17
aug
Seneste opdatering: 17/8-10 kl. 1729
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“De seneste fire årtiers indvandring har været positiv for det danske samfund, mener 49,7 pct. af danskerne…54,9 pct. af de adspurgte opfatter i høj grad eller i nogen grad islams tilstedeværelse i Danmark som et problem for sammenhængskraften i det danske samfund. Andre 39,9 pct. siger, at det kun i ringe grad eller slet ikke er et problem. JP Grafik: Synet på indvandringen. Grafik: Synet på islam.

Der er  andre rubrikker i undersøgelsen:”42.4 procent mener indvandringen har skadet landet.” “Mindst 64.2 procent et tilfredse med fremmedpolitikkens  hidtidige stramhed.” Eller: “Kun 29.9 mener den er for stram.” Eller: “Flere mener at fremmedpoltikken er for slap.” Eller: ” Kun 17.8 procent af befolkningen synes “slet ikke” at islam udgør et problem for sammenhængskraften i Danmark.” Man gad nok se R og SF presse en evt. S-statsminister til at lempe fremmedpolitikken på baggrund af disse tal. – Lena Sundström skal jo propagere i svensk TV 4  i aften kl 21, hvad måtte hun konkludere af tallene ? Der er vel kun én mulighed, som helt udelukker virkeligheden: Skurken er den danske presse, der har hjernevasket en ellers godsindet befolkning, så politikerne nu render rædde rundt i manegen efter dens fobiske stemninger.

»Ikke en krone til Dannebrogs-brændere«

Der er meget få danskere, der giver penge til ofrene for oversvømmelserne i Pakistan.Hjælp jer selv. Jeg er en af dem som ikke giver krone til Pakistan. ‘Neeeej hvor er jeg et ego svin’, slet ikke, men husker tydeligt hvem der også brændte Dannebrog af under Muhammed krisen, ‘jamen det var jo ikke dem, der nu har brug for hjælp’. Jo det var lige præcis dem. [..]Hvorfor hjælpe dem der skader os?Der er sikkert ikke mange danskere, der af flg. grunde ikke vil støtte Pakistan:
1. Vi har modtaget et stort antal indvandrere fra Pakistan, hvor en alt for stor andel har meget svært ved, eller modsætter sig integration i DK.
2. Pakistans støtte til Taliban som slår vores drenge ihjel i Afghanistan.
3. Pakistans støtte til religøs ekstreme grupper som lover DK bål og brand. Ekstra Bladet

Det er folkest rå røst, og det  er  ikke fordi det er uforståeligt, danskerne betaler dyre lærepenge med islam.,men de er ikke gået sporløst hen. Der er dog  yderligere betænkeligheder med Pakistan. For det første gik £300m  (2.7 mia. DKK) af 2005 -jordskælvshjælpen ned i andre lommer end  ofrenes. Pakistans styre er utilregneligt og korrupt.Pakistans præsident Asif Ali Zardari ventede to uger på sit vinslot i Frankrig, inden han kunne bekvemme sig hjem til katastrofen.Deres “muslimske brødrelande” giver stort set ingenting i hjælp, hele tragedien fylder intet i muslimske medier. Så meget for  brødreskab, ummah, ramadan og solidaritet. Nordmændene vil heller ikke hælde millioner i den pakistanske misére på 177 millioner stakler. Måske hårdt at sige, men man kan dårligt fortænke dem i det, når pakistanerne ikke engang magter at være solidariske med sig selv. – Og i P1 sad SF´s Kamal Qureshi i går og sagde, at hans lille datter fastede i solidaritet med de mange millioner nødlidende i Pakistan. Det er så efter pakistansk og muslimsk målestok en hel del over gennemsnittet. Emnet var nu ellers den danske skole og fastende børn i ramadanen, som rejst af Naser Khader og Vibeke Manniche.

P1: Magdi Allam lød som Geert Wilders
Samme pointer i det store hele og han har været muslim i 56 år. Iben Tranholm tog det pænt.

