5
aug
Seneste opdatering: 6/8-10 kl. 2214
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Our cover image this week is powerful, shocking and disturbing. It is a portrait of Aisha, a shy 18-year-old Afghan woman who was sentenced by a Taliban commander to have her nose and ears cut off for fleeing her abusive in-laws. Aisha posed for the picture and says she wants the world to see the effect a Taliban resurgence would have on the women of Afghanistan. Afghan Women and the Return of the Taliban. New hope for Afghan teenager mutilated by Taliban as U.S. hospital agrees to fund reconstructive surgery.

UK: Hemmelig rapport lækket – muslimer og ‘islamister’ er et fedt

Jeg skal gerne indrømme at jeg ærgrer mig over at så mange i øvrigt fine debattører og skribenter fortsætter med at bruge blålysbetegnelsen ‘islamister’, uden på noget tidspunkt at klargøre hvordan man skelner, og i hvilken forstand ikke-‘islamistiske’ muslimer er demokratisk acceptable for os. Fakta er at det ikke er muligt at skelne, og at selv et nok så ‘af-islamistificeret’ muslimsk befolkningssegment over en vis størrelse vil udgøre en voldsom belastning for ikke-muslimerne. Spørg for eksempel de resterende mindre end 1% kristne i Tyrkiet om sonderingen kan bruges til noget i deres tilfælde. Men opløftende at se skællene falde fra øjnene her (LFPC).

Many apparently mainstream Muslim groups have the same ideology as violent Islamists, according to a secret report from the think tank Quilliam.

The report, sent to the government’s Office for Security and Counter Terrorism (OSCT), was not intended for publication but has now been leaked on the internet.

Entitled “Preventing terrorism, where next for Britain?” it says the ideology of non-violent Islamists is “broadly the same as that of violent Islamists” adding “they disagree only on tactics.” […]

“Whilst only a small proportion will agree with al-Qaeda’s tactics, many will agree with their overall goal of creating a single ‘Islamic state’ which would bring together all Muslims around the world under a single government and then impose on them a single interpretation of sharia as state law.”

The document adds that if the government engages with such groups “it risks empowering proponents of the ideology, if not the methodology, that is behind terrorism.” .

.Mainstream Islamic organisations ‘share al-Qaeda ideology’Quilliam Foundation memo to the government: Strategic briefing  paper- preventing terrorism. 65 sider, også til download. Nogle af de grupper og personer rapporten omtaler:

Muslim Council of Britain, Muslim Contact Unit, Muslim Safety Forum, the Islamic Human Rights Commission, Islam Channel, Muslim Association of Britain, the Federation of Student Islamic Societies, the Cordoba Foundation, Muslim Welfare House, The Finsbury Park mosque, Birmingham Central mosque, East London mosque, Salma Yaqoob, George Galloway. – og en historie fra i dag, der også involverer The Muslim Council of Britain: The Talibanisation of British childhood by hardline parents.

Pressen kan hjælpe politiet – hvis den altså vil…..
Det vil den svenske som bekendt ikke. Den vil lyve folk op i deres åbne ansigt, hvis “presseetikken” kræver det. En succes som denne – som vi ser med efterhånden meget jævne mellemrum i Danmark – kan ikke ses i Sverige, ganske enkelt fordi forbrydere som ham på billedet her, tilhører en særlig journalistbeskyttet “race”, defineret som ofre ligegyldigt hvilke uhyrligheder, de har begået. Den svenske “presse-etik” – egentlig en contradictio in adjecto, – er til skade for samfundet og ofrene og til stor glæde for mordere, volds- og voldtægtsmændmænd, bortset fra at pressen i mine øjne gør sig åbenlyst moralsk medskyldig i forbrydelser.Skyddande av brottsling kan give fire års fængsel, bare ikke for bladnegre, en erhvervsgruppe der er lige så beskyttet og foragtet som tilvandrede forbrydere.Efterlyst: Slog kvinde med flaske.En offentlig efterlysning gav resultat, da den formodede gerningsmand til et voldeligt overfald i Århus meldte sig selv (Se også Søndagskronik: Medias pressetiska apartheid.)

