19
aug
Seneste opdatering: 20/8-10 kl. 1014
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(= Kræftjøde). Frådende jødehad i Holland, fra J.Post og film optaget med skjult kamera af AT 5 Amsterdam. Jerusalem Post samler op på sommeren i Holland. Vi har indsat de relevante links:

Today, there is a popular misconception that the Dutch are an easygoing, tolerant, multi-cultured people.In truth, Dutch society has become polarized as a consequence of the massive influx of non-Western immigrants, predominantly Muslim, who have shattered social stability. Muslims currently comprise one million out of a 16 million population, a disproportionate number of whom have police records.Together with indigenous anti- Semites, some radical Muslims have effectively exploited the culture of permissiveness to violently promote their objectives.

However the status of the 30,000 members of the Jewish community, already subjected to increasing anti- Semitic incitement and violence primarily emanating from the Moroccan Muslim community, continued to deteriorate. The leading daily newspaper NRC Handelsblad published an article in June stating that anti- Semitism in areas of Amsterdam has become the norm rather than the exception. It identified areas in Amsterdam in which Jews with skullcaps or distinctive garb cannot walk in the streets without being affronted, spat at or even attacked.In May, an outdoor commemoration ceremony for the last transport of 3,000 Jewish children deported during the Holocaust was disrupted by bikers shrieking “Heil Hitler” during the recitation of Kaddish.

Anti-Semitism also manifests itself in anti-Israel demonstrations where cries of “Hamas Hamas – Jews to the gas”; “Jew cancer”; and “Hitler let one get away!” are frequently heard. Football stadiums have become notorious arenas for anti-Israel and anti-Semitic chants. LAST MONTH, the 280-year-old synagogue in Weesp became the first Jewish house of worship in Europe since the war obliged to cancel Sabbath services after the police had warned congregants of threats of violence.

In a recent letter to members of Parliament, the Jewish community stated that anti-Semitism was rampant, noting that the Jewish community is obliged to provide its own security at schools and all public functions, the costs for which have become unbearable. A few weeks ago a local Jewish TV station (Joodse Omroep) broadcast scenes of anti-Semitic harassment in the streets recorded by a hidden camera which followed a rabbi accompanied by two students. This provided chilling testimony of the intimidation to which Jews are subjected.

HOWEVER, THERE is now a potential for positive change on the political horizon. At the recent polls, contrary to expectations, the Dutch Freedom Party (PVV) headed by Geert Wilders surged from its pre election nine seats to winning 24 out of the 150 seat Dutch parliament.Contrary to defamatory allegations directed against him, Wilders abhors fascism and publicly condemned politicians like France’s Jean-Marie Le Pen, the late Haider and other racists with whom he swears he would never associate. The [Wilders] trial outcome will also be a curtain raiser on what to expect from other European countries in the years ahead. JPost: Anti-Semitism soars in Holland, 18/8/2010. (June 15, 2010 ;EU asked to intervene in Dutch anti-Semitism.)

DR TV-Avisen i Stockholm og Landskrona

Da vi ikke ejer et TV-apparat, takker vi tipperen for dette efter TV målestok udmærkede indslag fra DR i kl.21 nyhederne. Indslaget er fra minut 13;45 – 18:27. Én af de sidste store opinionsmålinger er kommet, og symptomatisk nok er det bloggen Robsten, der leverer den bedste analyse af situationen. Han kender sin historie og sine pappenheimere og har ikke noget i klemme hos nogen partibunden chefredaktør.

DN/Synovate har gjort ytterligare en mätning av väljaropinionen inför det stundande valet. Det är den sista eller näst sista av Synovate förmodligen, innan det mest spännande valet under vår livstid kommer att äga rum. [..]

Jag drar mig för att nämna Anders Isakssons utmärka bok “Den politiska adeln” jag har gjort det så många gånger förr. Men Isaksson studerade politiska skeenden under hela sin livstid och skrev i den nämnda boken hur vårt politiska etablissemang blev en egen samhällsklass som fordom vår adliga klass. En klass med gemensamma intressen och gemensam agenda. Isaksson visade att skillnaderna egentligen inte går mellan de politiska partierna i riksdagen, utan mellan politikerna och folket. .David & Goliath: Huvudmotståndarna i svensk politik.

