7
sep
Seneste opdatering: 17/1-14 kl. 2152
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De 34 allvarligaste sabotagen innehåller fall där valförrättare vägrat lägga fram SD:s valsedlar, där Sverigedemokraternas valsedlar helt saknas i vallokalen trots att de partinamnsmarkerade blanka valsedlarna skall finnas i samtliga lokaler. Ytterligare finns det flera fall där samtliga valsedlar stulits.Förutom de 34 allvarligaste fallen finns ytterligare ett hundratal rapporter där andra partiers valsedlar lagts framför Sverigedemokraternas, fall där socialdemokraternas valsedlar blandats med Sverigedemokraternas valsedlar eller där Sverigedemokraternas valsedlar placerats i ett eget ställ vid sidan av övriga valsedlar, vilket i sig riskerar avslöja valhemligheten.Omfattande valsabotage mot SD. Man kan finde værre eksempler og der vil blive filmet værre i år.

Én af hvem fem ville stemme på Thilo Sarrazin

If Thilo Sarrazin set up his own new political party, almost one in five (18 per cent) would vote for him
One-in-five Germans say they would vote for a party headed by banker Thilo Sarrazin who has polarised the country with his book on Muslims and immigration.Despite the best efforts of mainstream politicians to demonise the Bundesbank board member he has struck a disturbing chord among his countrymen with a message that Germany is ‘dumbing down’ due to immigration.As the country‘s central bank prepares to fire him – and his own SPD social democrat party is poised to expel him – Sarrazin‘s book has gone to the top of the best seller charts.Although Muslims from Turkey and other lands built the post-WW2 ‘economic miracle‘ Sarrazin accused them of failing to integrate, having too many children and achieving poor levels of education.His book, Germany Does Away With Itself‚ is particularly popular among both left-wing and conservative voters. One in five Germans say they would vote for banker who outraged country with slurs on Jews and Muslims

»Varemærket Malmø i fare«

Våldet hotar att skada Malmös varumärke, varnar nio företagsledare. – Om inte samhället tar upp kampen riskerar staden att förlora stora värden, säger Anders Pålsson, vd för sängtillverkaren Hilding Anders till Dagens Industri.Malmö är i dag en av Sveriges mest brottsdrabbade kommuner. Gänguppgörelser på öppen gata, bilbränder och skottlossning mot stadsbussar har på kort tid blivit vanliga inslag i stadsbilden.Och våldet drabbar även Malmös företag. Enligt polisen har hoten mot framträdande personer ökat. Nu varnar nio högt uppsatta chefer för att våldet hotar att skada bilden av Malmö. I en artikel i Dagens Industri efterlyser de krafttag mot brottsligheten. Nio företagsledare: Våldet skadar Malmös image,Sex bussar beskjutna i Malmö i natt

Med en skudepisode om ugen i Malmø, har den fare nok været overhængende i længere tid. I dag kan man se indvandrerstemmer kan vinde valget for Sahlin og de røde og grønne røde. Det prøvede jeg at fortælle de såkaldt borgerlige for allerede fem år siden, men de vil hellere  tabe end tænke en strategisk, uanstændig tanke.

Kurt Westergaard får tysk frihedspris

Den danske Muhammedtegner Kurt Westergaard modtager den tyske presses frihedspris ved en ceremoni i Potsdam onsdag.Prisen, der hedder M100 Medieprisen, gives til Westergaard for hans “ubøjelige engagement i presse- og meningsfrihed og for hans mod til at forsvare disse demokratiske værdier trods trusler om død og vold”.Den tyske kansler, Angela Merkel, skal levere hovedtalen ved ceremonien, der bliver afholdt på Sanssouci-paladset i Potsdam og overværes af Europas førende redaktører og mediehuse.Muhammedtegner får tysk frihedspris , Kurt Westergaard erhält M100 Medien Preis 2010, Preisverleihung am 8. September im Rahmen des M100 Sanssouci Colloquiums in Potsdam, M100 Sanssouci Colloquium.