Harrow(ing) submission

At britiske forældre har givet udtryk for raseri over at få halal presset ned over børnene er sådan set et fast element i denne slags historier. Mange briter bliver vrede over udviklingen og lufter dette i bl. a. aviskommentarer, men slet ikke i et omfang der i deres valgsystem kan slå igennem og sætte en stopper for underkastelsen for denne særligt priviligerede gruppe. Procentsatserne i det sidst citerede afsnit her siger alt: Syv procent kan i dette område få resten til at falde på maven. Det oplagte og i medierne fortiede spørgsmål er hvad dette siger om en fremtid med 10-15% eller flere muslimer (LFPC).

Parents have expressed fury at plans to serve pupils halal-only menus for school dinners. In a move which has also enraged animal welfare groups, only meat from animals killed and prepared using Islamic teaching may be allowed at 52 primaries in Harrow.

Critics say the plan puts the needs of Muslim children before those of other faiths, while parents say they have not been consulted over the scheme.

Schools are free to opt in to the programme or look elsewhere for their meals from the start of next month, according to Harrow Council.

The local authority is thought to be the first in England to consider insisting on a halal-only menu apparently after recommendations of dietitians.

According to the 2001 Census, Harrow is one of the most religiously diverse areas in Britain with fewer than 50 per cent of the population Christian, a fifth Hindu and 7 per cent Muslim and six per cent Jewish. […] Parents’ fury at council plans for halal-only menus in primary schools

DR-journalisternes partiskhed

af Kirsten Sarauw

Journalisterne på DR bliver ofte anklaget for mikrofonholderi og vinkling af historier til fordel for politiske synspunkter, som de selv deler. Det bliver i reglen pure afvist af DR. Sidste skud på stammen er håndteringen af Helle Thorning-Schmidt-sagen. DRs partiskhed har været ud over alle grænser synlig for enhver, der har nogenlunde normale øjne i hovedet. På DR har man valgt i alle indslagene at sammenligne Helle Thornings flossede moralske habitus med Lene Espersens udeblivelse fra et udenrigsministermøde i EU, som det iøvrigt ikke er kutyme for danske udenrigsministre at deltage i. Man har indforskrevet såkaldte eksperter, politiske kommentatorer og mangfoldige parteigenossen til at bekræfte, at Lene Espersen står langt dårligere end Helle Thorning, som man til gengæld roser for hendes håndtering af sagen ved at vende hjem fra ferie før tid ( modsat Lene Espersen) og komme op med nok en søforklaring ( undskyldning for sløseri) i lufthavnen

.

Det fatale i Thornings adfærd, som ganske simpelthen ikke bør ske for en statsministerkandidat, heller ikke hvis der er tale om »sløseri«, er blevet stærkt underdrevet.Lene Espersens ‘ forseelse’ derimod er blevet så stærkt overdrevet, at det ligner en hetz.

Lene Espersen er mor til småbørn, og selvfølgelig skal hun have lov at holde ferie med sin familie som alle andre. Kommentatorerne har været nådesløse. Det virker som en slags hævn fra mænd over en kvinde, der som ung mor vil være deres jævnbyrdige.

Som om man kan sammenligne en udenrigsministers disposition, som kan være kritisabel eller ej, med en strafbar løgn over for de offentlige myndigheder, der giver hovedpersonen selv en klar økonomisk fordel.

En kommende minister, der ikke selv overholder, hvad befolkningen under strafansvar skal overholde, og lyver lige op i fjæset på myndighederne, hvad behager? Det er åbenbart blevet ligegyldigt for en del af den politiske elite, hvad sandheden drejer sig om, når blot en politiker er ‘ god til at kommunikere’.

Sandheden er ikke noget, der eksisterer som et samvittighedsanliggende, det er noget man jonglerer med efter forgodtbefindende – også i DRs øjne. På TV2 har der været en ganske anderledes dækning af sagen, helt uden idelige sammenligninger med Lene Espersen

af Kirsten Sarauw , Berlingske Tidende 04.08.2010 (ikke online) Med forfatterens tilladelse.

