16
aug
Seneste opdatering: 18/8-10 kl. 2111
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Michael Elmgren og Ingar Dragset har skabt et kunstværk på Gammeltorv i København, hvorfra en neutral udseende mand hver dag i 14 dage på slaget 12 tager megafonen ud og råber: “det er aldrig for sent at sige undskyld.” Skulpturen afsløres på tirsdag, hvor beskæftigelses- og integrationsborgmester Klaus Bondam vil være til stede sammen med politidirektør Johan Reimann og Susanne Nour fra Institut for Menneskerettigheder.I en pressemeddelse lyder det, at Michael Elmgren er gået helhjertet ind i kampagnen. Han har et klart politisk budskab, som han vil gøre opmærksom på med kunstværket. Han mener, at Danmark er i en kulturkrise, hvor vores etiske værdier omkring tolerance og fællesskabsfølelse er forsvundet. Kunstværk mod hadforbrydelser.

Hadforbrydelser er en logisk følge af et samfund, som accepterer udstødelse, og hvor selv autoriteter som politikere og dele af medierne tillader sig at omtale medborgere i nedladende og respektløse vendinger.Efter at have været bosiddende udenlands i 15 år har vi klart en fornemmelse af, at Danmark har fået sig et blakket internationalt ry igennem de sidste år. Som et land hvor der er sket en markant forråelse. siger de.

Tjoh, jaah, bum og bum. Elmgreen og Dragset er en dansk-norsk kunstnerduo, der tilfældigvis også er homoseksuelle, så jeg nærlæste denne historie, da den kom ind i boksen. Nu er jeg både naiv og lidt primitiv, så jeg tænkte straks: Fint, de giver araberne, der tæsker bøsser i Ørstedparken og vil smide dem ud fra et højt sted, et frit lejde til at sige “undskyld”, og så starter vi på en frisk. Da jeg havde læst den tredje gang, opdagede jeg at jeg ikke forstod noget overhovedet. Inde på Rådhuspladsen hænger et kæmpe-banner med teksten: “Tror du muslimer be’r om blå øjne?” er jeg med. Kampagnen er en alvorlig pegefinger til alle de homoseksuelle og jøder, der render rundt og tæver muslimer. Hold op med det, det blakker vores internationale ry ! Nede i Berlin-Neukölln, hvor kunstnerne bor (eller boede indtil for nylig), er der ikke nogen kulturkrise, det ved læsere af denne blog lidt om. Senest via afdøde Kirsten Hesig og hendes  Neuköllner-Modell.

Svenske jøder: “30 % af pengene går til sikkerhed”

Trots att hatbrotten mot judar ökat kraftigt görs lite för att öka deras säkerhet. Tre miljoner kronor skulle räcka för att trygga de största församlingarna, enligt Judiska centralrådet, som förgäves bett regeringen om pengarna.I dag går uppemot 30 procent av de judiska församlingarnas medlemsavgifter till att betala för säkerhet.[..]
BRÅ:s rapport visar att nästan hälften, 42 procent, av förra årets hatbrottsanmälningar med religiösa motiv var ett antisemitiskt hatbrott (250 anmälningar), vilket motsvarar en ökning med cirka 60 procent från föregående år. Det kan jämföras med omkring en tredjedel av anmälningarna som innehöll ett islamofobiskt motiv (194 anmälningar), vilket i jämförelse med 2008 är en minskning med 29 procent Judiska centralrådet: “Regeringen gör inget”

Hvem forfølger hvem ? Vi tager den lige igen. Der er ca. 20.000 jøder i Sverige (endnu) og 4-500.000 muslimer. Alligevel der numerisk flere anmeldelser for antisemitisme end for “islamofobi.” Enten er Sveriges jøder meget stærkt fobi-forstyrrede ,eller også er der naturligvis noget rivende galt, noget som ikke rigtigt kan engagere etablissementet. Det lader til at humanismen fordufter, hvis der er så få stemmer i det og emnet er så brændbart: islams immanente jødehad. Man tordner imod en påstået folkelig “racisme” samtidigt med at man har hældt i titusindvis ægte racister af værste skuffe ind i landet. Det er ikke bare pinligt, det er tragisk. Man forstår, der ties.