Update: Anders Fogh Rasmussen på stikkerne for et kilo papirmasse

Fra observatører på den Facebook der får det til at vende sig i Snaphanen har vi modtaget flg. uforgribelige udmelding fra Anders Fogh Rasmussen, der som bekendt gik videre til en meget, meget fin post efter i længere tid at have forsømt at være landets statsminister. Der er ét og kun ét budskab her: At sikre at vestlige ledere og organisationer ikke kan blive formelt kædet sammen med en Florida-bosat præst på det kirkelige overdrev. Alt andet er larmende tomhed, og reelt et fortvivlelsens skrig:

Rasmussen erklærer jo her sin rådvildhed over for det faktum at afbrænding af ca. et kilo papirmasse på floridansk grund er en faktor der kan gøre hans bestridelse af sit meget, meget fine job urimeligt vanskelig, og føre til tab af menneskeliv. Rasmussen er magtesløs – ikke nok så mange appeller og fordømmelser kan sikre verden imod at en eller anden, et eller andet sted, foretager sig noget lignende. Rasmussen erkender at dette er de groteske arbejdsbetingelser i hans organisation. Han erkender også at de folk hvis hearts and minds det ligger ham så meget på sinde at erobre, tillægger vesterlændinge kollektiv skyld – helt sagesløse soldater kan blive slået ihjel blot fordi de kommer fra samme verdensdel som pastoren. Stakkels Anders Fogh Rasmussen. Kan det blive mere usselt og jammerligt? (LFPC).

Samförståndslandet

Claes Kastholm havde en fremragende kommentar forleden henvendt til nogle af alle dem, der er ude og snakke Sverige uden bare de spinkleste forudsætninger. I går  var det således Ole Grünbaum i Deadline, i morgen er det en anden. Enhver burde kunne sige sig selv, at når Sverige idag har den indvandrerdemografi, som Danmark gættes at have i 2050 – uden nogen videre politisk reaktion – så taler vi om to politisk og pressemæsigt svært sammenlignelige lande. Et gigantisk samfundeksperiment der gik helt udenom befolkningen.

At sammenligne svensk styreform med dansk demokrati er en fornærmelse mod det danske folkestyre. [..]

Grunden til, at vi har en forholdsvis fri og åben debat med relativt få ( dog flere og flere) tabuer, er, at vi har haft folkestyret og på visse måder stadig har det. Grunden til, at Sverige har en lukket debat, hvor kun det diskuteres, som de herskende lag, der altid er enige, regner for acceptabelt, er, at Sverige aldrig har haft et folkestyre, men er gået lige fra et centralistisk enevælde til en korporativ, elitær stat. Mange danskere tror, at Sverige og Danmark sådan politisk set er ét fedt. Det er, fordi de aldrig har taget Sverige rigtig alvorligt. De har aldrig boet der, og de har aldrig studeret landet. Når jeg bruger begrebet korporativ, er det af nød. Jeg kender ikke nogen præcis betegnelse for det svenske samförståndsstyre.

For der findes ikke andre lande på jorden, der er indrettet sådan. Samförstånd er mere end enighed, konsensus, fællesskab. Samförstånd kan på én gang rumme den negative betydning »komplot« og den positive »indbyrdes god forståelse«. En egentlig forfatning fik Sverige først i 1968. Med virkning fra 1971 gav den Sverige et etkammersystem, som vi havde fået næsten tyve år tidligere. Men i forfatningen, der er skrevet som et bureaukratisk cirkulære, står der intet om samförstånd , skønt det i praksis er den måde, Sverige bliver regeret på, dvs. i indbyrdes god forståelse mellem statsministeren ( de enkelte fagministre har meget lille indflydelse i forhold til embedsværket), Facket ( dvs. LO), ämbetsvärket ( statsadministrationens ledere) og storkapitalen. Disse magter stikker hovederne sammen og beslutter i enighed landets kurs. Kun i de gamle kommunistlande havde eliterne inden for de forskellige samfundsområder et lignende indforstået og indspist forhold til hinanden. De sjældne gange, hvor Sverige har haft en borgerlig regering som nu, har den været nødt til at indordne sig under dette systems overherredømme.

Sverige er, som Hans Magnus Enzensberger rigtigt gør opmærksom på i sin skarpsindige bog »Åh, Europa«, et historieløst land.

Erindringen går ikke længere end til »rörelsernes«, de store bevægelsers fødsel, dvs. de kirkelige bevægelser, afholdsbevægelserne, den socialdemokratiske bevægelse, som – for at sige det meget kort – har fundet sammen i en forestilling om, hvordan en svensker skal opføre sig, leve og tænke, og i en idé om staten som den store opdrager, tugter og velgører.

Dette har skabt et næsten altomfattende undertrykkelsessystem, som det er vanskeligt at gøre oprør mod, fordi det har en jernnæve i fløjlshandsken.

