6
jul
Seneste opdatering: 6/7-10 kl. 1749
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

vi er her, men lidt mindre end ellers.  Do you believe in magic?


“Det de kalder islamiseringen af Sverige”

Mens vi venter på Robert Spencers tale, må vi nøje os SVTs rapport. De præsterer kunststykket at vise ham på billede, uden at nævne hans  navn. Og så har de SD’ere noget med uniformer, jeg ikke er særlig vild med. Kom nu ikke for godt igang!

HÄNDELSERIK DAG I ALMEDALEN, WHY IS SPENCER LAUGHING? –  (Hvorfor skal folk partout skrive med versaler?  Vi har set jer, I er med i vores aftenbøn.)

Sveriges Radio om “den meget kontroversielle Robert Spencer”

Et af tegnene på, hvor snerpet og småborgerlig en tid vi lever i er, hvor mange  der er “kontroversielle.” På den anden side, det kunne jo også bare være et journalistisk selvportræt: “Så smal er vores verden. Så lidt ved vi om noget som helst. Så konforme og indskrænkede er vi, og sådan klassificerer vi fænomener, der ligger udenfor vores fatteevne.” At dømme efter de seneste journalister  jeg har mødt, jovist. Sådan er det fat med store dele af korpset. Kur?  Nedlæg journalistuniversiteterne og rekruttér folk, der har set verden og som kan skrive. Akademikere, murersvende, dagplejemødre, whoever. Bare ikke de unysgerrige tremmekalve, vi producerer nu.

Optøjer på norske asylcentre

Det koker her, og jeg har ikke tid til å snakke med pressen nå, men jeg kan bekrefte at det er opptøyer på ventemottaket på Lier, sier operasjonsleder Truls Fjeld i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.Politiet opplyser at de fikk melding om uroen ved mottaket i Lier ved 1-tiden. Opptøyene begynte først på mottaket i Nannestad, ifølge Romerike politidistrikt.Vi fikk melding 18 minutter etter midnatt etter at det ble utløst en innbruddsalarm på mottaket på Nannestad. Etter at vi kom fram, begynte huset å brenne. Både ambulanse, brannvesen er på plass, og politiet jobber nå med å få kontroll over situasjonen, forteller stabssjef Hans Holmgrunn i Romerike politidistrikt .Optøjer i norske asylcentre, Avviste asylanter gjorde opprør på to asylmottak, Opptøyer på to asylmottak på Østlandet.

Douglas Murray: Terrorismen er hjemmeavlet

The Centre for Social Cohesion has compiled profiles of 124 individuals convicted of Islamic terrorism offences since 1999.It found that 69 per cent of offences were perpetrated by individuals holding British nationality.“There are clear trends emerging with those involving themselves in terrorist activity in the UK,” he added. “It is crucial that this is recognised and then acted upon by the relevant authorities.”His comments follow private remarks by Assistant Commissioner John Yates, Britain’s most senior counter-terrorism officer, that the country faces “eye-watering cuts” in counter-terrorism funding that could hand an advantage to al-Qaeda.Douglas Murray, Director of the Centre for Social Cohesion, said: “The report proves how great a threat violent Islamism poses to the world – and the fact that Britain is at the centre of this global struggle.”Terrorism in Britain ‘mostly home grown’, report says, Islamist Terrorism, The British Connections, 26 sider pdf. Douglas Murray: En ildsjæl for frihedsrettighederne.

Hvor mange importerede bistandsklienter koster Kurt Westergaard?

Infami af den slags som Dagbladet Politiken excellerer i. I andre sammenhænge opfatter man de offentlige kasser som Særimner i halal-udgave, hvor bladets Anita Bay Bundegaard er den der topper på godhedsskalaen, for hun vil jo invitere hele verden til at sidde med ved det danske gæstebord.

[…] Dyr Westergaard

(Kurt Westergaard, red.) Holder så en lang pause.

»Det ville da være lidt absurd at … lige tage hen og købe en halv liter piskefløde. Sådan noget – det gør vi nok ikke …«.

I stedet har bladtegneren fået sin samling af blokke suppleret med en lille »logistikbog«, hvor han og konen skriver op, hvad de skal foretage sig »sådan lidt fremover«.

I sidste uge var Kurt Westergaard på ferie – og vagterne var med. Skal han besøge sine børn i udlandet, skal vagterne med. Hvad koster en Kurt Westergaard det danske samfund?

»Ja …«, svarer han bare og ser lidt træt ud. […] Anne Bech-Danielsen: Westergaard : »Jeg vil gerne dø med pennen i hånden«

Ligesom det kunne ses fornylig i Weekendavisen i en arabisk journalists interview med Kurt Westergaard, affattet i nøjagtig samme patroniserende stil, prøver journalistfrøkenen i interviewet her at aflokke tegneren en indrømmelse af at have fortrudt hvad han har sat i gang. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at dette er den hellige gral i medløberjournalisternes verden – en symbolsk sejr af nationale dimensioner, og øjeblikkelig verdensberømmelse til nulliteter med sikker fornemmelse for anstændighedens og stuerenhedens grænser (LFPC).