************

Jeg står tidligt op, og jeg har luret P 1 ´s radionyheders strategi. Kl 5,6 og 7 kommer Thorning nyhederne. Fra og med kl 8, hvor resten af landet må formodes at være vågnet, hedder Thorning pludselig Espersen – all over. Ganske fiffigt, DR.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Har lige skimmet hurtigt gennem denne “Secret Quilliam Memo to goverment – og den rapport skal printes ! Det der skrives om der handler om England, men det kunne lige så vel være næsten alle øvrige vestlige lande der har tilladt tilvandringer fra de arabisk-islamisk lande. Jeg håber at der sidder nogle vågne mennesker derude et sted med forbindelse til regeringen og Folketinget som får henvist til denne rapport ! Det er næsten til at blive dårlig af at tænke på, at en sådan rapport var ment som hemmelig = ikke tilladt for den almindelige befolkning! Jo flere borgere overalt… Read more »

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Nettet er fuld af propaganda, der skal skræmme os fra vid og sans, og vi har ikke en jordisk chance for at afsløre det, der er dygtigt lavet. Identitetstyveri er nu blevet meget almindeligt. Derfor påhviler det også os alle at holde hovedet koldt og prøve at stole på efterretningstjenesterne. Det sidste har de selv vanskeliggjort ved at optræde, som om de anser os for dummere, end vi er. Deres “sammenspisthed” med Reino Abdul Wahid Pedersen fx har været direkte desillusionerende Der er ingen tvivl om, at islamisk terror var aldeles undervurderet i Birgitte Stampes tid, men nu foregår der… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Mit indlæg røg desværre utilsigtet af sted, inden jeg fik læst korrektur på det

Mette
Mette
12 years ago

LFPC skrev: “Jeg skal gerne indrømme at jeg ærgrer mig over at så mange i øvrigt fine debattører og skribenter fortsætter med at bruge blålysbetegnelsen ‘islamister’, uden på noget tidspunkt at klargøre hvordan man skelner, og i hvilken forstand ikke-’islamistiske’ muslimer er demokratisk acceptable for os. Fakta er at det ikke er muligt at skelne, og at selv et nok så ‘af-islamistificeret’ muslimsk befolkningssegment over en vis størrelse vil udgøre en voldsom belastning for ikke-muslimerne” Og jeg vil da gerne gøre rede for mit standpunkt, hvis nogen har været i tvivl. Overordnet mener jeg, at islam og demokrati er inkompatible… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

“Kulturberigelsen” fejrer nye triumfer: http://ekstrabladet.dk/112/article1386607.ece Eskorte til brandbiler i ‘Ishøj Ghetto’ Trusler på Facebook-siden skaber nervøsitet blandt redningsfolk – nu skal politiet med, når der køres brandbil eller ambulance i området … Over 700 Facebook-brugere havde sent i aftes udtrykt, at de synes godt om gruppens side, som blandt andet rummer billeder af tidligere afbrændte politibiler i området og svulstige tekster. – Mine brødre. [!!!] I skal smadre alle politibiler, der nærmer sig Ishøj. Det er vores by. Vi har ikke brug for deres hjælp. Vi kan godt klare det selv, lyder det, mens et andet medlem af Facebook-gruppen skriver:… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Vor tid er kendetegnet ved et endeløst tab af ånd og autencitet. Til gengæld for “professionalisme” og “kompetence”. Politiet bør naturligvis slå detteher stort op og gå direkte og målrettet ind i konflikten. I stedet for at “undgå, at situationen eskalerer” (Mads Firlings, Københavns Politi: “Vi er ikke ude på at starte 3. verdenskrig”). Politiet skal vinde denne konflikt helt og ikke helme, før alle, der har foretaget sig noget ansvarspådragende, er blevet konfronteret med det. Ellers eskalerer dether netop! Ikke sandt ? Mads Firlings ? Det bliver den prøvesten, der viser os, om der fortsat er noget tilbage af… Read more »