Så der er meget, man ikke må tale om i Sverige. Derfor taler man heller ikke om, at antisemitismen breder sig i folkehjemmet. Eller at selve folkehjemmet – med Karen Jespersens og Ralf Pittelkows ord i deres meget nødvendige nye bog »Islams magt« – »er forsvundet i de dybe kløfter, som den svenske indvandringspolitik har skabt i samfundet«. I en lang periode, hvor jeg af både arbejdsmæssige og personlige grunde opholdt mig meget i Sverige, havde jeg venskabelig omgang med den nu afdøde filminstruktør Ingmar Bergman, og engang spurgte jeg ham, hvad han mente karakteriserede Sverige? Tystnad, svarede han, tavshed.

Berlingske Tidende Læst og påskrevet,  04.09.2010, ikke online

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] tabloid Expressen har allerede åbnet ballet sammen med dømte, kriminelle venstreekstremister. Valgsvindel er forekommet rutinemæssigt de seneste ti år, men politiet forbereder nu også for vold. I demokratisk forstand er Sverige […]

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Thulesen Dahl i Deadline 17.00 i dag

http://www.dr.dk/DR2/Deadline17/Deadline17.htm

8/9: Spørgetid med Kristian Thulesen Dahl

Kører Dansk Folkeparti friløb ved ikke selv at komme med et finanslovsforslag? Dansk Folkepartis gruppeformand Kristian Thulesen Dahl giver svar på tiltale, når han i dag er gæst i Spørgetid i Deadline 17.00. En anden seer vil gerne vide, hvad Kristian Thulesen Dahl tror, det koster, at lægge hele befolkningsgrupper for had. For giver det overhovedet mening at ekskludere mennesker fra ikke-vestlige lande, når vi mangler arbejdskraft i Danmark?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Fra 09:10

JacobCT
JacobCT
11 years ago

Man må sige, at Anders Fogh Rasmussen viderefører den stolte tradition for afgåede Venstre-formænd (som blev startet af Uffe Dhimmi Elleman Jensen), nemlig at forråde vestlige idealer, forråde sin kultur og sit eget land…. Man føler virkelig lede… at han vil stille sig op og legitimere muslimernes vanvittige krav – kan han da ikke se, at det er fuldstændig parallelt til muhammed-krisen herhjemme? Hvor han jo var voldsomt i defensiven, men dog (halvhjertet måske) forsvarede ytringsfriheden og fremførte, at muslimer i hverfald ikke skal bestemme over vores ytringsfrihed – at deres påfund og forbud IKKE gælder i vesten… og slet… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  JacobCT

Ja, det er grotesk, som vi er blevet svigtet af Ellemann og Fogh. Jeg har ikke nogen forklaring, men jeg har stemt på dem og skammer mig over dem.

JacobCT
JacobCT
11 years ago
Reply to  Mette

ja skammen kan vi så deles om….. Men det er ikke længere regeringspartierne, der får min stemme!
Lars Løkke nærmest fnyser over værdipolitik – selvom det netop er her han har muligheden for at sikre sig genvalg.

Og oppositionen … *gys* … var det mon kun mig der fik kuldegysninger over at se Ole “Honecker” Sohn
fremlægge fælles finanslovsforslag med soc. dem’merne ?!?!?

Og alle er de fælles om at ville bortkaste mest muligt suverænitet til pamperne i Bruxelles.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  JacobCT

Ja, det trækker mod DF, det gør det, men det føles ikke rigtigt. Noget, der har påvirket mig i dag, var en af Rasmus Sand Høyers tegninger i JP. Den har du måske set. I en stor, flot ministerbil sidder en fed lille dreng Lars Løkke med en arrogant ligeglad mine og kigger lige ud med en kolossal stor isvaffel i hånden. Foran ham sidder chaufføren og kigger også stift ligeud. Udenfor til siden står en rasende Pia K i regnevejr under en paraply og er ved at fylde benzin på bilen. Det er hun og hendes vælgere ikke mere… Read more »

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  JacobCT

Fogh er jo, i sin egenskab af Nato-generalsekretær, ganske sikkert nød til, at have en sådan holdning. Ellers kommer han vel på kant med hele den politisk korekte elite, som i høj grad også udgøres af højtstående i det amerikanske militær. Hvad alle disse dekorerede mennesker dybest set føler, kan vi jo ikke vide.

En mand som Newt Gingright ville gøre underværker i hele dette cirkus. Stiller han op til præsident-posten er katten virkelig lukket ud af sækken! Om han vinder eller ej!

