6
sep
Seneste opdatering: 7/9-10 kl. 1840
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På måndagsmorgon inleddes hovrättsförhandlingen mot de två bröderna, Mentor Alija, 21, och Mensur Alija, 20, som av tingsrätten dömts för brandattentatet mot konstnären Lars Vilks.De båda bröderna eskorterades strax efter klockan nio in i rättssalen av sina försvarare. Ledigt klädda och kortklippta log de mot varandra och mot advokaterna Johan Sederholm och Lennart Nilsson.
Medan den yngre brodern, Mensur Alija, tittade ner och kladdade lite i ett block, stirrade den äldre, Mentor Alija, stint på Lars Vilks uppe på storbildsskärmen. Några känsloutbrott liknande det som hände i tingsrätten, då 21-åringen började skrika på Vilks mitt under förhöret med konstnären, var inte aktuella i dag. Båda bröderna gav ett lugnt och samlat intryck.

Nästa videoförhör som spelade upp var med den yngre brodern. Han pressades hårt av åklagaren angående hur hans jacka hamnade vid Lars Vilks hus och hur han fick sina allvarliga brännskador. Mensur Alija hävdar bestämt att han fått dem då han grillade på stranden med några personer han fått kontakt med via Facebook. Vilka de är och vad de heter i efternamn kan han inte svara på – Vet du vem Lars Vilks är, frågade åklagaren.
– En idiot som kränker muslimer. 1,3 miljarder hatar honom, svarade Mensur Alija.”Guds fiende”. Även [broderen] han fick frågor om han känner till Lars Vilks.”Han är en otrogen. Guds fiende, profetens fiende. Islams värsta fiende just nu,!” svarade han. Brandattentatet mot Vilks i hovrätten

Lögnstrategin som de använder är mycket enkel: Säg så lite som möjligt. Svagheten är att det blir alltför lite kvar och alltför många ”minns inte”. Gossarna är exempel på vart religiös fanatism kan leda.Här är en av mina teckningar av den yngre brodern: ”Burning Man”. Del 1056:Lars Vilks Att brinna i dubbel bemärkelsemed en vellignende tegning ad “Burning Man”

“Øresundsintegration”

Samtliga 14 åtalade i rättegången om den största bankkuppen i Danmarks historia befanns på tisdagen skyldiga. De åtalade, varav de flesta är svenskar, rånade 2008 Dansk värdehantering i Bröndby. Bytet blev över 60 miljoner danska kronor. Bland åtalspunkterna finns väpnat rån, mordbrand samt framkallande av fara för andras liv. De åtalade fälldes på alla åtalspunkter.Danmarks största rån – alla 14 skyldiga, de flesta svenskar. Anklager: Dette er værre end Blekingegade-banden.

Wilders’ PVV størst i Holland i ny meningsmåling

In the latest poll by Maurice de Hond, the Party for Freedom (PVV) has won three seats. The party of Geert Wilders has become the biggest by some way.The PVV would have risen to 34 seats from 31 if elections were held last week. This puts it nine seats ahead of both the conservatives (VVD) and Labour (PvdA) who would be neck-and-neck with 25 seats each. For the VVD, this is a drop of three seats from the previous week.Poll: PVV Now Biggest Party by a Long Way

En skrøbelig ‘sejr’

Selv hvis man accepterer General Petraeus’ antagelse om at USA har en chance for at vinde hearts and minds i Afghanistan hvis blot dets borgere afstår fra Koranafbrændinger, afslører hans bekymring og appel hulheden og skrøbeligheden i det afghanske projekt: Kan man virkelig opbygge noget stabilt og USA-venligt når det til enhver tid kan ødelægges af en enkelt borger der vil noget andet? Det giver mindelser om det selvsving ytringsfrihedsdebatten endte i herhjemme – snak om hvordan ytringsfriheden ‘bør’ bruges, hvilket er inderligt uinteressant når man ikke forholder sig til hvordan man opnår 100% opbakning om disse opfattelser. Der er vi altså havnet i dag: En fiktiv fredstilstand der kan ødelægges ved papirafbrænding eller bogudgivelser.

Og alene dette at Petraeus udviser denne omsorg og empati med en kultur der står for det modsatte af hans egen er at save grenen han sidder på over. Svaghed udløser om noget kun mere foragt. Baron Bodissey om General Petraeus’ udtalelser til ABC News, holdt op imod hvad en general af den gamle skole kunne have sagt (LFPC).

[…] Gen. David Petraeus said he is outraged by the pastor’s decision to burn the Quran, which he said could “endanger troops and it could endanger the overall effort here.”

Former Vice Chief of Staff of the Army Gen. Jack Keane, an adviser to Petraeus, called it “outrageous” and “insulting to Muslims.”