Associated Press eufemiserer og harmoniserer omtalen af GZ Mosque

Fra APs egen hjemmeside, via Atlas Shrugs. Læs også deres stærkt tendentiøse “fact check”. Jeg har i øvrigt bemærket at adskillige kommentarskrivere på JP blogs er særdeles velorienterede om dette emne, så meget at man kan håbe at det er tegn på fremvæksten af en underskov af græsrodslæsere der selv opsøger vital, aktuel information (LFPC):

[…]  Aug. 19, 2010

Colleagues, Here is some guidance on covering the NYC mosque story, with assists from Chad Roedemeier in the NYC bureau and Terry Hunt in Washington:

1. We should continue to avoid the phrase “ground zero mosque” or “mosque at ground zero” on all platforms. (We’ve very rarely used this wording, except in slugs, though we sometimes see other news sources using the term.) The site of the proposed Islamic center and mosque is not at ground zero, but two blocks away in a busy commercial area. We should continue to say it’s “near” ground zero, or two blocks away.

WE WILL CHANGE OUR SLUG ON THIS STORY LATER TODAY from “BC-Ground Zero Mosque” to “BC-NYC Mosque.”

In short headlines, some ways to refer to the project include:

_ mosque 2 blocks from WTC site

_ Muslim (or Islamic) center near WTC site

_ mosque near ground zero

_ mosque near WTC site

We can refer to the project as a mosque, or as a proposed Islamic center that includes a mosque.[…] AP Standards Center issues staff advisory on covering New York City mosque

Juridificeringen af politikken

Regeringstjänstemannen Henrik Emilsson, 38, jämförde islam med nazism.Nu polisanmäler Sveriges unga muslimer honom för hets mot folkgrupp.”Det har blivit allt mer normaliserat att prata om muslimer på ett negativt sätt. Det försöker vi motarbeta, säger ordföranden Mohammed Kharraki.”. Henrik Emilsson polisanmäls efter muslimuttalande.

Nok er der valgkamp, men dette var blevet HMF anmeldt alligevel. Mikael Jalving taler i P 1 programmet nedenfor om, hvilken pest dette er på vej til at blive, og hvad vi risikerer ved at gøre stadig flere ytringer til genstand for jura – nemlig, vold. Mohammed Kharraki skulle nødigt føre sig frem, han var i foråret særdeles længe om at tilbagekalde en invitation til en af de sædvanlige kvinde-, jøde- og bøssehadende imamer, Hakim Quick. Først da den statslige pengepose var i fare, krøb han til korset, eller hvad han nu kryber til: Dra tillbaka bidragen till Sveriges Unga Muslimer.Desværre faciliterer hele ti svenske ombudmænd krænkede følelser som hos Kharrari.

Schiller, frihed, glæde og EU

af Gorm Strandvang

Friedrich Schiller (1759-1805) skrev ikke blot teaterstykker og digte. Han var en politisk begavelse i særklasse. Den franske revolutionsudbrud i 1789 vakte hans begejstring, hvilket dens ledere i Paris i høj grad påskønnede. Schiller blev derfor  udnævnt til æresborger i den nybagte republik.

Men Schiller indså, at Frankrig var kørt af sporet, da guillotinen begyndte at arbejde på højtryk, og jacobinerne fik en voldshungrende pøbel til at skræmme de Nationalforsamlingsdeputerede, som mente noget andet end Robespierre. I 1793 sagde han nej tak til æresborgerskabet og advarede om de store ulykker, der ventede lige om hjørnet. Revolutionen var en fiasko, og “det franske folk har vist sig at være umodent…” Der kommer snart en mand, som tiltager sig diktatorisk magt, og han vil kaste Europa ud i langvarig krig. Denne forudsigelse viste sig at holde stik. I november 1799 foretog Napoleon Bonaparte* et statskup, og de krige, han skaffede Europa på halsen, sluttede først ved Waterloo

.

Schiller var menneskekender. Hans digt “An die Freude” (“til glæden”) blev verdensberømt, da Beethoven leverede musikken – den Niende Symfoni. Oprindeligt hed digtet “An die Freiheit” (“til friheden”). Men censuren fjernede det frække ord “frihed”, så der kom til at stå “glæde”. “Alle mennesker bliver brødre”, hvor frihed og glæde råder.

Hvor er det nu lige, frihed og glæde kvæles og forbandes – systematisk og dagligt? Hvor er det nu lige, at en mand ikke må “opnå en dejlig kvinde” (“wer ein holdes Weib errungen…)? Hvem er det, der lige netop nu er fuldtidsbeskæftiget med at forbande, forhåne, og forbyde musik, patriotisme, demokrati, poesi, teater, billedkunst, og hvem indoktrinerer børn og unge med et intenst, morderisk had mod den del af menneskeheden, der har “forkert” religion? Hvem knuser frihed og glæde?

