24
sep
Seneste opdatering: 24/9-10 kl. 2336
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jamen,så lad gå med det: Brandos.dk, Brandos.no, Brandos.fi, Brandos.de, Brandos.nl, Brandos.be. – Banken Nordnet samler penge ind til Expo och Centrum mot rasim.Den nationale mobbekampagne begynder at vise resultater: En man i 30-årsåldern, som kandiderat för Sverigedemokraterna i kommunalvalet, fick föras till sjukhus efter att ha överfallits och knivskurits av ett tiotal män i Hjällbo på torsdagskvällen.

»Sverige är en skendemokrati«

För några veckor sedan trodde jag inte att jag skulle rösta på Sverigedemokraterna i riksdagsvalet, men jag hade fel.När jag har sett hur SD blivit behandlade i media den senaste tiden har jag blivit övertygad om att vi i Sverige lever i en demokratur – en skendemokrati.SD nekas att vara med i slutdebatten till skillnad mot Ny demokrati, fick radioreklamen nekad för att de sa ordet ”invandringsbroms”, fick tv-reklamen censurerad, SVT klippte in Hitler i ett SD-inslag i Aktuellt, Lena Sundström fick en viktig politisk post på TV4 för att hon gjorde en ryggdunkar-dokumentär om ”rasismen” i Danmark och SD, TV4 sände en dokumentär enbart gjord för att smutskasta SD, etcetera.

Dagligen ser man okritiskt negativa reportage och den här insändaren kommer säkert inte tas med för att jag reagerar på behandlingen av ”fel” parti… Till och med min gamla vänsterpartist till kompis berättade att han kommer proteströsta på SD.Vart tog yttrandefriheten vägen? Vart tog den svenska rättvisan vägen? Vart tog protesterna vägen? De kvävdes av maktens piska. I dag skäms jag över att vara svensk. Læserbrev af Sofia Svensson, Göteborg i Världen Idag Se også Lena Sundström och Lasch.

Ikke-‘islamistisk’ islam: Enhjørningen i stuen

Læserne må have mig undskyldt, men mit temperament løber af med mig når man nu endnu en gang skal udsættes for Tantalus-pinslerne ved påstanden om at der eksisterer en ikke-islamistisk islam som man godt kan skelne fra den onde islamisme – hvorefter påstanden får lov til at blive hængende i luften. Alle er glade og tilfredse, ritualet – for dette er et besværgende ritual, og for nogle parters vedkommende løgn og bedrag – er gennemført, og man kan i det mindste varme sig ved visheden om at man er en af de stuerene der godt ved at der er en forskel som særligt sofistikerede mennesker kan udpege. Ikke noget at være bange for – enhjørningen eksisterer, passér gaden.

Hvorfor stilles der aldrig mere uddybende spørgsmål om forholdet mellem ‘good Islam’ og ‘bad Islam’? Er dette et statisk modsætningsforhold? Kan særligt sofistikerede ansatte i Udlændingestyrelsen udskille ‘islamister’ ved udstedelse af opholdstilladelse? Hvis der ikke er statiske, vandtætte skotter mellem gode og onde, hvordan forholder værtslandet sig så hvis der allerede er udstedt opholdstilladelse? Hvad er de teologiske argumenter for at islamister har ‘misforstået’ islam? Er ikke-islamistisk islam ikke-supremacistisk, hvem tegner den, hvilke retninger repræsenterer den, hvilke ikke-islamistiske muslimske lande kan bruges som positive eksempler? Vil ikke-islamistiske muslimer godt tage uforbeholden afstand fra stening og sharia på ubestemt tid? Vil ikke-islamistiske muslimer godt acceptere kritik og karikaturer af Muhammed? Vi ved det ikke, og kun ganske få kerer sig overhovedet om den slags spørgsmål. Det handler jo også bare om vores alle sammens fremtid (LFPC).

Dagens konference er i øvrigt præget af afbud fra de indbudte repræsentanter for Islamisk Trossamfund i både København og i Odense. I eftermiddag er der paneldebat med Jyllands-Postens kulturredaktør Flemming Rose og Naser Khader, konservativ udenrigsordfører.