Prudentius
12 years ago
Reply to  Morten - - -

Hvad er “ånd” og “autencitet”? Hvilken “politi ånd”? Er det korpsånd du efterlyser? Korpsånd behøver man ikke ønske sig, slet ikke i politiet! At klantre politiet for multikulturens tumult, er misforstået. Hvad skal de arme stakler stille op? Muslimske bander/militser er de nye magthavere i flere bydele. Hvad skal politiet gøre? De er i en ny virkelighed, som folkestyrets politikere har skabt, den indstiller de sig på. Alt andet ville være oprør, eller revolution. General Franco var en tjenestemand der tog sagen i egen hånd efter at kaos og ødelæggelse var blevet dagligdag og demokratiet havde kørt sig selv i… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Prudentius

Kære Prudentius Jeg sagde også udtrykkeligt “politi-ånd”. Det er vel indlysende, at “en pragmatisk indstilling” er det modsatte af “ånd”. I sin yderste konsekvens indebærer “politi-ånd”, at politiet lader sig besejre af de kriminelle i Ishøj i kampen for det, politiet står for: Forsvaret af det danske folks demokratiske værdier. – Det pudsige er, at det næppe vil gå sådan, hvis der er en politi-ånd til stede. Tværtimod vil politiet med en sådan indstilling ret hurtigt – efter måske tre større slag, hvor alle overtrædelser blev fulgt helt til dørs – vinde “krigen”. – Lidt i stil med “the theory… Read more »

Prudentius
12 years ago
Reply to  Prudentius

Kære Morten Min eneste anke er at troen på at politiet/myndighederne kan gøre “en forskel”, lige nu og her. De nemlig hverken kan eller vil. Vores problemer er langt ude over almindelig kriminalitets bekæmpelse, som politiet jo ellers normalt er beregnet til at tage sig af. Hr. Jensen der i ulykkelig kærlighed dræber fru. Petersen, Bankmand Rasmussen der snyder i skat osv. osv. Overfor hele muslimske bydele, hele muslimske enklaver, hvis indbyggere angriber dem, må politiet selvfølgelig give fuldstændigt tabt. “Broken glas”, eller ej. At retsforfølge Hedegaard og andre gavflaber er imidlertid stadig en overkommelig opgave. Vores politikere stadig er… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Prudentius

Kære Prudentius

Vi er næppe særligt uenige. Jeg gør bare gældende, at der findes den mulighed, at politiet, med den rette forståelse og evt. (mener jeg jo altså) følelse af indre nødvendighed, ville kunne vælge, ikke bare at starte “tredje verdenskrig”, men resolut at afslutte den. Den indsigt kunne en vis grad af pragmatisme – før det stadie, hvor den korrumperer – i virkeligheden også lede til.

En politichef på Vestegnen kunne vælge at sætte sin stilling ind på den strategi. Det er en mulighed.

Eller vi kunne begynde med at forstå, hvorfor det ikke sker.

– – –

Prudentius
12 years ago
Reply to  Prudentius

Rigtigt! Enig! 🙂

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Prudentius

@ Prudentius og Resten Af Verden

Læs også Uriasposten i dag, og gå for Guds skyld ikke glip af borgmesterens kostelige udtalelser om episoden.

– – –

.
.
12 years ago

Hvorfor gik der tre måneder, inden politiet efterlyste manden med foto? Vold med en flaske er en alvorlig sag.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  .

Jeg er bange for, at det var for ikke at “stigmatisere” 🙁

Det er mit helt oprigtige bud.

