tänka att det är vi som protesterar mot islamismen som betraktas som “extrema” medan de skrikande och gastande fanatikerna med sina krav på sharia ses… Read more »

Tine
Tine
11 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Det er ikke videre positivt og oppløftende. Den tafatte politimannen som skal snakke snillt med demostrantene er noe av det mest tafatte jeg har sett. I Norge og Sverige er det ikke omtalt i nyhetene. Så vidt jeg forstår har det ikke fått så stor oppmerksomhet i Danmark for den saks skyld. Man kan stille seg spørsmålet om når det skal snu? Jeg tror ikke vi skal gi opp kampen før vi har begynt. Jeg håper virkelig at den britiske regjeringen forhindrer (med militærmakt) den planlagte stordemonstrasjonen til Islam for UK i form av en marsj som skal gå over… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

SF:”Netto lukningen er et nationalt problem”.
Der er ærlig tale.
Det SF for første gang siger er, at SF er et nationalt problem.
Må andre partier blive lige så ærlige.

Lightmann
Lightmann
11 years ago

Så er det officielt. Alle problemer skyldes vores uvidenhed omkring Islam og dens tilhængere…Kan det snart blive mere trist…

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x