1
sep
Seneste opdatering: 3/9-10 kl. 0232
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som altid med CBN skal man leve med den ældre herres salvelsesfulde ind- og udgangsbøn, men de parisiske interviews fejler ikke noget.

An ordinary French citizen who has been watching the Islamization of Paris decided that the world needed to see what was happening to his city. He used a hidden camera to start posting videos on YouTube. His life has been threatened and so he uses the alias of “Maxime Lepante.” ……But Lepante has observed cars coming from other parts of Paris, and he believes it is a weekly display of growing Muslim power.”They are coming there to show that they can take over some French streets to show that they can conquer a part of the French territory,” he said. 1september 2010: CBN ‘Islamization’ of Paris a Warning to the West. The Iconoclast ‘Islamization’ of Paris a Warning to the West

Rapporter om valfusk – har du sett något?

Som väntat strömmar nu rapporter in från hela landet om valfusk, där Sverigedemokraternas valsedlar systematiskt tas bort, slängs eller göms. Vissa röstmottagare har rapporterats vägra lägga ut partiets röstsedlar.Sverigedemokraterna lanserar därför e-mailadressen valfusk@sverigedemokraterna.se. Folket uppmanas att maila dit ifall man ser att valfusk pågår, ifall valförrättare vägrar lägga ut valsedlarna, ifall de saknas eller andra problem. Det är av yttersta vikt att alla händelser rapporteras! Maila alltså till valfusk@sverigedemokraterna.se!

Dur heller ikke …

Det er bare ikke muligt. I en Googletid kræver det kun en computer med internetadgang at skyde en multikulturel drøm i sænk. Det burde jo ellers være enkelt: Når man inviterer til rituel spisning i illusionens navn finder man vel bordpartnere der som en selvfølge opfylder helt elementære forudsætninger – dokumenterbar tilslutning til demokrati og pluralisme på ubestemt tid, frasigelse af herrefolksmentalitet og sharia, og accept af andre udvalgte og mere ægte offergrupper. Men de findes ikke, slet ikke hvis det skal være folk der kan siges at være bredt repræsentative for islamisk kultur. Beggars can’t be choosers, og så må man tage sig til takke med lidt intolerance og hadkultur. Men en dag så indfinder den sig nok, den så eftertragtede multikulturelle harmoni. Det blev ikke lige denne gang (LFPC).

Tyrkisk familieminister har kaldt homoseksualitet for en ‘sygdom’. Dansk Folkeparti kritiserer, at hun er inviteret til Ramadan-middag på Christiansborg.

En af deltagerne i den omstridte Ramadan-middag, som holdes på Christiansborg, kritiseres nu for at være kommet med fordomsfulde udtalelser om homoseksuelle.

Tyrkiets familieminister, Selma Aliye Kavaf, vakte tidligere på året opsigt i sit hjemland, da hun blandt andet fortalte avisen Hurriyet, at ‘homoseksualitet er biologisk uorden, en sygdom som bør kureres’. […] Homo-hadende minister til ramadanmiddag

The BBC’s propaganda for fundamentalist Islam

One of the main conclusions I drew from my Telegraph/Channel 4Dispatches investigation of the East London Mosque was quite how gullible some parts of the white establishment were in the face of a persuasive PR machine telling them what they wanted to hear.

Since we exposed some of what actually goes on inside this mosque, there has been a welcome reduction in the number of politicians and suchlike prepared to visit. But one key part of liberal Britain, the BBC, retains a trusting faith in the mosque’s spin that no amount of contrary evidence appears able to shake.

In March, as I wrote here, the BBC allowed its flagship discussion programme, Any Questions, to be hijacked by the mosque. That could, conceivably, have been carelessness. But last week the Corporation went one step further. Its BBC1 documentary on the East London Mosque, Middle East Enders (available to watch here for another day) was quite simply a licence-fee-funded, half-hour advertorial. […]

As we reported, and as the BBC must have known, the East London Mosque is in fact controlled by, and is the headquarters of, an Islamic supremacist group called the Islamic Forum of Europe – which, in its own words from one of its own leaflets, is dedicated to changing the “very infrastructure of society, its institutions, its culture, its political order and its creed … from ignorance to Islam.” It has been accused by the local Labour MP of infiltrating his party to achieve these ends.

