2
sep
Seneste opdatering: 3/9-10 kl. 1428
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En person som har jobbat mycket på högstadium och gymnasium i invandrartäta områden tipsade om en nyhetsinslag som gjorde honom mycket upprörd. TV inslaget sändes igår 1 september i Tvärsnytt och visar hur Socialdemokraterna med Mona Sahlin var ute i Örebros miljonprogram och håvade in röster bland nysvenskar som befinner sig i beroendeställning till bidrags-Sverig. De flesta som bor här har ingen som helst koll på vad partierna står för, vem som företräder dem eller ens vad riksdagspartierna heter. Se mere på Tobleronepolitik.


Hvor langt er der fra, at indvandrere til Sverige nu får betaling for at læse sig svensk, til at de får betaling for at stemme ?Mona Sahlin advarer mod danske tilstande, hun ved godt hvem der med tiden kommer til at aflevere flest vælgere. Men nu er der så mange indvandrere i Sverige, at hun måske kan få lige så mange  nye stemmer, som hun kommer til at aflevere. at SAP så at sige er “fremtidssikret”, som det hed  i PC sproget for 15  år siden., at det vender  tilbage til de lyksalige  plus 50 % af stemmerne i Sverige. Man skal så nok forestille sig et SAP med en betydeligt  nedtonet feminisme og HBT-politik og en helt anden type formand.………

Og så er det bare begyndelsen….

Når man husker de alvorlige “urelgelmæssigheder” ved hollandske valg i forsommeren, hvoraf vold og trulser blot var nogle af dem, så er det præcis det Sveriges sløsede valgsystem inviterer til. Og det er det, der vil komme før eller siden. Vold og massesvindel. Hold øje med det, det kan blive dennegang.

Skandal. Sabotage. Polis. Känslorna svallade direkt när årets förtidsröstning drog igår.Argast tycks moderater och sverigedemokrater vara.När jag skulle förtidsrösta på Stadsbiblioteket gick det inte. Någon saboterar den demokratiska processen genom att ta bort valsedlarna för Sverigedemokraterna, skriver Olof Persson i mejl till Sydsvenskan och andra medier.Moderaternas politiske sekreterare Patrick Reslow talar upprört om brott mot vallagen sedan en valförrättare i Stadshuset ska ha slängt en del av partiets valsedlar.– Skandal!Det ska ha hänt på fler ställen, efter vad Reslow säger sig ha hört av en partivän.Är det så kommer vi att polisanmäla det, säger Patrick Reslow.Redan bråk om valsedla Valmyndigheten får anmälan om valsabotage mot SD på Malmö stadsbibliotek.

Tredje Världskriget – så här blir det

Av Nicolai Sennels (översatt från blog i Jyllandsposten 2009 Nov 22)

Kulturklyftan

Detta är ingen skrämselberättelse. Det är inte så, jag önskar att saker ska utveckla sig. Det är så här jag tror, att framtiden blir. Denna inlaga publicerades som blog på Danmarks stösta tidning, Jyllandsposten 2010 Nov 22. Den fick 300 kommentarer med på vägen och omtaledes även i Weekendavisen (Högkvalitets danskt veckomagasin). Därför ser jag god anledning till att sprida dessa funderinger även utanför Danmark.

Innan jag går vidare skall jag berätta att fruktan för en våldsam konflikt mellan den muslimska värld och Västen är ganska vanlig. Enligt en opinionsundersökning för World Economic Forum (rapporten “Islam and the West”, Annual report on the state of dialogue) tror upp emot hälften av befolkningen att denna konflikt överhuvudet taget inte kan undgås.

Även om många menar, att det bara är en fråga om tid innan en sådan världsomfattanda konflikt bryter ut, så är det troligen få som har en idé om hur den praktiskt kommer att se ut – och hur den kommer att upplevas av den enskilda människan.

Med bakgrund i den insikt jag har fått i den muslimska miljön genom mitt arbete med över hundra våldsbenägna och radikala muslimer, vill jag här komma med ett bud på hur konflikten vill utveckla sig framöver. Då detta är min nästsista blog-inlaga ger jag bara gas – det blir långt.

