12
aug
Seneste opdatering: 12/8-10 kl. 0933
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islam Channel, og det er altså deres punch-line, som er rubrikken, vi kunne ikke have fundet på den selv. Hvert år holder Islam Channel et kæmpe træf, de kalder Global Peace & Unity Event – 2010 :: Working Towards a Multicultural Socity. Her er traileren for den kommende “event”, der holdes i London d. 23 og 24 oktober. Det er interessant at se flere håndfulde britiske MP´s, deriblandt Nick Clegg og Jack Straw, optræde på og hylde en kanal, som Quillam rapporten netop har listet som “ekstremistisk”. Imam Zaid Shakir, der optræder i videoen, er fortaler for sharia i USA og har bagatelliseret Fort Hood massemordet.
Her er alt hvad hjertet kan begære, inklusive muslimske bunkebryllupper. Hvis det ikke var fordi der er tale om en invasiv verdensreligion, ville man tro det var en kloning Cirkus Ringling Brothers og Guru Maharajis sekt anno 1975. Det var Islam Channel, der med Yvonne Ridley arrangerede konferencen i 2006 i Bella Centret, Islamophobia, A Dilemma in the West, hvor Danmark skulle have tæsk for Jyllands Postens ugerninger med så prominente talere som Tøger Seidenfaden, Jørgen Bæk Simonsen, Anders Gadegaard, Rune Engelbreth, Kamal Qureshi og Abu Laban, der underholdt 1200 kønsadskilte islamister plus millioner af TV seere. Hvem skal mon tale i London i år ? Mon ikke Cameron, der endnu ikke har sat en fod rigtigt ?
Kvinder, gå to og to

Vi monterer alarm i husene våre og legger ikke mobiltelefoner synlig i bilvinduet. Da må det gå an å tenke preventivt også når det gjelder voldtekter. Realiteten er dessverre at det ikke alltid er trygt for kvinner å gå alene hjem fra byen, sier Rohde.Hun legger til at de aller fleste overfallsvoldtekter skjer om natten eller sent på kvelden, og at 7 av 10 ofre er ruspåvirket.

3 av 12 pågrepet: Hittil i år er gjerningsmenn pågrepet i 3 av 12 tilfeller av overfallsvoldtekter. Av 46 overfallsvoldtekter som er registrert siden 2008, er fremdeles 25 uoppklart eller henlagt.Leder for vold og sedelighetsseksjonen ved Hordaland politidistrikt, Rigmor Isehaug, anbefaler likevel kvinner å gå sammen to og to. “Dersom de går alene kan de ha kontakt med noen via mobiltelefon. Det er også viktig å gi klar beskjed om når en kommer hjem,” sier hun. Hittil i år er det anmeldt 92 voldektsepisoder i Norge. Politiet regner imidlertid et stort mørketall. NRK: – Det er ikke trygt å gå hjem alene

Hatten af for Elisabeth Ohlson Wallin
der vil se noget politik i Sverige i stedet for moral. Nok er svenske medier røvkedlige, men de er sjældent mere kedelige end i en valgkamp. Og så pyt med Wallin´s utålelige, ideologiske modefotos, i dag er hun et mandfolk:

Jag som medborgare i ett demokratiskt land vill veta på riktigt vad jag har för olika alternativ att rösta på. Jag vill genom TV debatter kunna avgöra hur alla aktuella partier står mot varandra, inte bara de två blocken utan också FI, PP och SD. Jag vill se var moderaterna och folkpartiet står i förhållande till SD, jag vill höra jämställdhetsministern och Gudrun Schyman prata kvinnors löner och HBT frågor, jag vill höra Piratpartiet prata om att tilllåta barnporrbilder med Maria Wetterstrand. Varför inte få höra Mona Sahlin prata Pensionärer med Jimmie Åkesson? Med detta kan vi medborgare tydligt se vilka politiker och partiersom inte klarar sin uppgift men framför allt vilka som kan tillföra något nytt.Detta skulle vara demokrati och tidningarna skulle kunna skriva mycket mer intressantaanalyser och vi skulle slippa att de politiska skribenterna refererar politik som sportjournalister.Därför vill jag se Jimmie Åkesson i SVT

Voldtægt, et usexet emne

“Sverigedemokraterna har gjort våldtäkter till en valfråga. Det är fruktansvärt att använda sig av en företeelse som våldtäkt för att försöka vända folk emot invandrare, säger Helena Svensson på Kvinnojouren i Borlänge, aktiv inom Feministiskt initiativ” Spørgsmålet er, hvor klogt det er, at gøre så underbelyst et område til et valgtema. Forskningen har været begrænset og kosmetisk:Brottslighet bland personer födda iSverige och i utlandet (2005) og Invandrare och brott – den svåra frågan (2002) og uheldigvis for SD forholder det sig præcis, som Svenska Dagbladets Sanna Rayman man skrev i SvD lederen:Om ni ska ta debatten med SD, ta då debatten!

Åkesson: Muslimska män är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken.

Etablissemanget: Fel fel fel! Det vet vi faktiskt inte! Jaha. Där fick han. Pilutta dig Jimmie! Vi vet faktiskt inte. För vi har slutat föra statistik över brottslingars härkomst, just för att täppa till truten på typer av din kaliber.

