18
sep
Seneste opdatering: 19/9-10 kl. 2356
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Et uforløst hængeparti venter på sit afslutning. Jeg er i hvert fald ikke bekendt med nogle forklaringer i medierne på den iøjnefaldende forvandling som opfattelsen af Lors Doukaevs motiver undergik på rekordtid fredag. Om formiddagen hed det ellers ret definitivt

Københavns Politi arbejder videre med alle teorier og mulige spor, men ifølge kilder tæt på efterforskningen tror heller ikke politiet på et religiøst motiv. […]

»Han var en ganske almindelig troende muslim, og jeg havde aldrig problemer med ham. Derfor er jeg også meget overrasket over at høre, at han sidder varetægtsfængslet i København,« fortæller Abdulla Delchad. […] Politiet tror ikke på religiøst motiv

Allerede om eftermiddagen var denne antagelse imidlertid haram og opfattelsen vendt 180 grader, med forlydenderne om at JP var Doukaevs tiltænkte mål. Er forklaringen ikke at finde i mummespil og timing-overvejelser, hvilket selvfølgelig er en mulighed, må man unægtelig stille sig selv det spørgsmål om hvordan religion kunne udelukkes i lyset af udsagn som dette:

[…]  – Han var meget religiøs og praktiserede sin religion. Og jeg har kun indtryk af, at han var en rar og venlig person.

Men jeg ved, at han blev meget sur over noget graffi-ti, man havde lavet i Danmark, hvor man hånede islam eller muslimer, fortæller konen til boksetræneren Albert Syben, da vi møder hende på adressen i den lille by Xhendelles. […] Belgien: Var sur på Danmark [EB 16.9.2010]

Spørgsmålet må være om de åbenlyse modsætninger i disse udsagn afspejler forsætlig forstillelse fra Doukaevs side, eller om de – post-Mohammed Atta og andre forsætlige forstillere – afspejler uvilje hos politi og andre myndigheders side til at erkende at skellet mellem “almindelige troende muslimer” og ‘radikaliserede’ ditto hverken er til at fastslå med sikkerhed, eller ligger fast for den enkelte muslim. Under alle omstændigheder er rådvildheden og den manglende refleksion over uvæsenets natur slående ens i sager som disse verden over (LFPC).

Disse charmerende afghanske indfødte med deres eksotiske skikke

Vi har ikke modtaget billeddokumentation af denne opvisning i autentisk, antikolonial vrede, men man kan med stor sikkerhed sige at hosstående illustration dækker optrinnet ganske præcist (LFPC).

An international forces service member shot a protester who aimed his AK-47 toward a guard tower at a NATO military base in southern Afghanistan, military officials said Thursday. […]

The protest of about 100 Afghans at Forward Operating Base Mirwais was reported to have been held in response to an alleged Quran burning inside the base Wednesday. But ISAF said the suspected burning was a routine burn-pit session in which military documents are destroyed. […] Afghan protester shot at military base

Bruce Bawer: Swedish meatballs

Which country in Europe has done the best job of appeasing Islam and selling out democratic values for an illusion of social harmony? It’s a tough question. After all, the French have allowed the suburbs of their major cities to become no-go zones. In Britain the Archbishop of Canterbury has defended sharia law. In the Netherlands the queen responded to the murder of Theo van Gogh by shunning his funeral and instead paying a friendly visit to a Muslim community center.

But even given this formidable competition, one is inclined to hand the trophy to Sweden. It’s a strange place. Only yesterday, it seems, the national ethos was something called folkhemmet – “the people’s home.” The idea was that Sweden was a country of and for the Swedish people, who were like one big family, and who, like the members of any decent family, would, if necessary, take care of one another from birth to death by means of the Swedish welfare state.Bruce Bawer, HRS.

UK: Halalmad luskes i den oprindelige befolkning

Selvfølgelig kunne massivt forbrugerpres i harme over svineriet godt bringe det til ophør, men når den enkelte kunde ikke oplever en umiddelbar kvalitetetsforringelse ved produktet ved man også godt at det ikke kommer til at ske, på samme måde som kød fra fritgående dyr ikke ligefrem er blevet en succes. Summa summarum, det drejer sig heller ikke dennegang om hverken flertalsstatus eller etik, men om at den gruppe der tror på egne værdier og forstår at gøre sig til en pestilens for at hævde dem, går af med sejren. En lille tilbagerulning, og for nogle jødiske grupper endda en direkte krænkelse af religiøs integritet (LFPC).