Jammer og klage, det er fredag

Jeg er tilhænger af alt der bringer det fortiede og fortrængte frem i lyset, så på en måde skal man vel egentlig se frem til den dag hvor muezzinens kald bliver en faktor i danskernes liv hver fredag, for mere tydeligt kan kontrasten mellem dette trossystem og dansk kultur næsten ikke illustreres. For tag ikke fejl: De forsikringer vi lige nu hører om at man ingen planer har om den slags i forbindelse med planlagte mosképrojekter er selvfølgelig ikke mere værd end en fredsaftale på ‘hudna‘-betingelser. “Masjid” betyder moské. Via Jihad Watch (LFPC).

[In] the Bronx, a masjid stirred vigorous community opposition last fall when it applied for an amplified sound permit for the purpose. The specific reason for requesting the permit was, apparently, that the call already broadcast outside the mosque was not considered loud enough to attract the attention of the faithful, and needed to be louder.

During the years I lived in Norfolk, Virginia, I lived not far from a masjid and I recall that in the 1980s, the calls to prayer were barely audible outside of about a block’s radius. By the 1990s, they were being amplified, and could be somewhat annoying on a temperate evening when you wanted to have the windows open. I don’t know if anyone ever formally objected to the noise. From a quarter mile away, I found it a bearable irritant. But I can understand why people closer to it might have found it objectionable – as I can understand why residents of the Bronx would, who have no alternative to hearing the adhan five times a day. […] God and Man at Ground Zero

Tack, Pia!

Pia Kjærsgaards ugebrev handler i dag om Sverige. Det er oversat til svensk af bloggen Politiskt Inkorrekt, en stor og meget læst blog, større end de fleste online aviser og vældigt populær...undskyld, “populistisk” skulle det være, hvad der ikke kan undre en mangeårig kender af svenske aviser. Jeg græsser efterhånden kun i kulturstoffet, nyhederne er vandkæmmede og opinionen brænder sjældent så meget på, at det er værd at bruge tid på. Kommentarerne strømmer ind, her er et lille udpluk.Pia Kjærsgaard skriver om SD i sitt veckobrev – Finns det hopp för Nordens sjuka man?

Hokitt: Tack Pia..!!

Roland Nilsson: Har för mig att det är 4 km mellan Helsingborg och Helsingör? Känns mer som 1000 mil … Danmark är dessutom en demokrati medan Sverige är en demokratur.

M Capensis: Snälla Danmark – ni var en gång regenter över Norge + Jämtland – låt Norge vara fritt, men invadera Norrland.

Fredrikkkk: Och Småland. Snälla. Ni var ju ända uppe vid Vättern och härjade på 1600-talet, så visst vill ni väl ha Småland?
Margareta Byxlös, kom tillbaka.

Brandklipparen: En klarsynt dansk politiker. Vi har klarsynta politiker i Sverige också, dom kommer att visa sig. Fast undrar om dom klarar en sanering av bibliska proportioner…

Goja: Jag ber än en gång! Snälla Danmark , ta tillbaks Skåne!!Eller jag kan söka asyl hos Er?

Patrik: Förr brukade skåningarna skoja om att man hellre ville tillhöra Danmark än Sverige. Det tror jag fortfarande att man vill. Jag är dock säker på att danskarna inte längre vill ha Skåne med tanke på hur det ser ut i Malmö, Landskrona och andra ställen.

Gaffe: Svenska politiker har retat gallfeber på den danska sidan. Underbar känga Pia Kjersgaard ger det svenska politiska och mediala samt kulturella etablissemanget.Min beundran för danskarna blir större och större för varje gång dom levererar verbala sanningsenliga käftsmällar på det svenska hycklande etablissemangets koleriska kinder

Sofiaaas:Tack Pia!

Jens Lundberg : Jag ska nu maila Pia och Dansk Folkeparti och tacka för att de uppmärksammar den sjuka situationen i detta land. Gör det ni med: df@ft.dk

Johan_sthlm: Helt suveränt! När jag läser sånt här känner jag lite hopp för Sverige!