Selvom viljen  til at komme så nær sandheden som muligt var tilstede, ville det ikke kunne  lade sig gøre. Den ville stadig befinde sig ude i folkedybet et sted i en mosaik af ti-tusindvis af delbilleder., de fleste kun kendt af de involverede.Partiet vil gennemgå alle voldtægtsdomme i Sverige forrige år. Det kan være godt nok, men det giver et yderst begrænset billede. Man ved at omkring 90  %, måske flere, ikke  anmelder. De færreste af anmeldelserne fører til dom. Det er det resultat, SD vil stå med. Vi har flere gange omtalt Dr. jur Ann-Christine Hjelms detaljerede redegørelse fra 2002, der bidrager interessant, men er et forældet og lillebitte hjørne af problemet. Kulturpsykolog Kirsten Damgaard har læst Hjelms bog, og giver her et ultrakort abstract:

Dr. jur Ann-Christine Hjelms undersøgelse ved en af de svenske landsretter Svea Hovrätt året 2002.Undersøgelsen dækker alle sager om personfarlig kriminalitet. Svea Hovrätt dækker bl.a. Stockholm og Uppsala län.

Undersøgelsen dækker 105 personer som udsattes for grov personfarlig kriminalitet og 103 gerningsmænd,der idømtes mere end to års straf. Der var 91 sager med et fysisk kriminaloffer og heraf kunne de 15 entydigt afgøres at være etnokulturelt bestemte.Det vi sige at de ikke skyldtes druk,misbrugsproblemer psykisk sygdom eller andet, men kunne henføres under et kollektivt æresrelateret ræsonement.NB De nordisk borgere i alle grafikkerne udgøres næsten udelukkende af finner.Ingen af tallene er sat i relation til de etniske befolkningsgruppers relative størrelse.

Grafik 1: Mishandling.Det drejer sig om 21 retssager.Èn kvinde har mishandlet en anden kvinde. “En majoritet av brottsoffren och gärningsmännen är av utländsk härkomst”. Der er en del marginaliserede finner i dybt misbrug i kriminelle subkulturer i denne gruppe.

“En övervägende majoritet av gärningsmännen har utländsk härkomst,medan omkring hälften av offren är infödda svensker”.Asien uden Mellemøsten står for 24 %. Afrika uden Nordafrika 13 %. Syd- og Mellemamerika 13 %. Europa exclusive Norden og Tyrkiet 13 %. Norden exclusive Sverige 24 %. Tyrkiet og Mellemøsten havde ikke gerningsmænd i denne kategori ,i Svea landsret år 2002.

Grafik 3, mord: 16 Sager drejede sig om mord eller forsøg på mord. Drab er en anden kategori. “Antalet infödda gärningsmän är mycket lågt i undersökningen medan antalet infödda brottsoffer utgör den största gruppen -etnokulturella anspelningar förekom i fyra rättsfall”. Disse fire retssager er udtryk for at handlingen udførtes som en konsekvens af viljen til at opretholde en kollektiv ære i forhold til familie og med slægt under et kollektivt syn på livssituationen.

Grafik 4, voldtægt

“Bara en femtedel af gärningmännen är infödda svenskar”.85 % af gerningsmændende er af udenlandsk herkomst.Samtlige 30 ofre er kvinder og samtlige 27 krænkere er mænd.”En mycket stor andel av flickorna är under 15 år medan majoriteten av
gärningsmännen är i åldersspannet 35-44 år.alderen på de voldtagne overstiger sjældent 25 år.4 ud af de 25 sager kunne siges at have etnokulturelle elementer, idet de ville kue kvinder til underordning i kollektivet.

“Det finns alltså en omfattande överrepresentation av fall där gärningsmännen ar av utlandsk härkomst,vars attitud och agerande tyderpå att de anser flickorna och kvinnorna är tilgängliga att utnyttjas sexuellt”

Det er kendetegnende for denne slags kriminalitet ,at det næsten altid sker i familien, således 5 ud af 8 tilfælde ,og barnet kender oftest krænkeren , her 7 ud af undersøgelsens 8.[Hjelms virker her naivt overrasket over at en dreng også udsattes for langvarige krænkelser. K.D.]

Vi ved fra Dr.Pernilla Ouis forskning i Mellemøsten at piger fra muslimske samfund, der anmelder seksuel mishandling – og mistet jomfrudom -, generelt vil komme i endnu større fare i deres egen familie ,idet de pålægges skyld og æren må renses. Det kan måske forklare den snævre kategori af lande hvorfra de dømte krænkere kommer. Forskerens definition af etnokulturelle elementer i en forbydelse, som altså skal ske med kollektivets ære, behov og normer for øje, forhindrer at der kan tælles etniske hate crimes med indfødte svenske som ofre i kategorierne voldtægt og seksuel udnyttelse af børn.

Af Kirsten Damgaard

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
11 years ago

Den svenska nomenklaturan hatar allt svenskt. Berömda är redan vissa uttalanden av Reinfeldt och Måna Muslim. Vi får väl trösta oss med att åtminstone Jamie Oliver gillar oss.

http://www.friatider.se/politiker-hatar-den-svenska-kulturen-%E2%80%93-jamie-oliver-alskar-den/comment-page-1#comment-14825

Magnus A
Magnus A
11 years ago

Det som kan ge SD något inflytande — egentligen ett s a s normalt inflytande för ett vågmästarparti — är den attityd Åkesson nyss visade i sitt sommartal, där han sa att SD fäller de som söker bilda regering om man inte får inflytande. Det är hårt men konstruktivt av SD att ha tydliga krav och kan nog användas med framgång om man får 5-6 procent… (Gör 4 procent nyval mindre trevligt? Kanske ändå inte!) SD kan få möta en minst lika kaxig attityd från Alliansen/Reinfeldt, där de hävdar att de under inga omständigheter samarbetar det allra minsta med SD,… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x