21
aug
Seneste opdatering: 22/8-10 kl. 0013
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Første video tekstet på svensk. DR TV-Avisen tordag d. 19.8. Og i dag: Sverigedemokraterna offer för internationell hackerattack.

Fhv. betjent: Registrér hate-crimes mod danskere

Københavns Politis ledelse, der nu er en af hovedkræfterne bag en kampagne, der forsøger at udstille den helt typiske gerningsmand til racistisk motiveret vold som et offer for netop den forbrydelse. Jeg måtte korse mig, da jeg så banneret første gang. Og det ved jeg med sikkerhed, at alle de tidligere kollegaer, der kører forbi banneret i patruljevogne og gruppevogne også gør. Bannerets budskab passer nemlig ikke med virkeligheden – altså den virkelige virkelighed som den findes på gaden og ikke den virkelighed, der åbenbart eksisterer på Københavns Politis varme og politisk korrekte kontorer.

Jeg vil på det kraftigste opfordre alle politiets sagsbehandlere i voldssager til at oprette udlændinge/muslimers overfald på etniske danskere som ”Hatecrimes”, så der i det mindste kan blive tegnet et retvisende billede af situationen i København. Skal hvide mennesker have blå øjne? – en opfordring til tidligere politikollegaer (Tidligere om samme: Den hyppigste gerningsmand til ‘hatecrime’ blev et stakkels offer for samme.)

Nu må GZ Mosque-modstand vist være halal?

The growing movement against the building of a mosque near Ground Zero has gained another prominent supporter: the first Muslim Miss USA.

Rima Fakih, 24, the daughter of Lebanese immigrants and a Muslim, criticised the location of the planned £70 million Islamic Cultural Center planned just two blocks away from Ground Zero.

‘It shouldn’t be so close to the World Trade Center,’ Fakih, 24, told Inside Edition during a break from the Miss Universe pageant preparations in Las Vegas.

‘We should be more concerned with the tragedy than religion.’ […] Now Muslim Miss USA says DON’T build mosque near Ground Zero

Det skulle jo nødigt hedde sig

Forbehold, besværgelser og disclaimers kan sagtens blive en historie i sig selv, her i en artikel der omhandler velkendte problemer i folkeskolen. Der er lang vej til at danskere bare bliver vrede (LFPC).

”Vi bor i Høje Gladsaxe, og jeg har intet imod folk fra andre kulturer – tværtimod”, siger Maria Rasmussen, der har valgt, at tage sin 6-årige datter Lærke ud af SFO Høje Gladsaxe […]

”Jeg har egentlig ikke noget problem med det. Lærkes bedste veninde er tyrkisk-kurder, og jeg tænkte slet ikke over fordelingen, da jeg så klasselisten”, fortæller Maria Rasmussen, der normalt er glad for den mangfoldighed skolen kan tilbyde. […]

”Jeg ved godt, at man ikke skal generalisere, men […]

”Jeg så for mig, at Lærke ville komme til at sidde alene ved fødselsdage og måske ville mangle det sociale element i højere grad, end man gør det i Majas klasse”. […]

”For os er det ligeså vigtigt at Mads flytter sig niveaumæssigt, som at Ismael gør det”, påpeger hun. […]

Man kan være pæredansk, selv om man hedder Amritraz eller for så vidt meget mørk i huden og hedde Bent Nielsen.[…]

…. siger Kirsten Haase, der desuden mener, at det er en styrke at have en mangfoldig skole med børn, der tror på sig selv, og som ikke bliver forskrækket, når de møder nogle, der er anderledes. […] Høje Gladsaxe skole udfordres

Why we fight

Selv hvis man ignorerer den omfangsrige dokumentation om det modsatte, og sluger propagandaen om Imam Raufs og Daisy Khans moderate, forsonende intentioner, vil opførelsen af det islamiske center ved Ground Zero blive opfattet som sejrstriumf af muslimer verden over, og et tegn på fjendens svaghed. Lige-på-kornet grafik på Atlas Shrugs (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Als
Als
11 years ago

Ang. blå øjne – Kampagnen skal utvivlsomt set i lyset af EU pålæg (direktiv?) til medlemslandene angående bekæmpelse af racisme, etc. De enkelte lande skal indberette tal over registrerede forhold og indberette hvilke præventive tiltag man har sat i værk. Kort sagt: Københavns Politi skal have noget at vise frem af politiske grunde, så man undgår pegefingeren fra en kommissær i EU. Man indberetter kampagnen, der meget taktisk løber af stablen medens der er gay-parade i Kbh. Der er tale om rent imponererløb. Se hvor dygtige vi er. Vores minister og embedsmænd får ingen kritik af storebror i EU. Ja… Read more »

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Ve den arme synder, som henne i missionshuset siger, at han ikke længere elsker Jesus.
På samme vis skal man nok vogte sig for at sige, at man har mistet troen på mangfoldigheden.
Så længe man kan flytte fra problemerne og har råd, så længe vil hykleriet fortsætte.

PBr.
PBr.
11 years ago

Jo det er da muslimen Harder der har job hos Københavns Politi. http://ekstrabladet.dk/112/article1280560.ece

Høgsbro
Høgsbro
11 years ago

Har Københavns politi ikke ansat en vis Hr. Harder som informationschef? Mon ikke det er hans racistiske vinkel, tydeligt udstillet i “Bag sløret”, der gør sig gældende?

morlille
morlille
11 years ago

Per Larsen, betjenten, der evindeligt sad iført rosa dress i medierne i arbejdstiden, er efter sin pensionering ansat som særlig rådgiver for kriminalitetsforebyggelse og bandekonflikt. Skulle han være en af personerne bag den skattefinancierede hate-kampagne imod danskere?

PBr.
PBr.
11 years ago
Reply to  morlille

Det kunne godt lyde sandsynligt, lidt som Bonnichsen der også havde travlt i den politisk korrekte sags tjeneste efter pensionen.

PBr.
PBr.
11 years ago

“Københavns Politis ledelse, der nu er en af hovedkræfterne bag en kampagne, der forsøger at udstille den helt typiske gerningsmand til racistisk motiveret vold som et offer for netop den forbrydelse.”

Hvor graver de lederne til Københavns politi op? Jeg syntes de har haft umådelig svært ved at sætte en fod rigtigt i de seneste år men det er måske også bare en måde at harmonere med ledelsen på Københavns rådhus?

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Steen
Busheer reaktoren bliver ikke opfattet som nogen helt afgoerende deadline . Bag ved kullisserene foregaar der et kompliseret skakspil om at muliggoere et israelsk luftangreb , hvor Bushehr kun er et af mange af mange maal maa totaldestrueres . Paa “Debka files ” er der en ret realistisk informationsevaluering som inkuderer alt det der ikke er sket endnu…
Hvorfor tror du feks russerne pludseligt satte splinterny raketforsvar op i Osettia-enklaven ?
Tilsyneladende goer baade USA og Rusland deres “bedste” for at umuliggore et luftangreb . saa det vi venter paa er stort se et mirakkel….

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x