28
sep
Seneste opdatering: 29/9-10 kl. 1515
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Klippet er nytekstet, det fremgår ikke hvornår det er sendt. Se også Dom och vi. Mot slutet bränns Frankrikes lagbok. Scenen utspelar sig i Dijon, i Frankrike.

Hollands danske model på plads
Sverige og Holland gik hver sin vej i dag:

Coalition talks in the Netherlands appear to have resulted in right-wing government supported by the far right. Negotiators reached agreement this evening on the details on a coalition agreement between the conservative VVD and Christian Democrats (CDA). A second agreement on parliamentary support by the Freedom Party has also been finalised. Today was 111th day of the formation. Earlier this evening, VVD leader Mark Rutte said the new cabinet will be named Rutte-Verhagen.Together, they control 76 of parliament’s 150 seats. Rightist Dutch parties agree on minority coalition,Dutch right-wing parties reach agreement on coalition, Wilders støtter ny hollandsk regering. Video: Wilders “Et historisk øjeblik” (hollandsk)

Multi-Attack Terror Plot On European Cities

Intelligence agencies have intercepted a terror plot to launch Mumbai-style attacks on Britain and other European countries, according to Sky News sources. […]

Sky’s foreign affairs editor Tim Marshall said militants based in Pakistan had been planning simultaneous strikes on London and major cities in France and Germany.He said the plan was in the “advanced but not imminent stage” and the plotters had been tracked by spy agencies “for some time”. […]

When the terror plan came to light, the US military began helping its European allies by trying to kill the leaders behind the plot in Pakistan’s Waziristan region. There have been a record 20 missile attacks using drone aircraft in the past 30 days, Marshall said.

“I am led to believe a number of these attacks were designed against the leadership of this particular plot, which had an al Qaeda and possibly some sort of Taliban connection projecting into Europe,” he said. […] Multi-Attack Terror Plot On European Cities

Fri jagt på Sverigedemokrater

Mediernes årelange smædekampagne mod Sverigedemokraterne, er nu overtaget af en betydelig mere hårdhændet gadepøbel.  Herefter er der ikke rigtig nogen grænse for, hvor farligt det kan være at være politisk aktiv i SD. Dagens klima af vold og trusler er ikke kommet  ud af den blå luft, men journalisterne kan læne sig tilbage, vaske deres hænder og bilde sig ind, de ikke har nogen andel i det..Kriminellt gäng hotar hänga ut fler SD-anhängare, Original Gangsters vill ”besöka” Jomshof, Facket kan utesluta sverigedemokrat,Issa Issa Det finns ingen demokrati i Sverige. (Original Gangsters = assyrisk, kriminel bande.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Pk
Pk
11 years ago

Den der assyriske gangsterbande, er den ansat af regeringen til at jage sverigesdemokrater?
Eller bare svensker i al almindelighed?
Mit hjerte græder for Sverige…

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
11 years ago

Original Gangsters hotar SD. Så då har Fredrik Reinfeld och media fått sina stormtrupper. Sverige börjar likna Tyskland på 30-talet. Det är en draksådd som heter duga.

Anonymous
Anonymous
11 years ago

“supported by the far right.” Wilders og frihedspartiet far right?

Pressen har stadig intet lært. Journalister ved en masse om stigmatisering og stoppen folk i kasser, men de har endnu ikke opdaget, endsige reflekteret over, at på troværdighedsskalaen rangerer de på niveau med brugtbilshandlere og politikere. De har heller ikke opdaget at skældsord som racist, nazist, populist m.v. ikke mere har den effekt, det have tidligere.

Lavard
11 years ago

Apropos FRANKRIG.

Så kan jeg kun anbefale folk at se den her. http://www.liveleak.com/view?i=63c_1285702480

Afrikanske bander ude af kontrol. Læg mærke til hvem som bliver overfaldet og læg mærke til omkring 3:21 og frem.

JensH
JensH
11 years ago

OT

Det er vist ikke kun de Svenske ‘borgerlige’ som har lagt sig fladt ned på maven for islam. Således føler den Danske ‘konservative’ udenrigsminister sig nødsaget til at holde ‘dialog’-møder med 17 muslimske ambassadører fordi der bliver udgivet en bog i Danmark denne uge:

http://politiken.dk/indland/ECE1071063/lene-e-fortsaetter-dialog-med-muslimske-ambassadoerer?track=jplisterseneste

Man græmmes og undrer sig over, hvilken forskel der egentlig er på VK og S+SF når det kommer til dhimmitude.

Prudentius
11 years ago

Kvinde: Min mand slår mig med et baseballbat!

Imam: Det må være fordi du ikke var en god muslim.

Kvinde: Nej, det har han aldrig anklaget mig for. (Grunden var madlavning)

Imam: Du kan gå nu! (Hun fik ikke den skilsmisse hun kom efter)

Jeg mangler ord…

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

“Det er muligt at Holland og maaske endda Sverrige kan finde en fredelig “Dansk ” maade at unggaa islamisering , men hvad England angaar , lader EDL til at vaere den eneste mekanisme som er effektiv til at vaekke landet fra Tornerose-soevnen .” Hmmmm…Eller hva’ ?…maaske haenger det helt anderledes sammen ? Igennem hele den nyere historie har England altid vaeret FORAN resten af europa i sin politiske udvikling , saa maaske er dette stadig tilfaeldet ? Maaske var Enoch Powwel en FOER-SIN-TID udgave af Pia kaersgaard og gert Wilders , ligesom CROMWELL-episoden kan anses for en tidlig udgave af… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

I Sverige ønskede gode mennesker, med det rigtige menneskesyn, de 17 år
i Beirut.
Det har de nu haft længe.
Hvor spændende som det kaldes.
De 17 år var Borgerkrigen.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x