Etniska spänningar

Det är i dag klart, att integrationen av muslimer inte har lyckats i tillräcklig omfattning,och intet tyder på att utvecklingen vill vända. Tvärtom. De människor som sent i förra seklet förgäves kämpade emot att öppna gränserna för människor från den muslimska värld, har fått rätt i stort sett allt som de varnade emot:

Omkringdrivande grupper av våldsbenägna muslimer; långsam kvävning av välfärdssmhällets ekonomi och trygghet; terror; laglösa parallelsamhällen; hotande islamister som skriker framför våra regeringsbyggnader. Institutioner så som folkskolor, sjukhus och mentalsjukhus, kommuner, vårdhem, polis och fängelser etc. som kroknar ekonomisk och manskabsmässigt under muslimers bristande förmåga och vilja till att upptaga danska och västliga kulturnormer i sig.

Men det är bara toppen av isberget – det är förtid och nutid. De ättniska spänningarna i Europas storstäder öker fortfarande och laglösa muslimska områden knoppskuter i europäiska storstäder varje år.

Det ända som hotar världens framgång mer än det ständigt stigande antalet konflikter mellan muslimer och oss andra, är troligen överbefolkning.

Tredje Världskriget blir inte ett konventionellt krig, där länder kämpar över gränser. Det blir krig mellan muslimer och icke-muslimer i våra egna städer.

Det kommer inte att finnas fronter bakom vilka civila kan leva relativt tryggt och oberörta av stridens fasa, bara de håller sig på säkert avstånd från kamphandlingarna – dessa kommer nämligen att utspela sig i våra egna gator och gränder. Otrygghet och fara kommer att drabba den enskilda långt hårdare.

Integrationen har forlorad, men vem vinnar ?

Västliga makter har aldrig vunnit ett krig mot gerillastyrkor – varken i Vietnam, Afghanistan, Irak eller någon annanstans. Om vårt sekulära, humanistiska och demokratiska system skulle komma ut som segrare, är det tyvärr stor risk, att vi kommer att ha övergett vår egen humanism, mänskliga rättigheter och demokratiska värden.

Sådanna är vi människor: vägrer man att se problemen, för att man inte vill se dem i ögonen – eller hoppas att de löser sig själva – riskerer man att överreagera, när tålamodet väl tar slut. Gudarna förbjuda det, men vi har kanske inte haft den sista kristallnatt i vår tid.

Muslimsk kontrollerade områden

Motståndet mot icke-islamiska auktoriteter som t.ex. polis, brandkår, ambulans, och landets lagar är stigande. På många ställen i Västeuropa finns det i dag no-go zoner. Här varnas icke-muslimer mot att skylta med icke-muslimska religiösa symboler och icke-muslimska auktoriteter blir ofta stenat ut. Frankrike har 751 officiella no-go zoner, som utmärker sig genom att franska myndigheter har förlorad auktoritet och kontroll. I England är tillståndet likadant.

Också lilla Danmark har i dag muslimsk-dominerade områden, där polisen är tvingad att alliera sig med imaner och vara passiv mot även uppenbar kriminalitet, för att inte provocera kravaller och våld. Det samma gäller för många områden i Holland, Belgien, Tyskland osv. I Malmö, där 25% av befolkningen är muslimer, måste brandmän ha skottsäkra västar, skyddande maskar och armerade fordon när de ryckar ut till de muslimsk dominerade områden.

Framtiden blir att länderna totalt förlorar kontroll och makt i dessa områden. På detta sätt kommer vi att få en rad Gaza-remsor här och var i Europa. Områden som ligger i konstant vålds-konflikt med omgivningarna. Danskarna kommer att uppleva det som; dagliga nyheter om väpnad kamp mellan muslimer och polis; att de ibland måste ta en annan väg till jobbet, för att den vanliga är osäker eller spärrad; att vi själva, eller vänner och familj, upplever konflikten på egen kropp (brand i bostadsområde, bombhot, personligt hot eller stryk, vandalisering osv); periodvis varubrist i stormarknaden, för att lastbilarna inte kan komma fram eller har rånats; arbetslöshed, dålig lön och väsentlig nedsatt offentlig service, för att oron skapar ekonomisk kris; vrede, avmakt och omklamrande otrygghet.