“It’s also insulting to our soldiers in terms of what they stand for and what their commitment is to this country and to the Muslims in this country,” Keane told ABC News. […]

Here’s what David Petraeus would have said if he were a real soldier in the mold of, say, General George Patton, rather than a lickspittle dhimmi appeaser of heroin-trafficking Afghan warlords:

“I wouldn’t burn a Koran myself — but, then, that’s a matter of personal taste.

“Let me just say this: those people in Florida aren’t putting anyone at risk. The only people responsible for putting my troops at risk are those homicidal maniacs who froth at the mouth over what they call their ‘religion’.

“My boys are here to defend the American way of life, and they are fighting and dying to preserve the right of American citizens to burn any damn thing they feel like — except maybe the American flag.

“And as for those demonstrators on the streets of Kabul — they can go to hell.” […] Why Do Our Soldiers Fight?

Fra Roland Freisler til Muhammed

Zeller-Hirzel: Islam er angstreligion: Den 89-årige Suzanne Zeller-Hirzel, der er en af de to sidste overlevende medlemmer af den berømte modstandsgruppe Die Weisse Rose og var Sophie Scholls bedste veninde, er i dag medlem af den tyske borgerets- og anti-islamiseringsbevægelse Bürgerbewegung Pax Europa (BPE). Den gamle dame trækker paralleler mellem hendes og hendes venners kamp mod det nazistiske regime under krigen og kampen mod islams udbredelse i nutiden. Om lighederne mellem de to tankesæt har hun følgende kommentar:

Fanatismen, påstanden om at besidde den absolutte sandhed og den åndelige simpelhed er meget ens, såvel indenfor islam som indenfor nazismen.”

Tysk utekstet via PI News net-for et år siden gav hun et langt interview i New English Review:The White Rose: An Interview with Mrs. Susanne Zeller- Hirzel


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] har tidligere omtalt hende her Die Weisse Rose og Islam og her Fra Roland Freisler til Muhammed. (scroll […]

Skåning
Skåning
11 years ago

Man blir helt matt när man betänker historien kring Vita rosen. Några stackars studenter delar ut antikrigs-flygblad och en fanatisk nazi-domare dömer dem till halshuggning i giljotinen!

Vi är ju inte riktigt där ännu, men man ska betänka att stater som Saudi-arabien faktiskt också halshugger folk som hädar, och detta landet har hela Västvärlden normala diplomatiska förbindelser med.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

“Hyggeligt” – Selvcensur breder sig til gymnasierne

http://kpn.dk/article2174903.ece

Selvcensur breder sig til gymnasierne
Offentliggjort 07.09.10 kl. 07:23

Muhammed-krisen ændrer religionsundervisning – senest er illustrationer fjenet fra lærebog.

Frygten for at krænke muslimer og opildne til voldelige aktioner har bredt sig til undervisningslokalerne på landets gymnasier.

Det skriver Kristeligt Dagblad.

Når danske elever bliver undervist i islam, sker det nemlig ud fra en bog, som er redigeret af frygt for trusler og overgreb.

Det fortæller religionslektor ved Kolding Gymnasium og forfatter til den pågældende bog, Allan Poulsen, i det seneste nummer af Religion, som er et tidsskrift for gymnasiernes religionslærere

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Og sådan vil det jo fortsætte i en lind strøm! Det kan kun gå éen vej – og vi véd det! Enten overgiver vi os stille og roligt eller også bryder helvede løs når vi er i mindretal. Det er den overordnede plan, som den er blevet udstukket fra diverse politikere og meningsdannere. Et hvilket som helst andet alternativ vil aldrig kunne tilskrives dem!

Børge
Børge
11 years ago

Denne prægtige gamle pige udviser en klogskab, vi aldrig nogensinde vil opleve hos velfærdsmennesket. “Vi har det for godt”, siger hun. Jeg har fra dag et af skrevet, at velfærden og demokratiet æder menneskenes hjerner. Den betragtning har jeg ikke vundet meget gehør for. Nu høster vi.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Enhver islamisk sharia-dommer vil være som Roland Freisler. Man kan se hvordan “rasende Roland” udførte sin dommergerning under “Det tredie rige” ved at se på youtube.com og på søgefeltet indtaste : Volksgerichshof (Nazi Peoples Court) – NEW FOOTAGE – Part 1 Optagelsen med Roland Freislers standret er i 7 dele. Det er besynderligt ambivalent som foregår i vore dage : Unge muslimske drenge og mænd begår kriminalitet ( mod vantro, og mod vantros ejendom ). Dansk ret duer ikke efter deres overbevisning – de længes efter sharia ret og shariaretshåndhævelse. Muslimske kræfter vil hævde at dansk lov er for blødsødent,… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x