– – –

Henning
Henning
12 years ago

Manden på billedet, bag flaskeoverfaldet på de to kvinder i Århus, to måneder siden har meldt sig.
http://aarhus.lokalavisen.dk/voldsmand-har-nu-meldt-sig-selv/20100806/artikler/100809582/1052

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Henning

Hmm-var det ikke justitsminister Lene Espersen, der i mange år forhindrede, at bankerne kunne sætte overvågningskameraer op uden for?
Hun er efter min vurdering ikke egnet til at beklæde nogen vigtig post. Men det ændrer så ikke på, at pressens behandling af hende vs. Helle Thorning er skandaløs. Kirsten Sarauws fremstilling siger alt.
Og gårsdagens stunt, hvor herboende udenlandske journalisters referat af den danske pressehetz bliver gjort til en nyhed i sig selv. Hold da helt kæft, hvor talentløst. Men nu begynder da selv journalisterne at tale om deres egen optræden.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

“Islamister” er ideologer, og “muslimer” er ikke. Forskellen på “muslimer” og “islamister” er bevidstheden. “Islamister” skal bruge “muslimer” til noget. Hvem ville du helst have til nabo ? “Muslimer” eller “islamister” ? Jeg er ikke i tvivl: Islamister ! For risikoen for, at de forulemper min datter er ringe … Der er tilmed en god chance for, at de er yderst venlige og elskværdige naboer. De opfinder snarere den myte, som sanktionerer visse “muslimer”s overgreb på og chikane af ikke-muslimer. Selv er de for bevidste til at begå den slags vanvid. Til gengæld vil de gerne “i dialog” med vore… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  Morten - - -

Dette skel holder ikke. Jo, hvis man henholder sig til Jørgen Bæk Simonsen-segmentets paradigme om at hver enkelt muslim definerer islam, men dette er uanvendeligt til at forstå verden og de kræfter der truer os. ‘Islamister’ er ideologer fordi de er rettroende muslimer. En rettroende muslim vil altid være ideolog, fordi teksterne og de autoritative tolkninger påbyder at udbrede islam, og at påbegynde defensiv jihad hvis islam opfattes som under angreb. Vi taler ikke nødvendigvis om vold og terror. En muslim-i-egen-opfattelse med løs tilknytning til tekster, dogmer og tolkninger repræsenterer ikke nogen autoritet, men vil tværtimod være magtesløs overfor dem… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  LFPC

Jeg henholder mig bestemt ikke til Jørgen Bæk Simonsen eller konsorters paradigme. Tro mig 🙂 Men det jeg siger er, at et stort antal personer fra det ikke-ideologiske segment, med kyshånd tager imod den absolution, som islamisterne giver dem. Misbrugsorienterede, og direkte kriminelle, muslimer er afhængige af den verdensforklaring, islamisterne stiller til rådighed for dem, derfor sammenfaldet. Derfor kan man sagtens foretage en sondring mellem de efterhånden mere og mere rodløse og uvidende (i mine øjne: gruopvækkende store) dele af de muslimske kolonier, og de, der målrettet, kynisk, og ideologisk gør brug af dem. Men det er en anden sondring,… Read more »

Prudentius
12 years ago
Reply to  LFPC

Problemet vil i høj grad blive løst i takt med at muslimerne bliver flere, mere magtfulde og laaangt mere ærlige omkring hvad det egentligt er de render rundt og tror på.

Til den tid kan man så stolt proklamerer “Jeg sagde det jo”!

Inden man bliver hængt, skudt eller stenet på en nedlagt fodboldbane.

😉

z
z
12 years ago

Det er grusomt, hvad taleban har gjort ved den unge kvinde.

EH
EH
12 years ago

Vi andre har naturligvis tænkt det. Kirsten Sarauw har skrevet det. Tak for den artikel. Den bliver muligvis læst af DR´s journalister, men helt sikkert ikke taget til efterretning. De lever i deres egen kontrollerede (medie)verden, i hvilken hæderlighed og proportionssans er sat ud af spillet. Der er, som det bliver sagt, slet intet forhold mellem udeblivelse fra et par møder og opgivelse af løgnagtige oplysninger til myndighederne med personlig økonomisk gevinst for øje. Jeg er overbevist om at INGEN i hendes omgangskreds et øjeblik tror på den pinlige forklaring om at det skulle dreje sig om en sjuskefejl. INGEN.… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x