A Mail on Sunday investigation – which will alarm anyone concerned about animal cruelty – has revealed that schools, hospitals, pubs and famous sporting venues such as Ascot and Twickenham are controversially serving up meat slaughtered in accordance with strict Islamic law to unwitting members of the public.

All the beef, chicken and lamb sold to fans at Wembley has secretly been prepared in accordance with sharia law, while Cheltenham College, which boasts of its ‘strong Christian ethos’, is one of several top public schools which also serves halal chicken to pupils without informing them.

Even Britain’s biggest hotel and restaurant group Whitbread, which owns the Beefeater and Brewers Fayre chains, among many others, has admitted that more than three-quarters of its poultry is halal. […] Britain goes halal… but no-one tells the public: How famous institutions serve ritually slaughtered meat with no warning

Frontalangrebet på normaliteten

Jeg kommer fra en tid hvor antiracisme og tolerance for homoseksuelle var mere enkle værdier end i dag. Det drejede sig såmænd bare om at folk ikke skulle diskrimineres på grund af hudfarve eller seksuel orientering. Det er denne børnelærdom der gør mig gal i skralden over muslimske banders overfald på svage grupper som bøsser. Så enkelt er det som bekendt ikke længere, hvor mikroskopiske minoritetsgrupper som transseksuelle fylder helt uforholdsmæssigt meget i debatten – eller skulle man sige folkeopdragelsen – og der tages helt særlige forholdsregler for at sikre deres velfærd på arbejdsmarkedet eller sågar i forsvaret. Queer studies er efter sigende et særdeles hot felt i humanvidenskaberne, hvor kønnethed og ‘konstruktion’ er nøgleord.

Ikke meget opmærksomhed tildeles den mulighed at denne tvangsfodring kunne gå hen og skabe modvilje. At jeg selv bruger ordet normalitet i overskriften er måske et udtryk for et behov for at sætte grænsepæle, hertil og ikke længere. Her stopper festen (LFPC).

Town Hall bosses are asking staff to take part in a ‘heterosexuality quiz’ so they can gain a greater understanding of what it is like to be gay.

The quiz, devised by managers at Buckinghamshire County Council, is part of an equality and diversity course called ‘Respecting Sexuality’.

Questions, which are described as a ‘twist’ on those routinely asked of homosexuals, include ‘What do you think caused your heterosexuality?’, ‘Is it possible your heterosexuality stems from a neurotic fear of others of the same sex?’, and ‘If you’ve never slept with a person of the same sex, how do you know you wouldn’t prefer it?’ […] What do you think made you become a heterosexual? Just one of the bizarre questions council chiefs are asking staff on ‘diversity’ course

Hirsi Ali hyldes af DF – og så den anden version

Venstrefløjen og de kulturradikale hader både Dansk Folkeparti og Ayaan Hirsi Ali, men af forskellige grunde. I sidstnævntes tilfælde på grund af kognitiv dissonans og hendes ståsted i det liberale. Man måtte derfor med en vis spænding afvente og se hvordan medierne ville tackle konstellationen af de to på DFs årsmøde, for trods alt kunne hun jo gå hen og skabe yderligere dissonans i sin åbenlyse dementering af hudfarvekortet hvad partiet angår. På Danmarks vistnok mest konservative avis valgte man at fokusere på uenigheder parterne imellem, og ingen skal fortælle mig at dette ikke bundede i en automatreaktion. Her indledning og afslutning på artiklen (LFPC).

Det er forkert at lukke for al indvandring fra ikke-vestlige lande. Sådan lød budskabet fra den hollandske islam-kritiker Ayaan Hirsi Ali, da hun i eftermiddag var årets gæstetaler på Dansk Folkepartis årsmøde i Herning. […]

Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, takkede efter talen Ali på talerstolen. “Du er mange menneskers idol, og du er også mit idol,” lød det fra Pia Kjærsgaard. Hirsi Ali gav DF tørt på

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
11 years ago

Det er den samme historie, vi får serveret hver eneste gang. Terroristen eller agenten var sådan en stille og fredelig og venlig mand, der ikke gjorde en kat fortræd. Hvilken optræden forventer man sig egentlig af en sådan fyr? Jeg har i embeds medfør truffet kriminelle af forskellig slags, og de virkede allesammen helt almindelige for en overfladisk betragtning, flere af dem var endda meget charmerende og flotte. Hvad de store fisk angår har politiet aldrig løftet en finger for effektivt at lægge låg på deres bedragerier og sende dem bag tremmer. Hvad de små angår, ender de jo af… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x