Albert K Tillman :  Pia Kjærsgaard är och har alltid varit en av mina absoluta favoritpolitiker – i hela värden!

Jag tillhörde de svenskar som mailade Pia för att visa att vi vanliga svenskar var på hennes sida efter det närmast klassiska uttalandet om att sätta en broklaff på Öresundsbron.

På den tiden rådde stort medialt mörker i Sverige och man fick leta sig utomlands för för att hitta fosterlandsvänliga partier med inflytande. Därför var det alltid trevligt att höra om Dansk Folkepartis framgångar och som samtidigt retade gallfeber på det Svenska etablissemanget Det ingav också ett visst hopp om att fler svenskar kanske skulle vakna upp i framtiden och rösta in Sverigedemokraterna i riksdagen.

Hennes annons i DN söndagen den 7:e juli 2002 är också en klassiker och får ses som en milstolpe i kampen för ett öppnare debattklimat i svensk media. Många PK-iter och politiker måste satt sitt morgonkaffe i vrongstrupen när de möttes av Pias sköna grin där hon tackar det svenska folket för stödet.Självklart har jag sparat annonsen och om så önskas kan jag scana in den och skicka in till PI så fler kan glädjas av den!

Tyckarn: Tack Pia Kjærsgaard för ditt raka och ärliga brev. Kanske detta valet är vårt sista hopp annars får jag packa åsnekärran och flytta till Danmark, om ni vill ha mig.

matthiasn Om Danmark skulle invadera Sverige skulle jag ta emot dem med öppna armar. Kom och rädda oss, för fan!

Phund:Danmark ta över Sverige vilken dag ni vill, vem älskar inte Pia med sina sunda och raka uttalanden.

Mimmi Mus Som halvdansk (dansk mamma) skäms jag enbart för min svenska del. Mina föräldrar har numera svältpensioner trots att de varit välbetalda akademiker en gång i tiden. Numera sliter de sitt hår över att de bosatte sig på fel sida sundet. Jag också. Förut röstade de FP – men nu har dom kommit till insikt – tack vare verkligheten, Internet och till viss del PI. I årets val hamnar deras röster hos SD.

farbrorfrej Detta va det bästa på bra länge och bra att det finns någon utomstående som håller oss under uppsikt, tack PiaPia Kjærsgaard vilken härlig parti ledare :-))Nu återstår bara att tidningarna publicerar texten på ledarsidan. Håller tummarna någon tidning vågar ta det första steget !

Svetz: Tack Danmark och även Finland och Norge för att ni försöker hjälpa oss nedtryckta svenskar att föra ut budskapet om det förtryck och den censur som råder i det här landet.Förhoppningsvis börjar en ny tid måndag 20 september då alla sömninga svenskar och förtryckande politiker vaknar upp i ett nytt sverigeklimat…Om inte… så hoppas jag att våra kära grannländer förbarmar sig över oss som väljer att fly Sverige. Vi lovar att arbeta, lära oss språket, göra rätt för oss och inte ligga erat samhälle till last i onödan.

Elisabeth:Hade aldrig lärt mig danska om jag hade jobbat där? För svenska går utmärkt och det flesta danskar förstår. Annars finns Engelska som alla skandinaver förstår. För de har jätte brist på min yrkesgrupp så de skall vara tacksamma när jag tar ett jobb över sundet.

FarbrorGunnartz: Stående ovationer!

Drama Lama: Väl skrivet av Pia, som en renande dusch, efter allt PK-damm som ständigt yr runt i medierna, buret av våra TV- nunor, som vi lärt känna till leda, just p.g.a. den intorkade PK- attidtyen, som nu allt fler börjar se igenom, som bakom döljer en osund agenda, med mycket grumliga och samhällsfientliga motiv…

Sverige_Sverige_fosterland: Jag älskar danskarna, de är inte bara supertrevliga, de vågar stå upp för sitt land och säga vad de tycker.