Dessa självetablerade muslimska ministater kommer att ha sin egen tre-delning av makten:

1. Koranen och imamer som lagstiftande makt

2. Imamer, gängledare och familjöverhuvuden som dömmande makt

3. Vanliga troende och underordnade gängmedlemmer tar hand om den sociala kontroll, patrulltjänst och bestraffning.

Dessa områden kommer att vara lika fattiga på pengar och rika på barn och radikala muslimer som de palästinska områden. Störra delen av ekonomin kommer att bestå av donationer från islamiska länders oljepengar (den planerade stor-moské i Köbenhamns nordväst-kvarter finansieras t.eks. från Iran och Stor-moskén i Stockholm har betalats av Saudiarabien) och pengar från danska staten.

Europa har i dag hundratals muslimska områden, som är nästan hermetisk avstängda för värtslandets västliga kultur och där kriminalitet, offermentalitet radikala strömningar och motståndet mot omgivande samhället växer år för år.

Inbördeskrig

Dessa muslimska områden kommer att uppleva pressen om integration som angrepp på deras muslimska kultur och religion:

“Varför får vi inte leva som vi vill ? Tror ni att er danska kultur med supande, knark, nakna danska flickor, korvstånd och dåliga krogar är bättre än vår kultur ? Ni skall inte försöka ta vår kultur och religion ifrån oss. Vi har vuxit upp i Danmark och Danmark är vårt land, lika mycket som det är ert !”

Myndigheters inblandning och polisens närvaro upplevs som provokation, rasism, trakasserier, hets och arrogans – sånt som ger näring till offermentaliteten. Vilket i muslimsk kultur är legal anledning till agression och hämnd. Exempel: I Oslo går muslimer grassat över en fredlig demonstration till stöd för Israel.

Men en sak är när staten tappar kontrollen över områden inom dess egna gränser. En annan är när konflikt mellan dessa områden och deras omgivning flammar upp: Ett klumpigt anhållande; ökat polisnärvaro; en ny Muhammed-teckning; skärpad invandrings-lagstiftning; danskt militärt närvaro i muslimska länder; häktning av imamer eller gängledare. Alla är exempel på en droppe som kan få radikala imamer, gängledare och den muslimska folkstämningen att flyta över.

Hämndattacker på polisstationer, rättsbygnader, infrastruktur eller andra symboler på statens makt; en handgranat på Ströget, systematiska hot, trakasserier och mord/mordförsök mot poliser, politiker och Islam-kritiker, soldater och deras anhöriga; pyromandåd och självfallet det som vi alla fruktar – terrorbomber.

Vi såg det på vintersemestern 2008, då det första muslimska upproret i Danmark ägde rum: Hundratals anlagda bränder och sten mot tillkallad polis och brandkår – för att muslimer på Nörrebro (ökänd stadsdel i Köpenhamn) kände sig hetsad av polisens ökade närvaro, ett hårdhänt anhållande av en äldre muslimsk man när Blågårds Plads (viktig punkt på Nörrebro) och återupptryckning av Muhammed teckningar.

Som psykolog talade jag i övrigt med flera av de brand-åtalade. Jag har alltså en ganska god insyn i den kulturella och religiösa motivation för kravallerna (läs mera om detta i min bok “Bland kriminelle muslimer. En psykolog erfaringer fra Köbenhavns Kommune.”).

Vecka 7 2008 blir inte sista muslimska uppror i Danmarkshistorien. Den stigande invadrarkriminalitet, ständigt flera vapen på gatan och den ständigt ökande kulturklyftan mellan de muslimska områden och det danska Danmark är en garanti för att nya uppror inte heller blir mindre.

När det händer igen och polisen rullar taggtråd ut, när staten periodisk förklarar undantagstillstånd och när hemvärn måste inkallas för att kompensera polisens hård-bantade resurser, då kallas det inbördeskrig. En negativ spiral av vedergällning, gisseltagning och generellt okontrollerbar oro kommer att karakterisera både större och mindre städer, där det finns muslimska områden.