Cairo-restauranter afviser gæster med tørklæde

Historien melder ikke noget om begrundelsen, men man må i hvert fald konstatere at i et folkerigt muslimsk land er de 30 gram stof på en eller anden måde i modsætning til trendiness og omsætning. Hvad ved de som ‘mormors tørklæde’-fløjen herhjemme ikke ved? (LFPC)

An increasing number of venues in Cairo are banning women wearing headscarfs from sitting down and ordering. This time, writes the Arab daily edited in London, Asharq Al-Awsat, an incident occurred in a well-known restaurant in the Egyptian capital, the name of which was not disclosed. ”The restaurant does not welcome women wearing the headscarf,” an attendant answered the women who wanted to book a table for the evening. There is no law in Egypt forbidding women wearing headscarfs from entering the venues, but owners of the most fashionable and expensive haunts – where a meal costs at least 100 Egyptian pounds, around 17 dollars – often impose the ban, even to female Muslim tourists. EGYPT: TRENDY RESTAURANT BANS WOMEN WITH HEADSCARF

EDL: Är detta en högerextrem organisation?

af Thomas Nydahl

Den brukar kallas “högerextrem”, English Defence League, en av de yngsta organisationerna som bekämpar den totalitära islamismen. Varje gång jag läser i brittisk press om EDL:s aktiviteter undrar jag: vad är det som är högerextremt? Jag hittar få exempel. När kampanjen mot bygget av den nya stormoskén i Dudley pågick (moskébygget stoppades!), såg jag att EDL hade en banderoll där det stod “Black and White, Unite!” (se också på bilden nedan). Vad är det för högerextremt i det? Senaste nytt är att EDL bildat en judisk avdelning. Jaha, tänker jag, det är klart att det finns högerextrema judar, precis som det finns vänsterextrema. Men när jag läser deras manifest har jag väldigt svårt att hitta det högerextrema. Är det deltagarna i demonstrationerna som leder till den märkliga slutsatsen? Är de fel klädda eller klippta? Är de för unga? Viftar de med för många engelska flaggor (dvs St. Georgskorset)?

Låt mig poängtera att jag inte själv skulle ansluta mig till en gatudemonstration. Den tiden är förbi. Jag föredrar att uttrycka min hållning individuellt. Men jag skulle inte komma på tanken att se ner på människor som vänder sig emot islamiseringen av Europa! Inte en sekund. Tvärtom förstår jag varför de gör det. Det jag sett av brittisk gettoiseringen och islamistisk aktivism har övertygat mig om motståndets nödvändighet.

Kan ni hjälpa mig att leta efter det? Här återger jag hela English Defence League Jewish Divisions manifest, så kan vi hjälpas åt. Eller är det möjligen så att etiketten “högerextrem” sätts på varje person, grupp och organisation som bekämpar islamismen, vår tids nazism? Jag tror det. Läs och döm själv.

We, the English Defence League Jewish Division, support the British Armed Forces, the IDF and the British people. We are English, we love England, and we are committed to combat racism, fascism, anti-semitism, the biased media, and uninformed politicians.

We are here to fight for all people – Jews in England in particular – against attacks by pro-Islamic, anti-Jewish, anti-Israel media propaganda and lies, relating to Jews, Jewish culture and beliefs, and against blood-libels propagated by the left, Nazis and Muslims.

We are committed to waking up the sleeping Jewish press, e.g: The Jewish Chronicle, to the threat of Muslim attacks on Judaism, Zionism and to Muslim attempts to delegitimise Jews, the Jewish state of Israel and to force, by stealth and overt means, sharia law on England.

Our EDL units have gays, transgender, Black, Sikhs, Hindus, Jews and ex-Muslims (apostates) members. We are professionals of ALL classes! We are the only organisation in the UK that demonstrates against Muslim violence and discrimination against women, such as forced marriages, underage marriage, female genital mutilation and honour killings. Not one so-called feminist has spoken out against these terrible things, preferring to collude with male Muslims and respect these appalling acts as “culture”!

Our fight is worldwide: against Muslim hegemony, polygamy, misogyny, sharia law, the building of any more mosques in the UK, racist attacks on non-Muslims (or kuffar as they call us!), homophobic attacks, Islamic no-go areas for British people, Muslim-only services paid for by the tax-payer, laws just for Muslims. We repudiate preferential treatment for Islamic hate-speakers, terrorists and groups/organizations like IFE, Muslims against Crusaders, who, apart from being sponsored by terrorist organizations, proselytise against our armed forces and against the freedoms that the generations of English people have fought for!

This struggle is everyone’s struggle, and remaining silent is no longer an option. No Surrender!

English Defence League Jewish Division

Tidskriften Standpoint skriver i sin analys av EDL bland annat:

But it is problematic to designate the EDL as far-Right, because it is a single-issue pressure group. The only thing that everyone within its loose structure has in common is that they are against Islamic extremism, and that in itself is not necessarily a far-Right cause.

