14
aug
Seneste opdatering: 14/8-10 kl. 1645
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Beviljade uppehållstillstånd och registrerade uppehållsrätterinnevarande år, år 2010, 2 august 2010. Hvis man fraregner abejdskraft, adoptivbørn, studerende, har Sverige givet 22.366 opholdstilladelser (PUT) første halvår 2010. Man ser at det helt store flow er familiesammenførte (anhörige og anhöriges anhörige) på mellem 1200 og 2300 om måneden, hvor hovedparten er somaliere og irakere og (danske tal er 300- 350 om måneden fra Tyrkiet,Thailand og Filippinerne.). Dette er den ene side af medaljen. Den anden side er, at Sverige afviser asyl til over 20.000, hvoraf mange dog “vælger at blive i landet”. Der tales ikke meget om det, for Riksdagen vil overhovedet ikke have emnet op på en folkelig dagsorden. Moderaterna har udvalgt valgets hovedtemaer: De er “skole, arbejdsløshed og “tryghed”. Ja, tryghed som før i tiden, det ville ikke være nogen dårlig idé, men den er i historiens skraldespand og lader sig aldrig retablere. (Se også Søndagskronik: Kedjeinvandring utan slut.)

Heidi Avellean – idiot eller medskyldig?

I en brun undervegetation vinner detta självklart gehör. Där ”vet” man att  [våldtäkts]statistiken ljuger, att etablissemanget döljer invandrares kriminalitet, att Sverige ligger i världstopp när det gäller våldtäkter och att det är utomeuropeiska invandrare som begår dem. Då spelar det mindre roll att den statistik från Brottsförebyggande rådet, Brå, som SD hänvisar till gäller anmälda brott – benägenheten att anmäla är knappast lika stor i länder där offret skambeläggs eller myndigheterna inget gör, att merparten av våldtäkter i Sverige begås av svenskar – även om invandrare är överrepresenterade relativt sett, att sociala faktorer enligt Brå ger starkare orsakssamband än etnicitet.
När Jimmie Åkesson utser våldtäkter till ”valets viktigaste jämställdhetsfråga” och sedan pekar ut ”invandrare från Afrika och Mellanöstern” – en genomskinlig omskrivning av muslimer – som våldtäktsmän går han över gränsen.

I Danmark falder voldtægtsanmeldelserne: Danmark: 189 anmeldte voldtekter i 1. halvår, mot Sveriges 1.091 for bare to måneder. Danmark er altså et land, hvor “myndighederne intet gør, og hvor kvinder er ti gange så skamfulde som svenske kvinder”, sådan et slags U-land med en nærmest japansk skamkultur? Hvis Heidi Avellan bare er hægtet af virkeligheden, er hun en idiot. Hvis hun taler mod bedre vidende, er hun moralsk medskyldig i forbrydelse. Vi kender ikke svaret, vi kender hende heldigvis slet ikke. Det er også imponerende at Avellan kender forbrydernes nationalitet og oprindelse, det er der ikke andre der gør, for der er ingen forskere med håb om en fremtid, der tør røre ved emnet uden kraftig retouche., undskyld “photoshop”. (Se Sanna Rayman  nedenfor) Danske og norske tal viser at tredjeverdensindvandrere er uhyre stærkt overrepræsenterede. I en københavnsk undersøgelse i 2004, udgjorde de 75%. Det er de naturligvis også i Sverige, uanset hvilke gamle, fuskede  BRÅ tal man kommer med. Det er ikke “Åkesson, der går over grænsen”. Det er Heidi Avellan, der går over 6000 (60.000) svenske kvinders grænse med en journalistik, der er obstruktion og røgslør.

“Diversity”

FEWER than a third of schoolchildren in one of Britain’s largest cities speak English as their first language, a report reveals. Yesterday, Manchester city hall chiefs hailed the statistics as an example of its proud tradition of diversity.But experts at MigrationWatch UK warned that it highlighted the growing need to work out a strategy to reduce immigration.The survey by Manchester City Council found more than 70 per cent of pupils in three wards have a mother tongue other than English. AREAS WHERE ENGLISH IS FOREIGN TO TWO IN THREE SCHOOLCHILDREN , Pupils forced to use mobile classrooms as city is flooded by 20,000 migrants

Salman Rushdie was right when he said that “it sometimes seems that the British authorities, no longer capable of exporting governments, have chosen instead to import a new Empire, a new community of subject peoples of whom they think, and with whom they can deal, in very much the same way as their predecessors thought of and dealt with ‘the fluttered folk and wild’.” Why foreigners are the new working class.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Heidi er idiot OG medskyldig , der er ikke noget modsaetningsforhold . “too stupid to live”

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x