Statens ekonomi, aktiemarknaden, välfärdssamhället och tryggheten kommer att slås i spillror.

Största problemet: Det kommer inte att stoppa

Tvärtom kommer det att eskalera mer och mer. En av anledningarna är, att man i muslimsk kultur har svårt att rymma likhet och mångfald samtidigt. Vi ser dette kulturpsykologiska drag i sättet som många muslimer betrakter icke-muslimer och i sättet som skillnaden mellan män och kvinnor framstår.

Man är antingen över eller under: Man kan vara lika och likvärdiga, olika och olikvärdiga – men icke olika OCH likvärdiga. Många muslimer upplever i dag sig själva som varande underlagda Danmark och danskarna – och de längtar efter att komma ur den roll. Skulle Danmark en dag bli muslimskt, kommer danskarna av samma anledning att ses som mindre värda. Grundaren av Muslimska Broderskapet, Sheik Hassan al-Banna uttrycker denna antigen/eller tankegång ganska klart: “Det är Islams natur att dominera, icka att domineras.

Danska områden

Liksom muslimsk kontrollerade områdena kommer det att uppstå icke-muslimska områden, där danskar och icke-muslimska invandrare byggar bostadsområden omgivna av säkerhetsstängsel, kameror och komplicerade låssystem. Ett aktuellt exempel är Hejredalskollegiet som ligger precis intill det muslimska gettot Gellerupparken i Århus:

“De tre meter höga stängsel är försedd med taggtråd, och studenterna som bebor kollegiet måste använda nyckelkort med kod för att komma in, så att området är helt stängd .. Detta stängsel sattes upp i december 2007 för att förhindra inbrott. Detta efter efter att säkerhetsglas, vakter, hundar och videoövervakning har försökts – utan verkan. “

Dessa områden kommer så småningom att skapa sina egna privata dagis och skolor som drivs av de boende. Möjligheten att arbeta hemifrån med bredband och dator kommer att minska invånarnas behov av att gå utanför stängslet. Vi kommer också att se hur olust att lämna säkra områden får flera och flera att nyttja sina trädgårdar, balkonger och tak för att odla sina egna grönsaker etc. Ekonomisk kris och osäkra leverancer kommer att dra åt samma håll. Det yttre hotet kommer att stärka sammanhållningen: Man önskar att känna sin granne och uppskattar vänskap och gemenskap.

Avund, vrede och självrättfärdig önkan att stjäla från de rika kommer att göra säkra områden till mål för muslimska gäng och andra mindre framgångsrika människor. Behovet av säkerhet kommer att göra säkerhetsföretag framgångsrika. Invånarna kommer i allt högre grad att ta den risk som är förknippad med att säkerhets-patrullera i sitt grannskap.

Självtäktsgrupper och miliser

Vi kommer att se ett ökande antal självtäktsgrupper bland danskarna. De kommer at vara en blandad grupp, men alla motiverade av önskan “att göra nåt !”. Graden av politisk insikt och vilja att ta till våld kommer att variera.

De fredliga borgarinitiativ blir de fall då man i ett område på eget initiativ upprättar granngemenskap, där man beslutar att bidra till polisens patrullering genom att själv att “gå ronder” med några grannar. Sådanna grupper är lagliga. Vi får se om de kommer att använda vapen som nu är olagliga. Hur som helst kommer vapenlagen att diskuteras allt mer intensivt, allt efter som folkets trygghet minskar.

Andra initiativ kommer att vara mer aggressiva. Dessa medborgargarden kommer huvudsakligen bestå av unga män – men troligen också av en och annan råstark kvinna. De styrketränar och övar kampsport mot varandra hemma i trädgården eller på gårdsplan. De kommer att patrullera med vapen och vandalisera moskéer och muslimska butiker. Polisen försöker hålla efter dem, men eftersom polisens resurser blir allt mer belastade och den vanliga polismannen känner att medborgardet är på “hans sida”, kan gardena arbeta mer fritt. Italien, som har överväldigande problem med kriminella invandrare har länge haft olagliga medborgarden. Dessa grupper har nu legaliserat av regeringen, eftersom polisen inte orkar med – även om militären redan används.