Nyheter 24 skriver däremot att EDL består av fotbollshuliganer som drivits bort från BNP:

I England är huliganer redan djupt inolverade i högerextrema organisationer. På lördagen drabbade antimuslimska English Defence League samman med motdemonstranter i Birmingham, England. Flera av deltagarna ska ha varit huliganer. 90 personer greps efter att demonstranter och motdemonstranter kastat flaskor och stenar mot varandra.

Och den politiska korrekhetens flaggskepp Expo skriver (och jag låter stavfelen vara kvar, de är på något sätt signifikativa):

English Defense League, har växt fram i kölvattnet av bråken vid en hemkomstparad för brittiska soldater i Luton tidigare i år. En liten grupp muslimer anklagade soldaterna för att vara barnamördare och slaktare vilket väckte starka reaktioner. Bland annat fick det bloggare och antimuslimska organisationer som United british Alliance, UBA, and Marsch for England, MFE, att vända blicken mot den lilla staden. Enligt Searchlight har även UBA och MFE fått stöd av fotbollshuliganer under sina manifestationer. Sedan dess har English Defense Legaue dragit till sig sympatier från huliganer över hela landet. Organisationen planerar att genomföra aktioner i flera delar av landet

Så, hur är det nu, är EDL en högerextrem organisation? Är det en organisation alls? Eller följer stämpeln av det faktum att man manar till kamp mot islamismen? Är det “huliganism” att aktivt betacka sig för mullornas och imamernas tortyrlagar, sharia, och Koranens levnadsregler? Att Expo anstränger sig riktigt hårt är helt i linje med dess övriga praktik. Har ni sett Expo brännmärka AFA:s våldsdåd i Sverige? Har ni sett Expo göra något annat än det förväntade?

Thomas Nydahl

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Är detta en högerextrem organisation? Av demokratbloggen Snaphanen […]

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

En flot klassiker i en meget cool version:

John Martyn & co. – “May You Never”
http://www.youtube.com/watch?v=sBPTuAl2Qyk

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Ang “Uniformeringen” af SD’s unge ,er det muligt at dette er en SVENSK noedvendighed . Det svenske samfund er SAA enserettet at det muligvis er en psykologisk noedvendighed at uniformere sig for liossom “at have noget at staaimod med” . Jeg forestiller mig at en ung gennemsnitssvensker i det oejeblik han goer oproer mod det system der har hjernevasket ham fra vuggestuen , mentalt set bliver kastet ud paa dybt vand uden nogensinde at have laert at svoemme ,og at det maaske derfor ikke er helt fair at bebrejde dem et lille billigt trick som de gule troejer….. Idenne sammenhaeng… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

En nabo fortalte mig i dag , at hans bror er flyttet fra Vapnagård, et kraftigt beriget område.
Nu bor han på en ø med fredelige mennekser, hvor han virkelig nyder sit nye liv.
Har selv tænkt på Samsø, men det skulle da ikke være meningen, at socialdemokratisk
politik skulle betyde, at man bliver flygtning i eget land.
Vapnagård ligger i Helsingør.

Liva
Liva
12 years ago

Vedr. optøjer på norsk asylcenter, så viser det meget godt at asylcentre ikke skal placeres i vestlige lande, men i asylansøgeres nærområder.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Liva

Optøjerne viser også, at asylansøgerne slet ikke er flygtninge.

Kriteriet for at kunne søge asyl i Vesten er ikke, at man er forfulgt, men at man har penge nok.

– – –

Tine
Tine
12 years ago
Reply to  Morten - - -

Nok et eksempel på at asylsøkermottak ikke bør plasseres i vestlige land. Enig i at kriteriet er at de har penger nok men når de først har kommet inn gjør de alt for å få bidrag.

Liva
Liva
12 years ago

Øj, alle de gule trøjer hos SD. Meget aktuelt i disse tour tider. 🙂

Herligt at SD – og Spencer – gør grin med – særligt venstrefløjens og nogle koran opdragedes – islamofob konstruktion.

Vedr. Lovin’ spoonful, så synes jeg at lyden er meget bedre her. Men uanset; hvor er det skøn musik. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=o89iKsKw19M

JensH
JensH
12 years ago

@Pk

Til trods for en smule ændring af retorikken, så står rød blok mentalt stadig i 2001 når det kommer til indvandrere, (læs: muslimer). Disse gut-menschen kan i deres kulturelle selvhad bare ikke slippe offer-rolle tænkningen når det kommer til yndlings-minoriteten. Den ligger så at sige i blodet på dem.

Pk
Pk
12 years ago

Henrik Dam kristensen, socialdemokrat, en politiker, som var ligeglad med indvandrenes vold
mod danskerne i mindst 25 år, var i radioen i morges.
Og hvad handler det så om?
Jo, denne brave socialdemokrat er meget bekymret over, om indvandrene diskrimineres
her i vores land.
Så nu skal der laves en undersøgelse.
Man tror næsten ikke sine egne øre.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x