In another leaflet, the IFE says it “strives for the establishment of a global [my italics] society, the Khilafah … comprised of individuals who live by the principles of … the Shari’ah.” The IFE’s “primary work” to create this state, the document goes on, “is in Europe [my italics] because it is this continent, despite all the furore about its achievements, which has a moral and spiritual vacuum.” […]

In keeping with its spirit of tolerance, bridge-building and harmony between faiths, the East London Mosque has hosted such notably tolerant and harmonious meetings as, for instance, the half-day conference on ‘social ills’ on 9 July last year. One of the “social ills” — with an entire session to itself — was “music,” described by one of the speakers, Haitham al-Haddad, as a “prohibited and fake message of love and peace.” […]

Or then there was the mosque’s even more tolerant and harmonious event with a man called Murtaza Khan – who told his audience that women who use perfume should be flogged – and the harmonious, tolerant “Spot The Fag” contest run, at the mosque, by an anti-gay preacher called Abdul Karim Hattin. There’s been a big rise in gay-bashing in that part of East London lately – but it can’t have any connection with the tolerant, harmonious views preached at the mosque, of course. […] Andrew Gilligan: The BBC’s propaganda for fundamentalist Islam

NY borgmester Bloomberg: Her går det godt, send flere petrodollars

Læs denne historie i forlængelse af de to ovenstående, og vi har et ganske godt billede af tidens syge: Politikere associerer sig i multikulturens navn med personer der er multikulturen fjendtligt stemt – statsstøttede mediemastodonter kolporterer løgn og propaganda for landets og demokratiets fjender – og en entreprenant borgmester giver direkte udtryk for modvilje mod åbenhed i spørgsmål om evt. undergravende kræfters økonomiske støtte til et projekt i hans lille kongerige (LFPC).

Attorney General Andrew M. Cuomo should not investigate the financing of the proposed Islamic community center near ground zero, Mayor Michael R. Bloomberg said on Tuesday, reiterating his support for the project.

“I think it’s a terrible precedent,” he said. “You don’t want them investigating donations to religious organizations, and there’s no reason for the government to do so.” […] Mayor Opposes Examining Islamic Center’s Finances

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
christian wibroe
christian wibroe
12 years ago

hvad er der nu galt med bekymrede ældre mænd? indslaget fungerer da ret godt, synes jeg.

Prudentius
12 years ago

Pat Robinson er altid et festligt indslag, med et ofte MEGET detaljeret indblik i både Gud og djævelens planer, men i det mindste tør han hvor alt for mange af hans kolleger tier.

Pointen er, som altid, at henter man muslimer til i spandevis, så får man islam i spandevis.

Og islam er præcis det der har skabt Dar al islam, en fattiggård og et gale/slagtehus, der strækker sig fra Marokko til Indonesien.

LFPC
12 years ago
Reply to  Prudentius

Robertsons track record er forfærdelig, men jeg synes dette indslag i sig selv er fremragende og pletfrit. Beggars can’t be choosers, som jeg skrev herover, og vi får her alt hvad msm-tv burde være, og det vil efter min mening være ødelæggende for ethvert forsøg på at stable en bred antijihadisk koalition på benene at være for fintfølende med hvem der leverer værdifuld information og dokumentation. Det vil selvfølgelig altid være en konkret vurdering – blev indslaget lavet af en kutteklædt KKK’er eller en skulende Stormfront-mand ville budbringeren nok skygge for budskabet 🙂 .

Prudentius
12 years ago
Reply to  LFPC

Robertson og ikke “Robinson”, det er rigtigt. 🙂

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x