Slutligen bildandet av verkliga paramilitärer som använder skjutvapen och inte bara patrullerar, men aktivt uppsöker fienden.

Man kommer att uppleva våldsamma skottlossningar i städerna mellan dessa paramilitärer och muslimska grupper. Det är faktiskt redan i dag så att både invandrargäng och danska grupper som AK81 rekryterar sina medlemmar genom att spela på rasistiska toner – och inte med löften om pengar. Bägge lägren kommer att öka utveckla sintaktik och bli mer tungt beväpnade (olaga vapenhandel är en annan verksamhet som kommer att växa i lilla Dannevang).

Det är bara en fråga om ett par år innan fanatiska muslimer samlas och skapar sina egna grupper som ber före strid, gör bakhållsanfall mot patrullerande poliser i ghettona i Ishöj, Kalundborg, Ålborg, Holbäk, Odense, Ikast, Århus, Köpenhamn, Brönshöj. Med andra ord, den ideologi som i dag prägler våldsamma muslimer i Irak och Afghanistan har kommit till Danmark. Det är bara en tidfråga innan vi hör TV uppläsarna tala om en “obehaglig utveckling i gängkriget” …

Armén och hemvärnet sätts in

polisens resurser kommer att bli utnötta: Stress, dålig ekonomi och brist på arbetskraft kommer att driva polisen ut på ett sidospår, där de inte längre klarar av de växande utmaningar. Man kommer därför att söka permanent förstärkning. Redan de närmaste åren kompletteras danska polisen permanent med 300 fler poliser, som kommer att att användas för att bekämpa de muslimska gäng (sk “invandrargäng”). En färsk undersökning från Köpenhamns Kommun visar att dessa gäng väntas att få 700 nya medlemmar varje år! På sikt har polisen inte en chans att stävja brottsligheten bland Muslimer. Armén kommer att delta i arbetet, och på samma sätt som man har börjat använda hemvärnet i kampen mot våldsamma muslimer i Afghanistan, kommer hemvärnet också att användas mer aktivt i herhemma – som stöd för polisen.

Redan i dag anlitar kommuner med många muslimer, privata vaktbolag för bevakning av inköpscentre, järnvägsstationer och torg. En stor del av de anställda är muslimer – därför att erfarenheten visar att muslimer har svårt att respektera icke-muslimer. Det kommer vi att se mera av. Hemvärnet kommer att bli involverad – troligen i samarbete med polisen, som vid klimatkonferencen COP15 i Köpenhamn, Dec 2009: Polisen har hemvärnsfolk med på patrull, tillträdeskontroll och visitation av personer och bilar osv.

För övrigt har jag själv varit aktiv i det hemvärnskompani som levererade HJV-soldater till Afghanistan förra året: Stiliga, vältränade kvinnor och män med stabilt humör, självförtroende, fast handtryck och ärligt blick i ögonen.

De stora slagen

Intet land kan bestå, om det har områden med mer eller mindre självstyra, som uppträder aggressivt mot landets lagar och innevånare. Därför kommer de västliga länder – antingen koordinerad eller individuellt – förr eller sedan att göra upp med de muslimska områdena: Politiker kommer att beordre polis och armé att gå i områdena för att anhålla misstänkta, destruera samlingsställen för kriminella och potentiella terrorrister, tömma området för vapen osv. Det är helt enkelt ofrånkommligt: En stat kan inte uthärda att ha sitt eget lilla Waziristan med maktfulla fanatiska imamer,lager av vapen och terrorbomber, terrorister och organiserade grupper av våldsmän. Och vapen finns det gott om: “knapp 1000 unga är under vapen och registrerade som organiserad kriminella hos Rikspolisen.” Om man vill veta hur många dessa kriminella kan mobilisera, får man nog gånga med 10.