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

> Lavard: Ingen anfægter din argumentation: At NPD har været der i årevis, har advaret mod masseindvandring i årevis osv.

Min pointe er blot, at NPD gennem alle disse år selv har bevist, at partiet ikke har en parlamentarisk rolle i Tyskland.

Og at det derfor er glædeligt, hvis der kommer et nyt parti, der ikke kan sættes i skammekrogen som nazistisk, og som i modsætning til de etablerede partier tør sætte indvandringsdebat og islam på den politiske dagsorden.

Man skal vælge kampe og kampmidler med omhu og i relation til modstanderen.

Victor
Victor
11 years ago

Øh – hvem har sagt, at NPD vil gøre Tyskland til en del af khalifa?

Lavard
11 years ago
Reply to  Victor

Hvor er det så du vil hen med at tale om Hizb ut tahrir og om et “samarbejde”? Det jeg talte om først, var at NPD er det eneste parti siden 1963 som har været imod masse indvandring. Den masse indvandring som har gjort at Tyskland har store problemer med ikke europæere.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Lavard

….hvor jeg vil hen?? Kender du det gamle danske ordsprog – sig mig hvem du omgås…osv. Du spørger så hvordan et “hvidt tyskland” hænger sammen med drømmen khalifa. Beats me – jeg gider ikke bruge mange sekunder af mit liv på at forstå en forskruet logik. Men et faktum er det vel, at de tyske nassister havde det meget, meget godt med araberne og islam. Så godt, at de trænede og udrustede frivillige muhammedanere til bl.a. Handschar-divisionen. Og så er der hele historien om ham der halvjøden Adolf Schickelgrubers forhold til Jerusalems stormufti. Den har været diskuteret mange gange her…… Read more »

Lavard
11 years ago

Jeg kan godt lide at i bevidst vælger ikke at tale om det jeg har skrevet om at NPD har været imod massiv immigration og islamisering af Tyskland siden 1963 og begynder at tale om en eller anden løs forbindelsen mellem HuT og NPD. Fakta er NPD som de eneste siden 1963 har talt om konsekvenserne og problemet ved masse immigration. Det eneste som på nogen måde kan forbindes ved de her to grupperinger er fjendtligheden zionisme. Jeg har selv ikke nogen forbindelse til NPD eller Tyskland. Men jeg anerkender deres arbejde for at kæmpe mod globalisering, EU og masse… Read more »

Lavard
11 years ago
Reply to  Victor

Igen det beviser stadigvæk ikke at der er et storslået samarbejde mellem NPD og islamister om at gøre Tyskland til en del af kalifatet. Hvordan hænger det sammen med at bevare Tyskland, det tyske folk og smide indvandrere ud? Hvorfor har NPD så ikke konverteret til islam og prædiker islam istedet for hvid nationlisme. Det hænger ikke rigtigt sammen.

Lavard
11 years ago
Reply to  Victor

Victor giv mig dit bud på hvordan det NPD står for: et hvidt tyskland og den tyske nationalstat hænger sammen med islam og kalifatet?

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Jeg synes ikke at man skal vaere alt for haard i sin fordoemmelse af Petraeus.
Han er jo ikke politiker ,og som officer er hans foerste forpligtelse til dem han komanderer over . Han sku’ ha’ holdt sin kaeft , men han har verdens bedste undskyldning for at have begaaet en politsk taabelighed : hvis man har mistet mange af sine venner paa slagmarken , er det ikke svaert at forstaa hvor man er villig til at goere ALT for at proeve at frelse nogen af dem der er tilbage .

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

Hej Victor

Tak for din oplysende kommentar. Jeg regner med, at den var stilet til Lavard.

Jeg vidste ikke, at NPD har kontakter til HuT, men det kan vel ikke undre? Al den stund Nazi-Tyskland og stormuftien af Jerusalem havde tætte kontakter.

Begge parter tabte heldigvis krigen. Og – med lidt held og folkelig opbakning – vil også HuT og NPD ende i historiens skraldespand.

Hvorimod et oplyst og demokratisk parti, som forholder sig skeptisk/kritisk til muslims indvandring, har fremtiden for sig. Og nej, det er aldrig for sent at gøre modstand.
Men man skal selvfølgelig vælge de rette midler.

