19
sep
Seneste opdatering: 20/9-10 kl. 1815
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man skal pr√łve at forestille sig fem danske partiledere fra Frank Aaaen til Lene Espersen og statsministeren, st√•ende med den samme BT forside med tonstung symbolik rettet mod Dansk Folkeparti. Nej, vel ?0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PFEP
PFEP
10 years ago

Ja Steen, jag minns denna Expressenlöpsedel och skal enbart anföra att de politiker där med hånfull attityd stolt står med löpet i hand, i verkligheten är demokratins dödgrävare.

Karl
Karl
13 years ago

Dette skjer i Norge ogs√• vi fylles opp av innvandrere som bare lager kriminalitet selger dop og mange prostituerte dette er f√łlgene av EU muslimer spesielt afrikanere og √łst europere h√•per virkelig dere skjerper innvandrings politikken deres i Svergie slik at vi slipper og f√• s√• mye dritt som flyter inn i Norge via Svenske Grensa.

trackback

[…] Hvad Sverige mangler i demokratisk henseende, symboliseres i et blik af s√łndagens modbydelige tabloidforsider nedenfor. (Se ogs√• denne […]

Henning
Henning
13 years ago

http://www.val.se/val/val2010/valnatt/R/rike/index.html
10 % i Sydsverige. Se tabellen lidt længere nede og sorter efter SD.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago
Jens A
Jens A
13 years ago

Stakkels Sverige, hvor 30 % af vælgerne stemmer på et parti, hvor formanden ikke mener at Sverige har nogen kultur.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

SD 10.1% i det vestlige Skåne.
I f√łlge STV.

Notarien
Notarien
13 years ago

Byt bild Nu är det gamla Sverige screwed!

Mette
Mette
13 years ago
Robin Shadowes
Robin Shadowes
13 years ago

Seiren er vår, seieren er vår, Sd er inne, SEIEREN ER VÅR!!!! :D:D:D

ylva
ylva
13 years ago

JAAA!!! Det ser ut som de kommer in! Jippie! Jimmie Åkesson är så glad att han har svårt att hålla tårarna inne.

Cavatus
13 years ago

Härligt att se att en av flygbladskampanjens alster är fotograferat i detta bildkollage! Våra kampanjarbetare har gjort bra ifrån sig!

Tomas
Tomas
13 years ago

√Ąnltigen b√∂rjar svenska folket vakna. Allt f√∂r sent tyv√§rr. Heja SD!

Casper | Borgerlig bums

Det var da en dybt provokerende og hadefuld forside. Jeg ved nu ikke om den virker mod SD-v√¶lgere. Det mest effektive er at spille p√• social angst. Aksel Sandemose har formuleret to jantelove, ogs√• “Jantes straffelov”, der lyder: Du tror m√•ske ikke vi ved noget om DIG? Ud fra den opskrift ville en virksom advarsel v√¶re: “T√¶nk f√łr du v√¶lger din stemme” med et billede af bordet med SD’s valgsedler og en masse vagtsomme √łjne i baggrunden. Eller hvad med: “Du skal leve fire √•r med dit valg. T√łr du st√• frem med det?” Der holdes √łje med v√¶lgerne, m√•ske… Read more »

Casper | Borgerlig bums

http://politiken.dk/udland/1063330/svensk-vaelger-til-sin-kaereste-du-skal-ikke-vaelge-den-seddel/ En ung fyr med udtr√•dte bukser, lange dreadlocks og et bistert udtryk i ansigtet er med sin k√¶reste inde og stemme. De tager et par sedler hver is√¶r, som de fleste g√łr det. Men han er ikke helt tilfreds med hendes udvalg: ¬ĽDu skal ikke tage deres seddel¬ę, siger han, da han ser ned i hendes h√•nd. ¬ĽDe vil privatisere det hele, den skal du ikke tage¬ę. K√¶resten tr√¶kker lidt p√• skulderen, men beholder sine udvalgte sedler. Det er ikke lige til at se, hvilke af dem, der irriterer den unge mand. ¬ĽHvorfor beholder du den?¬ę, tordner han imod… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
13 years ago

M√•na Muslim verkar vara lika illiterat som hennes importerade valboskap om hon inte ens m√§rker att “b√§sta l√∂psedeln n√•gonsin” faktiskt √§r felstavad.