Det kommer att bli våldsamt

Förestil dig vad som kommer att hända ifall Polis och Skatt i morgon beslutar att finkamma hela stadsdelen Nörrebro för vapen, hälargods, knark, illegala invandrare och momsfiffel. Det skulle bli ett ramaskri bland muslimer i hela Danmark. Anklager om hetz, racism, trakasserier och provokationer kommer att yra genom SMS kjedjorna. Motståndet kommer att ske med vapen, avbränningar, våldsamma demonstrationer och vedergällningsangrepp mot offentliga byggnader. Radikala imamer – och dem har vi många av i Danmark – kommer att skärpa retoriken, och moskéerne blir inte längre förbehållna bön: De kommer att fungera som politiska samlingsplatser för imamer och åhörare. Från predikstolen kommer skurar av okvädingsord mot Danmark och danskarna. Som i föregående sekler, kommer de muslimska samlingsplatser, moskéerna, att bli hysa våldsbenägna muslimer.

Förestil dig då att politikerna väntar 10-15 år med att gripa in mot kriminaliteten i dessa områden ?

Det kommer att bli MYCKET våldsamt. De muslimska kravaller 2008 vecka 7 (sportlovveckan), röjningen av Pusher Street i Christiania och ungdomshuset på Jagtvej kommer att ta sig ut som barnkalas i jämförelse.

Utfallet av en sådan strid kan bli ett av två:

1. Danska staten väljar att kämpa striden till slut – oavsett antalet döda och sårade och de samhällsmässiga kostnader. Antalet av muslimer som kommer att bli åtalade kommer att bli enormt. Fängelserna kommer inte att kunna rymma alla – och var skall man då placera folk ? I läger ? Eller på obebodda öar ? Skicka dem till flyktingläger i Mellenöstern ? Eller låta dem gå fria och ta sitt straff undan för undan. Personligt tror jag att västliga länder kommer att samman uppköpa områden (troligen inte i Västen), till vilka kriminella och radikala muslimer kommer att bli deporterade.

2. Staten ger upp p.g.a. det ökande antalet sårade och döda, ekonomiska konsekvenser osv. Förhandlinger med imamer och gängledare ger bara ett visst uppskov. Varaktig fred är omöjlig – som Sheikh Hassan al-Banna och jag är överens om, så är det “Islams natur at dominere, icke att bli dominerad.”: Muslimska områden finner sig inte på sikt i att leva utan att dominera.

De muslimska länderna kommer in i konflikten

Både officiella och inofficiella muslimska organisationer i muslimska länder kommer självklart att följa angreppen på de muslimske områden i högsta larmberedskab.

Solidariteten bland muslimer är stor – också över landsgränser. Heliga krigere, vapen, pengear, vetande och moralisk stöd kommer att tillflyta de stora muslimska områden i Europa. Samtidigt muslimska länder att lägga press på de västlige regeringar genom lobby-arbete, mediekrig og ekonomiske/politiske sanktioner – och genom att hota med fysiska angrepp på västliga interessen både i og utanför Västen.

Vid den tiden är Europa en skugga af sig selv. De mänsklige och samhällsmässiga värden som vi forsöker att försvara, kommer vi att själva bryta sönder.

Som sagt: Vägrar man i allt för lång tid att se ett alvarligt problem, kommer man till slut att överreagere. För att lösa problemet kan man tvings göra saker, man hade lovat sig själv att inte göra.

Välfärdssamhället med dess sociala säkerhet kommer att vara borta. Folk som saknar pengar, mat och bostad måste förlita sig på vänliga människors välvilja.

Skolor, sjukhus, offentlig administration kommer att bara att fungere hjälpligt. Arbetslösheten kommer att explodera, liksom vreden, fruktan och frustration – allt sammans saker, som förstör människors livskvalitet.

Alla västliga länder, som har mer än et par procent muslimer, kommer att ha konstant oro och otrygghet, och krigsretoriken mellam den muslimska värld och Västen kommer att öka. Så är retoriken redan i månge muslimska länder – och i moskéer i vestlige länder. Upp emot hälften av befolkningen i västliga länder tror att denna vålds-konflikt är oundviklig. Men modsatt fanatiska muslimer, så önskar vi den inte. Men skulle konflikten vara oundviklig, så hellere förr än senare.