Victor
Victor
11 years ago

Ja hele emnet med de tyske nazister – jeg bruger bevidst ikke ordet nynazister her – og deres samarbejde med de mest rabiate antisemitiske dele af den arabiske reaktion er ret interessant. Jeg har også hørt rygter om, at NPD hvervede frivillige til at kæmpe for Saddam under Kuwait-krigen i 1990. Angiveligt skulle Jonny fra Greve have hjulpet dem….men om dén historie har vinger, ved jeg ikke. Jeg tror, at anti-semitismen er den fejlfarvede fællesnævner mellem de her to grupperinger. I øvrigt er det også ret sjovt, at de tyske glatnakkers foretrukne klædemærke “Thor Steinar” – der bl.a. kan kendes… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Anderes Fogh Rasmussen keder sig måske. Der er efter sigende ikke meget sul på hans job. Han kan da være bedøvende ligeglad med, hvad den præst foretager sig med sine koraner. Jeg brænder ikke bøger, men jeg blander mig heller ikke i, at andre gør det.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Det är banne mig inte riktigt klokt att man har rösträtt utan att ens kunna svenska!! Det är rent ut sagt för jävligt. Cornelis Vreeswijk lärde sig svenska på bara några månader, genom sina nya kompisar och genom att läsa Fantomen! På den tiden för 60 år sedan fanns inget SFI. Jag vet inte när SFI skapades men dom juggar vi fick i klassen på sent 60-tal lärde sig också på några månader utan SFI. Alla dessa horder av araber, afghaner och somalier som levt här 10-20 år utan att kunna ett ord svenska, men rösta ska dom. Det är… Read more »

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ja, man burde sende en imam ud i samtlige de belastede områder, lige efter Mona Sahlin har forladt dem, og fortælle alle deres artsfæller hvor uislamisk det er at stemme/rösta! De aner jo alligevel ikke en klap om, hvad partierne står for!

Lavard
11 years ago

Der er alleredet et indvandrerkritisk parti i Tyskland. Et parti som siden 1964 har råbt stop og prøvet at gøre opmærksomhed omkring massiv indvandring, islamisering. bevarelse af det tyske folk osv. Er folk senile? Det hedder NPD. Nationaldemokratische Partei Deutschlands. Et parti som har sagt til Thilo Sarrazin at han er velkommen i NPD.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago
Reply to  Lavard

Beklager, Lavard, NPD er forlængst udgrænset som neonazistisk. Lige som Die Republikaner i øvrigt. Men Stadtkewitz og Sarrazin kan den politisk korrekte tyske offentlighed næppe fordømme som skabsnazister. Derfor er et nyt parti med dem en langt større potentiel vælgermagnet. Må man i øvrigt tilføje, at Hamburgs forh. overborgmester Klaus von Dohnanyi (SPD) agter at støtte Sarrazzin ved en kommende eksklusionsproces i SPD? På sin vis håber jeg dog, at Sarrazin bliver ekskluderet af SPD, da der så virkelig er basis for et fornuftigt parti i EUs folkerigeste land, og dermed et parti, som ikke bare kan affærdiges som en… Read more »

Lavard
11 years ago

Det kan godt være, uanset om de er nynazister, ethnopluralister, nationalkonservative eller hvad. Så har de som de eneste gået imod strømmen og den politiske korrekthed. De ting Thilo Sarrazin har sagt, er blevet sagt af NPD siden 1964. Det eneste opsigtvækkende i Tyskland er at man troede at Sarrazin havde taget sine multi kulti vitamin piller, men det fandt de ud af at han ikke havdet. Hvem er det lige som er banebrydende og nyskabende? Alt hvad der har med nationalisme og fremmedfjendskhed er fy fy i Tyskland. En politisk korrekt udgave af NPD vil heller ikke kunne slå… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Lavard

Og så anerkender de altså heller ikke 1920-grænsen; men vil tilbage til Kongeåen.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Lavard

Undskyld – jeg fik trykket for tidligt på send-knappen.

NPD – du er vel klar over, at NPD har meget gode forbindelser til Hizb-ut-Tahir og at dets ledere har deltaget i gruppens seminarer?

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago
Reply to  steen

Hej Steen – ja, pi-news.net er en sand guldgrube, og jeg priser mig lykkelig for at kunne tysk.

