25
aug
Seneste opdatering: 26/8-10 kl. 1759
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fast en intressant skillnad gentemot den vanliga propagandan i SVT är att de inte längre sätter epitetet “främlingsfientligt” innan Sverigedemokraterna. Den nya benämningen var uppenbarligen “invandrarkritiska Sverigedemokraterna” vilket är en viss skillnad.

Hursomhelst, man märker att de andra riksdagspartierna och SVT har börjat positionera sig för det oundvikliga, att SD med 99 % sannolikhet kommer in i Riksdagen 19/9. Jag noterade en viss förändrad attityd redan efter Almedalsveckan med flera tidningsledare som började relatera sig till denna högst sannolika utveckling. Jag kan se det framför mig, en borgerlig minoritetsregering som pragmatiskt närmar sig SD i tysthet efter valet. Vilket alternativ har borgarna? Att ta in Miljöpartiet? Gör det då om de borgliga nu är beredda att stänga några kärnkraftsreaktor, höja bensinskatten med 3 kr, förbjuda svensk vapenexport etc. De borgliga borde begripa att de kommer att tappa halva sin väljarkår till SD i 2014 års val om de gör upp med Miljöpartiet istället för SD. Kommentar på nettet

Vi detaljister har set det komme på to års afstand. SD får et enkelt læserbrev ind, Åkesson kommer pludselig i TV mer end en gang om året, han skriver en kronik i Aftonbladet sidste år. Og vupti, den 19 når Sverigedemokraterna sidder i Riksdagen, så tror vi allesammen at de har nydt samme selvfølgelige frihed som enhver anden politisk bevægelse i et vestligt demokrati, selvom sandheden er, at “Blåsippan” så at sige er skudt op igennem en ren klippegrund af mediebojkot, også fra såkaldt public service. Det vi nu ser, er en positionering så hvis nogen kommer om tre måneder og minder  dem om, at ytringsfriheden i 25 år har været en by i Nordkorea, så ser de på en og siger “Hva´behager?” SD var da med der og der og der. Jovist. Berufsverbot ? Det kan vi ikke  huske. Det blinde  øje til overfald ? Det kan vi heller ikke huske. Glemslen er så dejlig, den er løftet om en fredelig og harmonisk fremtid hvor bygones er bygones og ingen bærer nag. “Det öppna samhälle.” Åkesson tager det pænt, han ved hvad han har været igennem og at der ikke er politiske points i at være bitter. At vi overhovedet skriver dette, er fordi det mest interessante ved Sverigedemokraterna overhovedet, har været  den uanstændige måde de blev behandlet på af den samlede anstændighed. Vi er ikke  medlemmer af deres klub, men fik de  10 eller 15 % til valget, ville det være folkestyrets sejr over den politiske adels 10.000 proffstyckare. Et tydeligt folkeligt forlangende til eliten, at man langt om længe kræver grundlæggende demokratiske spilleregler overholdt. Måske ville det endda være et tegn på , at internettets folkelige korrektiv til mediekleresiets dørvogtere er slået igennem, som blandt andet beskrevet af vores skattede kronikør i  Medlöparnas förräderi og Medias pressetiska apartheid. Demokratiet er motivation nok, for at følge det svenske valg i år med en særlig interesse. ( Sentio: SD får 5,6%. Öresundsintegration välkomnas. När man läser danska tidningar eller tittar på nyheterna på dansk TV så slås man av öppenheten som helt saknas i Sverige ,ak ja, han har aldrig hørt om Ritzau.)

Sarkasme

DN.se just nu: Man skjuten i armen i Eskilstuna 20:14 – Man skjuten i foten i Malmö 19:59 – Man skjuten i benen på Östermalm. 19:38

Om ett år: Riksdagshuset nerbrännt., 21:57 – Otrogen kvinna stenad i Rosengård 20:29 –  Välkommen Aschmed, miljonte irakiern i Sverige 20:20 –  Man skjuten i armen i Eskilstuna 20:14 –  Man skjuten i foten i Malmö 19:59 –  Europas högsta minaret beslutad på Hötorget 19:38 –  Man skjuten i benen på Östermalm v. Dramaten, Satt på kafé – sköts ner

UK: 20% stigning i indvandringen

The number of immigrants choosing to live in the UK long-term soared by more than 20 per cent last year, official figures today show.