Af Nicolai Sennels, psykolog.  Oversat af Cabu.dk

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Set hos Hodja & co. : Yes, BBC was biased: Director General Mark Thompson admits a ‘massive’ lean to Left http://www.dailymail.co.uk/news/article-1308215/Yes-BBC-biased-Mark-Thompson-admits-massive-lean-Left.html Yes, BBC was biased: Director General Mark Thompson admits a ‘massive’ lean to Left Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1308215/Yes-BBC-biased-Mark-Thompson-admits-massive-lean-Left.html#ixzz0yVPy2BQ4 BBC Director General Mark Thompson has admitted the corporation was guilty of a ‘massive’ Left-wing bias in the past. The TV chief also admitted there had been a ‘struggle’ to achieve impartiality and that staff were ‘ mystified’ by the early years of Margaret Thatcher’s government. But he claimed there was now ‘much less overt tribalism’ among the current crop of young… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Tony Blair beskriver radikal islam som verdens største trussel. Tja, så er det da bare meget underligt, at han og Labour absolut intet gjorde for at begrænse tilgangen af islamister til UK, men snarere havde travle med at lægge sig på maven for dem, så man kunne helt ukritisk “rub the noses of the Conservatives in diversity and multiculture” ( frit efter hukommelsen ). http://jp.dk/udland/europa/article2172655.ece Blair advarer mod radikal islam Offentliggjort 03.09.10 kl. 23:11 Storbritanniens tidligere premierminister Tony Blair beskriver radikal islam som verdens største trussel. Tony Blair. Arkivfoto: AP Radikal islam og radikale islamister udgør den største trussel imod… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Prøv at køre indslaget med Mona Sahlin og læg samtidig mærke til hvordan hun går og hvordan hendes kropsholdning er :

hun retter sig ikke op, i ryggen, er rundrygget, skulderne falder fremover og derfor bliver armenes placering som på en orangutang der ikke bærer armene ned langs siderne af kroppen, men et stykke foran .

Enten er hun meget træt eller hun har en meget dårlig holdning.

Og så har hun forøvrigt Hillary Clinton-bagdel !

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Sveriges svar på Ritt B – “intelligens”-niveauet er ca. det samme,
og måden at tale ned til tilhørerne, som var de børn, er ligeså.

World Traveller
World Traveller
11 years ago

Jag tror inte att en false flag operation ar raett vag att ga. Daremot tror jag det ar nodvandigt att redan nu forbereda sig pa krig mot islam, ett krig som forr eller senare garanterat kommer. Vad ar det det heter pa latin? Preparatus vivet eller nat saant? Den forberedde overlever. Bilda grupper som traffas en gang i manaden. Utbilda er i militar teknik, taktik och strategi. Borja trana, idrotta och da helst kampsporter och idrott som liknar militarens. Lar er trauma-sjukvard. Bygg upp vapenlager. Lar er sambandstjanst (kanske det allra viktigaste). Det finns ingen anledning att genomfora ett terrordad… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

http://tinyurl.com/2v8atjj
“Es dauert nicht mehr lang,
dann sind wir in der Mehrheit.“.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

“Som texten slår fast så är det bäst för oss i väst att den här konflikten bryter ut så snart som möjligt medans vi fortfarande har god chans att vinna utan enorma förluster. Så hur ska vi göra för att tända gnistan? Helst också på ett sätt som inte ens politiskt korrekta media och strutsledare kan ignorera eller förklara bort.”

Genom att en underjordisk gruppering gör en false flag operation, ett ohyggligt terror-dåd som ser ut att vara utfört av muslimerna. Det är nog det enda som kan väcka upp den sovande befolkningen för det alltmer växande hotet från islam.

Leaderless Resistance
Leaderless Resistance
11 years ago

Som texten slår fast så är det bäst för oss i väst att den här konflikten bryter ut så snart som möjligt medans vi fortfarande har god chans att vinna utan enorma förluster. Så hur ska vi göra för att tända gnistan? Helst också på ett sätt som inte ens politiskt korrekta media och strutsledare kan ignorera eller förklara bort.

Krigeren
11 years ago

De vestlige magter har vundet flere guerillakrige. Blandt andet http://en.wikipedia.org/wiki/Malayan_Emergency

Som varede i 12 år.

