17
aug
Seneste opdatering: 18/8-10 kl. 1438
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er interessant så kort efter Rambølls store undersøgelse i forgårs, at se at den almindelige befolkning i USA næsten på decimalen har den samme holdning til islam som den danske. Bevæger man sig op i eliterne, eller hvad vi nu skal kalde dem, ændrer billedet sig, og der er den amerikanske endda mere islamofil og flaksende omni-spirituel end den danske/europæiske. Spengler er info-tung, se det hele:

It is hard to find consistent polling data about American attitudes towards Islam. The largest polling organizations, Pew and Gallup, draw funding from organizations with a vested interest in promoting a benign view of Islam. Nonetheless, the results are striking: in a Gallup inquiry published in January 2010, Americans had an “unfavorable” view of Islam by a margin of 53%-42%, with 31% holding a strongly negative view. [..]
Never in American history has the gap been greater between the experience of ordinary Americans and the picture of the world drawn by the intellectual elite. Hollywood has not distributed a film about Muslim terrorists for a generation. The major media go out of their way to portray Islam favorably. But when a line is drawn in the sand over a public gesture to Islam, we find a seven to three margin against. Why don’t Americans like Muslims? By Spengler (“Islam Welcome” Sign Missing from “Ground Zero” Mosque Site.)

Jalving på Newsmill: Sveriges afvikling

“Fra mine egne rejser i Sverige i forbindelse med min kommende bog om Sverige i dag mærker jeg, hvordan Sverige fra engang at have været et kulturelt og socialt sammenhængende land med et forholdsvist homogent folk, i løbet af den seneste generation har forvandlet sig til et ekstremernes land. Og at ekstremerne kommer op til overfladen med et tempo som aldrig før, så alle kan sidde ved Øresund og følge med fra første parket.

Det Sverige, jeg møder, er et helt andet Sverige end det, jeg hørte om som barn og ung. Indimellem tror jeg knapt nok mine egne øjne og ører, men jeg bestræber mig på at lade materialet tale sit eget sprog.Alle lande gennemgår udvikling; det tror jeg, vi alle kan blive enige om. Men tilfældet Sverige minder snarere om afvikling.Kolumnist ved Jyllands-Posten: Sverige er fordomsfuld og besat af racister.

Se evt. maj 2010: Balladen om Jalving og da Jalving nu tager ugangspunkt i hende: Interview: Lena Sundström, journalist och författare, aktuell med dokumentären Dom kallas rasister i TV4 i kväll og  Beväpnad med humor och fakta åker TV4:s Lena Sundström runt i Sverige.hvis kondien rækker. Der er flere dusin artikler og interviews i udsigt.) Man kunne se TV 4 dokumentaren real time online her fra kl.21.

9/11: Mark Steyn i København
med Shabana Rehman, Farshad Kholghi, Lars Vilks, Gregorius Nekschot (han optræder inkognito) .Humor-konference og uddeling af Sappho-prisen 2010 til Mark Steyn

Bolton: Israel har tre dage til at stoppe Irans atomprogram

Israel has just days to launch a military strike and stop Iran from developing a nuclear bomb, a former U.S. ambassador to the United Nations has warned.

The deadline was set by outspoken former envoy John Bolton, who claimed that time was running out for the West to crush Tehran’s atomic ambitions.

He said Iran is planning to bring its first Bushehr reactor online on Saturday, when a shipment of nuclear fuel will be loaded into the plant’s core.

At that point, he said it would be too late for Israel to attack the facility because it would spread radiation and affect innocent Iranian civilians.

‘Once that uranium, once those fuel rods are very close to the reactor, certainly once they’re in the reactor, attacking it means a release of radiation, no question about it,’ said Mr Bolton. ‘So if Israel is going to do anything against Bushehr it has to move in the next eight days,’ he told Fox News in the U.S. […] Israel has three days to stop Iran developing nuclear weapons, warns ambassador

Eks-kong Hassan II af Marokko: En sekulær muslim er ikke muslim

Det tilbagevendende Tantalus-problem: Når islamkritikere påpeger at moderate muslimer ikke repræsenterer en moderat islam, men bare manglende opfyldelse af denne religions dogmatik og leveregler, bliver vi skældt ud for at betragte islam som ‘monolitisk’. I stigende grad kan den slags udsagn endda lande en i retten. Når fremtrædende troende muslimer som Tyrkiets Erdogan, eller her den marokkanske konge, siger det samme, bliver det ikke bemærket uden for vores egen kreds (LFPC).