De tos tilstedeværelse gør, at mødet er omgærdet af drakoniske sikkerhedsforanstaltninger med bombehunde og kropsvisiteringer.

Amir Hussain, talsmand for Muslimsk Studenter Union, påpeger, at der efter hans mening fortsat mangler megen viden i Danmark i relation til muslimer og islam. Og han siger, at danskere i dag end ikke kan kende forskel på islam og islamisme.

Den pointe købte en af konferencens arrangører Mehmet Ümit Necef, lektor ved Center for Mellemøststudier på Syddansk Universitet , dog ikke.

”Selv Pia Kjærsgaard kender i dag forskel på islam og islamisme,” siger Mehmet Ümit Necef. [Og her slutter artiklen så, LFPC] Muhammed-tegninger fremvist på Fyn

UK: Katolsk skole med fem katolske elever lukker – moské venter i kulissen

Står moskéen for tilslutning til pluralisme og demokrati på ubestemt tid? Har den tydeligt og troværdigt gjort op med herrefolksmentalitet og sharia? Accepterer man kvinders, jøders og homoseksuelles lige rettigheder? Er disse spørgsmål overhovedet blevet stillet? (LFPC)

A Roman Catholic primary school could become the first in the country to be run by a mosque after a dramatic rise in the number of Muslim pupils, it emerged today.

Church bosses want to close Sacred Heart RC Primary School, in Blackburn, Lancashire, because the number of Catholic students has plummeted from 91 per cent to just three per cent in a decade.

In what would be the first case of its kind in Britain, the primary would be handed over to another organisation to run – most likely the local Tauheedul mosque – and re-opened with a new name.

Around 95 per cent of the school’s 200 pupils are of Asian origin. Many do not speak English as their first language and the majority follow the Islamic faith. […]

Geraldine Bradbury, director of education at the Diocese, said population shifts meant there were only “five or six” Catholic pupils left at the school. […]Roman Catholic school could be handed over to a mosque after number of RC pupils falls to ‘five or six’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
FF
FF
11 years ago

Sosialisme og nazisme er bare to forskjellige måter å legitimere totalitær undertrykkelse på. Men måten de legitimerer den er i prinsippet den samme. Metoden går ut på å fremstille sitt offer på en sånn måte at undertrykkelsen skal fremstå som bare fortjent. På dette punkt er det liten prinsipiell forskjell på det totalitære Sverige og det totalitære hitlertyskland. Forskjellen ligger i at det er både jøder og SDs representater og velgere som er det totalitære Sveriges nye jøder. For situasjonen minner mye om hvordan jødene ble behandlet på begynnelsen av 1930-tallet. Men foreløbig har vi ikke sett verken kommunister eller… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Mer valfusk. – Jag har varit i kontakt med tre personer som bor vid olika LSS-boende och de berättar samstämmiga historier. – Hjälpen, från vårdare eller möjligtvis deras goda män, att gå och rösta hade uteblivit. Trots att personerna har full rösträtt i samtliga val, säger en person som med hänsyn till känsligheten i ämnet vill vara anonym. – En förståndshandikapp man berättade för mig att det var bättre på den tiden han bodde “hemma” för då hjälpte hans bror honom att gå och rösta. Efter tipsen kontaktade mannen Socialdemokraternas kansli där Folkets hus-föreståndaren Lars Svensson fanns på plats. –… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Svensk valgsystem får nye hug

http://politiken.dk/udland/ECE1066392/svensk-valgsystem-faar-nye-hug-/

Førende svensk matematikprofessorer opfordrer politikerne til at ændre valgloven efter dramatisk optælling.

AF martin aagaard

Mens offentliggørelsen af det endelige valgresultat i Sverige trækker ud, raser debatten over kaffebordene og i landets medier om valgsystemet.