Solklart: Jag kom hem idag från en fem dagar lång semester i ett annat land.Landet ifråga har en kriminalitet som nästan är löjligt låg.I affärer säljs smycken och kläder med motiv från landets kultur och historia. Landets invånare är mäkta stolta över sitt land.Här firar stolta statsöverhuvuden sina seder och traditioner tillsammans med medborgarna. 2009 bodde här knappt 18 000 människor med utländsk bakgrund där utomeuropéerna kom från Filippinerna och Thailand.Under de fem dagar jag var där såg jag inte en enda kvinna med vare sig burka eller slöja. Upplopp i förorterna hade ingen hört talas om. Pratar jag om landet Utopia? Nej, däremot Island, en av Europas sista bastioner mot en misslyckad mångkultur.

u41032326:Hur kan Pia veta så mycket över sundet, när inte svenskarna kan öppna ögonen för “Gamla Svedala”!!

Skurt:Tack Pia för att du tänker på oss i Sverige! Jag är livrädd för en framtid i Sverige med de sju etablerade partierna mitt enda hopp är att SD får minst 20% helst ännu mer.

Skurupsbo2001: Tack Pia!

träflisan : Pia är en sann demokratikämpe och en stolthet för sitt land!

TorstenFransson: Pia Kjærsgaard – vi skulle behöva en hel massa starka personer som du på denna sidan Öresund. Tack för att du ärligt berättar hur situationen här i Sverige ser ut. För vi själva blir censurerade om vi försöker.

Roland Nilsson: Det var ord och inga visor av Pia Kjærsgaard.Det känns nästan lite för sent med Sverigedemokraterna i Sverige, men förhoppningsvis är det bättre sent än aldrig och kan Sverigedemokraterna få mellan 10 och 15 procent så lever åtminstone hoppet för Sverige.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ene af skribenterne foretaget en aldeles kunstnerisk ukorrekt læsning af Elmgreen/Dragsets værk (http://snaphanen.dk/2010/08/16/tack-pia/), som jeg fandt så vittig, at den fortjente videre udbredelse. Snaphanen har moderede kommentarer […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

BeeCool OM jeg forstår at disse PK´ere overhovedet kan finde på at vende det hele på hovedet ! Men det er vel som Orwell beskrev tilstanden : Nysprog i anvendelse. Ikke desmindre et det løgn på løgn det, disse kæltringe fremkommer med. Og det er her jeg ikke fatter dem – for når først folk er godt igang med bevidst at føre deres omverden bag lyset, at manipulere denne med den ene løgnagtighed efter den anden, så retter disse handlinger sig ikke alene, som hensigten var, sig udad, men også indad i kæltringenes egne psyker/sjæle. Hvad det ender med for… Read more »

Thorbjørn
Thorbjørn
11 years ago

Dansk Jävla.. :o) – Ernst Hugo Järegård. RIP.

http://www.youtube.com/watch?v=CqVgLnU-4L0&playnext=1&videos=MIfPHpCKReI

Titta. Lät os skräta tilsammens. Kom igjen Sverige..!

“…Her ligger jag och titta på det, som engång var mitt.. Tänke över det…”

Hälsninger från Danmark

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Skyd saa den hoejtaler ned for helvede ! Til forskel fra andre komentoerer her , saa HAR jeg allerede boet flere aar et sted (Jerusalem) , hvor moskeer kalder til boen efter alle kunstens regler ,og det vil bla. sige KRAFTIGE hoejtalere som skriger ,hyler, vraeler og broeler LANGTRUKNE “kald til boen” hvilket ofte vil sige afsyngning af BARBARISKE KORANVERS paa arabisk , som meget vel kan vaere opfordringer til krig,trusler og detaljerede opskrifter paa tortur mod de vantro. Er man forpligtet til frivilligt at acceptere at blive vaekket om morgenen kl4 af saadan noget ? Hvis denne forpligtelse er… Read more »

BeCool
BeCool
11 years ago

Apropos “Tror du muslimer ber om blå øjne”
Hold kæft, hvor det klinger hult. Her har vi endnu et eksempel på hvordan PK-isterne lige drejer sandheden
180 grader!
I følge al tilgængelig statistik er indvandere stærkt overrepræsenterede i alle former for kriminalitet, vold,
voldtægt m.m. Alle lande med stor indvandring fra Nordafrika og Mellemøsten fremviser samme tendens.