Kan disse fjender af frihed og glæde virkelig være samarbejdspartnere for det EU, der påberåber sig Schillers og Beethovens “An die Freude”?

* “Folket tåler at blive lagt i forgyldte lænker” udtalte Napoleon.

Gorm Strandvang.

Snaphanen: Bergman lavede i 1950 filmen “Till Glädje”, også med  Beethovens  Niende som omdrejningspunkt og en kærlighedshistorie i Helsingborgs Symfoniorkester. Kunne man forestille sig “Till Frihet”, selv da lige efter krigen ?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Jeg mener heller ikke frimurere har magt, eller ønsker det. Jeg mener blot, at det er en kilde til spekulation og konspirationsteorier, at de eksisterer.

Jeg mener bare generelt, at hvis vi taler organisation og manipulation i forhold til egen interesser. så er vi i vesten svære at slå.

Mette
Mette
11 years ago

HA, HA, HA! Det må være mindst syv år siden, at jeg sidst stødte ind i Kevin MacDonald. Har I set fotografier af ham? Nuvel, han blev brugt i en snu propaganda, hvor hans skrifter i kolossale mængder blev smækket ud på et meget læst debatforum i en norsk, konservativ avis, der er kendt for sin begejstring for Quislings overtagelse i sin tid. Bladet er Aftenposten, og jeg var ved at dø af grin. Latterliggørelsen af MacDonald stod han selv for. Jeg havde en langt ældre fætter og kusine, begge var meget høje, lyshårede og flotte, de var børn af… Read more »

LFPC
11 years ago

“Vi har altså faktisk en nogenlunde lignende situation som med muhammedanerne (til trods for de også eksisterende forskelle), og alt andet ville også være forunderligt“. Proportioner, proportioner. Dit helt store forklaringsproblem er hvorfor – selv hvis man accepterede dine oplysninger om nedrige hensigter og konspiratorisk adfærd – 15 millioner jøder overhovedet skulle have mulighed for at udgøre et “nogenlunde lignende” problem som 100 gange så mange muslimer på verdensplan. Du ignorerer forskelle i situationerne, som at de globalistiske jøder du ser som dem der trækker i trådene, befinder sig et helt andet sted end end muslimer i ghettoer, på overførselsindkomster,… Read more »

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Hvis der er nogle, som har rigtig meget magt, er det typisk hvide vesterlændinge. Frimurere, VIP-grupper og hele molevitten.

Skal vi aftale en dag, hvor vi allesammen hænger os selv, eller hvad skal vi gøre?

Nils
Nils
11 years ago

Glæde er det bedste guld.

Budskabet i hyldestsangen til Præsident Rumpenisse af Europa og hans storslåede imperium er, at når bare man er glad, så skal alting nok gå, men oprindeligt handlede sangen om frihed.

En tekst, der har fået nappet nosserne af af censuren synes über-perfekt som symbol for vort nye regime.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Nils

Haha, ja – det er synd og skam at bruge denne flotte melodi og sang
til at hylde det korrupte, nationalstatsnedbrydende Big Brother EU-cirkus 😉

Hvad med en alternativ, satirisk tekst til denne melodi til at gøre EU-tåberne
og kulturrelativisterne grundigt til grin!
De trænger i den grad til at blive hængt ud for hvad de har gjort imod
os og vore engang så fredelige, sikre og velfungerende samfund.

LFPC
11 years ago

Som jeg skrev til Balder på Uriasposten forleden, så kan jeg ikke tro andet end at disse teorier og ‘forklaringer’ er andet end efterrationalisering af almindelig følelsesmæssig jødehad. 15 millioner på verdensplan? 5,3 millioner i Israel, dem trækker vi fra, så det er i omegnen af 10 millioner vi taler om. 5,3 millioner i USA, ud af en befolkning på 307 millioner. Det er i omegnen af 1,7% af den amerikanske befolkning. En stor del af disse må være ganske almindelige amerikanske samfundsborgere der går på arbejde og ikke involverer sig i politik. Der er ikke en jødisk ‘umma’ tilsvarende… Read more »

Skjoldungen
11 years ago

Oh Freunde, nicht diese Töne…

LFPC
11 years ago
Reply to  Skjoldungen

Mon ikke godt man kan betegne Elmgreen-Dragset-stuntet som en gentagelse af tonedebatten for fire-fem år siden? De kommer hjem fra det sofistikerede udland, hvor de har bevæget sig iblandt sofistikerede mennesker med – sjovt nok – samme meninger som dem selv, og disse pæne mennesker bryder sig altså ikke om den usofistikerede tone i Danmark. Sooooooooo 2006.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x