17
sep
Seneste opdatering: 20/4-14 kl. 2116
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mikael Jalving interviewer “The One-Man Global Content Provider” i København d. 11 september, Steyn´s første 9/11 udenfor USA: (klik.f helskærm)

”11. september var hundrede procent primal. Folk i hele Amerika forstod, det var et angreb, en krigshandling, og de var ikke bange for at konfrontere deres modstandere. Men ret hurtigt vandt det bløde multikulturelle reaktionsmønster frem, og pludselig begyndte man i medierne at omtale angrebet som en ’tragedie’. Som da min lokale avis på en årsdag for angrebet skrev, at de døde ”havde mistet livet”. De havde ikke mistet livet, de var ikke druknet ved et skibsforlis; de var blevet myrdet med fuldt overlæg. Dét forstod vi på selve dagen, men snart blev skodderne lukket, og vi holdt op med at tale ærligt om 11. september.”
”Læg mærke til, hvor hurtigt præsidenter, prinser og andre prominente personer begyndte at gå i moske. Det blev en standardreaktion. Bush gjorde det, Prinsen af Wales gjorde det, Canadas premierminister gjorde det, mange andre gjorde det. At gå i moske blev en politisk refleks rundt omkring i Vesten, hvor bizart det end kan lyde. Det ville have svaret til, at præsident Roosevelt straks efter japanernes angreb på Pearl Harbour havde vendt sig om til sin stabschef og bedt vedkommende om at reservere et godt bord på byens bedste sushi-restaurant.”

”I USA florerer den teori, at Obama i virkeligheden blev født på et britisk hospital i Kenya – og ikke i Chicago. Jeg køber ikke den teori, eftersom det er temmelig indlysende, at Obama blev født i Stockholm. Obama tror, at Amerika kan blive et stort Sverige.” Læs Interview med Mark Steyn: Humorens mørke hjerte. ( Steyn in Scandinavia, I. Niels Lillelund har et interview med Steyn her i weekenden i JP, antagelig søndag.)

Gregorius Neckshot: The burka-man from Holland
Vi ville gerne have bragt en lydoptagelse af hans tale, men hans stemme er så karateristisk, at selv det er for stor en risiko. De kolleger han omgås hver dag, ved ikke at han er tegneren Neckshot. Han arbejdede sammen med Theo van Gogh, han ved hvad der står på spil. Vi må nøjes med et foto. – At tegnefaget er et kunstnerisk højrisikoarbejde, ses også idag d. 16 i New York Times: Cartoonist in Hiding After Death Threats. Mon ikke man kan danse ballet i fred  lidt endnu ?

The tone was more subdued when the Dutch cartoonist who goes under the pseudonym of Gregorius Nekshot entered the podium. His irreverent drawings poking fun at everything from Christianity and Islam to various secular ideologies have made him a man under threat. For that reason Nekschot appeared in a burka so as not to reveal his identity. As he made clear, he has ample reason to fear Muslim rage and reprisals if he were to show his face.

License to kill: “A trial may be long and exhausting,” said Nekschot. “And if I am forced to appear in court without a veil, that will give every religious fanatic a ‘license to kill'”. As Nekschot explained, free speech in Holland has been changed into a sort of Russian roulette, whose outcome it is impossible to predict.”In Holland freedom of speech has been subjugated to freedom of religion. With the support of the multicultural establishment religious people have the right to do whatever they think their religion demands of them. Critics of a multicultural utopia on the other hand have no rights. But as an artist I cannot accept these limitations. For me self-censorship is not an option,” said Gregorius Nekschot, who had brought his own bodyguard to the meeting and who hurriedly left the hall after his speech. STEYN IN SCANDINAVIA

Shabana Rehman, “A one-woman-hurricane”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] i København, Douglas Murray i København, Faye Weldon i København, Sabatina James i København , Mark Steyn i København og så […]

trackback

[…] Islamic Terrorist Organization Places Bounty on Counterjihad Website Administrators . Jeg lånte rubrikken fra Mark Steyn. […]

trackback

[…] C-Span video, In Depth with Mark Steyn, 5 februar 2012. Til Steyn die hards og TV-fri. Vi TV-fri har tre timer. Programmet kommer vidt omkring f.eks. minut 01:13:oo hvor Steyn kommer ind på konferencen i København og sit møde med Lars Vilks. […]

trackback

[…] 30 november 2011. Se også: Steyn in Scandinavia: “You will have to kill us all”, Mark Steyn in Scandinavia, II, Mark Steyn: “Lars man standing […]

trackback

[…] af en tale: Steyn in Scandinavia: “You will have to kill us all”, og så havde jeg endda fornøjelsen af ham i halvanden time bagefter også, hvor han var lige så […]

trackback

[…] den 2 novemberHar været bragt andre steder, men da han nu var i København for nylig ( I og II) må den med. Hør ham f.eks. fortælle om sit besøg i Rosengård, Malmø i video II, eller om sit […]

trackback

[…] Photos and Jalving interview: Mark Steyn in Scandinavia, II […]

Mette
Mette
13 years ago

GO, BIRTHE, GO!

Ja, så er vi altså også begyndt at smide borgere fra andre nordiske lande ud af det yndige land. Nu truer deres hjemlande med at opsige det nordiske samarbejde, og det håber jeg sandelig, at de gør.

For tænk på alle de studiepladser der bliver ledige til dansk ungdom, der gerne vil være læger m.m. Det er jo ingen hemmelighed, at nogen har nasset noget så forfærdeligt på os i mange år.

http://politiken.dk/politik/1062466/nordiske-naboer-tordner-mod-danmark-og-roenn/

Anonymous
Anonymous
13 years ago

GO, BIRTHE, GO!

Ja, så er vi altså også begyndt at smide borgere fra andre nordiske lande ud af det yndige land. Nu truer deres hjemlande med at opsige det nordiske samarbejde, og det håber jeg sandelig, at de gør.

For tænk på alle de studiepladser der bliver ledige til dansk ungdom, der gerne vil være læger m.m. Det er jo ingen hemmelighed, at nogen har nasset noget så forfærdeligt på os i mange år.

http://politiken.dk/politik/1062466/nordiske-naboer-tordner-mod-danmark-og-roenn/

Erling
Erling
13 years ago

Er der nogen der ved, om der er komplieret en oversigt over kunsntere, der er på muslimernes dødsliste? Hvor mange drejer det sig efterhånden om?

victor
victor
13 years ago

Avisen Seattle weekly – nu uden tegner:

http://www.seattleweekly.com/content/printVersion/1091062/

Anonymous
Anonymous
13 years ago

Avisen Seattle weekly – nu uden tegner:

http://www.seattleweekly.com/content/printVersion/1091062/

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x