0:00 I am not a secular head of state, because from the moment one is Muslim

0:06 one [simply] can not be secular.

0:10 In fact, none of the Heads of State and Governments in the Islamic world —

0:13 I am not saying [just] the Arab world —

0:15 are Heads of State of secular nations.

0:18 And if they say they want to be secular, I say they no longer are Muslims.

0:22 Because the Islamic law [Sharia] is written in our hearts,

0:27 whether one wants it or not,

0:31 both in terms of public law and private law. Hassan II: “A Secular Muslim is Not a Muslim”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils
Nils
11 years ago

Probably the worst religion in the world.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Nils

😀

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…Islam Is the Most Negatively Viewed Religion…’

Det kan ikke være anderledes. Islams tilhængere har ikke forandret deres opførsel de seneste 1400 år. De har skintilpasset sig, men opfører sig desuagtet den dag i dag langt værre end alle andre religioners tilhængere gør, fordi konceptet simpelthen er fastlåst og rædselsfuldt.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…:I am not a secular head of state, because from the moment one is Muslim one [simply] can not be secular…’ Hvis den udtalelse er sand, råder Islam over en camoufleret reserve blandt fredelige, velfungerende kulturmuslimer, som kan aktiveres, og som imødekommende vesterlændinge fuldstændigt negligerer. Det er lige så dumt, som at tillade opførelsen af en moske to gader fra ground zero og hævde, at den beslutning har noget med tolerance og fri religionsudøvelse at gøre. Hvad er det da, vi oplever? – Stilhed før stormen? – Ja, i hvert fald hvis vi på den måde lader fem og syv… Read more »

Liva
Liva
11 years ago

Humorkonferencen får mig i øvrigt lige til at tænke på hofnaren Morgante fra medicihoffet i Firenze. Han var den eneste, der måtte kritisere og gøre nar af kongen eller adelige. Humor er en skøn gammel tradition i Vesten – selv hos magthavere. Vesten har også Don Quijote og Pjerrot og naturligvis Chaplin. Det glæder mig SÅ meget at Sappho har taget initiativ til noget der er historisk, gammelt, vitalt, klogt og sjovt. : )

Liva
Liva
11 years ago

Hvor er det forfriskende – og vigtigt – at Sappho laver en humor konference. : )

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Prøver igen: mente naturligvis Sappho..

Lavard
11 years ago

Bolton er en sindsyg warmonger. Der er ikke nogen Europæiske soldater som skal indblandes i en mulig krig mellem Israel og Iran. Israel er varm på WWIII.

LFPC
11 years ago
Reply to  Lavard

Hvad i alverden er det du fabler om? Hvem har talt om europæiske soldater? Man må da ikke håbe at du er den skarpeste kniv i skuffen hos DNSB.

Israel

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  LFPC

Ja, vi gør. Støtter Israel.

JensH
JensH
11 years ago

“Bevæger man sig op i eliterne, eller hvad vi nu skal kalde dem, ændrer billedet sig, og der er den amerikanske endda mere islamofil og flaksende omni-spirituel end den danske/europæiske” Hvad med det “tone-angivende kulturborgerskab”. Der jo ikke tale om den økonomiske elite (eller borgerskab), der dagligt i den offentlige debat udviser en ufattelig ‘velvilje’ overfor selv de mest uhyrelige sider af islam. Det er jo heller ikke den økonomiske elite som dagligt giver efter for islamisternes krav. Det er politkerne, som nok forstår at ‘rage til sig, (jvf. Thorning-Schmidts skattesag), men som dog ikke tilhører den økonomiske elite. Det… Read more »

Per N.
Per N.
11 years ago

ps. det er ikke de 2 i klippet , jeg er meget lydhør når Bolton udtaler sig han er en af mine favoritter når han fortæller om udenlands emner.

Per R

Per N.
Per N.
11 years ago

Dette link er et godt sted at se og finde klip fra, han er meget Glen Beck glad men det kan man jo se bort fra.

http://www.therightscoop.com/

Per N

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Rambøll mv….

Det er ikke underligt. Det samme segment af den “intellektuelle” – præster, kultur”personligheder”, skolelærere, “forskere”, journolister, proffesionelle meningsagenter mv. – befolkning, der flirter med især kommunismen i dens forskellige nutidige og historiske former, er den samme som nu flirter ukritisk med islam.

Hvilken motivation der driver personerne er til gengæld højst besynderligt. En higen efter en utopi der kan frelse dem, en personlighed der kun trives i opposition til det bestående og at være det miskendte geni, en utilpasset stræben efter et totalitært fællesskab??

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x