21
aug
Seneste opdatering: 22/8-10 kl. 1142
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

21 august 2010.

GZ Mosque i Det Muslimske Broderskabs optik

Jeg vil overlade det til mere kyndige at afgøre om det er berettiget at tale om dokumentation for en undergravende sammensværgelse bag planerne for den planlagte moské ved Ground Zero, og det islamiske center den er en del af. Hvad der derimod synes ubestrideligt er dels personsammenfaldet mellem centerets bagmænd og Det Muslimske Broderskab, og dels centre som disses rolle i Broderskabets planer for sin tilstedeværelse i USA. Imam Feisal Abdul Rauf har således nære forbindelser til Broderskabet:

All roads taken by Feisal Abdul Rauf seem to lead to the sharia state of Malaysia.

Rauf spent many weeks there in summer 2010. He first attended school there. Rauf stands second in command at Malaysia’s Perdana Global Peace Movement to antisemitic former Malaysian P.M. and Islamic law advocate Mahathir Mohamad,1 who in Nov. 2002, incited global anti-West financial war as a “jihad worth fighting for.”2 Rauf’s father, Muslim Brother Mohammed Abdul Rauf, a colleague and close contemporary of MB founder Hassan al-Banna, established four Malaysian Islamic study centers, including the International Islamic University in Kuala Lumpur, which Mahathir invited him back to Malaysia to open. Malaysia’s IIU now rivals Pakistan’s International Islamic University in Karachi. 3 […] Alyssa A. Lappen: Rauf’s Muslim Brotherhood roads to Malaysia

I et internt dokument fremlagt i en retssag i USA:erklærer Broderskabet åbent, at

[…] The process of settlement is a “Civilization-Jihadist Process” with all the means. The Ikhwan [Muslim Brotherhood] must understand that their work in America is a kind of grand Jihad in eliminating and destroying the Western civilization from within and “sabotaging” its miserable house by their hands and the hands of the believers so that it is eliminated and Allah’s religion is made victorious over all other religions. […] Mohamed Akram, “An Explanatory Memorandum on the General Strategic Goal for the Group in North America, 5/22/1991

Samme dokument beskriver også oprettelsen af centre ganske som det ved Ground Zero:

[…] Article 17 of the MB strategy for North America proves there is nothing innocent about an “Islamic cultural center,” whether labeled “mosque” or not. It clearly invokes the need for military and politically supremacist strategies.

This is in order for the Islamic center to turn – in action not in words – into a seed “for a small Islamic society” which is a reflection and a mirror to our central organizations. The center ought to turn into a “beehive” which produces sweet honey. Thus, the Islamic center would turn into a place for study, family, battalion, course, seminar, visit, sport, school, social club, women gathering, kindergarten for male and female youngsters, the office of the domestic political resolution, and the center for distributing our newspapers, magazines, books and our audio and visual tapes.

In brief we say: we would like for the Islamic center to become “The House of Dawa”‘ and “the general center” in deeds first before name. As much as we own and direct these centers at the continent level, we can say we are marching successfully towards the settlement of Dawa’ in this country. (Lappen, ibid.)

Læs hele Alyssa Lappens artikel for mere udførlig dokumentation samt kildehenvisninger (LFPC). Se også The Battalions of Islam

Stammekulturen

Ralf Pittelkow : »Det er et meget underbelyst fænomen. Koranens normer viser, hvilken stammekultur Muhammed var del af. Og man går fejl, hvis man tror, at Koranen kun betyder noget for de muslimer, der går i moskeen fem gange dagligt. Langt de fleste muslimer i Europa identificerer sig meget stærkt med islam, men det behøver ikke vise sig ved, at de passer deres religiøse pligter.Mange unge muslimer, der er medlem af bander og gadeslæng, sætter ikke deres ben i moskeen. De kan have en meget vestlig levevis, men de taler alligevel om at forsvare Muhammeds ære. De opfatter sig som stamme, og den stamme skal de forsvare over for omverdenen. Det at udvise styrke er helt centralt for stammekulturen. Man skal hævde sig, og ens forpligtelser gælder stammen.Er man ikke med, når den kæmper for sine interesser, så mister man ære. Egen status og stammens status er flettet sammen og betyder alt. Derfor føler disse unge heller ingen skyld, hvis de har brudt dansk lov. Kun hvis de har svigtet stammen. Og derfor nytter pædagogernes snak intet: “kan du ikke se, du har gjort noget galt?” Det kan de af gode grunde ikke. Men hvis de svigtede fædre og onkler i forsvaret for stammen, så havde de gjort noget galt.«

JP Indblik interview søndag med Jespersen- Pitttelkow: Vi burde kommunikere med muslimerne som almindelige medborgere (ikke online)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
TJ
TJ
11 years ago

Pad Condell är så upprörd den här gången att han glömmer bort att vara rolig – och jag förstår honom. Att de charlataner som ska bygga moskén planerar att inviga den på tioårsdagen av mordattacken på WTC var nytt för mig. Den muslimska fräckheten saknar gräns.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Pat Condell. Jeg har netop en smule bagvendt afspillet Pat Condell-videoen. Og jeg skal da lige love for, at den GZmoské får ham op i det røde felt. Han har selvfølgelig al mulig grund til at være rasende på New Yorks bystyre, men han står ret alene. Almindelige amerikanere og europæere kan ikke længere blive vrede. De flippede i tresserne og trandenserede i Østens narkotåger. Der opdagede de, at muslimer jo er lige så søde som os, og selveste Cassius Clay tog navneforandring til Muhamed Ali! Lige nu har amerikanske styrker ørkesløst travlt med at slå nogen skrækkelige forbrydere og… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Om GZ. Religionsfrihed har absolut intet at skaffe med opførelsen af den famøse GZ-moské (eller uskyldigere famøse ‘islamiske kulturcenter’ – hvilket er præcis det samme). Af alle tåbelige argumenter er det tåbeligste – ved Gud og Satan at fremføre religionsfrihed som forsvar for opførelsen. Af alle steder er det mest hjernedøde, set fra et vestligt synspunkt, at tillade moskébyggeriet, og derefter prøve på at forsvare sig med påstand om hensynet til religionsfrihed, når det går op for New Yorkerne, at nogen har taget røven på dem, fordi bystyret har godkendt, at en moské skal opføres nærmest oven på Ground Zero’s… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x