Svenskerne troede nemlig, at de havde et proportionelt system, der gav partierne et antal mandater i Riksdagen, som svarer til den andel af stemmerne, de har fået.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ideen med überhangmandate -som i Tyskland – er ikke ny. Men det gør den ikke bedre. Lige nu har CDU og FDP faktisk flertal i landdagen – selv om de fik færre stemmer end den anden blok.

http://www.welt.de/politik/deutschland/article9176936/In-Schleswig-Holstein-drohen-bald-Neuwahlen.html

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Svensk regeringsparti klager over valgresultat 😀 http://politiken.dk/udland/ECE1067461/svensk-regeringsparti-klager-over-valgresultat/ Valgdramaet fortsætter i Sverige, som ifølge en kommentator minder om en bananrepublik. AF Niels Holst Hele dagen i går blev de svenske valgmyndigheder kimet ned af folk, der ville klage over søndagens valghandling. Nu har regeringspartneren Folkpartiet meldt sig i koret og officielt klaget over valgresultatet, hvor den borgerlige alliance genvandt regeringsmagten, men samtidig mistede sit absolutte flertal. … Det svenske valg har i løbet af de seneste dage udviklet sig kaotisk efter meldinger om fejl med stemmehåndteringen flere steder i landet. Blandt andet har der været rapporteret om borgere, der ikke kunne… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Det var ju bra att han valde att göra det i Somalia och inte i Danmark. I dessa dystra dagar får man väl glädjas åt det lilla.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Just precis 😉

Måske burde vi sende dem på betalt “luksus-badeferie” i Somalistan allesammen / allihop? 😀

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

One down, 1.000, 5.000 or 10.000 to go? Hvordan kan dette få lov at foregå? Hvordan kan man rejse hjem på terror-“ferie”, hvor man skal forestille at være flygtet fra? Og endda få lov til at komme tilbage til DK igen i nogle tilfælde? Hvis de så endda “bare” nøjedes med at sprænge sig luften DERNEDE, så var det en da en måde at få fortyndet denne særlige form for “kulturberigelse” af DK – og dermed en indirekte måde at slå to fluer med et “smæk” på;-) Men hvornår begynder de på det heroppe, hvis der er et eller andet,… Read more »

Cavatus
11 years ago

Har skrivit om den ruttna svenska valrörelsen här:

http://cavatus.wordpress.com/2010/09/18/summary-of-swedish-election-campaign/

Matti från Finland
Matti från Finland
11 years ago

Bra att veta. Brandos – nej tack.

LarsS
LarsS
11 years ago

Det var sgu lige før overlæderet på mine sko sprang da jeg kæmpede mig igennem videoen med vor tids Franser af Assisi. Hvordan i himlen kan de to snørebånd sidde og tale om mangfoldighed når det de egentlig råber op om og med megafonstyrke er konformitet?. De ønsker kunder der tænker som dem, syntes som dem, tror som dem og ve den der ikke er med på deres fodformede religion og deres alternative demokrati – hun havner i helvede uden stilletter på! Det er jo Janteloven i højeste potens! Nå, men at en svensk sandalbutik udviser selvudslettende adfærd og længtes… Read more »

N. Bacon
N. Bacon
11 years ago

Brukar undvika att kommentera lyte och utseende, men det går inte att slå bort intrycket och känslan av att de två männen skulle ha passat bra i Gestapo. De gör faktiskt ett riktigt otrevligt intryck även med ljudet av. De bör nog söka professionell hjälp inför ev framtida politiska utspel, om det överhuvudtaget är en lämplig gren för dem.

mariadue
mariadue
11 years ago

Jeg har set videoen fra Brandos, der forsøger at score kassen på en hyklerisk hadevideo. Den slags markedsføring tror jeg ikke på, og hvis Brandos havde reklameret med, at man er så fordomsfri, at man sælger sko til bønder, muslimer og transvestitter, havde man risikeret en racismeanklage. SD er et lovligt politisk parti, som mange svenskere har ønsket ind i riksdagen, og på det grundlag har jeg kastet mig ud i en debat på Jyllands-Postens Blogs hos det tyrkisk fødte medlem af det danske folketing Yildiz Akdogan, der er socialdemokrat. Yildiz Akdogan har ofte vist særstandpunkter på sin blog, hvor… Read more »

Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  steen

Steen. Tak for husly. Nej, det er usandsynligt, at mordet på Anna Lindh skyldtes en tilfældighed. Gad vide, hvad der i de følgende syv år gik gennem hendes mands hoved, førend også han døde. Hvordan føltes det mon at blive offer for noget, som man tålte så godt, da det var andre det gik ud over? Føler man skyld, drikker man, sygner man bare hen, hvad gør man mon? Jeg vil i hvert fald ikke bebrejde ham, hvis han fandt, at sossernes mindehøjtid for han hustru mere var en fejring af deres parti. Sådan opfattede jeg det. Mange står til… Read more »

Maria Due
Maria Due
11 years ago
Reply to  steen

Steen. Tak for husly. Nej, det er usandsynligt, at mordet på Anna Lindh skyldtes en tilfældighed. Gad vide, hvad der i de følgende syv år gik gennem hendes mands hoved, førend også han døde. Hvordan føltes det mon at blive offer for noget, som man tålte så godt, da det var andre det gik ud over? Føler man skyld, drikker man, sygner man bare hen, hvad gør man mon? Jeg vil i hvert fald ikke bebrejde ham, hvis han fandt, at sossernes mindehøjtid for han hustru mere var en fejring af deres parti. Sådan opfattede jeg det. Mange står til… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Hvor er Mona Sahlin dog heldig.
Hun græder kun for udlændinge.

ramses-2
ramses-2
11 years ago

De 2 karikaturer understreger, hvor galt, det er fat i Sverige. De må være hjernevaskede, så selvstændig tankevirksomhed er forbudt.
Vi mangler stadig en SERIØS forklaring fra de svenske “politikere”, angående 6.000 voldtægter i Sverige p.a. contra ca 450 i Danmark.
OG – så er der lige mord-statistikken: 400 mod 50.
Hvordan kan sådanne tal skjules/bortforklares/glemmes/ ??????
Hvad siger borgerne ?????
S.U.

Muumi
Muumi
11 years ago

Lurer på hva de to herrene mener om taliban; skal man gå i dialog med dem?

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Brandos, min bare!
De to herrer demonstrerer, at den politisk korrekte hjernevask i Sverige gennem årtier har givet det ønskede resultat: Hjernerne er vasket helt ud, tilbage er kun et ekkorum for Big Mothers budskaber.
Jeg kan tilføje, at jeg opholdt mig nogen tid i Sverige i 1974 og 1975. Allerede dengang var ensretningen på plads – Olof Palme var ikke årsagen, han var kun symptomet.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Ja – men det er da herligt, at de to ungersvende her er for mangfoldighed.

Personligt giver jeg ikke en skid for folk, der

1) Sælger sko fra den selvsamme Adidas-koncern, som blev grundlagt af NSDAP-medlemmer og under krigen producerede panzervåben til Værnemagten.

2) Sælger sko fra firmaer, som beskæftiger børnearbejdere, dækker over overordnedes voldtægter, undersøger deres ansattes anus og vaginaer for tyvegods, sparer så meget på arbejdsmiljøet, at deres ansatte mister fingrene, betaler sultelønninger på deres fabrikker i Kina – og helt “glemmer” at betale overtid.

BeCool
BeCool
11 years ago

Den stigmatisering der – i Sverige – finder sted overfor et lovligt opstillet og valgt parti (SD)
er rendyrket fascisme!
Kære svenskere, prøv noget nyt: Tænk positivt!

DanneSwede
DanneSwede
11 years ago

Bra att detta uppmärksammas här också:)

Om någon här känner till bloggar i Norge och Finland, tipsa dem också om detta sjuka utspel!

Förövrigt så har Politiskt Inkorrekt publicerat ett öppet brev till företaget!
http://politisktinkorrekt.info/2010/09/24/oppet-brev-till-brandos/

/Danne

Victor
Victor
11 years ago

Vil lige gøre opmærksom på, at P1 Debat i dag er en diskussion mellem Manu Sareen og den mor fra NV, som for nylig tog sin tre-årige datter ud af vuggestuen…

http://www.dr.dk/P1/P1Debat/

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x