Alternativ billede: forslået dansker med blåt øje, tekst “Er danskerne for blåøjede!”

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  BeCool

Ja. Hvis et billede med sådan en tekst ikke kan laves – så lad være med at lave noget overhovedet. Det er klart.

– – –

polinos
polinos
11 years ago

Var en tur i Tyrkiet i foråret, og oplevede der hver morgen klokken fem at blive vækket af muezzinen i den nærliggende moske hver morgen klokken fem. Fint nok, fremmede folk, fremmede skikke. Hvad der slog mig, var dog antallet af moskeer, selv i en turistdomineret by som Alanya. De var over alt, og først og fremmest: De var splinternye, tilsyneladende mere eller mindre bygget efter samme model og for ganske nylig. Havde inden jeg tog af sted læst mig til, at det regerende islamistpartis politik netop er at opføre moskeer over alt som et led i islamiseringen af landet,… Read more »

Jonny
Jonny
11 years ago

Judiska centralrådet: “Regeringen gör inget”. Fy fan, det luktar ju nästan antisemitism om Reinfeldt alltså!

Det finns säkert någon/några som kan bidra med de där pengarna (kanske bland dem som donerar till Expo, eller någon av alla de andra kamporganisationerna för “tolerans” och “mångfald”). 3 mille är ju småsmulor.

“- Jag kan utan att darra på manschetten säga att detta är förfärligt. Jag delar inte Jimmie Åkessons eller Sverigedemokraternas uppfattning i någon fråga. Det är uppenbart vad de har för historia och ursprung. Brunskjortor. Detta är populism.”
Lena Posner-Körösi, ordförande i Judiska Centralrådet
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/judiska-forsamlingen-detta-ar-forfarligt_3674869.svd

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Dagens mest ufrivilligt komiske historie:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1391648.ece#ixzz0woJSvqcB

Gæt selv hvorfor?

Kimpo
11 years ago

“Newsweek mener, at vejen til succes i denne måling er at være et lille, men rigt land”

Sverige er nummer 3. Men Finland næsten uden musser, er nummer 1. USA, som er et kæmpe land er kun en plads efter Danmark som er et lille rigt land. Nogen gange burde de bare indrømme, at tesen faldt.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Kimpo

Sammenligningen mellem kirkeringning og bønnekald er lige så skingrende tomhjernet, som det er forventeligt af “det offentlige”s automat-reaktioner. I hvertfald hvis vi er enige om, at religionsfrihed også er lig frihed fra religion. Klokkeringning er ikke andet, end et i-og-for-sig neutralt “vækkeur”, der opfordrer til at komme ind og høre “Guds ord”. Men det kan man som bekendt fravælge. Bønnekaldet er “Guds ord” påtvunget os på en utålelig måde, og er IKKE i overensstemmelse med religionsfriheden. Det er simpelthen designet til at antaste den, og den virkning vil det også have på muslimer. Kan enhver i grunden sige sig selv.… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

Hvis vi kan vænne os til bønnekald, kan vi vel vænne os til alt. Det vil blive svært at fornemme, at det her engang var Elga Olgas ærke-københavnske Nørrebro – eller Nordvest – til lyden af den altdominerende messen og råben. Og det er godt! Set fra et radikalt(!) synspunkt. Jeg tror, at det vil vække protester i starten, som siden “bare forsvinder”, og sløvsindet tager over. For muslimerne vil det høres, som om deres kalifat udråbes over de besejrede. Og sådan vil det også inderst inde opleves af os. Det vil ikke bringe os nærmere oprør, men nærmere netop… Read more »

Kimpo
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Formentlig ikke. Viden er ligegyldig. Vi ender med at være et land af “Knud Larsen”er. Vi ved alt om islam, men kan ikke nænne at bryde våbenhvilen. Til helvede med friheden – og vort eget særpræg, når bare vi undgår voldsomheder. Fred kan man jo netop ikke engang kalde det.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x