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

De oprindlige danskere vil lide samme skæbne som kelterne, hvis ikke miraklet sker at vild med dans generationen vågner op til handling og dåd. De vil blive fordrevet til rigets udkanter, ligesom kwelterne endte i Storbritanniens udkantsområder. Den oprindelige danske befolkning vil om 50 år bo på Lolland, i Sønderjylland, Vestjylland og Vendsyssel. København, Odense, Århus, Kolding, Ålborg og en hel del andre større byer (Slagelse?) vil få muslimske byråd, som de allerede har det i Antwerpen, Bryssel og flere andre steder. Sørg for at ungerne får en uddannelse der kan bruges internationalt, det vil sige udenfor EU. Lær russisk,… Read more »

falkeøje
falkeøje
11 years ago

Hvilken elendighed at høre på!
I august 1943 gik vi til væbnet modstand.
Er der ingen kraft, ingen selvstændig tænken i danskerne mere?

falkeøje

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

Der findes en anekdote, måske er den endda sand, og salig Simon Spies. Nogle af hans topchefer havde kvajet sig ved et flykøb, og det kostede formanden en del penge. De pågældende blev hidkaldt til en kammeratlig samtale, og blev sendt ud med besked på at komme af med skidtet igen, uden det kostede penge. Efter nogle uger kom de tilbage, og kunne meddele at det var lykkedes. De var kommet af med flyene og havde tjent penge på det. Formanden roste dem for godt arbejde, og da de troede den var drevet over fortsatte Simon med “og i er… Read more »

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Næh forventer du over 20-30 års fortsat levetid, så har du også 20 – 30 år til at sikre, at du har råd til at bo andre steder end i EUropa.

Så ingen grund til at frygte Gulag, vi bliver i det mindste ikke spærret inde som i Sovjet, altså i hele landet. Det bliver bare lige så perspektivløst at bo her.

Slyrgraff
Slyrgraff
11 years ago

Et afvæbnet og kuet folk, der er mere interesseret i fjernsyn end frihed. Og som forøvrigt ikke har nogen bjerge at flygte til. Der bliver ikke nogen modstand, der kommer en samarbejdsregering, der efter aftale med imamerne kører butikken. Hvor mange skabsmuslimer er der blandt journalister, politikere, præster, undervisere osv. Flere end I tror!. Vi mødes i lejerne.

Hans
Hans
11 years ago

At Vesten aldri har vunnet en krig mot geriljastyrker er fullstendig nonsens. Jeg har akkurat avsluttet en bok om comanche-nasjonen, og den ble da behørig knust etter mer enn 200 år med geriljakamp mot ulike vestlige styrker, i likhet med talløse andre innfødte nasjoner. Det samme gjelder boerkrigen som til slutt ble vunnet av den konvensjonelle krigsmakten. Napoelons spanske sår ville formodentlig ikke vært like sårt dersom ikke de spanske irregulære styrkene hadde Wellingtons konvensjonelle styrker som støtte. Det er riktig at geriljakrig utgjør et problem for Vesten, ettersom vestlige armeer oftest har et ønske om seier i avgjørende slag,… Read more »

Nordbo
Nordbo
11 years ago

Ja, något i den här stilen verkar inte alls osannolikt i mina ögon. Min blick kan ha fel, men den är skolad av den mångkulturella verkligheten. Att ha strutsar till ledare leder inte till något gott.

falkeøje
falkeøje
11 years ago

Det bedste var, om vi allerede nu kunne afsætte regeringen og skabe et lovløst samfund.
Det ville give en modstandsbevægelse den platform, den behøver, for at komme i gang.

Sålænge vi har de samarbejdsvillige politikere ved styrepinden, så vil de anvende hele statsapparatet
til at kvæle enhver modstand.

falkeøje

PBr.
PBr.
11 years ago
Reply to  falkeøje

Og du smutter lige ned i Netto og provianterer inden du søger tilbage til alkoven , hvor du fortsat kan iagtage den “dejlige, forfriskende anarkistiske tilstand” ?

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x