Slyrgraff
Slyrgraff
13 years ago

Det bliver sp√¶ndende at se om jeg f√•r ret i min forudsigelse,om at SD f√•r 3.99% af stemmerne. If√łlge DDR er der en sidste meningsm√•ling der viser, at SD ligger under sp√¶rregr√¶nsen. Svenskerne ka bare det der!

ylva
ylva
13 years ago

Fy sjutton för dessa löpsedlar!!! Jag har varit inne på både Aftonbladet och Expressen men inte kunnat kommentera. Journalister ska inte arbeta på detta sättet och jag hoppas verkligen att detta inte påverkat några som röstade i dag. Vi har ingen demokrati längre! Det pågår en stor mobbing av SD och jag ber flera ggr. att SD kommer in i riksdagen. Det är slut på svenskfientligheten nu.

monse
monse
13 years ago

Exorcist: The End. Starring, clockwise : Lars Ohly, Göran Hägglund, Mona Sahlin, Frederik Reinfeldt and Jan Björklund

Denne fotoparade er den logiske kulmination af de etablerede partiers omfattende valgkamp mod SD, politisk korrekt, arrogant, f√łlelsesladet, moraliserende, d√¶moniserende, men med meget f√• saglige argumenter, hvis nogen overhovedet. S√¶dvanligvis en god indikator p√•, at ikke findes nogen saglige argumenter.

Emeritus
Emeritus
13 years ago

H√łjst bem√¶rkelsesv√¶rdigt har venstrefl√łjens ustandselige kredsen om HADET v√¶ret. Det eneste had, jeg kan f√• √łje p√• er dog venstrefl√łjens eget had til sig selv, det Sverige og de medborgere, som de foragter – herunder Sverigesdemokraterne. √Öh, jo, s√• er der naturligvis indvandrerhadet til j√łderne (som venstrefl√łjen vel deler med dem) og det muslimske fravalg af den svenske samfundsmodel rundt omkring i de mange ghettoer. Der trives hadet mod alt, hvad der er svensk. Sverigesdemokraterne derimod n√¶rer intet HAD hverken mod Sverige eller svenskere. Tv√¶rtimod. Sverigesdemokraterne er rundet af begge dele og st√•r ved det. Det er en id√©, de… Read more »

Liva
Liva
13 years ago

Aviser og politikere i Sverige siger nej til svenskere. Det g√łr at SD er n√łdvendige.

Marius
Marius
13 years ago

Expressens forside: symptomatisk for Sveriges demokratiforståelse
Рat folkevalgte politikere vil fotograferes med den i hånden: priceless!

Axel
Axel
13 years ago

T√¶nk 20-25 √•r frem, n√•r den politiske situation i Sverige er en helt, helt anden … dagens nummer af Expressen vil v√¶re et samlerobjekt l√¶nge inden den tid. (Jeg abonnerede selv p√• JP i 2005, da Bombhead Mo blev trykt for f√łrste gang. Nummeret – hele avisen i fejlfri stand – blev gemt, beskyttet af en plasticpose. Da imamernes Hate Tour kom i gang i begyndelsen af 2006, var langt de fleste eksemplarer forl√¶ngst smidt ud, og bibliotekerne kunne hurtigt konstatere, at deres egne arkivs√¶t var v√¶k – tyvstj√•let i stor stil.) Expressen 2010-09-19 er et historisk dokument. Arkiv√©r det… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
13 years ago

Hvis SD ikke kommer over spaerregraensen , har Sverrige smidt sin sidste chance vaek for at forblive noget som minder om sverrige, og er dermed koert af sporet ud mod en fremtid hvor naesten alt er muligt , fra borgerkrig til snigende islamisering , fra forholdsvist velfungerende islamisk domineret republik til det totale sammenbrud af alle samfundets servicefunktioner , fra konsensus-islaam til total undertrykkelse.
Et skaebnesvangert oejeblik i historien…

Thomas Bolding Hansen
13 years ago
Reply to  Ole Burde

Tillad mig at v√¶re lidt optimist for once. Sverige skal nok ud over 20 √•r frem f√łr det er for sent. Og igen, selv om de modtager mange indvandrere, s√• afh√¶nger det ogs√• af hvilket land de kommer fra.