Net migration increased by 33,000 to 196,000, from 163,000 in 2008, putting increasing pressure on the country’s infrastructure. […]

Their figures were released on the day it was revealed by the Mail that England is now the most overcrowded country of the 27 in the European Union. […]

Other figures released today showed births to mothers born outside the UK made up nearly a quarter of all live births in the UK last year – a figure which has doubled since the late 1990s. In Newham, east London, this rose to more than three-quarters (75.7 per cent) – the highest percentage of births to mothers born outside the UK.

The three most common countries of birth of non-UK born mothers were Pakistan, Poland and India, as has been the case since 2007, the figures showed. […] Number of immigrants living in the UK long-term SOARS by 20% as a quarter of babies are born to foreign mothers

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magnus A
Magnus A
11 years ago

“Invandrarkritiska” säger SVT. Eh? Kanske invandringskritiska, dvs invandringspolitik

ThorG
ThorG
11 years ago

Så har Jimmie Åkesson præsenteret deres voldtægtsundersøgelse. Der er i undersøgelsen kun differentieret mellem inden- og udenrigsfødte – altså ikke 2.- og 3.-generationsindvandrere – disse må indgå som indenrigsfødte svenskere. Udenrigsfødte: 14 % af befolkningen – 48 % af dømte voldtægtsmænd (64 % i kategorien “grov voldtægt”) Udenrigsfødte ikke fra Europa: 6,8 % af befolkningen – 39,4 % af dømte voldtægtsmænd Irakisk fødte: 1,3 % af befolkningen – 10,5 % af dømte voldtægtsmænd http://www.youtube.com/watch?v=To9VUeVfUoo Formentlig vil det vel være sådan, at hvis også 2. og 3. generations ikke-vestlige indvandrere medtages, så vil det antal gange, som gruppen er overrepræsenteret i… Read more »

Liva
Liva
11 years ago

Svensk MSM gør meget ud af at vise at det giver ‘søsyge’ (billeder med klodser – vist flere gange – der skubbes fra side til side, som hvis det er et skib der gynger) at stemme på SD i det indslag, I viser. På samme måde er andre – bl.a. nogle amerikanere – men også danskere – bl.a. en dansk ambassadør – atter ude med at det kan skade hvis Flemming Rose nu udgiver en bog hvor den såkaldte profet muhammed er vist med ansigt. Well, så længe vi i Vesten kræves at underordne os ikke-vestlige normer og forbud, så… Read more »

PBr
PBr
11 years ago

Desperat forsøg på at angle efter medfølelse eller tale om noget andet? http://jp.dk/indland/kbh/article2163148.ece

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Også i DK er der gang i den 😉 http://politiken.dk/politik/1044580/to-venstreprofiler-igen-i-clinch-om-integrationspolitiken To af Venstres markante integrationsdebattører – tidligere minister Karen Jespersen og integrationsminister Birthe Rønn Hornbech – er igen på kollisionskurs. [!!!] Anledningen er Karen Jespersen og hendes mand, Ralf Pittelkows, nye bog, ‘Islams magt – Europas ny virkelighed’. En bog, hvor ægteparret endnu en gang advarer mod Islams indflydelse i Europa. ANMELDELSEKaren Jespersens advarsel mod antallet af muslimer er heftig Og Karen Jespersen, der i dag er formand for Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik i Folketinget, nøjes ikke med at advare mod islam. [!] Også partifællen Birthe Rønn Hornbech står… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Frederik R. gör bort seg – Er Frederik i virkeligheden SDs bedste kort? 😀 – reaktionerne kunne tyde på det. Mange læserkommentarer på Expressen fra angivelige moderater angiver, at nu vil de stemme på SD i protest. http://m.svt.se/2.128339/1.2119349/reinfeldt_varna-%20r_for_rost_pa_sd Reinfeldt varnar för röst på SD Publicerad 25 augusti 2010 – 19:31 Uppdaterad 25 augusti 2010 – 21:33 Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) varnar i en Rapportintervju väljare för att rösta på Sverigedemokraterna. -Urholka inte grunden för en stabil regering genom att rösta in Sverigedemokraterna. Det kommer att ha ett högt pris, det kommer negativt att påverka möjligheterna att regera Sverige, säger Reinfeldt.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Beklager – jeg var ikke klar over, at det var det samme indslag, I linkede
til på Snaphanen – D’oh!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x