(til andre: Historien findes på nævnte url)

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

Et tip til Snaphanen: Parlamentsmedlemmet Stadtkewitz fra delstaten Berlin er blevet ekskluderet af sit parti, CDU. Hans brøde: Han har inviteret Wilders til Berlin, det gør man ikke ustraffet….. Han agter at starte et nyt parti. Man kan håbe, at Sarrazin, som snart bliver ekskluderet af SPD vil slutte op. Så er der lige pludselig en solid basis for et demokratisk og indvandrerkritisk parti i Tyskland, længe savnet og længe efterlyst. I øvrigt viste en nyere meningsmåling, at et parti med Sarrazin som rorgænger ville få små 20% af vælgernes stemmer i Tyskland. Og at den procentuelt største leverandør ville… Read more »

annonym
annonym
11 years ago

Forhåbentligt er den blå fløj af enhedspartiet klar over, at den bør holde et øje på den røde fløjs valgfusk.

Bare sådan for selv, at bevarer muligheden…..

Jonny
Jonny
11 years ago

Svensk media sjunker allt djupare ner i skitvattnet… Tidigare “konservativa”, numera vänsterliberala, SvD: En före detta sympatisör till Sverigedemokraterna i Mariestad utsattes i helgen för ett nattligt attentat i form av hot och fönsterkrossning. Dessutom blev hennes sons bil sönderslagen. På husväggen sprejades: “Tänk på familjen, XXXXXX /Afa”. – Jag tror att Afa-gänget ville ge mig en varning, säger hon till Mariestads-Tidningen och förklarar att hon inte tror att någon från SD ligger bakom det hela för att skapa uppmärksamhet, eller sympati, i medier. http://www.svd.se/nyheter/inrikes/attentat-mot-tidigare-sd-sympatisor_5267953.svd Skattefinansierade, “fria” statstelevisionen SVT, vars nyhetsprogram Aktuellt sände ett modifierat klipp från filmen “Der Untergang”,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ha, det er da også for dårligt, at de ikke går hen og stemmer/ röstar,
når nu SAP & co har importeret dem af netop den årsag 😉

Man kan da ikke stole på / har förtroande för folk i vore dage LOL

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“Åh, Mona, Mona, Mona …. hvornår kommer den dag?” 😀 ( en mycket välkännt dansk sång ) Åbenbart aldrig ! Du og dine svenskerforagtende, kulturelatitivistiske PK-venner ligger som I / ni – har redt / bäddat. Dette er straffen for at forråde sit eget folk og sin egen kultur. http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2126447/socialdemokraterna-faller-ytterligare Socialdemokraterna faller ytterligare Valmanifestet blev inget lyft för Mona Sahlin. Socialdemokraterna faller ytterligare, enligt en ny opinionsundersökning som presenteras i TV4. I undersökningen har den borgerliga alliansen ett försprång på 5,5 procentenheter. … Partiet får 27,3 procent – hela 7,7 procentenheter sämre än i förra riksdagsvalet. [!!!] … Sverigedemokraterna går… Read more »

Matti från Finland
Matti från Finland
11 years ago

Kanhända SAP får ett tillskott men om den räcker hela vägen vet jag inte. Men ja, framtiden är sossarnas med tanke på hur stor andel dom har i tex Rosengård.

Av detta följer, att Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt konkurrerar om platsen “den största imbecillen i solsystemet”. Den största ökningen av invandring som gynnar SAP har ju skett under borgerliga regeringar.

Jonny
Jonny
11 years ago

Kan sossarnas invandrarsatsning bära hela vägen? Hon har en viktig uppgift, valet kan avgöras här i Fittja och i alla andra förorter runt om i Sverige. I förra valet röstade drygt 60 procent av invånarna i Fittja och i kväll ska Evin vinna de resterande 40 innan drar hon vidare till nästa förort. … – Men, nää, jag är ingen invandrarpolitiker, säger hon. Jag vill vara en politiker som väljarna känner och som de kan lita på. Hon hälsar på alla, kramar dem, står i centrum och avslutar med en varning: – Ni måste gå och rösta för om ni… Read more »

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  Jonny

Rosengårds egen S-ledare Andreas Konstantinides erbjuder ett nittiotal åhörare att följa med Mona Sahlin till vallokalen i City Gross för att förhandsrösta. Men först håller Mona Sahlin ett kort tal – tolkat till arabiska och somaliska. – Om ni vill rösta på ett parti som inte bara säger nej till rasismen, utan också ja till framtiden, ska ni rösta på Socialdemokraterna, säger Sahlin, som utlovar en upprustning av områden som Rosengård, Tensta och Rinkeby. … Mona Sahlin klargör för två reportrar från Danmarks Radio att ökade kulturella skillnader gör Sverige rikare: – Det påstår jag med bestämdhet. Sverige är ett… Read more »

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x