Den egyptisk-fødte italienske journalist og politiker og tidligere muslim Magdi Christiano Allam, der konverterede til kristendommen for i 2008, mener at Europa nærer et skæbnesvangert had til sine egne kristne rødder og er ved at gøre sin egen religion til en minoritet. Magdi Allam mener, at et Europa, der ikke bygger på kristendommen, er alt for let et bytte for radikale islamistiske kræfter. Religionsrapport har været i Rom og har talt med Magdi Allam om Europas åndelige og politiske fremtid. Religionsrapporten: Kristendom er en minoritet i Tyrkiet – bliver den det også i Europa? (sidste kvarter af programmet.)

Automatild mod svensk politi

En polisbil i Hyltebruk besköts natten till tisdagen med ett automatvapen från en stulen Saab 9 000. Bilen försvann och jagas av polis i hela södra Sverige.Ingen polis skadades vid skottlossningen.Polispatrullen närmade sig bilen för att göra en rutinkontroll vid tretiden på natten. Innan den hunnit fram avlossades en salva mot polisbilen. Kulorna träffade troligen bilen men ingen av poliserna.Automatsalva mot polisbil,Skaut mot politi med automatvåpen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

Katastrofen i Pakistan: Med fare for at lyde meget kynisk gik jeg egentlig ud fra, at koranskolerne og den pakistanske del af Taliban mener, at alt er Allahs vilje. Inshallah, hedder det vist i den forvrøvlede terminologi.
Så bør pakistanerne vel ikke jamre, men se det som en allah-given mulighed for hastigt at komme til de mange jomfruer (har undret mig på, hvad de kvindelige ‘martyrer’ får i dette paradis…..).

Derudover finder jeg, at Danmark bør give lige så meget nødhjælp til Pakistan som Kuwait, Saudi-Arabien og de andre ‘brødre’ giver. Det bliver en billig omgang 😉

LFPC
11 years ago

Der er desværre i situationer med naturkatastrofer en tendens til at tolke disse som Allahs straf for at man ikke har været muslimske nok. Ikke som i kristendommen hvor reaktionen oftere er tvivl, jfr. teodicéproblemet.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago
Reply to  LFPC

Det kan du have ret i, Lars. Selv ser jeg det som et delvist selvskabt problem: Det burde ikke komme bag på nogen, at floder og have kan oversvømme de tilliggende landområder. Med mindre altså, man i sin fatalisme overlader alt til en højere vilje. Så ligger man vel også, som man har redt…. Af samme årsag har andre lande (Holland vel det bedste eksempel, og Danmark ved Vadehavet ligger også ret godt) forberedt sig og bygget diger m.v. At Pakistan har prioriteret deres atomoprustning og hær, støtte til Taleban og skjul for arabiske terrorister er vel landets eget problem… Read more »

trackback

[…] er interessant så kort efter Rambølls store undersøgelse i forgårs, at se at den almindelige befolkning i USA næsten på decimalen har den samme holdning til islam […]

JensH
JensH
11 years ago

@morlille

Nej, det er absolut ikke en public service forpligtelse.

morlille
morlille
11 years ago

Er Public Service også at bombardere licensbetalerne med anmodninger om at donere penge til Pakistan? “Vi har hårdt brug for Jeres penge” lyder det igen og igen! Bliver det næste ikke, at DR anmoder licensbetalerne om at donere deres stemme til venstrefløjen ved næste valg: “Vi har hårdt brug for Jeres stemme!”. Folkekirkens Nødhjælp elle DR! Hvad er forskellen eller skulle der ikke være en forskel?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

“Hvis vi havde været muslimer, så havde vi stadigvæk haft Lolland halvt under vand med jævne mellemrum, og stået i slam til halsen i Døllefjelde-Musse og råbt på international nødhjælp.”