Alt over 20.000 muslimer årligt er dog kritisk, men mest under forudsætning af, at det kommer til at fortsætte nogle årtier endnu.

Hvor meget klogere Sverige er om 20 år? Det kan man så have sin tvivl om, men det forandrede sig hurtigt her fra firserne til 2001. Omvendt var debatten mere åben allerede i firserne her.

Katarina
Katarina
13 years ago

“R√∂sta nej till hatet!?! ” D√• kan man ju fr√•ga sig varf√∂r man som politiker hatar demokratin s√• mycket att man vill utesluta ett parti. √Ąr det av r√§dsla f√∂r vad som kan uppdagas n√§r Sd kommer in i riksdagen? Kan bara s√§ga att det f n inte √§r roligt att vara svensk, √§lska sitt land och tycka att en viss invandring √§r ok, men INTE 100.000+/√•r. Men i Sveriges Riksdag √§r tydligen allt svart eller vitt. Jag kan bara s√§ga att mitt f√∂rakt f√∂r de etablerade partierna har n√•tt en niv√• d√§r ingen √•terv√§ndo finns.

Tomas
Tomas
13 years ago
Reply to  Katarina

Instämmer helt sedan ca.20 år tillbaka.

Tim
Tim
13 years ago

Det är väntat med denna desperata reaktion från politiskt korrekt media men ändå fullständigt absurt. Sverigedemokraternas invandringspolitik har mer gemensamt med regeringspolitiken i Danmark och Norge än vad Sveriges nuvarande extremliberala invandring har. Det finns inga proportioner överhuvudtaget.

Utländska medier måste tro att SD skulle vara systerparti till NPD i Tyskland eller liknande efter den här onyanserade valbevakningen.

Pinsamt.

Goten
13 years ago

Precis. R ä d s l a är dagens ord. Låt oss hoppas på en riktig jävla S k r ä c k i morgon!

JensH
JensH
13 years ago

Wow, den Svenske elite m√• jo v√¶re fuldst√¶ndig desperat. Er denne patetiske forside mon udtryk de sidste desperate krampetr√¶kninger inden ‘der untergang’??? Det giver ihvertfald assosiationer i retning af stemningen i ‘f√łrerbunkeren’ i berlin april 1945.

Matti från Finland
Matti från Finland
13 years ago

Jämför

* √Örsinkomst x millioner Peter Forsberg
* √Örsimkomst x millioner Robyn

med

* Årsinkomst x tusen genomsnittig svensk offer för blattekriminaltet

————

The world explained

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Det er altid sp√łrgsm√•let, shaming virker.

Der skal nok v√¶re en del, der ser denne her forside som s√• kraftig en provokation, at de stemmer p√• SD, selv om de ikke vil have gjort det normalt, som en trods mod en formynderisk holdning og en hetz af et demokratisk parti. Sp√łrgsm√•let er dog, om det kan st√• m√•l med dem, som faktisk lader sig shame og er bange for at blive betragtet som fremmedfjendske.

B√łrge
B√łrge
13 years ago

Vi ved alle (burde vide), at vestens og Sveriges velstand er skabt af enere. Derfor er det selvf√łlgelig udtryk for et inderligt √łnske, n√•r man s√¶tter flertallet til at afg√łre fremtiden. Hip -hip : Idiotien l√¶nge leve! — Og det g√łr den i Sverige.

M Larsen
M Larsen
13 years ago

Wow ! Med sådan en forside er SD da sikker på at komme ind.

z
z
13 years ago

JA, I KAN.

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x