Samma sak här, efter stormen Gudrun för 5 år sedan. Hade vi varit muslimer så skulle varje nedblåst träd ligga kvar exakt där det ligger och alla nedblåsta ledningar med.

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Mht: til indvandring:

Prøv at høre DR P1 klokken 700 i morges.Og prøv inden at gætte hvordan der lige vinkledes….

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Niels. ‘…og stået i slam til halsen i Døllefjelde-Musse og råbt på international nødhjælp…’ Hvem er min næste? ‘Who is my neighbour?’ hedder det på engelsk. Det er et godt spørgsmål – et personligt spørgsmål. Er det enhver af de ulykkelige pakistanere, som har mistet alt i oversvømmelserne? Nej! Men den barmhjertige samaritan (som sidder i vort kristne baghoved) spøger og siger: Vi må hjælpe. Dog, han er falskner. Det er hans skygge. Samaritaneren i lignelsen er ikke tossegod. Han kender hverken til velfærd eller klientgørelse. Hans hjælp er præcis og begrænset. Kromanden bliver betalt, for at han kan… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

“Automatild mod svensk politi” – Er det ikke efterhånden hvad man må betegne som “just antoher day at the office” for Svensk politi??

Nils
Nils
11 years ago

Hende Anne skulle da vist have fået en af de voksne til at hjælpe sig.

Apropos Pakistan, så tænkte jeg også forkerte tanker, da jeg hørte den g… græsselige nyhed. Og så tænkte jeg på sidst jeg var på Lolland og cyklede på en dæmning, der forbandt en stribe af øer ude vestpå syd for Nakskov. De diger byggede man efter en hundredeårsstormflod, hvor en tredjedel af befolkningen omkom.

Hvis vi havde været muslimer, så havde vi stadigvæk haft Lolland halvt under vand med jævne mellemrum, og stået i slam til halsen i Døllefjelde-Musse og råbt på international nødhjælp.

JensH
JensH
11 years ago

Og her er så lige et studie i hvor galt det kan gå for et medie når journalisten ikke er ordentligt inde i sagen, (eller kører sin egen lille politisker kæphest). Under overskriften “Svensk nationalistparti kan afgøre valg” skriver Politken-journalisten Anne G. Andersson en lille artikel om, at SD kan blive tungen på vægtskålen. Anne G. Andersson overtager fuldstændig den Svenske medie-elites retorik og kalder SD for “det højrenationalistiske og fremmedfjendtlige parti Sverigesdemokraterne”, og helt galt går det for hende da hun betror sine læsere, at SD kun fik 1,9 procent ved sidste valg i 2006, (SD fik 2,9 procent,… Read more »

Kimpo
11 years ago

Hvem skulle dog ville hjælpe 200 millioner fanatiske muslimer med penge nok til atomvåben?

Er det ondt at håbe på mange døde?

Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  Kimpo

Ja. Det er flere år siden, at jeg holdt op med at give penge til Afrika, Røde Kors og Folkekirkens Nødhjælp, jeg har endda engang arbejdet gratis for sidstnævnte i flere år med at føre regnskaber m.m., og da var der ikke tale om en politisk organisation, jeg har kun positive minder om samarbejdet. Hver gang jeg overførte penge, fik jeg et pænt takkebrev og oplysninger om, hvad de ville blive brugt til Der var god orden i tingene og ikke noget med fancy markedsføring. Enkelt og redeligt. I dag synes jeg, at jeg betaler mere end rigeligt til andre… Read more »

RM
RM
11 years ago

Det er også noget af et paradoks, at Pakistan har råd til atomvåben, men ikke til et ordenligt katastrofeberedskab. Atomvåben må alt andet lige ligge allerøverst i behovspyramiden, og først evt. anskaffes når alt andet er på plads. Som lægmand vil jeg tro, at selv et atomvåbenprogram i den lette ende, koster langt langt mere end den aktuelle oversvømmelse. Man må derfor konkludere, at Pakistan har midlerne, og blot har foretaget en prioritering. Sur røv.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x